Πέμπτη 31 Μαρτίου 2016

Το …κυνήγι των σκανδάλων: Μια ζωή στο ίδιο έργο θεατές…


Όπως γράψαμε και στο προηγούμενο κείμενο, η ελληνική πολιτική σκηνή καταδυναστεύεται, επί δεκαετίες, από τις θορυβώδεις και κακόγουστες θεατρικές παραστάσεις περί «σκανδάλων», «κάθαρσης», «διαπλοκής» κ.λπ…
Σήμερα ανακυκλώνονται τα ίδια. Οι ίδιες δονκιχωτικές μάχες και άγριες κοκορομαχίες.
Το ίδιο και χειρότερο το δούλεμα…

Τετάρτη 30 Μαρτίου 2016

Οι βρυχηθμοί εναντίον της διαπλοκής και η «κάθαρση»


Αντιπερισπασμός: Σε λεηλατούν,
Σου κλέβουν το πορτοφόλι και
σου δείχνουν …σκάνδαλα

Οι θεατρικές παραστάσεις που παίζονται επί δεκαετίες, μονότονα και ακούραστα στην ελληνική πολιτική σκηνή είναι αυτές με κεντρικό θέμα τη διαπλοκή και την «κάθαρση».
Ο θεατρικός λόγος: Η σκανδαλολογία…
Οι παλιότεροι θα θυμούνται το βρώμικο 1989: Τότε έφτασε στην κορύφωσή της η μυθολογία της «Κάθαρσης»: μια υστερία δίχως ιστορικό προηγούμενο...

Ο σκηνοθέτης τότε ήταν ίδια η διαπλοκή, δηλαδή οι «νταβάδες»…

Δευτέρα 28 Μαρτίου 2016

Βρυξέλλες Δαμασκός, ένα Τσιγάρο Δρόμος

Του Γ. Σιώζου
NATO-Turkey in Aegean
Δεν ελπίζω τίποτα.
Φοβάμαι τα πάντα.
Ναι, αλλά ...
Είμαι Ευρωπαίος.

Στις συμπληγάδες του "Αριστερισμού των Διδύμων" του Προσφυγικού και της Τρομοκρατίας, η "Δημοκρατική" Ευρώπη.

Η "Γηραιά" Ήπειρος, διαθέτοντας "τεράστια" αποθέματα "Δημοκρατίας", δικαιολογημένα αποφάσισε πως πρέπει να τα εξάγει.

Ήταν μια χώρα: Γιουγκοσλαβία…

Γράφει: Νίκος Μπογιόπουλος

Τα γεγονότα της Σρεμπρένιτσα το 1995 υπήρξαν από τα αιματηρότερα  του γιουγκοσλαβικού εμφυλίου που υποκινήθηκε από τους ιμπεριαλιστές της ΕΕ και των ΗΠΑ. Έχασαν τη ζωή τους 8.000 μουσουλμάνοι.
    Την περασμένη Παρασκευή, που το Διεθνές Ποινικό Δικαστήριο για την πρώην Γιουγκοσλαβία καταδίκασε τον ηγέτη των Σερβοβοσνίων Ράντοβαν Κάρατζιτς σε ποινή 40 ετών με την κατηγορία του ενόχου για τη γενοκτονία στη Σρεμπρένιτσα, το ημερολόγιο έδειχνε: 24 Μάρτη 2016. Τυχαίο; Η’ κίνηση συμβολισμού;

Ανακάλυψη της πυρίτιδας

Γράφει: Γιώργος Ρούσης

Υπάρχουν αριστεροί οι οποίοι αναφέρονται στην σημερινή πολιτική του ΣΥΡΙΖΑ και της ΕΕ λες και ανακαλύπτουν την πυρίτιδα. Για αυτούς ο ΣΥΡΙΖΑ ήταν μια αριστερή ριζοσπαστική δύναμη η οποία στη συνέχεια άγνωστο για ποιους λόγους πρόδωσε τις αρχές της και μεταμορφώθηκε σε σοσιαλονεοφιλελεύθερη.
Μάλιστα για ορισμένους η μεταμόρφωση του ΣΥΡΙΖΑ ερμηνεύεται ούτε λίγο ούτε πολύ από τη συναναστροφή του αριστερού Τσίπρα και της παρέας του με τον δεξιό Δραγασάκη και τους ομοϊδεάτες του.

Κυριακή 27 Μαρτίου 2016

Ιερώνυμος: Η πονηρή …απλότητα της υποκρισίας!!!


Είχε επισημανθεί από πολλούς (και από εμάς) ότι ο Αρχιεπίσκοπος στις «φιλανθρωπικές» του τελετουργίες δεν φορούσε σταυρό.
Για κάθε νοήμονα, η αφαίρεση του Σταυρού, του Συμβόλου του Χριστιανισμού, ΣΗΜΑΤΟΔΟΤΟΥΣΕ «οπορτουνιστική» υπόκλιση στο ισλαμικό φρόνημα των εισαγόμενων δούλων («προσφύγων»).
Ο Αρχιεπίσκοπος,

Πέμπτη 24 Μαρτίου 2016

Το ΄21: Τραγικά επίκαιρο…


Ο κόσμος ήρθε ανάποδα. Από την Επανάσταση του 1821 και την Εθνική Απελευθέρωση φτάσαμε σε μια νέα εθνική υποδούλωση: Στη μετατροπή μας σε αποικία του 4ου Ράιχ και σε μια «χωματερή» νέων δούλων…
Είναι τραγικό! Η Επανάσταση του ’21, μέσα από ποταμούς αίματος, μας έδωσε εθνική υπόσταση, και σήμερα, αναίμακτα, οδεύουμε ταχύτατα στην απώλεια αυτής της εθνικής μας υπόστασης: Της μεγάλης αυτής επαναστατικής ιστορικής κατάκτησης…

Υπερχλιδάτο 4ήμερο των εργατοπατέρων συνδικαλιστών της ΓΣΕΕ σε πεντάστερο ξενοδοχείο στη Ρόδο


Συνέδριο με... άδειες καρέκλες
Συνέδριο με... άδειες καρέκλες

Με τετραήμερη απόδραση στη Ρόδο και διαμονή σε πεντάστερο ξενοδοχείο απόλαυσαν οι λέρες εργατοπατέρες της ΓΣΕΕ.

Τετάρτη 23 Μαρτίου 2016

Δημοσιογραφική ΑΠΑΤΗ

Σύμφωνα με τον καθηγητή Michel Chossudovsky
http://www.globalresearch.ca/fake-video-used-in-news-coverage-of-brussels-terror-attacks/5515894
που βασίζεται σε δημοσίευμα του Media Part το πρώτο βίντεο της επίθεσης στις Βρυξέλλες που παρουσίασαν 2 ΜΜΕ τόσο το «Dernière Heure» καθώς και το «La Libre» δεν αναφερόταν στην επίθεση των Βρυξελλών αλλά στην επίθεσης που έγινε στη Μόσχα στις 22 Ιανουαρίου του 2011 και παρουσιάστηκε στο You Tube το Νοέμβριο του 2013
Το βίντεο του «Dernière Heure»

Το ενορχηστρωμένο αμόκ των υποκριτικών θρήνων και λυγμών…


Κάθε έγκλημα συνοδεύεται πάντα από τις θρηνωδίες και τα δάκρυα εκείνων που το έχουν διαπράξει και από τους αυλικούς τους: Οι ποικίλες πολιτικές, πνευματικές και δημοσιογραφικές πόρνες…
Όσο πιο μεγάλο είναι το έγκλημα τόσο και πιο υστερικοί είναι οι κλαυθμυρισμοί και οδυρμοί των παραγωγών, των σκηνοθετών και των εμπόρων του εγκλήματος…

Τρίτη 22 Μαρτίου 2016

Κλιμακώνεται το τρομοκρατικό αιματοκύλισμα της Ευρώπης


Πριν από 4 μήνες (Νοέμβριος 2015) είχαμε το φρικώδες, τρομοκρατικό αιματοκύλισμα στο Παρίσι…
Σήμερα έχουμε ένα παρόμοιο τρομοκρατικό αιματοκύλισμα στις Βρυξέλλες…
Η αιματηρή αυτή κλιμάκωση δείχνει ότι το τερατώδες τρομοκρατικό θέατρο μεταφέρεται στην Ευρώπη.
Είναι ο νέος παγκόσμιος Πόλεμος με τη μορφή της τρομοκρατίας που κλιμακώνεται σε πολεμικά μέτωπα στην Ευρώπη.

«Τραγουδήστε, ωραία μου πουλάκια»...

ΣΤΑΘΗΣ

Ανοιξη ξανά! Και πράγματι μία από τις λιγοστές σωστές κουβέντες που έχει πει ο κ. Πρωθυπουργός, από τότε που έμαθε τις λέξεις να κάνουν κωλοτούμπες, είναι ότι οι ξένοι δεν θα μπορέσουν να μας πάρουν ποτέ «τον ήλιο και το τσίπουρο» - όλα τα υπόλοιπα τους τα παρέδωσε.
Ομως, ο κ. Τσίπρας παίζει τις λέξεις στα δάχτυλα,

Δευτέρα 21 Μαρτίου 2016

Τί γυρεύει η αλεπού Ομπάμα στο παζάρι του Ραούλ;

Από Μιχάλη

Η επίσκεψη του Ομπάμα στην Κούβα (στην ουσία η ιστορική αποικιακή απόβαση στο χώρο του εγκλήματος και του ιμπεριαλιστικού εμπάργκο) πραγματοποιείται, όσο θρασύ κι αν ακούγεται, σε ένα κλίμα "κουβανέζικης ενοχής και μεταμέλειας".
Η Κούβα, σε απολογητική στάση, υποδέχεται το θύτη ο οποίος παριστάνει το "θύμα"(!!) το οποίο ήταν "αποκλεισμένο εκτός Κούβας επί μισό αιώνα".

Ο νέος ακροδεξιός Συνασπισμός…


Πριν από 40 μέρες, στο άρθρο μας, «Καρατζαφέρης: Η νεκρανάστασή του σε νέα επεισόδια…», γράφαμε:
Η κυβέρνηση των «αριστερών» ανδρεικέλων» δεν χρειάστηκε παρά μόνο ένα χρόνο για να ξεπλύνει όλα τα προηγούμενα μνημονιακά ανδρείκελα και να τα νεκραναστήσει…
Ακόμα και ο Γιώργος Καρατζαφέρης ένα από τα γιγαντοκύτταρα του πολιτικού αμοραλισμού, της πατριδοκάπηλης κακοήθειας και της θεαματικής κωλοτούμπας νεκραναστήθηκε…

Κυριακή 20 Μαρτίου 2016

Καμμένος: Το θέαμα του καιροσκοπικού …ηρωισμού!


Με τον τελευταίο λεονταρισμό του Καμμένου, σχετικά με το «ολίσθημα» του Μουζάλα (το «πιστεύω» του ΣΥΡΙΖΑ), δεν ασχοληθήκαμε. Το θεωρήσαμε εντελώς περιττό: Αποτελούσε και αυτή η «παληκαριά» μια από τις γνωστές καιροσκοπικές και αυτιστικές, θεατρικές παραστάσεις, του Καμμένου.
Το πορτρέτο του Πάνου Καμμένου το έχουμε φιλοτεχνήσει πολλές φορές, από την πρώτη μέρα που ίδρυσε το κόμμα του «συνωστισμού» των πολιτικών τυχοδιωκτών:

Σάββατο 19 Μαρτίου 2016

Ξανά για την αποφυλάκιση του Ρουπακιά


Η «αριστερή» κυβέρνηση των ανδρεικέλων δεν αποτελεί απλώς την πιο δόλια και μοχθηρή συνέχεια των προηγούμενων κυβερνητικών ανδρεικέλων, αλλά και το πλυντήριο ξεπλύματός τους.
Διπλή η χρησιμότητα των «αριστερών» του Τσίπρα: Από τη μια συνεχίζει, ακόμα πιο βάρβαρα και κυνικά την πολιτική Σαμαρά (αυτή των εντολών του 4ου Ράιχ), αλλά και τον εμπαιγμό του ελληνικού λαού και από την άλλη ξεπλένει όλα τα εγκλήματα των προηγούμενων…

Παρασκευή 18 Μαρτίου 2016

ANGELINA JOLIE: ΟΤΑΝ Ο ΘΑΝΑΤΟΣ ΦΟΡΑΕΙ PRADA (Εξαιρετικό!)

Του ΑΝΔΡΕΑ ΖΑΦΕΙΡΗ


Πάνε 500 χρόνια από όταν οι Conquistadors χάριζαν χάντρες πολύχρωμες και καθρεφτάκια στους ιθαγενείς. Κι όμως. Αυτή είναι η πλησιέστερη εικόνα στις εικόνες της επίσκεψής της στον Πειραιά.
Και στον τοπικό φύλαρχο στη συνέχεια.
Ο «καλοπροαίρετος» -θύμα της «αντικειμενικής πληροφόρησης»-

Η στρατηγική των προτεκτοράτων

Ο Στάθης στο σημερινό του κείμενο καταπιάνεται με το «Μακεδονικό» και σκιαγραφεί, παραστατικά και συνοπτικά, τη νεοταξική διαλεκτική στα Βαλκάνια. Διαβάστε το άρθρο του Στάθη εδώ:
http://resaltomag.blogspot.gr/2016/03/blog-post_18.html
Μια και ήρθε πάλι στην επικαιρότητα το ζήτημα των Σκοπίων αναδημοσιεύουμε και ένα σχετικό, παλιό μας κείμενο, γραμμένο το 2008.

Η στρατηγική των προτεκτοράτων και ο καθεστωτικός φαταλισμός

Η Αμερικανική αυτοκρατορία και τα ισχυρά ιμπεριαλιστικά κράτη της Ευρώπης προωθούσαν ως στρατηγικό στόχο το διαμελισμό των Βαλκανίων και της πρώην Σοβιετικής Ένωσης και τη δημιουργία προτεκτοράτων.

Το όνομα

ΣΤΑΘΗΣ

Πολλές χώρες, οι περισσότερες, έχουν πολλά ονόματα σε πολλές γλώσσες. Η Ελλάδα λέγεται και Hellas και Greece και Γιουνάν, η Γερμανία λέγεται και Germany και Αλεμάνια και Τεντεσκία, η Γαλλία, η Αλβανία, όλες έχουν πολλά ονόματα, που όλα όμως για την κάθε χώρα σημαίνουν ένα πράγμα: την ταυτότητά της. Και η ταυτότητα δεν είναι θέμα αυτοπροσδιορισμού (να δηλώνει η Κίνα, Μογγολία) αλλά αναγνώρισης, να παραδέχονται δηλαδή όλοι οι άλλοι ότι η Κίνα είναι Κίνα.

Πέμπτη 17 Μαρτίου 2016

Μουζάλας:Η "ανθρωπιστική" ΜΚΟ

Από Μιχάλη

Ο Μουζάλας πήρε από την Αμερική μια πολύ κερδοφόρα δουλειά: την εν Ελλάδι αντιπροσωπεία μιας πολύ κερδοφόρας "ανθρωπιστικής" ΜΚΟ η οποία έπαιξε πολύ βρώμικο ρόλο, υπέρ του ΝΑΤΟ και της Νέας Τάξης Πραγμάτων του μπαμπά Μπούς ασφαλώς, στον Πόλεμο της Γιουγκοσλαβίας.

Το μακρύ ζεϊμπέκικο του (αυτο)διασυρμού

ΣΤΑΘΗΣ

Κι έτσι «φθάσαμε ως εδώ», να λιάζονται οι πρόσφυγες στις λάσπες της Ειδομένης.
Στην Ειδομένη δεν υπάρχει ελληνικό κράτος, υπάρχει παρακράτος των ΜΚΟ. Με τις οποίες ο κ. Τσίπρας και ο μισός ΣΥΡΙΖΑ έχει διττή σχέση. Από τη μια τις κατηγορεί ότι χρηματίζονται κι από την άλλη εγκρίνει (διά της χρησιμοποίησής τους) τον χρηματισμό τους. Διότι και σε αυτό το θέμα ο κ. Τσίπρας «δεν μπορεί να κάνει αλλιώς». Από τη μια

Τετάρτη 16 Μαρτίου 2016

Η «γκάφα» του Μουζάλα είναι το «Πιστεύω» των Συριζαίων


Πολύς θόρυβος για την «γκάφα» του Μουζάλα…
Βγήκε και ο νέος βροντώδης «συνήγορος» του ΣΥΡΙΖΑ, ο σόουμαν Ζουράρις, να μιλήσει για «γλωσσικό ολίσθημα», για το οποίο δεν χρειάζεται «ούτε καν να ζητήσει συγγνώμη»!!!
Κανένα «γλωσσικό ολίσθημα» δε υπάρχει, ούτε «γκάφα».

Ο Μουζάλας ονόμασε τα Σκόπια «Μακεδονία» γιατί απλούστατα αυτό πιστεύει…

Η φωτογραφία της τριτοκοσμικής χώρας...


Constantino Korikis
Η φωτογραφία αυτή που θα παίξει σε ολα τα ΜΜΕ των ΗΠΑ θα μας πιστοποίησει επισήμως και στα μάτια του μέσου Αμερικανού σαν τριτοκοσμικη χώρα
Από:
http://www.press-gr.com/2016/03/blog-post_8524.html

Χολιγουντιανός «ανθρωπισμός»…


Το στίγμα το δίνει η χολιγουντιανή σταρ, Αντζελίνα Τζολί!!!
Έσπευσε και αυτή να …συμπαρασταθεί στους «πρόσφυγες» στον Πειραιά, με την ιδιότητα της πρέσβειρας καλής θέλησης της Ύπατης Αρμοστείας του ΟΗΕ…
Οι «ανθρωπιστικές» παραστάσεις του ΟΗΕ δεν θα μπορούσαν να μην …υποδύονται τις χολιγουντιανές τελετουργίες του θεάματος:

Ζουράρις: Ο χαμαιλέοντας που έγινε θορυβώδης λακές του ΣΥΡΙΖΑ…


Ο Ζουράρις ΠΑΝΤΑ υπήρξε ένας κάλπικος παράς. Ένας επιτήδειος έμπορας των εθνικών ζητημάτων και απέραντα καιροσκόπος και νάρκισσος.
Ο Ζουράρις, όπως έχουμε υπογραμμίσει στο παρελθόν, πάντα υπήρξε ένας θορυβώδης χαμαιλέοντας που κατά περίσταση και …μελετημένα το έπαιζε λέοντας…

Τρίτη 15 Μαρτίου 2016

Η Διεθνής Θέση της Ελλάδος και η εξωτερική της πολιτική. (Άραγε Υπάρχει;)

Του Γ. Σιώζου


Το προηγούμενο κείμενό μου, με τίτλο:
Η απέχθεια της Μεταμοντέρνας και της "Επαναστατικής Αριστεράς",
για τα Εθνικά Θέματα - προκάλεσε ποικίλες αντιδράσεις - αναμενόμενες άλλωστε - αλλά κυρίως η κριτική που ασκείτο, εστιαζόταν στο γεγονός, ότι δεν διατυπώνονταν συγκεκριμένες προτάσεις, που να σηματοδοτούν μιά άλλη πολιτική τελείως διαφορετική και εθνικά επωφελής, από αυτή που ασκεί η Κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ.

Ευλογούμε τις στρατηγικές ΔΟΥΛΕΙΑΣ και θρηνούμε «ανθρωπιστικά» για τους δούλους…


Πολιτική και εκκλησιαστική Εξουσία:
«Ανθρωπιστικές» κορυφές…
Ο Αρχιεπίσκοπος και χωρίς σταυρό!!!

Η δόλια «ανθρωπιστική» υποκρισία συνίσταται σε τούτο: Στον τεμαχισμό και ανεξαρτητοποίηση εκείνων των διαδικασιών της παγκοσμιοποίησης που προωθούν και θεμελιώνουν ένα καθεστώς νέας δουλείας.
Οι «ανθρωπιστές», ιδιαίτερα εκείνοι της «αριστεράς», μένουν, με φλύαρες ηθικολογίες, προσκολλημένοι στα συμπτώματα της διαλεκτικής του εφιάλτη της Παγκοσμιοποίησης (στην τραγωδία των «προσφύγων» και των λαθρομεταναστών) και κλείνουν πεισματικά τα μάτια στις στρατηγικές και τις ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΕΣ που γεννούν την «τραγωδία» των συμπτωμάτων.

Σάββατο 12 Μαρτίου 2016

Ελλάδα: Χώρος κατασκευής και αποθήκης δούλων


Η Σύνοδος των «28» στις Βρυξέλλες μεταξύ Ε.Ε. – Τουρκίας για το «προσφυγικό», ουσιαστικά νομιμοποίηση αυτό που γινόταν στην πράξη, εδώ και πολλά χρόνια: Την οργανωμένη εισαγωγή-εισβολη στην Ελλάδα αλλοδαπών δούλων-ισλαμιστών.
Η χρόνια αυτή πράξη της «κατασκευής» δούλων, της εισαγωγής τους και της «αποθήκευσής» τους στην Ελλάδα, «κωδικοποιήθηκε» επισήμως, πλέον, από τη Σύνοδο των «28» και οργανώθηκε περαιτέρω…
Αναγκαία επισήμανση:

Παρασκευή 11 Μαρτίου 2016

Η ΒΙΚΤΟΡΙΑ ΝΟΥΛΑΝΤ ΣΤΗΝ ΕΙΔΟΜΕΝΗ

Η ΔΟΛΟΦΟΝΟΣ ΣΤΟΝ ΤΟΠΟ ΤΟΥ ΕΓΚΛΗΜΑΤΟΣ, ΤΑ ΜΜΕ ΚΑΙ Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΣΥΡΙΖΑ
Του ΑΝΔΡΕΑ ΖΑΦΕΙΡΗ


Στην Ειδομένη βρέθηκε η Βικτόρια Νούλαντ, υφυπουργός Εξωτερικών των ΗΠΑ, η οποία ασχολείται με τα θέματα του ΝΑΤΟ, με το Κυπριακό, την ΠΓΔΜ και εσχάτως δείχνει ιδιαίτερο ενδιαφέρον για το προσφυγικό.
Στη συνέχεια η υφυπουργός θα συζητήσει στην Αθήνα «ένα εύρος διμερών και περιφερειακών θεμάτων, συμπεριλαμβανομένου του μεταναστευτικού, με ανώτερους κυβερνητικούς αξιωματούχους».

Πέμπτη 10 Μαρτίου 2016

Μανόλης Αναγνωστάκης: Η Ποίηση της αριστερής τραγωδίας


«Έρχονται από μακριά οι νέοι σαλπιγκτές
Των επιλέκτων κλάσεων του μέλλοντος
Οι κραυγές τους γκρεμίζουν τα σαθρά τείχη
Τήκουν τη λάσπη σε φωτεινούς ρύακες…»

91 χρόνια από την γέννησή του.
10 Μάρτη 1925: Γεννήθηκε ο Μανόλης Αναγνωστάκης ένας από τους κορυφαίους ποιητές και δοκιμιογράφους της μεταπολεμικής γενιάς.

Ο Μανόλης Αναγνωστάκης ανήκει στην τραγική γενιά των κομμουνιστών που έζησε την καταιγίδα των μεγάλων ιστορικών διαψεύσεων…

Δευτέρα 7 Μαρτίου 2016

Η απέχθεια της Μεταμοντέρνας και της "Επαναστατικής Αριστεράς", για τα Εθνικά Θέματα (Εξαιρετικό).

Του Γ. Σιώζου

Η ενασχόληση με θέματα που άπτονται, της υπεράσπισης της εθνικής και κρατικής οντότητας της χώρας, της εδαφικής της ακεραιότητας και ανεξαρτησίας, καθιστούν αυτόματα ύποπτο "σωβινισμού" εκείνον που επιχειρεί να τα θίξει.
Η Αριστερά που στο παρελθόν αποτελούσε την κύρια πατριωτική δύναμη, θεωρώντας πως για να ανοίξει ο δρόμος για τον Σοσιαλιστικό μετασχηματισμό της κοινωνίας, έθετε ως προϋπόθεση την κατάκτηση και υπεράσπιση της εθνικής Ανεξαρτησίας, φαίνεται να ασπάζεται πλέον τα "χαριτωμένα" μεν, αλλά τελείως αφασιακά συνθήματα του τύπου:

Κυριακή 6 Μαρτίου 2016

Συναινετική «ανθρωπιστική» καταιγίδα: Τα δάκρυα της νέας δουλείας…


Μια από τις προκλητικές φιέστες
της «ανθρωπιστικής» συναίνεσης…

Ο «ανθρωπισμός» της υστερικής φιλανθρωπίας προς τους «πρόσφυγες» δεν είναι απλώς καταιγιστικός, αλλά και ολοκληρωτικά συναινετικός.
Εδώ, έχει επιτευχθεί η τέλεια μορφή της ΣΥΝΑΙΝΕΣΗΣ: Από τα κόμματα ανδρείκελα του 4ου Ράιχ, τις «αριστερές» …αντιμνημονιακές δυνάμεις (ΚΚΕ-ΛαΕ και σία), μέχρι τους «ορκισμένους» εξωκοινοβουλευτικούς εχθρούς του συστήματος: τους ποικιλόχρωμους «αριστερούς» και «αριστεριστές».
ΓΕΝΙΚΗ, ισοπεδωτική και τρομοκρατικά σαρωτική ανθρωπιστική υστερία…

Σάββατο 5 Μαρτίου 2016

Ο θίασος των πολιτικών αρχηγών, αλλά και του Λαφαζάνη…


Οι συζητήσεις των πολιτικών αρχηγών στο Προεδρικό Μέγαρο είναι η συνέχιση των θεατρικών παραστάσεων που γίνονται στην κατοχική Βουλή, δίχως τους βουλευτές κομπάρσους…
Έτσι διαγράφεται πιο καθαρά η γελοιότητα και η παρακμή των «υπερφυσικών μπεμπέδων», που ποζάρουν σαν πολιτικοί αρχηγοί…
Και μόνο η παρουσία και τα καμώματα του Λεβέντη καταγράφουν την παρακμιακή αθλιότητα και χυδαιότητα του κατοχικού κοινοβουλευτικού σκηνικού…

Πέμπτη 3 Μαρτίου 2016

Ανοικτά σύνορα: Ο δρόμος προς τη νέα εθνική υποδούλωση…


Η Ιστορία δεν βαδίζει πάντα προς τα εμπρός. Η οπισθοδρόμηση στη βαρβαρότητα είναι κι αυτή μια εναλλακτική προοπτική…
Η διαλεκτική σκέψη του Λένιν είχε επισημάνει την πιθανότητα να ξαναγυρίσει η ανθρωπότητα στους «εθνικούς πολέμους»: Να τεθούν δηλαδή ξανά για τους λαούς της Ευρώπης, ζητήματα, ΟΧΙ Σοσιαλιστικής Επανάστασης, αλλά Εθνικής Απελευθέρωσης. 

Χαρακτηριστικό και άκρως προφητικό είναι το παρακάτω απόσπασμα:

Σκωληκοειδής απόφυση...

ΣΤΑΘΗΣ

Στον καιρό της κρίσης πολλοί μύθοι καταρρέουν - «αστικούς μύθους» τους λένε όσοι μετέρχονται με ευκολία πιασάρικους κι ενίοτε πονηρούς νεολογισμούς, ενώ στην πραγματικότητα πρόκειται, τις περισσότερες φορές, για μαύρη προπαγάνδα, για πολιτική και πολιτισμική χειραγώγηση, για
τη δημιουργία και την καθιέρωση ενός ιδεολογικού εποικοδομήματος, εναρμονισμένου με τον «θαυμαστό, γενναίο κόσμο» που έχει εγκαταστήσει η Νέα Τάξη στο σύνολο σχεδόν του πλανήτη.

Τετάρτη 2 Μαρτίου 2016

Για Το Σχέδιο Μεταναστευτικού Εποικισμού της ΕΕ (Εξαιρετικό)

Γρηγόρης Σουλτάνης


Το μεταναστευτικό, εκτός από μια αρκετά προσοδοφόρα και πολλά υποσχόμενη αγορά, είναι η πρώτη ύλη για την ευρωπαϊκή βιομηχανία.
Οι μεταναστευτικές ροές καθοδηγούνται με βάση ένα σχέδιο εποικισμού της ΕΕ, από σκλάβους που υπόσχονται την εκμηδένιση σχεδόν του εργασιακού κόστους.
Βέβαια, το ευρωπαϊκό «κεκτημένο», δεν επιτρέπει τη χρήση σκλάβων και συνεπώς, ούτε την αιχμαλωσία ιθαγενών· αλλά αυτό δεν έχει ιδιαίτερη σημασία.

Είναι γεγονός ότι ο νεοφιλελευθερισμός έχει ιδιαίτερη σχέση με τη διαστροφή της γλώσσας: αλλάζοντας το όνομα σε ένα φαινόμενο, μεταβάλλει και τη φύση του.

Έλεος! Μην πέφτετε άλλοι από τα σύννεφα! Είμαστε και κόσμος από κάτω!

Αριστείδης (ο Δίκαιος;)


Πέσανε πολλοί από τα σύννεφα επειδή ο Αλέξης συναντούσε λέει κρυφά τον Ψυχάρη.
Όταν ο Αλέξης χασκογέλαγε με τους τέως Αμερικανούς πρέσβεις στα φόρα, έσπαγε τις διακοπές του για να συναντήσει τον Πέρεζ και έτρωγε χαβιάρι σε παραλίμνιες μαζώξεις με την οικονομική ελίτ, αυτοί μάλλον έβοσκαν αμέριμνοι αριστερό σανό και δεξιό χορτάρι.

Ο πόλεμος των μαραμένων ρόδων...

ΣΤΑΘΗΣ

Η κυβέρνηση εξακολουθεί να αφήνει στο απυρόβλητο της φοροεπιδρομής που έχει εξαπολύσει τις εταιρείες τζόγου για παράδειγμα (με τζίρους και κέρδη δισεκατομμυρίων), αλλά την ίδια στιγμή κόβει από 60.000 πολίτες
το ΕΚΑΣ,

Τρίτη 1 Μαρτίου 2016

Οι κατ΄επάγγελμα «ανθρωπιστές» (ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΟ!)

Γράφει: Νίκος Καραβέλος

ΡΕΣΑΛΤΟ: Όταν άλλοι κάνουν θεαματικές …ανθρωπιστικές κωλοτούμπες, κάποιοι άλλοι Αριστεροί τολμούν να σπάσουν το κάδρο της «ανθρωπιστικής» δολιότητας και τρομοκρατίας…
«Όλες οι τέχνες παρήγαγαν τ’ αριστουργήματά τους. Μόνο η διακυβέρνηση, η τέχνη, δηλαδή, της καταστολής παρήγαγε τέρατα».
Έτσι αποτύπωσε ο Σεντ Ζυστ (Saint Just), μιλώντας στη Συμβατική Συνέλευση για το Σύνταγμα της Γαλλίας στις 24.4.1793, την ταύτιση διακυβέρνησης και καταστολής. Και ακόμα την τερατογένεση ως συνέπεια της «διακυβέρνησης».

ΛΑΕ και Σία: Η ηλιθιότητα του καιροσκοπισμού…



Είναι να γελά κανείς με τη «διαλεκτική» όλων εκείνων που μέχρι χθες ήταν ΟΧΙ μόνο στο ΣΥΡΙΖΑ (και υπουργοί), αλλά και μοχθούσαν να πείσουν τον ελληνικό λαό ότι ο ΣΥΡΙΖΑ ήταν ένα «Αριστερό Ριζοσπαστικό Κόμμα».
Η περίπτωσή τους δεν είναι μόνο για γέλιο, αλλά και για κλάματα…
Για γέλιο και για κλάματα διότι όχι μόνο δεν έχουμε ακούσει ίχνος αυτοκριτικής για το γεγονός ότι συνέβαλαν στα μέγιστα στην εξαπάτηση του ελληνικού λαού με την εδραίωση του ΣΥΡΙΖΑ και του Τσίπρα στο αριστερό Πάνθεο, αλλά και για τον άθλιο οπορτουνισμό τους στην αναζήτηση της Αλήθειας.

Ροζ μυτούλα...

ΣΤΑΘΗΣ



Δεν είναι η επικοινωνία, είναι η πραγματικότητα, σύντροφε...
Αγνώστου
Καλημέρα σας και καλόν μήνα! Οταν κάποιος έχει κακοποιήσει την πραγματικότητα, ουδείς Τύπος δύναται να ψιμυθιώσει το κακό. Κι αντιστρόφως, αν κάποιος έχει καταφέρει να βελτιώσει τα πράγματα, ουδείς Τύπος δύναται να παρουσιάσει το μαύρο άσπρο. Χωρίς να εκτεθεί. Η προπαγάνδα έχει κι αυτή το ίδιο κοντά ποδάρια με το ψέμα.

  © Blogger templates Newspaper by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP