Δευτέρα 31 Μαρτίου 2014

Προς ΣΥΡΙΖΑ και ΚΚΕ: ΗΡΘΕ η ΩΡΑ…


Μετά το χθεσινό πραξικόπημα των ανδρεικέλων στη Βουλή ακολούθησε και η ανάλογη δικτατορική ανακοίνωση: Του «Αποφασίζουμε και διατάζουμε».
Η κυβέρνηση απαγορεύει και τις αυριανές διαδηλώσεις (Τρίτη 1η Απριλίου).
Αυτή είναι η «νομιμότητα» της κυβέρνησης:

Το νέο πραξικόπημα των ανδρεικέλων και τα κροκοδείλια δάκρυα της «αριστεράς»


Το χθεσινό κοινοβουλευτικό πραξικόπημα της κυβέρνησης, που υλοποιήθηκε με ξεχωριστή στραταρχική αυθάδεια και κυνική υποκρισία, απέδειξε, κατά τρόπο τελεσίδικο, ότι σ’ αυτή τη Βουλή δεν μπορεί να δοθεί καμία μάχη: Είναι μια Βουλή προτεκτοράτο που εκτελεί και νομιμοποιεί τις εντολές των νέων αποικιοκρατών, μέσω των ανδρεικέλων τους.
Η ηγεσία του ΣΥΡΙΖΑ, όπως κι αυτή του ΚΚΕ,

Λίγο πριν το τέλος των ανδρεικέλων.


(Αντι)επετειακό


1.Πραξικόπημα: Η κυβέρνηση φέρνει προς ψήφιση στη Βουλή ένα πολυσέλιδο πολυνομοσχέδιο πολυβόλο. Ουδείς βουλευτής πρόλαβε να το διαβάσει όλο. Η διαδικασία με την οποίαν έγινε η συζήτηση (!) ήταν κατεπείγουσα.
Το νομοσχέδιο,

Κυριακή 30 Μαρτίου 2014

Νέο πραξικόπημα των ανδρεικέλων: Καταργούν και το διακοσμητικό ντεκόρ της Βουλής


Η κυβέρνηση του 4ου Ράιχ, μέσα στον πανικό της κατάργησε πραξικοπηματικά ό,τι έχει απομείνει από τους κοινοβουλευτικούς κανόνες και λειτουργίες της Βουλής: Απέρριψε την πρόταση δυσπιστίας του Τσίπρα!!!
Αυτή η κυβέρνηση δεν μπορεί να αντέξει ούτε τα πλαίσια διαλόγου αυτής της Βουλής…
Μέσα στην κατάρρευσή της η πραξικοπηματική της αυθάδεια αποχαλινώνεται…

Η πρόταση δυσπιστίας του Τσίπρα


Οι προτάσεις δυσπιστίας είναι η πρέφα της κοινοβουλευτικής αλλοτρίωσης. Δηλαδή είναι το σώου του εκλογικού τζόγου…
Την αυλαία ενός τέτοιου εκλογικού σώου ανοίγει η πρόταση δυσπιστίας του Τσίπρα εναντίον του Στουρνάρα.
Τζογάρει εκλογικά ο Τσίπρας πάνω σε ένα μισητό πρόσωπο της κυβέρνησης.

Δημοσιογραφικές «πόρνες»: Τα αργύρια του επαγγέλματος…


Τα κανάλια, όπως έχουμε υπογραμμίσει πολλές φορές αποτελούν τις «ομάδες κρούσης» των «νταβάδων» και των κυβερνητικών ανδρεικέλων τους. Έτσι, σαν «ομάδες κρούσης» των ληστών και δημίων (οικονομικών και πολιτικών), ξερνούν ΟΛΗ τη φαιά Πανούκλα της καθεστωτικής απάτης και μωρολογίας.

Ο μύθος των ενδο-ιμπεριαλιστικών αντιθέσεων

 ΤΑΚΗΣ ΦΩΤΟΠΟΥΛΟΣ
  Το «πραξικόπημα από τα κάτω» για την ανατροπή του Ουκρανικού καθεστώτος, που οργάνωσε η Υπερεθνική Ελίτ (Υ/Ε) και εξετέλεσε με τις ειδικές δυνάμεις της, τους μισθοφόρους ελεύθερους σκοπευτές και φυσικά τους Ουκρανούς νεοναζιστές, είχε ένα στόχο: την ενσωμάτωση της χώρας στην ΝΔΤ της νεοφιλελεύθερης παγκοσμιοποίησης, μέσα από την ένταξή της στην ΕΕ και στη συνέχεια στο ΝΑΤΟ.

Σάββατο 29 Μαρτίου 2014

Ψιλικατζίδικι επαναστατικότητα


H Μάχη του Γάλακτος μαίνεται, μάγκες και ψευτόμαγκες απειλούν, το αν θα είναι μπαγιάτικο οκτώ ημερών ή φρέσκο έξι έχει γίνει μείζον θέμα για πολιτικούς επαναστάτες που δεν δείχνουν την ίδια συγκίνηση και αγανάκτηση για τη κατάψυξη των Ελλήνων στον χειμώνα που πέρασε, για τους ανασφάλιστους που δεν έχουν πρόσβαση στην αδώνεια Υγεία, για τους ασφαλισμένους που δεν έχουν υγεία, για τους άστεγους που πληθαίνουν, για τους άνεργους που αβγαταίνουν.

Ως πότε παλληκάρια...


Θεέ μου, τι φτηνή κωμωδία, μα την αλήθεια, κι αυτή με το γάλα...
Ισοπεδώνουν περισσότερες ζωές, θάβουν περισσότερα όνειρα, μοιράζουν περισσότερη δυστυχία, υπογράφοντας νομοσχέδια που δεν προλαβαίνουν να διαβάσουν –αν ποτέ τα διάβαζαν- και αυτοί συνεχίζουν να μας εμπαίζουν με πρόσχημα το γάλα...

Ευρωεκλογές: Η νίκη του ΣΥΡΙΖΑ θα είναι ιστορική τομή


Στο προηγούμενο κείμενό μας, «ΣΥΡΙΖΑ: Η απάτη που υπονομεύει τις ισορροπίες του καθεστώτος», κλείναμε ως εξής:
«Ο αφανισμός του νεκρού ΠΑΣΟΚ, η συντριβή της ΝΔ και μια μεγάλη και θεαματική νίκη του ΣΥΡΙΖΑ θα κατεδαφίσουν όλο το σαθρό και ετοιμόρροπο κυβερνητικό οικοδόμημα, συνακόλουθα θα ανοίξουν διάπλατα τις πόρτες σε κινηματικά ανοίγματα και εκρηκτικές λαϊκές διεργασίες».
Ας το αναλύσουμε αυτό πιο συγκεκριμένα.

Ο Νίκος Δήμου και η Εθνοσωτήριος Επανάστασις

Χαμός (διαβάζω) έγινε πάλι στο διαδίκτυο με αφορμή ένα άρθρο του Ν. Δήμου για την επανάσταση του 1821.
Στο άρθρο του που αναρτήθηκε στο protagon.gr (του νέου ηγέτη μας, του Σταύρου του Θεοδωράκη με το σακίδιο), εν ολίγοις αναφέρονται τα εξής:

Το Τέρας είναι πάντα εδώ και με περιμένει να του μοιάσω

Απ΄τον Χρήστο Επαμ. Κυργιάκη

Εκείνο το πρωινό, σαν κοιτάχτηκα στον καθρέφτη, είδα πόσο πιο όμορφος ήμουν από το Τέρας που είχα δει σε φωτογραφία το προηγούμενο βράδυ.
Εκείνο, λες και είχε συγκεντρώσει όλη την ασχήμια και την αγριάδα του κόσμου, ήταν τόσο αποκρουστικό που δεν μπορούσα να κρατήσω πάνω του τη ματιά μου, ούτε για ένα δευτερόλεπτο.

Παρασκευή 28 Μαρτίου 2014

ΕΝΙΑΙΑ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΗ ΕΞΟΝΤΩΣΗ


Η εφαρμογή του σχεδίου εξόντωσης οποιουδήποτε δρα και εργάζεται στο χώρο του βιβλίου συνεχίζεται.
Μετά την κατάργηση του Ε.ΚΕ.ΒΙ. και τη μη αντικατάστασή του από έναν υγιή φορέα Εθνικής Πολιτικής για το βιβλίο και την αναμενόμενη κατάργηση της ενιαίας τιμής στο βιβλίο, η κυβέρνηση αυτή, συνεχίζει το καταστροφικό έργο που έχει αναλάβει.

De nihilo, nihil. (Απ’ το τίποτα, τίποτα)--Εξαιρετικό!!!


De nihilo, nihil. (Απ’ το τίποτα, τίποτα)

Πολλούς και καλούς πήρε κατ’ αυτάς ο Θεριστής. Κωστής Παπαγιώργης, ο μοναχικός μιας επανάστασης του τρόπου, Τάκης Τσίγκας, ο κομμουνιστής σύντροφος του πιο ευγενικού πείσματος, Λάκης Παπάς, όταν η μελαγχολία υπόσχεται λιγώτερη θλίψη. Μαζί του ο θεριστής πήρε και την Ελένη, τη μανούλα ενός φίλου, αναγνώστη και συνταξιδιώτη. Στην Ελένη.
Μας τα ’χουν μπερδέψει οι ιστορικοί,

Το πολυνομοσχέδιο και οι «γενναίοι της υποταγής»


Κατατίθεται σήμερα στη Βουλή το πολυνομοσχέδιο των δωσίλογων ανδρεικέλων: Λαιμητόμος για εκτέλεση νέων συμβολαίων θανάτου…
Σε αυτά τα «νέα συμβόλαια θανάτου» περιλαμβάνονται:
Νέες σφαγές των μισθών (ολοκληρωτική ισοπέδωση), διάλυση του Ασφαλιστικού Συστήματος (ληξιαρχική πράξη θανάτου του), αφανισμός δικαιωμάτων των εργαζομένων, καταστροφή της κτηνοτροφίας, αφανισμός ολόκληρων παραγωγικών κλάδων και επαγγελμάτων (με πρώτους του φαρμακοποιούς και τους ταξιτζήδες) και πολλά άλλα…

Πέμπτη 27 Μαρτίου 2014

ΣΥΡΙΖΑ: Η απάτη που υπονομεύει τις ισορροπίες του καθεστώτος


Σήμερα ο ΣΥΡΙΖΑ δεν κρατάει πλέον ούτε τα προσχήματα: Τα «αριστερά» φύλλα συκής…
Ανοικτά και απροκάλυπτα ευθυγραμμίζεται πλήρως με τη φιλοσοφία, τις στρατηγικές, αλλά και τις τακτικές του 4ου Ράιχ. Απλώς όλα αυτά τα εμφανίζει με διαφορετική λεκτική ετικέτα: «Αριστερά».
Η ΑΠΑΤΗ και η ουτοπία του ΣΥΡΙΖΑ συνίστανται σε τούτο:

Γαργάλατα...

Γαργάλατα...

Δείτε στις ΣαΤυΡόΠρΟκΕς τα μέλη της μελλοντικής κυβέρνησης

Από τον σΑτΥρΟπΡόΚο

Σημείωση ΡΕΣΑΛΤΟ: Είναι γραμμένο παλιά (31/12/2012), αλλά πολύ εύστοχο. Σήμερα φυσικά θα είχαν περίοπτη θέση στο κυβερνητικό σχήμα ο Άδωνις, ο Δένδιας, ο Καψής, ο Θεοδωράκης και κάποιοι άλλοι…
- Εξασφαλίσαμε κατ’ αποκλειστικότητα τα ονόματα των περισσότερων μελών του υπουργικού συμβουλίου όταν, με το καλό, γίνουν εκλογές και κληθεί ο ΣυΡιζΑ να κυβερνήσει χωρίς να έχει αυτοδυναμία.

«Γεωπολιτική Σκακιέρα»: H παρουσίαση του βιβλίου του Ν. Καρατουλιώτη



Στις 9 Απριλίου (7µµ), στο Εθνικό και Καποδιστριακό Πανεπιστήµιο Αθηνών (αίθουσα «Αργυριάδης»), θα παρουσιαστεί το βιβλίο του Νίκου Καρατουλιώτη:
«Γεωπολιτική Σκακιέρα: Η Ελλάδα στο κέντρο των Γεωστρατηγικών Συγκρούσεων» (εκδόσεις Ηρόδοτος).

Η «Γεωπολιτική Σκακιέρα, η Ελλάδα στο κέντρο των γεωστρατηγικών συγκρούσεων»,

Τετάρτη 26 Μαρτίου 2014

Τα απομεινάρια μιας εποχής

 Γιάννης Κυριακάκης*
Στην Κρήτη για καμιά τριανταριά χρόνια κυριάρχησε μια τοπική «νομεκλατούρα» –κομματική, επιχειρηματική, επιστημονική, συνδικαλιστική – που διαχειρίζονταν, χωρίς υπερβολή τα πάντα. Θέσεις, αξιώματα, εργολαβίες, επιδοτήσεις, προγράμματα, όλα περνούσαν από τα χέρια τους.
Όποια πέτρα κι αν σήκωνες τους έβρισκες από κάτω.

ΑΝΕΛ: Όταν το πουλόβερ ξηλώνεται…


Είχαμε επισημάνει από την πρώτη ημέρα που δημιουργήθηκε το κόμμα του Καμμένου ότι η ιστορία δεν του επιφυλάσσει καμία τύχη.
Τέτοια τυχοδιωκτικά κατασκευάσματα καιροσκοπικών συνονθυλευμάτων, χωρίς ιδεολογική συγκρότηση και πολιτική συνοχή, αλλά και χωρίς ηγέτη μεγάλου ιστορικού βάρους και πολιτικού βεληνεκούς, μπορεί να υπάρξουν μόνο «στιγμιαία», κερδοσκοπώντας πάνω στην οργισμένη σύγχυση της συγκυρίας:Δεν αντέχουν στη δοκιμασία του χρόνου και της Πολιτικής…

Άλλη μια αποκάλυψη για τις σχέσεις μυστικών υπηρεσιών και ''τρομοκρατίας''

Νέος ΑΠΕΡΓΟΣΠΑΣΤΗΣ


Σημείωση δική μας: Άλλη μία απόδειξη και επιβεβαίωση των όσων υποστηρίζουμε εδώ και πολύ καιρό για τις πολύ στενές σχέσεις μυστικών υπηρεσιών και ''τρομοκρατών''.
Εδώ πότε θα λιώσει η καραμέλα της ''αριστερής τρομοκρατίας'' και ως πότε θα ασχολούμαστε με τα βιβλία και τα κατορθώματα του κάθε Κουφοντίνα,

Θλιβερές υποσημειώσεις της Iστορίας

Δημήτρης Μηλάκας



Ποιος Κολοκοτρώνης και ποιος Καραϊσκάκης; Οι ήρωες της ιστορίας αυτού του τόπου υποκλίνονται και παραμερίζουν μπροστά στους γίγαντες Σαμαρά και Βενιζέλο που νίκησαν τους τοκογλύφους και απελευθέρωσαν την πατρίδα!
Προς τιμή τους, λοιπόν, οι γραμμές που ακολουθούν:

1821: Από τους Μαυροκορδάτους στους Μαυρογιαλούρους…

Γράφει: Ο Νίκος Μπογιόπουλος


«Και παραδοθήκαμεν εις την τιμή εσάς των ομοθρήσκων μας Ρούσσων και Άγγλων και Γάλλων να μας σώσετε - κ' εσείς οι φιλάνθρωποι της πρώτες χρονιές πιάνατε ένα αθώον παιδί, ένα αρφανό, οπού γύρευε η τυραγνία να του πάρη την ζωή του και την τιμή του και θρησκεία του και με την βοήθεια του Θεού εσώθη•

Τρίτη 25 Μαρτίου 2014

Η Κανέλλη «εμπλουτίζει» το «κομμουνιστικό» λεξιλόγιο…


Η Λιάνα Κανέλλη, η «κομμουνίστρια» των τηλεοπτικών σώου, ξανακτύπησε: «Εμπλουτίζει» το «κομμουνιστικό» λεξιλόγιο με φράσεις της παρακμασμένης, κοσμοπολίτικης αστικής μποεμαρίας…
Πριν από λίγες μέρες είχαμε το playstation!!!

Το γάλα βγάζει τις μάσκες της Διαπλοκής και της Διαφθοράς


Μαζί με τα υπόλοιπα μνημονιακά άρθρα που καλείται να υπογράψει και πάλι το προτεκτοράτο είναι και αυτό για το γάλα, που ξυπνώντας κάποιες συνειδήσεις έχει δημιουργήσει πρόβλημα στη μνημονιακή κυβέρνηση.
Το πρόβλημα:

Το τέλος ενός αποβράσματος...

Από αναγνώστες


ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ: ΚΑΛΑ ΝΕΑ
Το τέλος που του άξιζε είχε το ακροδεξιό απόβρασμα, ο ξετραχηλωμένος τραμπούκος του Δεξιού Τομέα Αλεξάντρ Μουζίκο που το έπαιζε θαρραλέος με τις πλάτες του Αμέρικα και των παρακρατικών συμμοριών του και τον οποίο αρκετά σιχάματα είχαν το θράσος να αποκαλούν "επαναστάτη".

Ήρθε η ώρα για νέα Μεσολόγγια…



Tο ΄21 το διδαχτήκαμε σύμφωνα με τις αφηγήσεις των νικητών, της εξουσίας και του χρήματος. Μας εδόθη το ανεστραμμένο είδωλό του…
Για να γνωρίσει κανείς το αληθινό Εικοσιένα, όπως μας λέει ο Δημήτρης Φωτιάδης, «πρέπει να σκύψει πάνω σε άλλα κείμενα, σ΄ εκείνα που προετοίμασαν το σηκωμό, σ΄ αυτά που γράφτηκαν όσο βρόνταγε το καριοφίλι κι΄ άστραφτε το γιαταγάνι και στα απομνημονεύματα των αγωνιστών –του Μακρυγιάννη, του Κασομούλη, του Κολοκοτρώνη, του Φωτάκου, του Σπυρομίλιου, του Περραιβού, του Σπηλιάδη και άλλων. Δύο ήταν τα Εικοσιένα: Το ένα του λαού και των πιο προοδευτικών ανθρώπων εκείνου του καιρού, το άλλο των κοτζαμπάσηδων και των πολιτικάντηδων…».

(Αντι)επετειακό


(Αντι)επετειακό


Eβλεπα στην τηλεόραση του «Mega» πλάνα απ’ την προεκλογική εκστρατεία του κ. Σταύρου Θεοδωράκη - αυτήν τη φορά στη Χαλκίδα. Το πλάνο πανοραμίκ, «αμερικάνικο», αργό, αγγελοπουλικό, ο κ. Σταύρος Θεοδωράκης

Δευτέρα 24 Μαρτίου 2014

Εσείς οι «επίσημοι», πίσω από τα κάγκελα, ποιους τιμάτε; (Εξαιρετικό)

 Δια χειρός Αλιθέρση
Εσείς, που κρύβεστε πίσω από τα κάγκελα, πάνω στις εξέδρες των «επισήμων», εσείς, που σας φυλάνε χιλιάδες αστυνομικοί από τον «εχθρό λαό», ποιους «τιμάτε»;
Εσείς, οι μοναδικοί θεατές των απαγορευμένων για το λαό παρελάσεων, ποιους «τιμάτε»;
Τους Ήρωες Αγωνιστές του ‘21;

Θέλω και μπορώ να γίνω γιατρός αλλά τελικά πρέπει να μου αρέσει να βιδώνω βίδες. Το λέει και η διαφήμιση!

Από το Χρήστο Επαμ. Κυργιάκη

Αυτό δεν είναι πολιτική ζωή, δεν είναι πολιτική σκηνή, δεν είναι πολιτική αντιπαράθεση. Είναι το ξεβράκωμα ενός πολιτικού συστήματος που όχι μόνο δεν φορούσε ποτέ του ρούχα αλλά δεν μπήκε στον κόπο να φορέσει και ποτέ του βρακί.

Κάποιοι Σ(φ)ύριζαν αδιάφορα

Από τον σΑτΥρΟπΡόΚο

- Επιτέλους, πρώτο κόμμα (από το τέλος) το ΠαΣοΚ στις δημοσκοπήσεις. Το μυρίστηκε ο Αντρέας Λο (τι λαγωνικό!) και εμφανίστηκε στην εκπομπή του Πέτρου Κω.
- Χτίζει το προφίλ του εν όψει διεκδίκησης της αρχηγίας. Μόνο το κόμμα τού λείπει. Θέλει να δείξει στον κόσμο το ανθρώπινο πρόσωπό του. Ότι είναι παντρεμένος, έχει οικογένεια και τα σχετικά.

ΟΧΙ στις εικόνες ΘΑΝΑΤΟΥ...


Αυτές τις εικόνες δεν τις βρίσκεις ούτε στα χρόνια της χούντας!!!
Η σημερινή χούντα του δωσίλογου κοινοβουλευτισμού δεν βρήκε άλλο μέσον άμυνας απέναντι στην λαϊκή ΟΡΓΗ, από τις χαλύβδινες περιφράξεις…

Ξυπνήστε ραγιάδες!..

ΡΕΣΑΛΤΟ: Οι «αντάρτες της δωσίλογης κυβερνητικής κοινοπραξίας «διαπιστώνουν» και καταγγέλλουν το ψεύδος και τον εμπαιγμό της κυβέρνησής τους, αλλά συνεχίζουν να την στηρίζουν και να την προσκυνούν: Μας εμπαίζουν κι αυτοί…
ΦΤΑΝΕΙ ΠΙΑ…



¨Όταν η Διοίκησις βιάζη, αθετή, καταφρονή τα δίκαια του λαού, τότε…¨

Γράφει: Ο Νίκος Μπογιόπουλος

Το Μήνυμα του ’21: «ΣΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ! ΗΛΘΕ Η ΩΡΑ»


Το σύνθημα αυτό έδωσαν τα εκατομμύρια των Ισπανών που ξεχύθηκαν στους δρόμους, στο κέντρο της Μαδρίτης, από κάθε γωνιά της Ισπανίας: «Πορείες για την Αξιοπρέπεια»…
«Στους δρόμους! Ήρθε η ώρα», σάλπισε το «Μανιφέστο των πορειών της Αξιοπρέπειας», με τα συνθήματα που συμπυκνώνουν τα μεγάλα αιτήματα της εποχής:

«Όχι στην πληρωμή του χρέους
Ούτε μια περικοπή παραπάνω
Έξω οι κυβερνήσεις της τρόικας
Ψωμί, δουλειά και στέγη για όλους και όλες»

Κυριακή 23 Μαρτίου 2014

Στην Ισπανία ο λαός στο δρόμο, στην Ελλάδα στο …ψηφοδέλτιο!


Παραμονές 25ης Μαρτίου και τα λάβαρα του ΄21 υψώθηκαν στην Ισπανία εναντίον του 4ου Ράιχ…
Δεκάδες χιλιάδες διαδηλωτές καταπατούν τη «νομιμότητα» της ΕΕ και της πλανητικής χούντας του χρηματιστηριακού κεφαλαίου: Συγκρούονται στο δρόμο με τα όργανα των νέων αποικιοκρατών.
Στην Ελλάδα, τα λάβαρα του ’21 παραμένουν ακόμα κλειδωμένα στις ορειχάλκινες πλάκες της νέας κατοχής…

Έτσι στήνονται οι σωστές δημοσκοπήσεις!!!

Επιχειρηματική κτηνωδία πέρα από κάθε (νοσηρή) φαντασία


Τη μοχθηρή κακουργία και την κτηνώδη λεηλασία του 4ου Ράιχ και των δωσίλογων ανδρεικέλων του την αποτυπώνει, κανιβαλικά, επιχειρηματίας από την Πάτρα. Είχε επί μήνες απλήρωτους τους εργάτες και τους πέταξε στα μούτρα:
«Τι να πουν τα παιδιά μου που είχαν τρεις νταντάδες και δεν έχουν καμία»!!!

Κριμαία: η αρχή του τέλους της Νέας Τάξης

 ΤΑΚΗΣ ΦΩΤΟΠΟΥΛΟΣ


Το δημοψήφισμα της Κριμαίας, όπου αποφασίστηκε η επανένωση με τη Ρωσία, καταδικάστηκε από ολόκληρη την «δημοκρατική» «διεθνή κοινότητα». Δηλαδή, την Υπερεθνική Ελίτ (Υ/Ε) που εκπροσωπεί τις υπερεθνικές επιχειρήσεις, οι οποίες ελέγχουν την παγκόσμια παραγωγή και διανομή εμπορευμάτων.
Η «κοινότητα» αυτή εκφράζεται πολιτικά από τα εγκληματικά κράτη της «Ομάδας των 7»

Και οι κοινοβουλευτικές κότες ξεφεύγουν από το κοτέτσι…


Αυτές οι παραστάσεις με τις μαϊμούδες των κομμάτων που …στασιάζουν, πριν από κρίσιμες ψηφοφορίες στην κατοχική Βουλή, έχουν γίνει επιδημία…
Βροντούν και αστράφτουν οι «στασιαστές» στο εσωτερικό των κομμάτων τους, αλλά όταν έρθει η ώρα των ψηφοφοριών οι βροντές και αστραπές μετατρέπονται σε κακαρίσματα:
Γίνονται κότες και λένε ΝΑΙ σε όλα…

Σάββατο 22 Μαρτίου 2014

Το γελοίο και το γλοιώδες της απληστίας των νεόπλουτων



Θεωρούμε σκόπιμο να θυμίσουμε κάποια παλιά μας κείμενα για τον Άδωνι.
Το Νοέμβριο του 2008 είχαμε γράψει ένα κείμενο με τίτλο: «Χρήμα και εξουσία Ή Ο σκοπός αγιάζει τα μέσα»
Παραθέτουμε ένα απόσπασμα σχετικό με τον Άδωνι:

«Ω, του Όμηρου η χώρα τι γαϊδάρους τρέφεις τώρα»!

Κάποτε αυτή η χώρα έβγαζε μεγάλους λογοτέχνες, φιλόσοφους, μουσικούς, θεατράνθρωπους και πολλούς άλλους πνευματικούς σκαπανείς. Σήμερα μας καταδυναστεύουν τα μηδενικά και οι ανεκδιήγητοι πλασιέ των σκουπιδιών και των ποικίλων διαστροφών.

Παρασκευή 21 Μαρτίου 2014

Ο Άδωνις και το φάντασμα του Κομμουνισμού


Με τον Άδωνι έχουμε ασχοληθεί συστηματικά, εδώ και πολλά χρόνια. 
Έχουμε καταγράψει την παραληρηματική γελοιότητα αυτού του τηλεπλασιέ και τις ναρκισσιστικές ψυχώσεις του ακροδεξιού πολιτικού του κιτς σε όλες τις «πολυεδρικές» διαθλάσεις του.
Σήμερα, όπως έχουμε επανειλημμένα τονίσει, ο αλαλάζων (τηλεοπτικώς) αυτός κλόουν δίνει και το στίγμα της φρενοβλαβούς κυβερνητικής κακουργίας και του δωσιλογισμού.

Άνθιμος: Ο άμβωνας του 4ου Ράιχ…



Το ρόλο του Άνθιμου τον έχουμε αναλύσει από παλιά.
Ο «άγιος» Θεσσαλονίκης, στο παρελθόν, αποτελούσε τη δεσποτική ηχώ του ΥΠΕΡ-πατριωτισμού, τύπου Καρατζαφέρη…
Ήταν από τους δεσποτάδες που ευλόγησε και την παπαδήμια κυβέρνηση…

ΣΗΜΕΡΑ ευλογεί το Σαμαρά, το Στουρνάρα, τον Όλι Ρεν και όλη τη «μαφία» του 4ου Ράιχ…
Δύο βίντεο, σκανδαλωδώς προκλητικά, μας έστειλε ένας αναγνώστης μας, τα οποία, ομολογούμε δεν τα είχαμε υπόψη μας. Τον ευχαριστούμε…

Τα βίντεο:

Ουαί υμίν γραμματείς και φαρισαίοι υποκριταί! -2


Το εκλογικό κερδοσκοπικό παιχνίδι με την Ορθοδοξία αρχίζει να παίρνει ιλαροτραγικές διαστάσεις και να γίνεται αφόρητο.
Πλέον έχει γίνει καθεστώς να «προσκυνούν» και «υμνούν» το Άγιον Όρος πρωθυπουργοί και πολιτικοί που έχουν πουλήσει την ψυχή τους στο «διάβολο».

«Σιχαίνομαι τους κομμουνιστές»...

Γράφει: Ο Νίκος Μπογιόπουλος

«Δεν έφταιγεν ο ίδιος. Τόσος ήτανε»...
(από το «Υστερόγραφο»,
του Μαν. Αναγνωστάκη)
 
   «Έχει χαρτί υγείας σπίτι του ο Τσίπρας;», φώναζε και τσίριζε στην τηλεόραση πριν από λίγες μέρες ο Γεωργιάδης. Τι λογικότερο για έναν υπουργό… Υγείας. Να κάνει πολιτική «αντιπαράθεση» επιπέδου χαρτιού υγείας…
   Και εκεί που είπαμε ότι «εντάξει, ο τύπος έπιασε πάτο», ο ερίτιμος υπουργός άφησε τον Τσίπρα και έπιασε τους κομμουνιστές. Αυτοί τον εμπνέουν ακόμα περισσότερο: «Σιχαίνομαι τους κομμουνιστές»,

Πέμπτη 20 Μαρτίου 2014

Πρωτογενές πλεόνασμα: Απάτη και εμπαιγμός…


Αν και έχει αναδειχθεί και τεκμηριωθεί από πολλούς η φρενοβλαβής ΑΠΑΤΗ της κυβέρνησης για το «πρωτογενές πλεόνασμα», θα σχηματοποιήσουμε και εμείς αυτό το μακάβριο αστείο των δωσίλογων του 4ου Ράιχ, τηλεγραφικά.
Αρχικά να διευκρινίσουμε τούτο:

Όταν δεν ντρέπονται οι ψεύτες, ντρέπονται τα ίδια τα ψέματα για λογαριασμό τους!

 Γράφει: Ο Νίκος Μπογιόπουλος

Από την ημέρα της εφαρμογής του Μνημονίου, τον Μάη του 2010, έχουν λεηλατήσει τον ελληνικό λαό. Του έχουν αρπάξει πάνω από 63 δισ. ευρώ – καθ’ ομολογία του Στουρνάρα. Αλλά, τώρα, αυτός ο λαός, ο λεηλατημένος, καλείται να πάρει μέρος στο… πανηγύρι που κήρυξε προχτές ο κ.Σαμαράς.
Διότι τώρα έχουμε… πλεόνασμα! Από το οποίο πλεόνασμα, ο λαός – ο λεηλατημένος – το 2014 θα λάβει μέρισμα.
Πόσο είναι το μέρισμα; Κάντε τη διαίρεση: 500 εκατομμύρια το πλεόνασμα προς 1.000.000 ασθενέστερους, ίσον 500 ευρώ ετησίως,
ήτοι… 1,5 ευρώ την ημέρα!

Καρατζαφέρης: Οι θρήνοι μιας …στημένης λεμονόκουπας


Ένας από τους κλόουν του ιστορικού θεάτρου της τελευταίας εικοσαετίας, Ο Γιώργος Καρατζαφέρης, άστραψε και βρόντηξε στην εκπομπή του Τράγκα (έτερον αλαλάζων κύμβαλο της δημοσιογραφικής «πορνείας»).
Ο Καρατζαφέρης από το χαϊδεμένο παιδί των «νταβάδων», από καθημερινός «σχολιαστής» των καναλιών, ιδιαίτερα του Mega, πετάχτηκε στον κάλαθο των αχρήστων.

  © Blogger templates Newspaper by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP