Πέμπτη 31 Ιανουαρίου 2013

Νόμος και τάξη, βασική προυπόθεση του φασισμού.

ΛΟΓΙΑ και ΣΚΕΨΕΙΣ

Έτσι μάλιστα. Το καταλάβαμε. Το εμπεδώσαμε.
Πείτε το έτσι, τόσο απλά ρε παιδιά να το καταλάβουμε και εμείς.

Το πάτε από εδώ, το πάτε από εκεί... Το λέγατε με δικά σας λόγια και το καταλάβαιναν μόνο οι δημοσιογράφοι. Ζητούσατε καταδίκη της τρομοκρατίας και της βίας από όπου και αν προέρχεται!
Οι συνδικαλιστές του ΠΑΜΕ που μπήκαν στο Υπουργείο,

Τα θλιβερά δημοσιογραφικά υποχείρια του δωσιλογισμού

 
Το δημοσιογραφικό ιερατείο, ιδιαίτερα το τηλεοπτικό, αποτελεί (όπως έχουμε αναλύσει κατά κόρον) την ακρότατη έκφραση του ανικοινωνικού παρασιτισμού, δηλαδή της καθεστωτικής «αλητείας».

Η αθλιότητα του «ΣΚΑΪ» συνεχίζεται! Oι καναλάρχες-νταβατζήδες δημοσίων έργων και οι δημοσιοκάφροι Υπηρεσίας συνεχίζουν ακάθεκτοι...


Το διαβάσαμε ΕΔΩ

Ο Πορτοσάλτε με το «καλημέρα» παριστάνει τον ανήξερο για την προβοκάτσια που έστησε το Υπουργείο Εργασίας και ζητάει να δείξει σοβαρότητα το ΚΚΕ. Αλλά κάνει γαργάρα τόσο τις κατηγορηματικές δηλώσεις των στελεχών του ΠΑΜΕ, όσο και την σχετική ανακοίνωση του ΚΚΕ.

Υπουργείο Εργασίας: Οι γνωστές συνταγές της μαύρης αντίδρασης


Μόνο οι εγκάθετοι της δωσίλογης κυβέρνησης και οι υστερικοί αντικομουνιστές δεν είναι σε θέση, αλλά ούτε και θέλουν, να διακρίνουν τη χοντροκομμένη ΠΡΟΒΟΚΑΤΣΙΑ της πραξικοπηματικής κυβέρνησης ενάντια στο ΠΑΜΕ και γενικότερα το εργατικό κίνημα.
Αυτή η δεξιά «σκουριά» δεν «αναπαλαιώθηκε» στοιχειωδώς. Παραμένει σκουριά. Η σημερινή Σαμαρική ΝΔ βουτάει όλο και πιο βαθιά μέσα σ’ αυτό το σκουριασμένο οπλοστάσιο της παλιάς παρακρατικής δεξιάς. Ούτε τα «εκσυγχρονιστικά» κόλπα και χρώματα του πασοκικού παρακράτους, τόσα χρόνια δεν διδάχτηκε…

Τετάρτη 30 Ιανουαρίου 2013

Οι «αγκυλωτοί σταυροί» της ευρω-χούντας…

Ο Σαμαράς θα ξεπεράσει σε κυνισμό και ωμότητα τους παππούδες και προπάππους του…

Όπως αναλύσαμε σε προηγούμενο κείμενό μας οι δυνάμεις του κεφαλαίου και τα πολιτικά τους ανδρείκελα δεν έχουν ΑΥΤΑΠΑΤΕΣ. Γνωρίζουν, ότι αργά ή γρήγορα (λίαν συντόμως) θα συγκρουστούν ΑΝΟΙΚΤΑ (εξωκοινοβουλευτικά) και βίαια με την κοινωνία στο σύνολό της: Τους εργαζόμενους, τους αγρότες, τους μικρομεσαίους, με το λαό συνολικά…

Η «νομιμότητα» της Νέας Τάξης

Ιούλιος 2010  


ΝΙΩΘΕΙ κανείς ένα αίσθημα φυσικής ναυτίας όταν ακούει όλους αυτούς που είναι προσηλωμένοι στις κίβδηλες αξίες ενός χρεοκοπημένου κοινωνικού συστήματος να κατηγορούν, άλλοτε με μελοδραματική αφέλεια και άλλοτε με κομπάζουσα ειρωνεία, τους απεργιακούς αγώνες και τις λαϊκές κινητοποιήσεις ότι υπονομεύουν τα «εθνικά συμφέροντα» και παραβιάζουν τη «νομιμότητα».

Η μυθική παρουσίαση της Βίας



Ζούμε σήμερα μια υστερική επιδημία καταδίκης της βίας ΓΕΝΙΚΑ. Σε αυτό το χορό της καθεστωτικής μυθολογίας περί βίας συμμετέχει ΕΝΕΡΓΑ και η «αριστερά», ιδιαίτερα οι συριζαίοι που μοχθούν να αποδείξουν ότι αποτελούν τους εγγυητές της καπιταλιστικής «νομιμότητας».

Η ΒΙΑ Η ΑΝΤΙΒΙΑ ΚΑΙ Η ΘΕΩΡΙΑ ΤΩΝ ΑΚΡΩΝ

Γράφει: Ο Νίκος Χατήρας

Τελευταία, oι πολιτικοί υπηρέτες του καπιταλισμού κάνουν μια λυσσώδη προσπάθεια για εξομοίωση και ταύτιση της ακροδεξιάς-ναζιστικής-φασιστικής-εθνικιστικής βίας των αδελφών τους, εκ μητρός Στυγός, με τις όποιες ΔΥΝΑΜΙΚΕΣ κινητοποιήσεις και ενέργειες της επαναστατικής αριστεράς.

ΚΑΤΑΡΡΙΠΤΕΤΑΙ ΕΚ ΝΕΟΥ Ο ΜΥΘΟΣ ΤΟΥ «ΤΕΜΠΕΛΙΚΟΥ» ΝΟΤΟΥ



Guardian: Oι Έλληνες δουλεύουν περισσότερο από τους Γερμανούς

Οι νόμοι του κράτους και το κράτος του νόμου!

Γράφει: Ο Νίκος Μπογιόπουλος

Ποιοι είναι αυτοί που μιλούν για «νομιμότητα»;

Τρίτη 29 Ιανουαρίου 2013

Η «αριστερά» του ψηφοδελτίου στρώνει το έδαφος στον ολοκληρωτισμό της δεξιάς…

Τσίπρας:«Το τελευταίο που χρειάζεται η χώρα είναι η κλιμάκωση
 της έντασης και της κοινωνικής σύγκρουσης»
Πάντα η στρατηγική του ψηφοδελτίου, δηλαδή των συμβιβασμών στην καθεστωτική «νομιμότητα», ανοίγει διάπλατα τις πόρτες, ιδιαίτερα σε εποχές σαν τη σημερινή (κρίσης κατάρρευσης του συστήματος), στη βία δίχως όρια των «νονών» του χρήματος και των ανδρεικέλων τους.
Το ιστορικό αυτό αξίωμα το έχει συμπυκνώσει η Ρόζα Λούξεμπουργκ με τα εξής λόγια:

Το «κήτος» έκανε... «λάθος»

Γράφει: Ο Νίκος Μπογιόπουλος

Καμιά φορά τα «κήτη» δείχνουν «κατανόηση». Να μια απόδειξη: Το ΔΝΤ (το «κήτος», δηλαδή), «κατανοεί» την ανάγκη για νέο «κούρεμα» του ελληνικού χρέους.
Το είπε ο κ. Τσίπρας. Χωρίς πάντως να διευκρινίσει αν ο ίδιος κατανοεί ποιος θα κληθεί να πληρώσει και το νέο «κούρεμα» (την ανάγκη του οποίου «κατανοεί» το ΔΝΤ).

Κατασκευάζεται ο «γύψος» στο Λόγο και σ’ αυτήν την καθεστωτική «ενημέρωση»


ΟΛΟΙ Ξέραμε ότι οι γενίτσαροι της ενημέρωσης εκτελούν εντολές, σαν δεκανείς, των αφεντικών τους.
ΟΛΟΙ ξέραμε αυτό που ομολογεί ο Πρετεντέρης: «…μας έλεγαν μην το πείτε τώρα, δεν είναι σωστό».
Τώρα, οι υπόγειες εντολές προβιβάζονται, γίνονται ανοικτές «υποδείξεις»!!!
Το Εθνικό Συμβούλιο Ραδιοτηλεόρασης, λοιπόν, «υποδεικνύει»: «Μην δείχνεται την εξαθλίωση!!!

Δευτέρα 28 Ιανουαρίου 2013

Πρετεντέρης: Η ομολογία ενός φερέφωνου…


Έχουμε γράφει, πολλές φορές, ότι ο Πρετεντέτης, αυτός ο επιτήδειος γραφειοκράτης της δημοσιογραφίας, είναι ένα τέτοιο ιδεολογικό φερέφωνο, που διαλαλεί ανενδοίαστα ότι το μόνο που ξέρει καλά να κάνει είναι να υπηρετεί την κάστα των άπληστων νεόπλουτων του «εκσυγχρονισμού» και τις «αξίες» του αυτοκρατορικού λόγου…
Αυτό λοιπόν το φερέφωνο του καθεστωτικού δωσιλογισμού ομολογεί:

Καμμένος: Τρακατρούκες κρότου του αυτιστικού θεάματος


Το πολιτικό πορτρέτο του Πάνου Καμμένου το έχουμε φιλοτεχνήσει πολλές φορές: Πορτρέτο καιροσκόπου και γραφικού πολιτικάντη που πουλάει ηρωισμό και ασύστολη δημαγωγία.
Έχουμε αναλύσει, επίσης, από την πρώτη στιγμή, ότι ο Καμμένος αποτελεί το υποπροϊόν του αυτιστικού θεάματος.
Γράφαμε, μεταξύ άλλων, το Μάιο του 2011:

Η χαρά του Μαξίμου

Τελικά σε αυτή τη χώρα οι μόνοι που μπορούν να απεργήσουν με την άδεια της κοινωνίας είναι οι άνεργοι. Όμως ακόμη και τότε είμαι βέβαιος ότι θα βγει ο Άδωνις Γεωργιάδης μαζί με τον Αργύρη Ντινόπουλο και θα απαιτήσουν να παρακρατηθεί από το επίδομα ανεργίας το ποσό που αντιστοιχούσε στις ημέρες απεργίας των ανέργων.
ΚΑΡΤΕΣΙΟΣ

Απεργούν οι εργαζόμενοι στο μετρό και στα άλλα ΜΜΜ. Από την επόμενη ημέρα αρχίζουμε τα «οι τεμπέληδες, οι κομματικά διορισμένοι, οι άσχετοι, οι χρυσοπληρωμένοι, που ταλαιπωρούν το λαό, που δε νοιάζονται για τον “απλό εργαζόμενο” – προφανώς υπάρχει και ο σύνθετος- να απολυθούν, να κρεμαστούν, να … να… να….» πάει η απεργία.

Κοινοβουλευτική χούντα κατά εργατικών αγώνων

Ο αποφασιστικός αγώνας ενός πρωτοβάθμιου σωματείου και το ξεβράκωμα της κυβέρνησης
του Γιάννη Ελαφρού


Νέρωνες με γραβάτα μοιάζουν ο Σαμαράς, ο Χατζηδάκης («της Ετζίαν το τσιράκι», όπως φώναζαν οι εργαζόμενοι στην Ολυμπιακή), ο αδέξιος «ψηφιακός Γκέμπελς» Κεδίκογλου και το υπόλοιπο επιτελείο του Μαξίμου, καθώς πανηγυρίζουν για τους επιταγμένους συρμούς που κινούνται σε Mετρό και Hλεκτρικό.

Κυριακή 27 Ιανουαρίου 2013

Το μαύρο

Δημήτρης Ψαλίδας

Μαύρη σε κάναν να βλέπεις τη ζωή,
μαύρη να είναι η διάθεση σου,
σε σκιές ανάμεσα να τριγυρνάς,
πλάι σ’ ανθρώπους σκυφτούς και τρομαγμένους.

Ο δεξιός πατριωτισμός είναι η κουκούλα του ανθελληνισμού!

Του Στέλιου Ελληνιάδη – «Δρόμος της Αριστεράς»

Η Δεξιά τα έχει κάνει μαντάρα. Έριξε τη χώρα στον γκρεμό σε συναυτουργία με το ΠΑΣΟΚ. Από Αντιμνημονιακή έγινε Υπερμνημονιακή. Από Πατριώτης έγινε Εφιάλτης. Αυτομόλησε στην πλευρά των εχθρών της χώρας. Και με πρωτοφανή ενδοτικότητα, διαλύει τη χώρα και κατατρώει σαν κανίβαλος το ίδιο της το σώμα.

Τα ακροδεξιά αποκαλυπτήρια πολλών μασκαράδων…


Υπάρχουν κάποια κομβικά γεγονότα που αποτελούν μια έξοχη Λυδία Λίθο, γιατί αποκαλύπτουν με τρόπο αλάθευτο το αληθινό κοινωνικό και πολιτικό σου πρόσωπο, σε ποια ΟΧΘΗ βρίσκεσαι: Αυτή των εργαζομένων, των λεηλατημένων και των καταπιεσμένων ή την άλλη, την καθεστωτική όχθη των δημίων…
Ένα τέτοιο γεγονός είναι οι απεργιακοί αγώνες των εργαζομένων και γενικά οι λαϊκές κινητοποιήσεις.
Δεν μπορεί σε τέτοια κομβικά σημεία σύγκρουσης του λαού με το κατεστημένο, με τους δημίους, να κρατάς ουδέτερη στάση,

Τέσσερα παραδείγματα της ληστείας



Παράδειγμα πρώτο:

H …«βελτίωση» του κλίματος (παραμύθια Σαμαρά)


Παραμυθιάζουν τον κοσμάκη οι απατεώνες της συγκυβέρνησης ΝΔ, ΠΑΣΟΚ, ΔΗΜΑΡ ότι με τη λεηλασία των μισθών και συντάξεων η Ελλάδα «ανέκτησε την αξιοπιστία της στις αγορές» και έτσι από εδώ και πέρα θα …τρέξει χρήμα με ουρά και «τα πράγματα θα καλυτερέψουν».
Για να καταλάβουμε περί τίνος πρόκειται και για ποια …«βελτίωση του κλίματος» μιλάμε, αρκεί να αναφέρουμε τι εκτιμά για την ελληνική οικονομία ο τραπεζικός όμιλος Σίτιγκρουπ, αυτός δηλαδή που έχει τη Σίτιμπανκ και είναι ο μεγαλύτερος τραπεζικός όμιλος του κόσμου.

Τσίπρας: Εθνικό μας νόμισμα το ευρώ

Έγερσις 
''Η λύση είναι να αλλάξει στρατηγική η Ευρώπη για να γίνει βιώσιμο το ευρώ''!

 Όλο και πιο κοντά στις θέσεις της ΝΔ ο Τσίπρας. Κατά τα άλλα αυτός είναι...αριστερός όπως θέλουν να μας πείσουν οι χρυσαυγίτες!!!

 Όλα τα κόμματα της γιάφκας της πλατείας Συντάγματος είναι υπέρ του Ευρώ.

Σάββατο 26 Ιανουαρίου 2013

Η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΑΓΡΟΤΙΑ ΣΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ!

Εγερσις2

Ιδού η Ρόδος κωλοακροδεξιοί που βρίζετε όσους διεκδικούν τα δίκια τους και παλεύουν για το ψωμί τους ! Αντί να βρίζετε σαν κότες λυράτες απο το πληκτρολόγιο αγρότες και εργάτες σας έχουμε μια πρόταση . Να πάτε να τους αντιμετωπίσετε ! Να τους εμποδίσετε να κλείσουν τους δρόμους αυτοί οι "αναρχοκομμουνιστές" . Αλλά δεν θα το κάνετε γιατί είστε μηδενικά.
ΌΛΗ Η ΕΛΛΑΔΑ ΣΤΟ ΠΛΕΥΡΟ ΤΩΝ ΑΓΡΟΤΩΝ!

Τα σοφίσματα κατά των απεργιών

Αναδημοσιεύουμε ένα παλιό μας κείμενο για όλους εκείνους, κυρίως δεξιάς και ακροδεξιάς φιλοσοφίας, οι οποίοι καλύπτουν το μίσος τους απέναντι στους εργαζόμενους και τις λαϊκές μάζες με τα φαιά σοφίσματα του κατεστημένου
Το κείμενο είναι δημοσιευμένο τον Ιούλιο του 2010,
 ΕΔΩ  


Ένα πονηρό τέχνασμα των απολογητών και εγκάθετων του καθεστώτος είναι να παρακάμπτουν την εστία των κακοδαιμονιών και να δαιμονοποιούν τα συμπτώματα της καθεστωτικής εκμετάλλευσης, αδικίας και καταπίεσης.
Κλείνουν λοιπόν ΠΑΝΤΑ τα μάτια στις κυβερνητικές στρατηγικές εξόντωσης των εργατών, των αγροτών και όλης της κοινωνίας και αναθεματίζουν το «καταστροφικό» έργο των απεργιών και λαϊκών κινητοποιήσεων.

Ο αγώνας των απεργών του Μετρό έμεινε πολιτικά μετέωρος


Οι συνδικαλιστικές ηγεσίες από την ίδια τη γραφειοκρατική τους φύση και λειτουργία δεν μπορεί ΠΟΤΕ να ανταποκριθούν στις απαιτήσεις ενός σκληρού πολιτικού αγώνα, μιας μετωπικής σύγκρουσης με το καθεστώς: Αυτό αποτελεί το αλφάβητο της επαναστατικής θεωρίας και πράξης…
Η συνδικαλιστική ηγεσία των απεργών στο Μετρό το επιβεβαίωσε με τον πιο δραματικό τρόπο: Ενώ κομπορρημονούσε «επαναστατικά», μόλις επιβλήθηκε ο στρατιωτικός νόμος (επιστράτευση) το έβαλε πανικόβλητη στα πόδια και κρύφτηκε…

«Ουδείς εξαιρείται» από την γκιλοτίνα!

Γράφει: Ο Νίκος Μπογιόπουλος

Ακούστε τους, ακούστε πώς ουρλιάζουν:
«Ουδείς εξαιρείται του νόμου»!

Αλλά όλοι αυτοί του «μαύρου μετώπου» που μιλούν για το «νόμο που άπαξ και ψηφίστηκε ουδεμία αντίρρησις νοείται» (!), νομίζετε ότι απευθύνονται μόνο στους εργαζόμενους στα Μέσα Μαζικής Μεταφοράς; Λάθος!

Παρασκευή 25 Ιανουαρίου 2013

Η ήττα των απεργών του Μετρό προετοιμάζει τους όρους της νίκης…


Τελικά ο στρατιωτικός νόμος αποκατέστησε την «τάξη» των δωσίλογων δημίων: ΟΙ απεργοί στο Μετρό εξαναγκάστηκαν να λύσουν την απεργία τους…
Θριαμβολογούν τα κυβερνητικά ανδρείκελα και οι γενίτσαροι της καθεστωτικής προπαγάνδας για τη …νίκη τους!!!
Μόνο που αυτή η «νίκη» στα ουσιαστικά της χαρακτηριστικά είναι ήττα: Όταν μια κυβέρνηση επιβάλλεται με τις ξιφολόγχες, με επιστρατεύσεις και διώξεις, αυτό που καταγράφεται στον ελληνικό λαό είναι ήττα.

Ήττα διπλή:

22 χρόνια δουλειάς, 30 μέτρα κάτω από τη Γη, για 750 ευρώ βασικό



Αυτοί είναι οι "βολεμένοι" που επικαλούνται κατοχική κυβέρνηση και ακροδεξιοί τσανακογλύφτες της.

Η ΣΥΝΤΕΧΝΙΑ του δωσιλογισμού κατηγορεί το λαό σαν «συντεχνία»!!!


Ο Αντώνης Σαμαράς, ακολουθώντας την πεπατημένη, έκραξε:
«Τα Μέσα Μαζική Μεταφοράς» ανήκουν στο λαό και όχι στις συντεχνίες που τον ταλαιπωρούν»!!!
Ο Σαμαράς, για να δικαιολογήσει τη στραταρχική αυθάδεια της συντεχνίας των ανδρεικέλων, την επιστράτευση των απεργών, κατέφυγε στο γνωστό φαιό «αξίωμα»: Στιγματίζει τους απεργούς σαν «συντεχνία»!!!

Πέμπτη 24 Ιανουαρίου 2013

Η κυβέρνηση κάνει πρόβες γύψου…

ΟΛΟΙ εναντίον των ΔΗΜΙΩΝ μας…
Η δωσίλογη κυβέρνηση των ανδρεικέλων δεν βρήκε άλλο μέσον άμυνας εναντίον των απεργιακών κινητοποιήσεων από την ΕΠΙΤΑΞΗ: Μια νέα, ανοικτή πλέον, πραξικοπηματική πράξη.
Μετά την παλίρροια των παρακρατικών τρομοκρατικών πράξεων και προβοκατσιών (κατασκευή κλίματος ανοικτών πολιτικών εκτροπών), τώρα η κυβέρνηση των κλιμακούμενων πραξικοπημάτων, προχωρεί σε μία ΠΡΩΤΗ, ανοικτή πράξη δικτατορικής αυθάδειας: Στην επιστράτευση των απεργιακών κινητοποιήσεων!!!

Η άνοδος της μετοχής του Χρ. Λαζαρίδη


του Κλεομένη Κωνσταντίνου

ΕΚΟΝ Ρήγας Φεραίος Β’ Πανελλαδική – Συνέντευξη τύπου, 1978
(απ αριστερά 3ος και 4ος Γ.Μηλιός, Χρ. Λαζαρίδης
)


Διάβασα σήμερα στο ηλεκτρονικό ΒΗΜΑ ένα πολύ κολακευτικό για τον Χρ. Λαζαρίδη άρθρο-ρεπορτάζ, γραμμένο από τον πάντα πρόθυμο και ικανό για τέτοιες προβολές ανθρώπων της πολιτικής κ. Ραβανό Άρη. Σ’ αυτό μαθαίνουμε λοιπόν ότι «Την ώρα που κάποια άλλα άστρα «τρεμοσβήνουν», το δικό του κερδίζει έδαφος», κι αυτό γιατί ο κ. Α. Σαμαράς του έχει πλήρη εμπιστοσύνη, θεωρώντας μάλιστα «πολύτιμη την παρουσία του στο πρωθυπουργικό επιτελείο».

Η «αριστερά» εγκλωβίζεται στο μύθο της «ατομικής τρομοκρατίας»


Οι ηγεσίες του ΚΚΕ και του ΣΥΡΙΖΑ εγκλωβίζονται στις τρομοκρατικές προβοκάτσιες της κυβέρνησης, του κράτους και του παρακράτους.
Γιατί παίζεις στο ίδιο προβοκατόρικο κυβερνητικό τερέν, όταν αποδέχεσαι ΣΗΜΕΡΑ το μύθο της «ατομικής τρομοκρατίας» και δεν καταγγέλλεις ΑΝΟΙΚΤΑ και ΚΑΘΑΡΑ τούτο:

Η Κραυγή της Σιωπής

Το διαβάσαμε ΕΔΩ
 
Γράφει: Ο Χρήστος Επαμ. Κυργιάκης

Είναι στιγμές που ο θυμός, σου φουσκώνει τις φλέβες στους κροτάφους ανεβάζοντάς σου την πίεση σε επικίνδυνες τιμές.
Είναι στιγμές που η οργή σου δεν μπορεί να περιοριστεί με τους απλούς κανόνες ευγενείας, αλλά χρειάζεται να επιστρατεύσεις όση λογική διαθέτεις για να μπορέσεις να την κουλαντρίσεις.

Τετάρτη 23 Ιανουαρίου 2013

Όταν μιλάει ο ίδιος ο Τσίπρας τα σχόλια περιττεύουν…



Ούτε τα προσχήματα δεν κρατάει πλέον ο Αλέξης Τσίπρας.
Μόλις πάτησε το πόδι του στις ΗΠΑ κατάθεσε τα διαπιστευτήριά του: Έψαλλε ύμνους στην ιμπεριαλιστική κακουργία του πλανητικού «νταβά»:

Τρίτη 22 Ιανουαρίου 2013

Ο νέος κύκλος της τρομοκρατικής παλίρροιας

Πλέον ΑΠΡΟΚΑΛΥΠΤΑ και μετά από χρόνια βρικολακιάζει το παλιό ιδεολόγημα των μυστικών υπηρεσιών περί «αριστερής τρομοκρατίας»!!!

Αυτός ο νέος κύκλος της τρομοκρατικής παλίρροιας και των τελετουργικών τρομο-ψυχώσεων, όπως έχουμε ήδη αναλύσει, κατασκευάζει κλίμα ΑΜΕΣΗΣ και «ΕΚΤΑΚΤΗΣ ΑΝΑΓΚΗΣ»: Κλίμα ανοικτής πολιτικής ΕΚΤΡΟΠΗΣ.

Τσίπρας και «Ινστιτούτο Μπρούκινγκς»




Γράφαμε στις 11 Ιανουαρίου:
«Το «Ινστιτούτο Μπρούκινγκς» διοργανώνει εκδήλωση στις 22 Γενάρη, με προσκεκλημένο τον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ, Αλέξη Τσίπρα!!!
Ποιο είναι αυτό το «Ινστιτούτο»:

Δευτέρα 21 Ιανουαρίου 2013

Βόμβες: Η επέλαση του φασισμού

ΛΟΓΙΑ και ΣΚΕΨΕΙΣ 
Χοντραίνουν το παιχνίδι οι παρακρατικοί. Φοβούνται υποθέτω, φοβούνται την οργή του κόσμου που θα τους πνίξει. Έτσι απαντούν με ακόμα μεγαλύτερη βία για να φοβίσουν τον κόσμο.

Κάθε βόμβα θανάτου μας συνοδεύεται από τρομοκρατική «βόμβα»…


Όπως έχουμε αναλύσει πολλές φορές και από πολύ παλιά η ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΑ (του κράτους, του παρακράτους και των μυστικών υπηρεσιών) αποτελεί το ισχυρό στρατηγικό ατού της πλανητικής και εγχώριας εξουσίας, το προνομιούχο μέσο άσκησης πολιτικής.
Αν παρατηρήσει κανείς προσεκτική τη μεταχουντική περίοδο («Μεταπολίτευση»), θα διαπιστώσει αβίαστα τούτο: Πάντα όταν προέκυπταν σοβαρά ζητήματα (εθνικά, κοινωνικά, πολιτικά) ΥΠΗΡΧΕ και μια τρομοκρατική ενέργεια, είτε από τη 17Ν, είτε από τον ΕΛΑ.

ΕΚΚΛΗΣΙΑ: Στην αρένα των πολιτικών διαιρέσεων


Σήμερα αρχίζει να γκρεμίζεται και ο μύθος ότι η Εκκλησία είναι ΕΞΩ και ΥΠΕΡΑΝΩ της πολιτικής.
Μπορεί το σύστημα ΙΔΕΩΝ του χριστιανισμού να απευθυνόταν σε ΟΛΟ τον κόσμο και να μην ξεχώριζε τους ανθρώπους σε ένθεους και άθεους, σε κομμουνιστές, αριστερούς, δεξιούς κ.λπ, αλλά η εκκλησιαστική ΠΡΑΚΤΙΚΗ ξεχώριζε τους πιστούς από τους άπιστους, έπαιρνε ΠΑΝΤΑ πολιτική θέση: ΠΑΝΤΑ στο πλευρό της εξουσίας και των καθεστωτικών πολιτικών δυνάμεων, ΠΑΝΤΑ ΚΑΤΑ των Αριστερών και ΥΠΕΡ των δεξιών, ακροδεξιών και δεν συμμαζεύεται…

Κυριακή 20 Ιανουαρίου 2013

Στουρναρομαζέματα διαολοσκορπίσματα

Λόγια και Σκέψεις  


Ο Στουρνάρας έδωσε συνέντευξη στο CNN και απόδειξε για άλλη μια φορά πόσο πιστός υπάλληλος είναι.

Λοβέρδος: οι επιθανάτιοι σπασμοί ενός ανδρείκελου…

Στον ίδιο σκουπιδοτενεκέ της ιστορίας βρίσκεται με τον ΓΑΠ.
Όπως το ΟΛΟΝ ΠΑΣΟΚ και το ΟΛΟΝ των κυβερνητικών ανδρεικέλων κάθε κοπής και χρώματος…


Αυτοί που με υπερβάλλοντα ζήλο και μοχθηρία μας ρίξανε στα τάρταρα, τώρα έρχονται ένας-ένας να μας πουν: «φταίει ο όφις που μας εξαπάτησε»…
Αυτή είναι η «φιλοσοφία», δηλαδή η ατιμία των δολοφόνων ανδρεικέλων. Σε δολοφονούν και όταν έρχεται η ώρα της τιμωρίας λένε: «Άλλοι μας κάνανε δολοφόνους»…

Σάββατο 19 Ιανουαρίου 2013

Ολοκληρώθηκε η μετατροπή της χώρας σε αποικία!!!

Το διαβάσαμε ΕΔΩ Του Ευτύχη Μπιτσάκη

Σημείωση ΡΕΣΑΛΤΟ: Ένα άρθρο με σωστές επισημάνσεις, αλλά και σοβαρές, σκόπιμες συγχύσεις και προπαντός παρασιωπήσεις.
Οι παρατηρήσεις μας στο τέλος.

Παρασκευή 18 Ιανουαρίου 2013

Βενιζέλος: Ο «Βασιλιάς ήλιος» ωχριά μπροστά του…



Μένει άναυδος κανείς μπροστά στην αυθάδεια της κακουργίας των ανδρεικέλων της συγκυβέρνησης, μπροστά στην έπαρση της αυτοϊκανοποίησής τους.
Τα παραδείγματα είναι πολλά. Ενδεικτικά:

α)
Βαπτίζουν ΣΩΤΗΡΙΑ της Ελλάδας, την οικονομική και πολιτική ΚΑΤΟΧΗ της από τα κοράκια και τους γύπες του διεθνούς κεφαλαίου…

Για την ψυχρή δολοφονία του Πακιστανού


Είναι γνωστοί οι στίχοι της μοιρολατρικής αδιαφορίας και της νοσηρής απάθειας:
«Όταν ήρθαν να πάρουν τους Εβραίους, δεν διαμαρτυρήθηκα, γιατί δεν ήμουν Εβραίος. Όταν ήρθαν για τους κομμουνιστές δεν φώναξα, γιατί δεν ήμουν κομμουνιστής. Όταν κατεδίωξαν τους τσιγγάνους, ούτε τότε φώναξα, γιατί δεν ήμουν τσιγγάνος. Όταν έκλεισαν το στόμα των Ρωμαιοκαθολικών που αντιτάσσονταν στο φασισμό, δεν έκανα τίποτα γιατί δεν ήμουν καθολικός. Μετά ήρθαν να συλλάβουν εμένα ,αλλά δεν υπήρχε πια κανείς να αντισταθεί μαζί μου ...».

Θα προσθέταμε στο ίδιο νόημα:

Ξανά για τους κοκορομάχους της κατοχικής Βουλής


Για τον αστικό «ορνιθώνα της Βουλής (διατύπωση της Ρόζας) έχουμε γράψει άπειρα κείμενα. Για τα κακαρίσματα της ΑΠΑΤΗΣ αυτού του «ορνιθώνα» σε καθεστώς χρηματιστηριακής και τοκογλυφικής κατοχής, επίσης έχουμε αναφερθεί πολλές φορές…
Το χθεσινό κατοχικό θέατρο ξεπέρασε κάθε προηγούμενο: Ήταν ένα θέατρο της ολοκληρωτικής εξαχρείωσης και αυτού του «αστικού ορνιθώνα», ένα θέατρο φρενοβλαβούς έξαψης ΟΛΩΝ των κατοχικών δυνάμεων: Κυβέρνησης, Αντιπολίτευσης και δορυφόρων…
Ιδιαίτερα αποκρουστικά ήταν τα ηχηρά κακαρίσματα της λεγόμενης «αριστεράς»…

"Επαναστατώντας" δια εκπροσώπων

Το διαβάσαμε ΕΔΩ ΚΑΡΤΕΣΙΟΣ
Να τα πούμε σαν φίλοι; Εντάξει, κουράστηκα. Αηδίασα. Αναγουλιάζω πλέον με όλα αυτά περί λίστας, καλπών, Μαρκογιαννάκηδων και usb. Αλλά κυρίως βαρέθηκα ν’ ακούω την Αριστερά να μιλά για συνταγματικές εκτροπές, Χούντες, πραξικοπήματα, και μεθοδεύσεις για την κατάλυση του κανονισμού της Βουλής και του Συντάγματος. Εντάξει, συμφωνούμε, έτσι ακριβώς έχει η κατάσταση. Η ερώτηση είναι απλή:
Γιατί μένουν τα κόμματα της Αριστεράς στη Βουλή; Γιατί δε φεύγουν;

Πέμπτη 17 Ιανουαρίου 2013

Πούτιν μύθος και πραγματικότητα

Νέος ΑΠΕΡΓΟΣΠΑΣΤΗΣ  

Υποδεχόμενος μετα βα'ί'ων και κλάδων ένα ''φλογερό πατριώτη''
Για τον Πούτιν και την σημερινή Ρωσία έχουν λεχθεί τα πιο απίθανα και ανυπόστατα πράγματα. Από την δυτική προπαγάνδα περί ανθρωπίνων δικαιωμάτων και έλλειψης δημοκρατίας μέχρι τους απόλυτους διθυράμβους για τον μεγάλο ηγέτη και την ρώσικη αρκούδα που επιστρέφει και που είναι ενάντια στην Νέα Τάξη και που φυσικά θα βοηθήσει την Ελλάδα εννοείται άνευ όρων.

«Ανεξάρτητοι Έλληνες»: Διεκδικούν τα πρωτεία του γελοίου


Τίποτα δεν μας εκπλήσσει γύρω από το «θίασο» των «Ανεξάρτητων Ελλήνων».
Από την πρώτη στιγμή είχαμε δείξει, με επιχειρηματολογία πολιτικά τεκμηριωμένη, ότι το κόμμα του Καμμένου ήταν ένα καιροσκοπικό και άκρως τυχοδιωκτικό συνονθύλευμα…

Τα ιστορικά δεδομένα της τρομοκρατίας των μυστικών υπηρεσιών


Θα αναδημοσιεύσουμε ένα απόσπασμα από παλιό μας άρθρο, με τίτλο:
«Οι “σπόνσορες” και οι σκηνοθέτες της τρομοκρατίας» (Μάρτιος 2006)
Ολόκληρο το άρθρο ΕΔΩ
 
Μια προσεκτική ιστορική ανασκόπηση μας αποκαλύπτει τούτο: Από την έναρξη του ψυχρού πολέμου (1947) αναπτύσσεται σε όλη την Ευρώπη ένα πολυπλόκαμο τρομοκρατικό δίκτυο κατευθυνόμενο από την Ουάσιγκτον και τις μυστικές υπηρεσίες των ΗΠΑ, σε συνεργασία με τα ευρωπαϊκά κράτη και τις υπηρεσίες τους.

  © Blogger templates Newspaper by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP