Τρίτη 31 Μαΐου 2011

Οι «ανανήψαντες» θαυματοποιοί θυμήθηκαν όψιμα την «αγανάκτηση»!


Δεν θα μπορούσε να μείνει ο Μίκης και η ακαδημαϊκή παρέα του έξω από το τελετουργικό θέαμα που παρέχει το καθεστώς στη λαϊκή αγανάκτηση.
Ο πρύτανης Πελεγρίνης και η ακαδημαϊκή «φρουρά» του Μίκη (Κασσιμάτης και Μπέης), μαζί με άλλους, υποδυόμενοι πλέον «πατριωτικό» και «αντιπαγκοσμιοποιητικό» ένδυμα, ανακάλυψαν αιφνιδίως και δραματικά οψίμως το βρώμικο πολιτικό κόσμο, τις ληστείες και τους δωσιλογισμούς του εξαρτημένου πολιτικού συστήματος!!!
Τώρα που η καταστροφή της χώρας έχει συντελεστεί,

Η συμφωνία της ντροπής στην ΕΣΗΕΑ-για να λέμε τα πράγματα με το όνομά τους

 Γράφει ο Σωτήρης Στανωτάς


Χρόνια τώρα στην Ενωση Συντακτών Η.Ε.Α. συμβαίνουν πολλά, όπως και σχεδόν σε όλα τα...νεοελληνικά Σωματεία....
Τα περισσότερα κρατούνται μακριά από τα φώτα της Δημοσιότητας,

Καθεστωτικές υμνολογίες για τους «αγανακτισμένους»: Η Ιστορία καγχάζει!



Η ιστορία καγχάζει περιπαιχτικά και λίαν μοχθηρά: Σύσσωμο το καθεστώς με τους πολύχρωμους πολιτικούς και δημοσιογραφικούς «μπράβους» του υμνούν και θεοποιούν τους «αγανακτισμένους» που κατακλύζουν τις πλατείες «αυθορμήτως», σαν άτομα χωρίς «συλλογικό εγώ», σαν «σκόρπια» και «ασυνάρτητη» διαδήλωση, ΧΩΡΙΣ πολιτικούς και οργανωτικούς άξονες, χωρίς συλλογικούς αποκρυσταλλωμένους στόχους και πολιτικές ιδέες, χωρίς «υποκινητές», «καθοδηγητές» και οργανώσεις, χωρίς ΗΓΕΤΕΣ…
Όλοι αυτοί που ωρύονται υστερικά εναντίον κάθε οργανωμένης λαϊκής εκδήλωσης χειροκροτούν εξίσου υστερικά σήμερα τους «αγανακτισμένους»!!!
Προσέξτε όμως: χειροκροτούν, υμνολογούν και θεοποιούν την έλλειψη οργάνωσης και καθοδήγησης, την έλλειψη αποκρυσταλλωμένων πολιτικών, προγραμματικών και οργανωτικών αξόνων, γύρω από τους οποίους η αγανάκτηση του λαού και η αυθόρμητη ΟΡΓΗ θα γίνονταν ο ιμάντας και ο μοχλός, αλλά και ο παραπέρα πυροδότησης της ΔΡΑΣΗΣ, της ανατρεπτικής, ΣΕΙΝΗΔΗΤΗΣ δράσης…
 

ΧΕΙΡΟΚΡΟΤΟΥΝ και ΘΕΟΠΟΙΟΥΝ

Δευτέρα 30 Μαΐου 2011

Γιάννης-Βλαδίμηρος Βερούχης: Στη Μνήμη του μεγάλου Δασκάλου!



Γιάννης Βερούχης: 7 Ιουνίου 1964, Απόφαση απεργιών

Έκλεισε ένας χρόνος από την ημέρα που χάσαμε το μεγάλο επαναστάτη αγωνιστή Γιάννη Βερούχη: Τον ατόφιο και ακηλίδωτο Επαναστάτη ο οποίος πλούτισε την εποχή του με το αλύγιστο σθένος του, το πελώριο αγωνιστικό και ηθικό του ανάστημα, με τις ιστορικές συνδικαλιστικές κατακτήσεις, τόσο στον κλάδο των λιθογράφων, όσο και στο σύνολο της εργατικής τάξης, και την ακούραστη επαναστατική διαπαιδαγώγηση νέων αγωνιστών.

Aλλαγή καθεστώτος στο ΔΝΤ: Θύμα πλεκτάνης o Ντομινίκ Στρος Καν;

του Michel Chossudovsky*
Μετάφραση από τα αγγλικά: Κλεοπάτρα Κατακάλου
19 ΜΑΪΟΥ 2011


Σύμφωνα με τον καναδό ακαδημαϊκό Michel Chossudovsky, η σύλληψη του διευθύνοντος συμβούλου του Διεθνούς Νομισματικού Ταμείου, Ντομινίκ Στρος-Καν, έχει όλα τα χαρακτηριστικά μιας πλεκτάνης που επέβαλαν πανίσχυρα μέλη του οικονομικού ιδρύματος, σε συνεργασία με το γάλλο Νικολά Σαρκοζί, η προεδρεία του οποίου εξυπηρέτησε τα συμφέροντα των Ηνωμένων Πολιτειών εις βάρος των συμφερόντων της Γαλλίας και της Ευρωπαϊκής Ένωσης. Αν και προς το παρόν δεν υπάρχει καμία απόδειξη ότι πρόκειται για σκευωρία, οι παράδοξες συνθήκες αυτής της σύλληψης και φυλάκισης απαιτούν περαιτέρω λεπτομερή έλεγχο.
ΠΡΟΛΟΓΟΣ ΑΠΟ voltairenet.org




Αμέσως μετά τη σύλληψη του Στρος-Καν ασκήθηκαν πιέσεις από την Ουάσιγκτον προκειμένου να επισπευσθεί η αντικατάστασή του στη θέση του διευθύνοντος συμβούλου του Δ.Ν.Τ. από μη ευρωπαίο, κατά προτίμηση από αμερικανό υποψήφιο, επιλεγμένο από μία «αναδυόμενη οικονομική αγορά» ή από κάποια αναπτυσσόμενη χώρα.
Από την ίδρυσή τους κι ύστερα (Διάσκεψη της Μπρέτtον Γουντς το 1945), η Παγκόσμια Τράπεζα διευθύνεται από Αμερικανό ενώ το Δ.Ν.Τ. βρίσκεται υπό το πηδάλιο ενός (Δυτικό)-Ευρωπαίου.
Ο Στρος-Καν είναι μέλος μιας αφρόκρεμας που συνεδριάζει κεκλεισμένων των θυρών. Ανήκει στη Λέσχη Μπίλντεμπεργκ.

Κυριακή 29 Μαΐου 2011

Οι «αγανακτισμένες» Πλατείες πρέπει να οργανωθούν και να ξεχυθούν παντού…




Κάθε αγωνιστής πρέπει να προβληματίζεται και να δυσπιστεί πολύ όταν βλέπει να τον χειροκροτούν οι δήμιοι του λαού και οι ύαινες της προπαγάνδας τους.
Σήμερα οι «νταβάδες» και τα αποκρουστικά τους ΜΜΕ χειροκροτούν και υμνούν τις ειρηνικές εξεγέρσεις στις πλατείες.
Ποιοι; Αυτοί οι δήμιοι που λιθοβολούσαν θηριωδώς τους λιμενεργάτες που αγωνίζονταν, τους φορτηγατζήδες που είχαν εξεγερθεί, τους αγρότες που αφάνιζαν, τους κατοίκους της Κερατέας που αντιστεκόντουσαν στην κυβερνητική μοχθηρία και κάθε άλλη αγωνιστική εκδήλωση…
Αποτελεί μακάβριο μορφασμό κοροϊδίας να χειροκροτούν οι δήμιοί μας, εν χωρώ, την εξεγερτική αγανάκτησή μας;
Και τι ιδιαιτέρως χειροκροτούν;

Σάββατο 28 Μαΐου 2011

Ξόβεργα για μπούφους


Σχόλιο ΡΕΣΑΛΤΟ:

Παραθέτουμε ένα πρόσφατο κείμενο του Δημήτρη Καζάκη Εξαιρετικό!!!
Η μοναδική μας ένσταση: Αυτά που τόσο γλαφυρά και τεκμηριωμένα αναλύονται στο κείμενο για το Μίκη, δεν ήταν κεραυνός εν αιθρία. Στο «μανιφέστο» του Μίκη καταγράφονται καθαρά, τυλιγμένα βεβαίως με το «λίπος» των ασυνάρτητων φλυαριών…
Δεν τα είχε «προσέξει» τότε ο Δημήτρης Καζάκης;

Έστω…


Τα πράγματα δεν είναι όπως φαίνονται
Η πρωτοβουλία ακαδημαϊκών στήνει ξόβεργα για μπούφους
Του Δημήτρη Καζάκη


Την Τρίτη 31 Μαΐου 2011, στις 7 το απόγευμα, στα Προπύλαια του Πανεπιστημίου Αθηνών

«Αγανακτισμένοι διαμαρτυρόμενοι»: Ας πάψουμε να κάνουμε τις επιθυμίες μας πραγματικότητα


Τα επιτελεία του διεθνούς ιμπεριαλισμού και οι μηχανισμοί της εξουσίας έχουν διδαχτεί πολλά από τις Επαναστάσεις και τις αυθεντικές λαϊκές εξεγέρσεις και βρίσκονται πολύ πιο μπροστά από τους υπερεπαναστάτες φετιχιστές της δράσης και της φράσης.
Ακριβέστερα: Οι φετιχιστές της φράσης και της τυφλής τρεχάλας στριφογυρίζουν πάντα γύρω από τον εαυτό τους και δεν βλέπουν πέρα από τη μύτη τους.
Οι υστερικοί αυτοί φετιχοποιούν κάθε εκδήλωση λαϊκής δυσαρέσκειας την οποία ονομάζουν «κίνημα» και «εξέγερση».
Κάθε συνάθροιση «αγανακτισμένων» που ο κάθε ένας παίρνει μια ντουντούκα και λέει την άποψή του την ονομάζουν «ουσιαστική δημοκρατία», «άμεση δημοκρατία».
Δηλαδή η ουσιαστική και «άμεση δημοκρατία» είναι το υποκατάστατο του καφενέ…

Ξεπουληματίες

Του Νίκου Μπογιόπουλου



Εισαγωγή ΡΕΣΑΛΤΟ:
Καλά τα γράφει ο φίλος Νίκος.
Μόνο ένα ζήτημα κάνει γαργάρα: Γιατί η ηγεσία του κόμματός του συσκέπτεται με τους «ξεπουληματίες;
ΓΙΑΤΙ συναινεί στις θεατρικές παραστάσεις των «ανδρεικέλων της πλουτοκρατίας»;
Και μια «λεπτομέρεια»: Η «πλουοκρατία» δεν είναι μόνο εγχώρια είναι και διεθνής.
Ακριβέστερα: η «εγχώρια» έχει ενσωματωθεί, σαν εξάρτημα μιας μηχανής, στο διεθνές «συνδικάτο» των μαφιών του χρήματος και είναι αυτό το ΥΠΕΡΕΘΝΙΚΟ «Συνδικάτο» που κυβερνά και όχι κάποια «εθνική αστική τάξη»…
Όποιος δεν είναι ακριβής στις διατυπώσεις του προκαλεί σύγχυση και παραπλανά: Είτε συνειδητά, είτε από άγνοια…
Ίσως και γι αυτό η ηγεσία του ΚΚΕ δεν θέλει να διακρίνει ή σκοπίμως δεν διακρίνει ότι βρισκόμαστε υπό ΚΑΤΟΧΗ…

Διαβάστε το άρθρο

ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ: Ιδού γιατί οι πολίτες απαξιώνουν πολιτικούς και δημοσιογράφους


Πηγή
  Η απαξίωση των πολιτικών μέρα με τη μέρα κλιμακώνετα. Το ίδιο και η απαξίωση των δημοσιογράφων. Δρόμοι παράλληλοι αλλά και άρρηκτα συνδεδεμένοι μεταξύ τους. Δε λέει τυχαία ο λαός ότι το ένα χέρι νίβει το άλλο...
Όταν μάλιστα πολιτικοί και μέλη μιας -κατ' ευφημισμόν- σοσιαλιστικής κυβέρνησης «ξεβρακώνονται» μπροστά στις εκβιαστικές απαιτήσεις κακοποιών που κυκλοφορούν ανάμεσα μας, μεταμφιεσμένοι σε εκδότες και δημοσιογράφους, τότε είναι πολύ εύκολο να καταλάβει ο απλός πολίτης, γιατί οι ξένες οικονομικές δυνάμεις, μας επέβαλλαν τη δικτατορία τους χωρίς να ανοίξει μύτη.
Κύριε υπουργέ του Πολιτισμού και του Τουρισμού,

Παρασκευή 27 Μαΐου 2011

Δεν είναι το φορτίο που σε συνθλίβει. Είναι ο τρόπος που το κουβαλάς


Κλασσικοπερίπτωση

 
Η σημερινή συνάντηση των πολιτικών αρχηγών δεν ήταν ασφαλώς μια πρωτοβουλία του Προέδρου της Δημοκρατίας, ούτε είχε τον χαρακτήρα μιας "εθνικής πρόσκλησης" υπό το πρίσμα κάποιου ακραίου για την χώρα κινδύνου.
Επρόκειτο για μια καλοστημένη από την "κομαντατούρα" θεατρική παράσταση η οποία είχε ως σκοπό να ολοκληρώσει με "θεσμικό" τρόπο την ψυχολογική προετοιμασία του ελληνικού λαού, ώστε μεθαύριο να δεχτεί μια κυβέρνηση "εθνικής συνείδησης" η οποία θα προκύψει είτε μέσω μιας ευλογημένης από τον πρόεδρο "συνταγματικής εκτροπής ", είτε μέσω ενός πονηρού "ανασχηματισμού" που θα ενορχηστρώσει ο σημερινός κατοχικός πρωθυπουργός.

Προεδρικό Μέγαρο: Σκηνικό μελοδράματος




Η σημερινή σύσκεψη των αρχηγών στο Προεδρικό Μέγαρο ήταν μια κακότεχνη, μελοδραματική παράσταση για τις «δραματικές» στιγμές που ζει η Ελλάδα.
Όλο αυτό το σκηνικό στήθηκε για να δραματοποιήσει το πολιτικό κλίμα προς την κατεύθυνση των λύσεων που έχουν αποφασιστεί από τους πραγματικούς κυβερνήτες: Διεθνείς και ντόπιοι «νταβάδες».
 

Καμία καθαρή «συναινετική λύση», σε τυπικό επίπεδο

«Αγανακτισμένοι»: Σημαντικές αποκαλύψεις



 

Διαβάστε, προσεκτικά, το εξαιρετικά αποκαλυπτικό και τεκμηριωμένο ρεπορτάζ, με τον τίτλο:
Μερικές "παράξενες" συμπτώσεις .. Bloggers που εμφανίστηκαν από το πουθενά ΣΥΣΤΗΜΑΤΙΚΑ σχολιάζουν σε πατριωτικά Ιστολόγια ΥΠΕΡ των "αγανακτισμένων"

Από το:
http://radiofloga.blogspot.com/2011/05/bloggers.html

ΚΑΘΕΣΤΩΤΙΚΗ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑ ΚΑΙ ΣΤΑ ΘΕΜΑΤΑ ΤΩΝ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΩΝ ΕΞΕΤΑΣΕΩΝ


ΝΕΟΣ ΑΠΕΡΓΟΣΠΑΣΤΗΣ
 

Ένα από τα πιο προνομιακά πεδία έκφρασης της καθεστωτικής ιδεολογίας είναι ο χώρος της παιδείας.
Γι’ αυτό μόνο τυχαία δεν θα πρέπει να θεωρηθεί η επιλογή ενός άρθρου του Πάσχου Μανδραβέλη αρθρογράφου της Καθημερινής ως πηγής για περίληψη και σχολιασμό στο μάθημα της Νεοελληνικής γλώσσας(Έκθεση) για τις φετινές πανελλήνιες εξετάσεις της Γ΄ λυκείου.
Η κατοχική κυβέρνηση του Πασοκ και οι φωστήρες του υπουργείου παιδείας (Θ.Δραγώνα, Μ.Ρεπούση για να θυμηθούμε και μερικούς παλιότερους) για άλλη μια φορά δεν κράτησαν ούτε τα προσχήματα.

Πέμπτη 26 Μαΐου 2011

Η Ιστορία δεν είναι υστερία



Είναι να γελά κανείς, όταν ακούει και διαβάζει τα υμνολογικά ουρλιαχτά για το ξεσήκωμα του ελληνικού λαού από όλους αυτούς που λίγες μέρες, πριν με το ίδιο «μένος», αφόριζαν τον ελληνικό λαό σαν κοιμισμένο, βολεμένο και «χαλασμένο»!!!
Ο Μίκης π.χ, πριν από μια εβδομάδα μίλαγε για τη νεολαία που κοιμάται, τώρα χαιρετίζει τη νεολαία που ξαφνικά και δια μαγείας ξύπνησε!!!
Το ίδιο και πολλοί δημοσιογράφοι «αιρετικοί»… 

Με τα καθεστωτικά ΜΜΕ

Σουτ βρε Ρωμηοί!


Νατσιός Δημήτρης
δάσκαλος- Κιλκίς


Ακούγοντας, βλέποντας και διαβάζοντας κανείς τις σάπιες τούτες ημέρες, έχει την αίσθηση ότι επίκειται το τέλος του νεοελληνικού κράτους. Μέχρις εδώ ήταν, «εάλω η Πόλις».
Παρόμοια αισθήματα βίωναν και οι δυστυχείς Ρωμηοί, λίγο προ της αλώσεως της Βασιλεύουσας.

Ο λαός στο δρόμο: Μην επαναπαυόμαστε οι λύκοι παραμονεύουν




Η Ελλάδα είναι ένα καζάνι που βράζει.
Η χθεσινή μαζική κάθοδος του ελληνικού λαού στις πλατείες, σε όλη την Ελλάδα, επιβεβαιώνει για άλλη μια φορά ότι ο ελληνικός λαός έχει τη διάθεση και τη θέληση να αγωνιστεί αν ΔΙΑΦΑΝΕΙ κάτι που να μην είναι κομματικά καπελωμένο.
Αυτό βεβαίως το γνωρίζουν πολύ καλά τα επιτελεία και οι υπηρεσίες του καθεστώτος και των «νταβάδων»: Διεθνών και εγχώριων.

Τετάρτη 25 Μαΐου 2011

Γενική επιστράτευση κινδυνολογίας και ψευτιάς


ΟΛΑ τα λαρύγγια του καθεστώτος ξερνούν τρομοκρατική κινδυνολογία και ασύστολο ψεύδος: Από τις διεθνείς μαφίες του χρήματος, τον πρόεδρο του ΣΕΒ και τους ποικίλους «νταβάδες», μέχρι τα πολύχρωμα πολιτικά και δημοσιογραφικά παράσιτα.

Θα περιοριστούμε σε τέσσερες «σημαδιακές» περιπτώσεις.
 
α). Παπακωνσταντίνου: το ψεύδος σε παράκρουση

Ρεζίς Ντεμπρέ: Ενας κόσμος χωρίς σύνορα είναι μια ψευδής οικουμενικότητα


Ο Γάλλος μαρξιστής φιλόσοφος Ντεμπρέ, με πλούσια επαναστατική δράση έρχεται να επιβεβαιώσει τη ρήση του Λένιν:
«Οι Ηνωμένες Πολιτείες της Ευρώπης μέσα
σε καπιταλιστικό καθεστώς, είτε είναι απραγματοποίητες,
είτε είναι αντιδραστικές».

Στην Ελλάδα οι «αριστεροί» και «μαρξιστές» δεν έχουν χρόνο για σκέψη: Απολαμβάνουν τις «χαρές», τα προνόμια και τις «επιδοτήσεις» της καθεστωτικής τους ενσωμάτωσης, παπαγαλίζοντας απλώς τα νέα ιδεολογήματα της Νέας Τάξης.
Και να σκεφτεί κανείς ότι εδώ στην Ελλάδα τα πράγματα είναι πολύ πιο καθαρά και βάρβαρα από την Γαλλία, λόγω των «ανοικτών συνόρων» στις στρατιές των λαθρομεταναστών και των εφιαλτικών τους επιπτώσεων…


  Σύνορα και ταυτότητες

Το «πείραμα Ελλάς»


Από τον ΒΑΓΓΕΛΗ ΔΕΛΗΠΕΤΡΟ

Υπάρχει γιατρός που θα συνιστούσε κάποια φαρμακευτική αγωγή και θα επέμενε σε αυτήν χωρίς να προβληματίζεται, ακόμη και όταν διαπίστωνε ότι η ασθένεια δεν αντιμετωπίζεται και ο ασθενής πάει από το κακό στο χειρότερο;

Η ΑΠΑΝΤΗΣΗ είναι προφανής:

Τρίτη 24 Μαΐου 2011

Ο μύθος και το υπνωτικό των καθεστωτικών «ηρώων»




«Ο ζωντανός ποτέ δεν πρέπει να λέει: ποτέ!
Το βέβαιο σίγουρο δεν είναι.
Τίποτα δεν είναι μια για πάντα δοσμένο.
Όταν οι τύραννοι θα έχουν το λόγο τους πει
θα ‘άρθει η σειρά των καταπιεσμένων.
Ποιος τολμάει λοιπόν να λέει: ποτέ;
Ποιος φταίει που η τυραννία συνεχίζεται; Εμείς.
Ποιος είναι υπεύθυνος να την γκρεμίσει; Πάλι Εμείς.
Όποιος σωριάστηκε κτυπημένος να σηκωθεί!
Όποιος είναι χαμένος, ας αγωνιστεί!
Αυτόν που της κατάστασής του απόκτησε συνείδηση
κανένας δεν μπορεί να τόνε συγκρατήσει.
Αυτοί λοιπόν, η τώρα νικημένοι,
αύριο θα ‘ ναι νικητές
και τώρα, το παλιό ποτέ
από ποτέ γίνεται: τώρα».

Μπρεχτ

Τώρα, λοιπόν, να σπάσουμε τις αγκυλώσεις και τα ειδωλολατρικά στερεότυπα του κοινοβουλευτικού κρετινισμού. Όσο πιστεύουμε στα κοινοβουλευτικά είδωλα και τους «ήρωες» του καθεστώτος δεν θα αποτινάξουμε ποτέ την τυραννία. Δεν θα καθαρίσει ποτέ η καθεστωτική κόπρος…

«Εθνικόν διάγγελμα»!

Του Νίκου Μπογιόπουλου
Μετά το τέλος του υπουργικού συμβουλίου, ο εκπρόσωπος του κ. Παπανδρέου προέβη, χτες, στις ακόλουθες δηλώσεις:
*
«Εμπρός λοιπόν!
Ελάτε να ζήσουμε αγαπημένοι!
Ελάτε να ζήσουμε αδελφωμένοι!
Το είπε και ο κ. Δασκαλόπουλος του ΣΕΒ: "Αν δεν τα καταφέρουμε, θα πεινάσουμε"!
Ελάτε επομένως να "συνεννοηθούμε"!

Οι ευνούχοι της εξουσίας και η τρομοκρατία του χρέους


Αυτές οι γέρικες καρυάτιδες του πολιτικού και δημοσιογραφικού υποκόσμου έχουν ακόμα την ψευδαίσθηση ότι μπορούν να στηρίξουν και να σώσουν το βεβηλωμένο και ετοιμόρροπο καθεστώς των ψεμάτων, των καταχρήσεων και της μαφιόζικης μοχθηρίας των ληστών.
Αυτοί οι αυθάδεις εξτρεμιστές της συναίνεσης και οι φανατικοί της νομιμότητας (όλο αυτό το καταγέλαστο κομματικό και δημοσιογραφικό τσίρκο), όλοι αυτοί οι ευνούχοι της εξουσίας, συνεχίζουν να μας εμπαίζουν χωρίς όρια και σύνορα, έχοντας την ψευδαίσθηση ότι τα σκουριασμένα «όπλα» τους εξακολουθούν να είναι αποτελεσματικά, να τρομοκρατούν την κοινωνία και να προκαλούν τον πανικό στο λαό…
Φυσικά είναι τέτοια η αποσυνθετική βλακεία του καταρρέοντος καθεστώτος και των πολύχρωμων παρασίτων τους που δεν μπορούν να αντιληφθούν ένα απλό πραγματάκι:

Δευτέρα 23 Μαΐου 2011

Ο Καμμένος και οι αυτιστικοί «ήρωες» του καθεστώτος


Η υποκρισία και η απάτη γίνονται ακόμα πιο αβάσταχτα και ανυπόφορα όταν επενδύονται με το θεαματικό τελετουργικό του «ηρωισμού» και της κατασκευής ειδώλων.
Το αυτιστικό θέαμα γεννά και τους ανάλογους αυτιστικούς «ήρωες»: Είναι το σύνδρομο της ψυχοπαθολογίας της σχιζοφρένειας…
Αυτοί οι αυτιστικοί «ήρωες» είναι κατασκευάσματα της σχιζοφρένειας του θεάματος (και των σπονσόρων αυτού του θεάματος), μιας συνταγής που αφυδατώνει και εξατμίζει την ιστορική, κοινωνική και πολιτική πραγματικότητα και ΚΟΙΤΑΕΙ μόνο το «πρόσωπο» του θεάματος.
Το ειδωλολατρικό θέαμα δεν ΚΟΙΤΑΖΕΙ,

Τα άσφαιρα πυρά κατά της Νέας Τάξης Και οι κάλπικοι παράδες…

ΜΑΡΤΙΟΣ 2007
Δεν μπορεί να διεξαχθεί αποτελεσματικός αγώνας εναντίον της παγκοσμιοποίησης και της Νέας Ιμπεριαλιστικής Τάξης (ο καπιταλισμός στη σημερινή υπερεθνική, αυτοκρατορική του μορφή) αν δεν τεθούν επί τάπητος τα «ανοικτά σύνορα»: η «εισβολή» των ξένων και ο εποικισμός.


ΟΙ ΚΑΤΕΣΤΗΜΕΝΕΣ πολιτικές δυνάμεις και οι ευνούχοι της εξουσίας χρησιμοποιούν το εξής τέχνασμα για να αποκρύψουν και να εξαφανίσουν τα κοινωνικά και πολιτικά χαρακτηριστικά της κοινωνικής αμφισβήτησης και των εθνικών αντιστάσεων: Δαιμονοποιούν την παγκοσμιοποίηση. Μιλούν, δηλαδή για την παγκοσμιοποίηση όπως και για την τρομοκρατία. Σαν μια απειλή αφηρημένη και αόρατη, σαν ειμαρμένη.

Κούλογλου: Ο αμοραλισμός χωρίς σύνορα


Η ιστορία ενός ανθρώπου είναι ο καθρέπτης του. Αυτό ισχύει ιδιαίτερα στο χώρο του τηλεοπτικού θεάματος. Εδώ και να θέλεις να κρύψεις τις πολιτικές σου μεταλλάξεις και προδοσίες δεν μπορείς. Και μόνο το γεγονός ότι γίνεσαι δημοσιογραφικός «αστέρας» μέσα στη βαρβαρότητα του καπιταλισμού λέει πολλά. Και λέει ακόμα περισσότερα όταν εκτοξεύεσαι στις «κορυφές» του δημοσιογραφικού ιερατείου στα μαύρα χρόνια του σημιτικού, εκσυγχρονιστικού παρακράτους.
Ο Στέλιος Κούλογλου αποτελεί

Κυριακή 22 Μαΐου 2011

ΣΥΝΑΙΝΕΣΗ!!!

ΣΥΝΑΙΝΕΣΗ: Ανοικτό πολιτικό πραξικόπημα


«Συναίνεση»: Η μαγική αυτή λεξούλα αποτέλεσε, μετά το «βρώμικο ‘89», νεοκαντιανό αξίωμα, το καθεστωτικό ευαγγέλιο της πολιτικής ύπνωσης και ιδεολογικής ισοπέδωσης με στόχο την ΑΜΕΣΗ ΕΠΙΒΟΛΗ των λύσεων που ΑΠΑΙΤΟΥΝ τα ισχυρά οικονομικά συμφέροντα.
Σήμερα αυτό το «αξίωμα» («συναίνεση») αποτελεί την ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟΤΗΤΑ του καθεστωτικού λόγου: Του λόγου των διεθνών και εγχώριων «συνδικάτων» του χρήματος.
Αυτό που ΑΠΑΙΤΟΥΝ σήμερα οι «νταβάδες»

Ποιούς περιμένουν οι κρεμάλες;

 Ένα πολύ «φρέσκο» παράδειγμα για το ψεύδος, την υποκρισία και την απάτη των πολιτικών και δημοσιογραφικών Ιάγων. Ιδιαίτερα για τη διατεταγμένη υπηρεσία της δημοσιογραφικής αλητείας…
 
  Από το Χάρυ Κλυν
 



Ηταν Φεβρουάριος του 2009, δύο μόλις χρόνια πριν. Η Ελλάδα ήταν λαβωμένη από τα γεγονότα του "Δεκέμβρη του 2008" και ο Καραμανλής που είχε καταλάβει ότι οι Αμερικάνοι τον είχαν τελειωμένο, αφού οι πρόθυμοι συνεργάτες τους στην Ελλάδα, έκαναν διαγωνισμό μολότωφ, ενώ η παγκόσμια κρίση, χτυπούσε την πόρτα της Ελλάδας, προέβη σε διάγγελμα προς τον Ελληνικό λαό, με το οποίο..
παράλληλα τόνιζε την αναγκαιότητα της συναίνεσης.

Σάββατο 21 Μαΐου 2011

Η CIA μιλάει για εφιάλτη αιματηρών επεισοδίων


Γράφαμε προ ημερών (12 Μαΐου) στο άρθρο:
«Άνοιξε ο κύκλος της δολοφονικής βίας και του αίματος»
«Η κυβέρνηση καταρρέει και στρώνει το δρόμο, το δρόμο του αίματος και της ωμής δικτατορικής βίας, για την αυριανή κυβέρνηση «εθνικής σωτηρίας»: «Προσωπικοτήτων», «αρίστων», «εκλεκτών», «στιβαρών» ή όπως ονομαστεί…
Μια πρόβα αίματος και δολοφονικής μανίας εναντίον του ελληνικού λαού ήταν τα τωρινά γεγονότα. Μια πρώτη «δοκιμή» και προλείανση του εδάφους για τη δικτατορία της «έκτακτης ανάγκης» που έρχεται άμεσα…»

  Ολόκληρο το κείμενο ΕΔΩ
 
Τώρα έρχονται οι πραγματικοί σπόνσορες και οργανωτές και αυτού του νέου τρομοκρατικού κύκλου του αίματος να μας προειδοποιήσουν για αυτά που ετοιμάζουν.

Η ροζ πανούκλα

Δεκέμβριος 2006
  



Στις 19 Νοεμβρίου, δύο πούλμαν γεμάτα με αυτό-ονομαζόμενους αναρχικούς έκαναν απόβαση στην Αμάρυνθο. Οι νταήδες «επαγγελματίες αντιρατσιστές» έβριζαν χυδαιότατα τους κατοίκους της περιοχής ως «ρατσιστές» και «φασίστες», τους προκαλούσαν και με τραμπούκικη αναίδεια, βρώμιζαν την πόλη με γραπτούς ρύπους συνθημάτων.
Οι κάτοικοι της Αμαρύνθου, τους «χειροτόνησαν» καταλλήλως. Τα «παλικάρια» αναζήτησαν τη σωτηρία τους όχι μόνο στα πόδια τους (αυτά δεν αρκούσαν), αλλά στην …αστυνομία. Οι ορκισμένοι εχθροί του κράτους και της αστυνομίας διασώθηκαν κυριολεκτικά από την αστυνομία!!!
Όλη αυτή η ιστορία με την «εισβολή» των αντιρατσιστών στην Αμάρυνθο είναι για γέλιο. Θα μέναμε στο γέλιο αν ήταν απλώς

Το ψεύδος των 30 χρόνων: Τα «χρυσά κουτάλια»...


Η ιστορία διδάσκει ότι δεν διδασκόμαστε τίποτα από αυτή…
Αν διδασκόμασταν από την ιστορία θα έπρεπε σήμερα να είχαμε όλοι καταδικάσει τελεσίδικα αυτό το καθεστώς, τα κόμματά του και τα προπαγανδιστικά του εργαλεία (ΜΜΕ).
Θα έπρεπε να μην τολμάει πολιτικός να κυκλοφορεί στο δρόμο και τα δε ΜΜΕ να μην τα διάβαζε, ούτε να τα άκουγε κανείς.
Θα έπρεπε τα κανάλια, αυτά τα τεράστια στόματα του ψεύδους και της παραπληροφόρησης, να είχαν πεθάνει από ασιτία: Από ολοκληρωτική έλλειψη ακροαματικότητας…

Παρασκευή 20 Μαΐου 2011

Τα γενοκτονικά σχέδια του κεφαλαίου


ΑΥΓΟΥΣΤΟΣ 2006

Το κυρίαρχο πολιτικό ζήτημα που αντιμετωπίζει η Ελλάδα είναι τούτο: Η αντικατάσταση της πλειοψηφίας των εργαζομένων από πρωτόγονους, καθυστερημένους ξένους εργάτες και η πολιτισμική αλλοίωση του πληθυσμού.
Την ίδια ώρα που οι ελίτ της καπιταλιστικής εξουσίας έχουν βυθίσει τον εργαζόμενο λαό και τη νεολαία στα κάτεργα της ανεργίας και της ανασφάλειας, νέα προνομιακά μέτρα υπέρ των αλλοδαπών έρχονται να δώσουν πιο αποτρόπαια διάσταση στο πρόβλημα:

Το καταγέλαστο τσίρκο των πολιτικών


Τα ισχυρά οικονομικά κέντρα εξουσίας και οι μαφιόζοι του χρήματος αγρίεψαν και οι πολιτικοί τους υπάλληλοι ταράχτηκαν κατατρομαγμένοι και ψελλίζουν διάφορα ταχυδακτυλουργικά τρικ…
Ο Πρόεδρος του ΣΕΒ, Δασκαλόπουλος, άφησε κατά μέρος της υποκριτικές συστολές των «καλών τρόπων» και με ωμή σκληρότητα «έφτυσε» κυριολεκτικά τα κόμματα τα οποία δεν «λένε την αλήθεια» και τα κάλεσε να «συνεννοηθούν» σύντομα διότι η κατάσταση δεν πάει άλλο…
Σε νέα ταραχή και νευρική κρίση περιέπεσε το κομματικό υπαλληλικό προσωπικό. Νευρική ταραχή που ανοίγει διάπλατα τα παράθυρα της βλακείας των ταχυδακτυλουργών του πολιτικού κατεστημένου.

Ο Μίκης έδωσε τη «λύση» του στον Παπούλια




Ο Μίκης με το συνταγματολόγο κ. Κασιμάτη επισκέφτηκαν τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας, κ. Παπούλια για να καταθέσουν τη δική τους «λύση»: «Εμείς πιστεύουμε σε μια άλλη λύση. Και αυτήν καταθέσαμε στον κύριο Παπούλια»!!!
Ποια είναι αυτή η «άλλη λύση»; Γιατί δεν τη γνωστοποιεί στον ελληνικό λαό, ο Μίκης;
Όσοι μιλούν για αγωνιστικά Κινήματα και για λύσεις από το λαό για το λαό

Οι «επαγγελματίες» αντί-ρατσιστές ή «αριστερόφωνη» δολιότητα

Ιούλιος 2006



Σχόλιο πρώτο.

Οι στατιστικές δείχνουν ότι υπάρχει μέσα στον καπιταλιστικό κόσμο μια καλπάζουσα εγκληματικότητα, ψυχική ασθένεια και τοξικομανία. Η λανθάνουσα εγκληματικότητα και ψυχική ασθένεια που είναι αδύνατον να εκτιμηθεί στατιστικά είναι πολλαπλάσια. Η παγκοσμιοποίηση, ο πλανητικός ιμπεριαλισμός γιγαντώνει ολοένα την αντίφαση ανάμεσα στην αυξανόμενη υλική ευημερία και τον πλούτο (που απομυζά το υπερεθνικό κεφάλαιο) και την αυξανόμενη εγκληματικότητα, ψυχική ασθένεια και τοξικομανία.

Πέμπτη 19 Μαΐου 2011

Εθνολογική αλλοίωση και εγκληματικότητα

Ιούνιος 2006
Εθνολογική αλλοίωση




1,5 εκατομμύριο Έλληνες άνεργοι!
1,5 εκατομμύριο ξένοι εργάτες!

Όλα τα γεγονότα επιβεβαιώνουν αδυσώπητα τούτο: Το στρατηγικό σχέδιο των υπερεθνικών ελίτ εξουσίας είναι η εθνολογική αλλοίωση του ελληνικού πληθυσμού.

Οργουελιανή βαβέλ

Από τα πιο εύστοχα και ευρηματικά κείμενα του Στάθη
 


Ομιλούμε αυτές τις ημέρες περί «συναίνεσης». Ομιλεί για «συναίνεση» ο Παπανδρέου, ομιλεί για «συναίνεση» η Τρόικα, ομιλεί για «συναίνεση» κι ένα μέρος του Τύπου, ενώ στην πραγματικότητα,

Η «αποδόμηση» της ταξικής συνείδησης


Μάιος 2006
Όσο πιο ελεύθερη είναι η αγορά τόσο πιο σκλάβοι γίνονται οι άνθρωποι. Η «ελεύθερη αγορά εργασίας» ( «τα ανοικτά σύνορα») αποτελεί τη μεγαλύτερη απειλή για το ευρωπαϊκό προλεταριάτο.

Στρατηγική επιδίωξη των Ευρωπαίων καπιταλιστών είναι η αντικατάσταση των Ευρωπαίων εργατών από τριτοκοσμικούς εργάτες: Αυτό αποτελεί ένα από τα πιο μεγάλα και τα πιο δραματικά ταξικά ζητήματα της εποχής μας.

Τριτοκοσμικό καθεστώς και πληθυσμιακή αλλοίωση

Απρίλιος 2006
Τριτοκοσμικό εργασιακό καθεστώς
Γράφει ο Μιχάλης Λεονταρίτης



Το τριτοκοσμικό εργασιακό μοντέλο αποτελεί κατά τρόπο απροκάλυπτο το επιβαλλόμενο πρότυπο γιατί εξασφαλίζει απεριόριστα κέρδη και αχαλίνωτη εκμετάλλευση, μα όχι μόνο. Δημιουργεί ένα τέτοιο χάσμα ανάμεσα στις τάξεις και βυθίζει το προλεταριάτο σε τέτοια απόγνωση και τρόμο ώστε να αισθάνεται υπέρμετρη ευγνωμοσύνη για τα ψίχουλα φιλανθρωπίας που οι πολυέλεοι άρχοντες του πετάνε.

Το καθεστωτικό φρενοκομείο!!!


Η κατάρρευση και η αποσύνθεση του καθεστώτος έχει οδηγήσει τον κόσμο του (πολιτικό, δημοσιογραφικό, ακαδημαϊκό κ.λπ) σε μια κατάσταση καταθλιπτικής κενότητας και βλαβερής ηλιθιότητας.
Η ίδια η αποσύνθεση του καθεστώτος, ο δωσιλογισμός του και η μοχθηρία του εναντίον της ελληνικής κοινωνίας έχουν οδηγήσει την ελληνική κοινωνία, ως σύνολο, στο αντίστροφο: στην ΟΡΓΗ η οποία πυροδοτεί την κοινωνική ευφυΐα.
Η καθεστωτική ηλιθιότητα και η κοινωνική εξυπνάδα αναπτύσσονται, σε πυρετικούς ρυθμούς, ΚΑΙ ΥΠΟΣΚΑΠΤΟΥΝ θανάσιμα τις δυνάμεις του καθεστώτος: Το καθεστώς κτυπιέται απ’ έξω από την αναπτυσσόμενη «λαϊκή ευφυΐα» και υπονομεύεται εσωτερικά, από την εξίσου αναπτυσσόμενη, ηλιθιότητα των δυνάμεών του.
Θα καταγράψουμε μερικά δείγματα της μελοδραματικής ηλιθιότητας των καθεστωτικών δυνάμεων:

Τετάρτη 18 Μαΐου 2011

Οι μεταναστευτικοί μύθοι και η ισότητα στη σκλαβιά

ΜΑΡΤΙΟΣ 2006
Οι μεταναστευτικοί μύθοι και το αμερικάνικο
πολύ-πολιτισμικό μοντέλο

Γράφει η Θάλεια Βεργή



Η δαιμονοποίηση των αντιστάσεων

«Κάτω όλοι οι ρατσισμοί και οι εθνικισμοί». Να ένα σύνθημα κούφιας αριστερής ρητορείας. Ένα απλουστευτικό λεκτικό σχήμα. Όταν όμως αφαιρείς από τα πράγματα το περιεχόμενό τους, τα ποιοτικά ταξικά τους χαρακτηριστικά, την Ιστορία και την κίνηση, τότε καταλήγεις σε σχήματα λογικών κατηγοριών, στον καθαρό λόγο, σε ακίνητες ηθικές φόρμουλες. Οι γενικές αναφορές στον «εθνικισμό» και το «ρατσισμό» δεν λένε απολύτως τίποτα. Και δε λένε γιατί έχει εξατμιστεί από αυτές τις έννοιες η ουσία και τα ποιοτικά χαρακτηριστικά της πραγματικότητας, προβάλλονται δηλαδή ως ηθικό αξίωμα.

ΠΟΝΤΟΣ: ΔΕΝ ΞΕΧΝΩ


Γράφει: Ο Αποστόλου Παναγιώτης
Οικονομολόγος


Η εξόντωση των Ποντίων και όλων των άλλων λαών της Οθωμανικής Αυτοκρατορίας, οι οποίοι δεν ήταν Τούρκοι, άρχισε από την εποχή του Β' Γερμανικού Ράιχ, όταν ο Κάιζερ Β', έθεσε υπό την προστασία του την Οθωμανική Αυτοκρατορία.
Το 1908, οι Νεότουρκοι, φορέας του παντουρκισμού,

Η Τρομοκρατία της «έκτακτης ανάγκης»…

Γραμμένο το Νοέμβριο του 2010: Σήμερα πιο επίκαιρο από την ημέρα που γράφτηκε
  ΕΔΩ
 
 


Ένα από τα ψευδώνυμα της δικτατορίας των ισχυρών του χρήματος είναι η «συναίνεση».
Αυτή η μαγική λεξούλα κατέχει σήμερα την αποκλειστικότητα του εξουσιαστικού λόγου.
Όπως έχουμε αναλύσει σε άλλα άρθρα μας η «συναίνεση» είναι το ντροπαλό ψευδώνυμο της «έκτακτης ανάγκης».
Συναίνεση σημαίνει,

Κυβέρνηση αδιεξόδων


Από τον ΒΑΓΓΕΛΗ ΔΕΛΗΠΕΤΡΟ

 Ολοι οι υπουργοί Οικονομικών ήταν χθες στις Βρυξέλλες και τα έσουρναν στην Ελλάδα, σε έναν άτυπο διαγωνισμό «καρφωμάτων». Ολοι πλην ενός που, προφανώς, πήρε από προχθές το μήνυμα και γύρισε σπίτι.
ΔΕΝ γνωρίζω αν οι συνάδελφοί του τον βρήκαν αμελή ή αδιάβαστο, αν έκριναν το Μεσοπρόθεσμο Σχέδιο, που είχε στην τσάντα του, πρόχειρο ή λίγο. Γνωρίζω όμως ότι αφού τα άκουσε κανονικότατα, χώθηκε σε κάποιο γραφείο για να το ξαναγράψει.
ΔΕΝ πρέπει να έχει ξανασυμβεί.

Σχέδιο εξόντωσης των Ελλήνων εργατών


Τεύχος 2ον: Ιανουάριος 2006

 Στα σκαριά η εξόντωση της ελληνικής εργατικής τάξης. Το οικονομικό και πολιτικό κατεστημένο προωθεί μεσαιωνικά και βάρβαρα μέτρα κατά του ελληνικού λαού. Επιχειρεί να πάρει πίσω όλες τις κατακτήσεις του και να τον βυθίσει στα έσχατα όρια της εξαθλίωσης. Φυσικά αυτό δεν μπορεί να επιτευχθεί, τουλάχιστο σήμερα, με την ωμή βία. Γι’αυτό επιλέγονται σχεδιασμοί πιο αποτελεσματικοί και «ειρηνικοί»: Η περιθωριοποίηση της ελληνικής εργατικής τάξης μέσω της «πολύ-εθνικής» και «πολύ-πολιτισμικής» Ελλάδας.

Φάκελος ΡΕΣΑΛΤΟ: Λαθρομεταναστευτικός εφιάλτης


Πολλοί «προφήτες» μας προέκυψαν από το 2010 και μετά για το λαθρομεταναστευτικό εφιάλτη.
Σήμερα αρχίζουν να μιλούν ΟΛΟΙ γι’ αυτόν τον εφιάλτη. Και αυτοί που στιγμάτιζαν στο παρελθόν, σαν «ρατσιστική», κάθε φωνή που τολμούσε να θίξει, έστω και ελάχιστα, το ζήτημα αυτό: ζήτημα ταμπού!!!
Βεβαίως το πρόβλημα, σήμερα, εκδηλώνεται με τέτοια μοχθηρή βαρβαρότητα, που εξαναγκάζει και θα εξαναγκάσει τους ΠΑΝΤΕΣ να καταπιαστούν και να μιλήσουν. Ιδιαίτερα αυτούς που το προώθησαν, το γιγάντωσαν και μέσω αυτού ΙΣΟΠΕΔΩΣΑΝ τα πάντα.
Θα μιλήσουν με ηθικολογικές φλυαρίες για να ΑΠΟΚΡΥΨΟΥΝ και να ΕΠΙΚΑΛΥΨΟΥΝ τα αίτια του προβλήματος και τις πολιτικές ευθύνες.
Ιδιαίτερα για να ΑΠΟΚΡΥΨΟΥΝ

Καταδίκη Δολοφονίας- Αδέσμευτο Κίνημα Εκπ/κών Σάμου


Γράφει: Ο Γκαντίδης Ανδρέας-Εκπ/κός
 Υπάρχουν στιγμές στη ζωή, όπου οι λέξεις φαντάζουν πολύ λίγες και μικρές, ώστε να περιγράψουν την βαθειά ψυχική οδύνη ενός ολόκληρου λαού. Ο νους του ανθρώπου αδυνατεί να κατανοήσει τον ηθικό ευτελισμό, την αδίστακτη σκληρότητα και την τερατωδώς εγκληματική ψυχοπαθολογία των ανθρωπόμορφων θηρίων, που στο βωμό της ικανοποιήσεως των πλέον χαμερπών παθών και ενστίκτων αυτών, στέρησαν το πολυτιμότερο αγαθό ενός πατέρα και οικογενειάρχη.
Η συνείδηση και η παράδοσή μας,

Τρίτη 17 Μαΐου 2011

Μανώλης Γλέζος: Απλές διαπιστώσεις με καθυστέρηση δεκαετιών!!!


«Κάλιο αργά παρά ποτέ», λέει μια παροιμία.
Ο Μανώλης Γλέζος, με καθυστέρηση δεκαετιών έκανε, σήμερα, που ο λαθομετανεστετυτικός εφιάλτης κυλάει, σαν ορμητικός χείμαρρος στο δρόμο, τις πρωτόλειες διαπιστώσεις του:
«Το πρόβλημα είναι μεγάλο. Η κατάσταση σε ορισμένες συνοικίες είναι απαράδεκτη. Οι άνθρωποι δεν μπορούν να ζήσουν αντιμέτωποι με όλο αυτό το κύμα που εκμεταλλεύεται τους μετανάστες. Οι μαφίες των μεταναστών, τα αποβράσματα των μεταναστών, δεν διστάζω να το πω, δημιουργούν προβλήματα σε βάρος όλων των κατοίκων».
Ακόμα:

Κατασκευάζουν πυρετωδώς τη «συναίνεση»: Την κυβέρνηση «εθνικής σωτηρίας»!


Η «κατασκευή συναίνεσης» είναι το άμεσο και το επείγον στρατήγημα των ισχυρών οικονομικών κέντρων εξουσίας: Το στρατήγημα της «έκτακτης ανάγκης» της σημερινής περιόδου (το έχουμε αναλύσει σε σωρεία κειμένων).
Απαραίτητη διευκρίνιση: Συναίνεση ουσιαστικά και επί των πρακτέων υπάρχει. Όλες οι δυνάμεις του καθεστώτος έχουν ΝΟΜΙΜΟΠΟΙΗΣΕΙ και βάλει πλάτες σε ΟΛΑ τα εγκλήματα της κατοχικής κυβέρνησης, στην ίδια την κατοχή μας από τις διεθνείς και εγχώριες μαφίες του χρήματος.
Σε όλα τα νεοταξικά «συμβόλαια θανάτου» που έχει εκτελέσει αυτή η κυβέρνηση όλα τα κόμματα έχουν ΣΥΝΑΙΝΕΣΕΙ ΠΡΑΚΤΙΚΑ. Απλώς ρητορικά διαφοροποιούνται με ανέξοδες αντιμνημονιακές, αντικυβερνητικές, ακόμα και αντικαθεστωτικές φλυαρίες και δημαγωγικές κορώνες για εσωτερική κατανάλωση…

  © Blogger templates Newspaper by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP