Δευτέρα 31 Οκτωβρίου 2016

ΣΥΡΙΖΑ: Το «μοντέλο» των ΕΚΤΡΩΜΑΤΩΝ…




Στο προηγούμενο κείμενό μας με τον τίτλο, «Μέχρι πού μπορούν να φτάσουν τα «αριστερά» ανδρείκελα;», τελειώναμε με την υπογράμμιση:
«Ήταν (ΣΥΡΙΖΑ) ένα κατασκεύασμα που ισοπέδωνε και πολτοποιούσε κάθε κοινωνική οριοθέτηση και κάθε ιδεολογία, ένα νεοταξικό κατασκεύασμα ακραίου «εκσυγχρονιστικού» νεοφιλελευθερισμού, ένα μίξερ των ιδεών, των κοινωνικών, ταξικών και εθνικών ποιοτήτων:
Το τέλειο νεοταξικό «μοντέλο» της διάλυσης των κοινωνιών, της μετατροπής τους σε αποικίες του 4ου Ράιχ…».

Σάββατο 29 Οκτωβρίου 2016

Μέχρι που μπορούν να φτάσουν τα «αριστερά» ανδρείκελα;



Θα το επαναλάβουμε: «Αυτή η ‘’αριστερή’’ κυβερνητική συμμορία είναι αδίστακτη…» και μέσα στους επιθανάτιους ασπασμούς της είναι ικανή για όλα…
Τίποτα δεν μας εκπλήσσει πλέον…
Η επιλογή Πολύδωρα για τη θέση του Προέδρου στο Εθνικό Συμβούλιο Ραδιοτηλεόρασης, αντανακλά τα δραματικά αδιέξοδα των «αριστερών» ανδρεικέλων, καθώς και την τελεσίδικα ξοφλημένη πολιτική τους.

Ο Νίκος Κούνδουρος για τους λαθρομετανάστες



Κώστας Οικοδόμος
«Το γεγονός με έκανε να δω την πραγματικότητα. Είχα μια ανόητη ευαισθησία και γενναιοδωρία με την είσοδο ή μάλλον την εισβολή των ξένων στην Ελλάδα. Ελεγα ότι της ίδιας γης παιδιά είμαστε, να μπει ο κόσμος στην Ελλάδα, να ευφρανθεί, να νιώσει ασφάλεια, να φάει, να πιει ελληνικό νερό. Ε, από την ώρα του περιστατικού τέρμα όλες αυτές οι εφηβικές μαλακίες. Τέσσερα κτήνη, τέσσερις βάρβαροι που ούρλιαζαν και βρωμούσαν και φορούσαν μάσκες με έκαναν να δω την πραγματικότητα».
Ο Νίκος Κούνδουρος ήταν μέχρι πρότινος υπέρ των λαθρομεταναστών.

Παρασκευή 28 Οκτωβρίου 2016

28η Οκτωβρίου: Η κακόγουστη φάρσα των ανδρεικέλων…



Αναδημοσιεύουμε και το περσινό μας άρθρο:
 
Ζούμε μια κακόγουστη ιστορική φάρσα: Η φετινή επέτειος του ιστορικού «ΟΧΙ» απέναντι στους εισβολείς του φασιστικού άξονα συμπίπτει με ένα δραματικό «ΝΑΙ» των «αριστερών» ανδρεικέλων στους σημερινούς εισβολείς: Στο νέο φασιστικό «άξονα» της ΕΕ, του Ευρώ και της διεθνούς μαφίας του χρήματος (νεοταξικός φασισμός).
Στη σημερινή επέτειο του «ΟΧΙ», ζούμε ένα συναινετικό παραλήρημα του «ΝΑΙ» στις νέες κατοχικές δυνάμεις:

Η επέτειος του «ΟΧΙ» στην εποχή του «ναι»



Γράφει ο Χρήστος Κάτσικας
Όσοι αναπνέουν την κιμωλία μέσα στις σχολικές αίθουσες γνωρίζουν καλά ότι πολλές φορές οι σχολικές γιορτές γι΄ αυτή ή την άλλη εθνική επέτειο μόνο χασμουρητά προκαλούν σε όσους, μαθητές, γονείς και εκπαιδευτικούς, είναι υποχρεωμένοι να τις παρακολουθήσουν.
Ίσως γιατί η κυρίαρχη πολιτική προωθεί την άγνοια του παρελθόντος καθώς γνωρίζει ότι με αυτόν τον τρόπο υπονομεύει κάθε δυνατότητα δράσης στο παρόν.

Η 28η Οκτωβρίου, ο νέος ΦΑΣΙΣΜΟΣ και τα «σκιάχτρα» του…



Η κατασκευή σκιάχτρων αποτελεί την κυρίαρχη συνταγή κάθε εξουσίας, ιδιαίτερα εκείνων των εξουσιών με τα φαιά χρώματα…
Παλιότερα, την τιμητική του είχε ο «μπαμπούλας» του κομμουνισμού. Πίσω από κάθε καθεστωτικό αδιέξοδο και «κακοδαιμονία» υπήρχε ο «κομμουνιστικός δάκτυλος», κρυβόταν η «κομμουνιστική απειλή»…

Σήμερα τα «σκιάχτρα» έχουν πληθύνει

Πέμπτη 27 Οκτωβρίου 2016

Το ΣτΕ, ο ΣΥΡΙΖΑ ή όταν η δουλειά είναι ντροπή



Γράφει ο Κίμων Ρηγόπουλος
Ένας εμποδισμένος λυγμός διαπερνούσε τον μεστό συγκίνησης λόγο της κυβερνητικής εκπροσώπου όταν ανακοίνωνε τη θέση του ΣΥΡΙΖΑ για την απόφαση του ΣτΕ.
Η υποκρισία της πάλαι ποτέ αριστεράς χτύπησε κόκκινο. Εκείνο το κόκκινο που δεν κοκκινίζει τον υποκριτή γιατί αυτός κάνει τη δουλειά του και ως γνωστόν ποτέ η δουλειά δεν είναι ντροπή.

Η σύγκρουση της κυβέρνησης με τη δικαστική εξουσία…



Στο προηγούμενο κείμενό μας υπογραμμίζαμε:
«Αυτή η «αριστερή» κυβερνητική συμμορία είναι αδίστακτη, ακριβώς γιατί η ΤΡΕΛΑ της, η τρέλα της αυθάδους ΑΠΑΤΗΣ, δεν έχει όρια, ούτε αναστολές…
Οι επιθανάτιοι σπασμοί αυτής της κυβερνητικής συμμορίας (σ’ αυτή την περίοδο των επιθανάτιων σπασμών μπαίνουν), θα προσδώσουν στην ΑΠΑΤΗ και στην ΤΡΕΛΑ τους αποκρουστικές και υστερικές μορφές…».

Η αντίδρασή της απέναντι στην απόφαση του ΣτΕ

28η Οκτωβρίου




Η κυβέρνηση αυτή λέει ότι δεν ενστερνίζεται τους νόμους της αγοράς. Ομως προκειμένου να «αντιμετωπίσει» τη διαπλοκή, ακριβώς σε αυτούς τους νόμους κατέφυγε. Της προσφοράς (εθνικών συχνοτήτων) και της ζήτησης (από τις μεγαλύτερες πορτοφόλες).
Στη συνέχεια

Τετάρτη 26 Οκτωβρίου 2016

Εμείς οι "Έθνο" - Μπολσεβίκοι, θέλουμε Ελεύθερη Πατρίδα και Πανανθρώπινη τη Λευτεριά

Του Γ. Σιώζου

Ο επιθετικός προσδιορισμός στο Μπολσεβίκοι, αποτελεί μιά πρόκληση αλλά και μιά ανάγκη, που επιβάλλεται από την συγκυρία που διανύουμε.
Συγκυρία κατά την οποία, η πλειοψηφία των "Αριστερών" εκφράσεων σε Πανευρωπαϊκή κλίμακα αλλά ιδιαίτερα στη χώρα μας - που τελεί κάτω από την κηδεμονία και τον πλήρη έλεγχο των Βρυξελλών - το ζήτημα της Εθνικής Ανεξαρτησίας, πλήρως αποσιωπάται.

Ζούμε την κορύφωση της παραφροσύνης των «αριστερών» ανδρεικέλων



Γράφαμε το Σεπτέμβρη του 2013 μεταξύ άλλων:
«Στην ελληνική ιστορία, αλλά και στην παγκόσμια, δύσκολα συναντάς κυβερνητικά ανδρείκελα σαν αυτά που μας καταδυναστεύουν σήμερα, στα πλαίσια ενός ιδιόρρυθμου κοινοβουλευτικού καθεστώτος ΚΑΤΟΧΗΣ…
Φιγούρες σαν τον ΓΑΠ, το Βενιζέλο, τον Παπαδήμο, το Σαμαρά, τον Καρατζαφέρη, τον Στουρνάρα, τον Άδωνι (ΟΛΕΣ οι φιγούρες του συνολικού συναινετικού κυβερνητικού συνονθυλεύματος), δεν θα τις βρεις να «συνωστίζονται», σε καμία ιστορική περίοδο…

Τρίτη 25 Οκτωβρίου 2016

Λακωνικά


Λακωνικά

ΣΤΑΘΗΣ

Μια ερώτηση και καμία άλλη! Απ’ όταν ανέλαβε τη διακυβέρνηση ο ΣΥΡΙΖΑ, τα παιδιά της επικράτειας που πεινούν, αυξήθηκαν ή μειώθηκαν;
Αν αυξήθηκαν, ο τρόπος της διακυβέρνησης έχει αποτύχει. Η πείνα των παιδιών δεν μπορεί να περιμένει «το αύριο όπου όλα θα πάνε καλύτερα».

Κυριακή 23 Οκτωβρίου 2016

Η τιμωρία των «αριστερών» ανδρεικέλων πλησιάζει…



Η Πολιτική είναι σκληρή και εκδικείται όσους την περιφρονούν…
Τα «αριστερά» ανδρείκελα των νέων αποικιοκρατών περιφρόνησαν την Πολιτική με μοχθηρή αυθάδεια: Και εδώ ξεπέρασαν τους προγενέστερους κυβερνητικούς δούλους του 4ου Ράιχ…
Πίστεψαν οι μικρομέγαλοι, νεόπλουτοι αλαζόνες ότι,

Σάββατο 22 Οκτωβρίου 2016

ΛΑΕ: Καιροσκοπισμός …συνονθυλευμάτων


Έχουμε ασχοληθεί σε πολλά κείμενά μας με το νέο πολιτικό μόρφωμα της ΛΑΕ του Λαφαζάνη.
Σ’ αυτό το κείμενο απλώς θα κάνουμε μια προσθήκη, σχετική με την οπορτουνιστική συμπόρευση εθνομηδενιστών, επαγγελματιών αντιεθνικιστών και αντιρατσιστών, με πατριωτικές και «εθνικιστικές» δυνάμεις.
Όλα, φαίνεται, χωράνε στο «πλουραλιστικό» συνονθύλευμα του οπορτουνισμού της ΛΑΕ:

Τετάρτη 19 Οκτωβρίου 2016

Νεκροταφείο ασθενοφόρων

ΣΤΑΘΗΣ

Η τρέλα συνεχίζεται.
1. Μια νέα σχολή σκέψης (επικοινωνίας και διακυβέρνησης) έχει καθιερώσει η κυβέρνηση: τρέλα, ψέμα και παραλλαγή. Κι οποιανού του αρέσει! Οι υπόλοιποι στη Βουλγαρία. Εκτός κι αν «παρερμηνεύσαμε» την εν λόγω δήλωση και πάμε Ρουμανία.
Τις δύο μόνες χώρες από τις 27 της Ενωσης που διαθέτουν περισσότερους φτωχούς από εμάς.
Τρέλα κάργα!

Δευτέρα 17 Οκτωβρίου 2016

Τσίπρας: Λουδοβίκια γελοιογραφία…


Το μακάβριο γέλιο της
αναισθησίας. Ο ηδονισμός
του δήμιου…


Το Συνέδριο των «αριστερών» ανδρεικέλων αποτέλεσε την επίσημη και αλαζονικά τελετουργική κηδεία της Πολιτικής και της Οργάνωσης!!!
Οι πολιτικές ιδέες και οι οργανωτικές λειτουργίες υπέστησαν την ολοκληρωτική και χυδαία γελοιοποίησή τους: Γελοιοποίηση χωρίς ιστορικό προηγούμενο…
Η ανυπαρξία πολιτικών ιδεών, η ακινησία κάθε πολιτικής ενέργειας, το δραματικό πολιτικό ΚΕΝΟ, γέμισαν και με τις ανάλογες «οργανωτικές λειτουργίες»:

Κυριακή 16 Οκτωβρίου 2016

Το Grexit είναι εντολή Σόϊμπλε λέει ο Αλέξης. Και η ευρωφυλακή εντολή Ουάσιγκτον λέμε εμείς


Από το βήμα του 2ου Συνεδρίου του ΣΥΡΙΖΑ, ο Αλέξης Τσίπρας αναφέρθηκε στην «περιπέτεια» του Grexit στρέφοντας τα πυρά του κατά του Γερμανού υπουργού Οικονομικών. «Η έξοδος από το ευρώ δεν ήταν και δεν είναι μια προοδευτική λύση..... Αποδείχθηκε πως αυτό ήταν το σχέδιο του Σόιμπλε» ανέφερε χαρακτηριστικά.

Ο Δρίτσας ξανά μας …κούφανε!!!


Οι επαγγελματίες απατεώνες χαρακτηρίζονται από το θράσος τους. Όσο πιο πωρωμένος απατεώνας είναι κάποιος, τόσο και πιο υστερικό και αλαζονικό είναι το θράσος του…
Και σ’ αυτόν τον τομέα η μεγάλη πολιτική ΑΠΑΤΗ των ανδρεικέλων του ΣΥΡΙΖΑ «σπάει» όλα τα ρεκόρ…
Όταν τους ακούει κανείς, ακριβέστερα αν έχει τα ανάλογα αποθέματα μαζοχισμού για να τους ακούσει, αναρωτιέται:

Σάββατο 15 Οκτωβρίου 2016

Οι επενδύσεις του Σόρος στο «προσφυγικό», εργαλείο για την υπονόμευση της κυριαρχίας των λαών

Ένα εξαιρετικά αποκαλυπτικό κείμενο.
Διαβάστε το ΕΔΩ 



Διαβάστε και εδώ

Μέχρι πότε θα υπομένουμε το δούλεμα των ανδρεικέλων;


Στο άθλιο προπαγανδιστικό όργανο της κυβέρνησης (ΕΤ) ακούσαμε τον γραμματέα της ΚΕ του ΣΥΡΙΖΑ, Παναγιώτη Ρήγα, να μιλάει, με ύφος 100 καρδιναλίων, για μέτρα «ανακούφισης» του ελληνικού λαού που έχει πάρει η κυβέρνηση(!), για «σχέδιο» (σοσιαλιστικού) μετασχηματισμού της κοινωνίας και άλλα τέτοια φαιδρά…

Παρασκευή 14 Οκτωβρίου 2016

ΣΥΡΙΖΑ: «Συνωστισμός» πασοκικού λίπους…



Έχουμε επισημάνει πολλές φορές τη μακάβρια φάρσα της ιστορίας: Τη «μεταφορά» του «λίπους» της παρασιτικής αχρειότητας του «εκσυγχρονιστικού» ΠΑΣΟΚ, στον «αριστερό» ΣΥΡΙΖΑ…
Πριν ένα χρόνο περίπου, στο άρθρο μας «ΣΥΡΙΖΑ: Η φάρσα της αναπαλαίωσης του ΠΑΣΟΚ έγινε η νέα τραγωδία…»,
υπογραμμίζαμε:

Πέμπτη 13 Οκτωβρίου 2016

«Πυρήνες της Φωτιάς»: Αυτό-αποκαλύπτονται…


Οι «Πυρήνες της Φωτιάς» …ανασύρθηκαν για να παρέμβουν στο φορτισμένο και περίπλοκο πολιτικό σκηνικό…
Μια πρώτη γενική παρατήρηση: Η «παρέμβαση» αυτή των «Πυρήνων» έρχεται σε μια περίοδο που η κυβέρνηση των «αριστερών» ανδρεικέλων βρίσκεται στα σκοινιά και με τη λαϊκή ΟΡΓΗ να αρχίζει να ξεχειλίζει εναντίον της.
Οι «επαναστάτες» των «Πυρήνων»

Τετάρτη 12 Οκτωβρίου 2016

Ζουράρις: Τα σώου του χαμαιλέοντα…


Για το πάρτι του Τσίπρα με τους βουλευτές του στο «Μαξίμου» γράψαμε αρκετά…
Και για τον Ζουράρι ο οποίος έπαιξε τα ρέστα του (!) στο πιάνο…
Το μεγαλοφυές σκίτσο του ΚΥΡ μας βελόνισε περαιτέρω και μας …εξανάγκασε να αναδημοσιεύσουμε το παρακάτω κείμενό μας, για τα σώου αυτού του μεγάλου πολιτικού χαμαιλέοντα…

Νόμπελ και Γκίνες

ΣΤΑΘΗΣ

Παρακολουθούσα στην οθόνη μου (και) τη νοηματική γλώσσα και καταλάβαινα καλύτερα ό,τι άκουγα. Διότι η νοηματική γλώσσα περιέχει την έκφραση που θα είχαν οι λέξεις αν είχαν πρόσωπο.
Παρακολουθούσα και καταλάβαινα καλύτερα την τραγική κατάπτωση της χώρας μας. Την οποίαν, όσοι επισημαίνουν, και είναι πλέον πολλοί, περιγράφουν με στερεοτυπικές εκφράσεις,

Τρίτη 11 Οκτωβρίου 2016

Οι βρυχηθμοί εναντίον της διαπλοκής και η «κάθαρση»

Γραμμένο το Μάρτιο του 2016 σε μια άλλη θεατρική παράσταση στη Βουλή…



Αντιπερισπασμός: Σε λεηλατούν,
Σου κλέβουν το πορτοφόλι και
σου δείχνουν …σκάνδαλα

Οι θεατρικές παραστάσεις που παίζονται επί δεκαετίες, μονότονα και ακούραστα στην ελληνική πολιτική σκηνή είναι αυτές με κεντρικό θέμα τη διαπλοκή και την «κάθαρση».
Ο θεατρικός λόγος: Η σκανδαλολογία…
Οι παλιότεροι θα θυμούνται το βρώμικο 1989: Τότε έφτασε στην κορύφωσή της η μυθολογία της «Κάθαρσης»: μια υστερία δίχως ιστορικό προηγούμενο...

Αγανάκτηση (αλλά όχι ακόμα Αγανακτισμένοι;)

ΣΤΑΘΗΣ

Τουλάχιστον τα σπίτια! Εκποιούνται αυτή τη στιγμή δυαράκια και ημιυπόγεια! Αυτές είναι οι βίλες στην Εκάλη; Παλιό το παραμύθι: συκοφαντείς την πραγματικότητα
λέγοντας άλλα αντί άλλων και μετά τη φέρνεις στα μέτρα σου. Εγινε με τους Ελληνες. Διεφθαρμένοι και τεμπέληδες. Εγινε με τους μισθούς και διαχωρίστηκαν οι αμνοί από τα ερίφια (δημόσιου και ιδιωτικού τομέα). Πάει να γίνει το ίδιο με τα σπίτια. Μόνο που τούτη τη φορά δεν πιάνει.

"Αριστερά" ανδρείκελα: Οι κλόουν των μαφιόζων του χρήματος…


Ξανά το χιλιοτραγουδισμένο παραμυθάκι περί διαφθοράς…
Αυτό το παραμύθι περί «διαφθοράς» έχει καταναλωθεί στη χώρα μας σε καταχρηστικούς ρυθμούς και βαθμούς.
Κάθε φορά που τα ισχυρά κέντρα εξουσίας έβαζαν σε εφαρμογή νέες ληστρικές επιθέσεις εναντίον του ελληνικού λαού και απεργάζονταν πολιτικά παιχνίδια «εξυγίανσης του δημόσιου βίου» (αναπαλαίωσης της σήψης του καθεστώτος), η φιλολογία περί διαφθοράς κατέκλυζε, σαν νεροποντή, τα πάντα…

Κυριακή 9 Οκτωβρίου 2016

Είμαστε μια …ωραία ατμόσφαιρα

Γράφει ο Κίμων Ρηγόπουλος


Ο Ζουράρις στο πιάνο έπαιζε τα ρέστα μας. Ο Φλαμπουράρης συγκινημένος θυμόταν ένδοξες εργολαβίες και τσιτάτα του Γκράμσι. Κάποιοι ηλικιωμένοι βουλευτές άκουγαν με κατάνυξη το σοφό παιδί και ευεργέτη τους. Η Φωτίου έχοντας μαγειρέψει με τα χεράκια της το εφικτό, το σέρβιρε υπερήφανη στους συνδαιτυμόνες της που την ευχαριστούσαν με ένα αγέρωχο «ο αγώνας τώρα δικαιώνεται».

Σάββατο 8 Οκτωβρίου 2016

ΣΥΡΙΖΑ: Ο παροξυσμός του «αριστερού» ΚΙΤΣ…


Τον Αύγουστο του 2010 είχαμε δημοσιεύσει ένα άρθρο με τον τίτλο: «ΚΙΤΣ: Η φαιά «αισθητική» της αγοράς».
Προσδίδαμε στο κιτς και την «ιδιότητα» του φαιόμετρου: του μέτρου που καταγράφει τις διακυμάνσεις και το βαθμό του φασισμού της καθεστωτικής πολιτικής και των πολιτικών της.
Πολλά από τα παραδείγματα του κειμένου ήταν παρμένα από τη συγκυρία και τα πρωταγωνιστικά πρόσωπα εκείνης της περιόδου.

Σήμερα το «φαιόμετρο» του ΚΙΤΣ

Παρασκευή 7 Οκτωβρίου 2016

Οι τιποτένιοι

ΣΤΑΘΗΣ

• Αν αυτό είναι αλήθεια, ο άνθρωπος είναι βλαξ
      • Αν αυτό είναι αλήθεια, ο άνθρωπος είναι βαλτός.
      • Αν αυτό είναι αλήθεια, ο άνθρωπος είναι εγκληματίας.
Αν αυτό είναι αλήθεια, ο άνθρωπος είναι και τα τρία.
Και λέγεται Φίλης. Δηλαδή Τσίπρας.

Πέμπτη 6 Οκτωβρίου 2016

Ο Ιερώνυμος μιμείται τον Τσίπρα…


Η τάξη αποκαταστάθηκε!!!
Η Εκκλησιαστική εξουσία και η κυβερνητική των «αριστερών» ανδρεικέλων τα βρήκανε: Όλα ήταν μια παρεξήγηση!!!
Μόνο οι θίασοι της εκκλησιαστικής και της κυβερνητικής εξουσίας θα μπορούσαν να δώσουν μια τέτοια κακόγουστη θεατρική παράσταση…

Λεονταρισμοί

Τετάρτη 5 Οκτωβρίου 2016

Το «φαινόμενο» της αγωνιστικής ΑΦΑΣΙΑΣ…


Αναμφίβολα ζούμε την πιο σκοτεινή, αντεπαναστατική, ισοπεδωτική, μακάβρια θα μπορούσαμε να πούμε, περίοδο της Ιστορίας…
Επελαύνει η βαρβαρότητα και η κτηνωδία της πλανητικής ιμπεριαλιστικής μαφίας και των πολύχρωμων ανδρεικέλων της, με κακουργηματική μοχθηρία ασύλληπτη, και το κοινωνικό σώμα έχει τυλιχτεί με το σάβανο της ακινησίας, της μοιρολατρίας και της αδιέξοδης απελπισίας…

Οι λαοί στενάζουν και βογκούν, συσσωρεύουν τα εκρηκτικά αποθέματα της ΟΡΓΗΣ, αλλά ακόμα δεν εξεγείρονται…

Ο Αλιέντε στου Μαξίμου

ΣΤΑΘΗΣ


Στο εξής τα ΜΑΤ δεν θα βαράνε τους συνταξιούχους με γκλομπ αλλά με μαγκούρες (συνταξιούχων). Στεναχωρήθηκε πάρα πολύ ο Πρόεδρος Αλέξης. Και αμέσως πήρε τηλέφωνο τον Κατεπάνω Τόσκα και τον διέταξε να στεναχωρηθεί κι εκείνος.
Στο εξής τα ΜΑΤ δεν θα ψεκάζουν συνταξιούχους. Θα ψεκάζουν τους ΑΝΕΛ. Επίσης, θα ψεκάζουν λιμενεργάτες. Λιμενεργάτης ψεκασμένος, ποτέ νικημένος.

Δευτέρα 3 Οκτωβρίου 2016

Τα δακρυγόνα και τα καραγκιοζιλίκια του εμπαιγμού μας…



Η αυθάδεια της κουτοπόνηρης υποκρισίας του Τσίπρα ξεπερνά και την αγριότητα των δακρυγόνων εναντίον των συνταξιούχων…
Εδώ μας δουλεύουν όχι απλώς ασύστολα, αλλά και με την έπαρση της βλακείας που χαρακτηρίζει τον αξιοθρήνητο «αριστερό» Πρωθυπουργό…
«Εξοργίστηκε»

«Προσφυγικό»: Ένας από τους πυλώνες της νέας δουλείας


Και η Μέρκελ μεγάλη
«ανθρωπίστρια» και υστερικός
εχθρός του ρατσισμού…



Το λεγόμενο «προσφυγικό» και «μεταναστευτικό» έχει πάρει τέτοιες εφιαλτικές διαστάσεις που απειλεί με κατάρρευση το οικοδόμημα της τρομοκρατικής «αντιρατσιστικής» και «ανθρωπιστικής» μυθολογίας το οποίο έχει αναγερθεί πάνω στη νεοταξική στρατηγική της κατασκευής μιας νέας δουλείας, μέσω των λαθρομεταναστευτικών εισροών και «εισβολών»…
Να σημειώσουμε εδώ, για άλλη μια φορά,

Το μέγα σκάνδαλο φοροδιαφυγής της Apple και το παραμύθι των ξένων επενδύσεων


«Αυτός είναι ο βασικός λόγος δημιουργίας της ΕΕ και της ενιαίας αγοράς για να μπορούν οι πολυεθνικές να φοροδιαφεύγουν σε βάρος των εθνικών κρατών και των λαών και για να υπάρχει το νομικό πλαίσιο που να εξασφαλίζει την ασυλία τους από κάθε πιθανή παρέμβαση των κυβερνήσεων απόρροια πίεσης του εργατικού κινήματος.
Μόνο και μόνο το παραπάνω παράδειγμα αρκεί για να αποδείξει πόσο λανθασμένη ήταν η στάση που κράτησαν στο δημοψήφισμα για το Brexit το ΚΚΕ και διάφορες άλλες αριστερίστικες και αναρχοαυτόνομες ομάδες…».

Η καπιταλιστική κρίση δεν σημαίνει μόνο όξυνση των αντιθέσεων μεταξύ κεφαλαίου και εργασίας. Σημαίνει και καταστροφή τμημάτων του κεφαλαίου αλλά και ξέσπασμα άγριου ανταγωνισμού μεταξύ τους για το ποιός θα πληρώσει τα σπασμένα της κρίσης.

Κυριακή 2 Οκτωβρίου 2016

Αργά ή γρήγορα θα έρθει το βραχυκύκλωμα που θα κατεβάσει το γενικό… Οι Έλληνες περνούν καλά…


Υπάρχουν ακόμα ηλίθιοι που μετράνε τη ζωή με το αν είναι γεμάτη μια καφετέρια.
Υπάρχουν ακόμα ανόητοι που θεωρούν «καλά» το ότι είναι εντάξει με τις τράπεζες και την εφορία.
Πως καλά είμαστε ακόμα γιατί ένα μέρος του πληθυσμού μπορεί ακόμα και τη βγάζει καθαρή μέσα στο μεγάλο σφαγείο.

  © Blogger templates Newspaper by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP