Σάββατο 8 Μαΐου 2010

Γιούργια στον ταβά με τα κουλούρια

Από τον Κίμωνα Μπελιάτη




Βουρ...λοιπόν αλάνια μου και καπλάνια μου –ληστές και κλέφτες των λειμώνων και των ορέων –κουρσάροι των θαλασσών και πειρατές της τσέπης μας, ξέρω καλά τι κουμάσια είστε, μήνες τώρα σας παρακολουθώ να ακονίζετε τα δόντια σας (κάτω από τα κορκοδείλια δακρυά σας) και να ετοιμάζετε να κάνετε γιούργια στον ταβά με τα κουλούρια, τώρα που σιγουρευτήκατε με τον πακτωλό των 145 δις συν κάτι 14 δις από τους ιθαγενείς σάς τρέχουν τα σάλια, σαν τις πουτάνες θέλετε να κρυφτείτε!!! Μα δεν σας αφήνει η χαρά.
Ξέρω ξέρω... έννοια σας ε!!! μουσμούλια μου... θα αρχίσετε τους διορισμούς απ’ το παράθυρο θυγατέρων στη βουλή, εγγονών στην ΕΡΤ, ανηψιών στον ΟΠΑΠ, κουμπάρων στη ΔΕΗ και για τα μάτια κανένα φουκαρά στον ετοιμόρροπο ΟΣΕ, κι ακόμα δεν τελειώσαμε, στα κολλητάρια σας θα δώσετε τα έργα στην τριπλάσια τιμή από την διεθνή πιάτσα, τις μίζες στα γερμένα υποβρύχια και τις διαφημίσεις στα ΜΜΕ, ε πως ...να μην βγάλετε και σεις το κάτι τι σας!!! Τζάμπα θα δουλεύετε;

Ακόμα δεν τα πήρατε κι αρχίσατε τις ασωτίες, και τις γεναιοδωρίες… φαγοπότια με τον ECONOMIST –τραπεζώματα με τον ΣΕΠΕ κι όλα πάνε ρολόϊ, η απορία μου είναι πώς σας εμπιστεύτηκε εκείνη η δόλια η ANGELLA θα της μαυρίσετε την καρδιά και θα της πρήξετε το σκότι, εκτός κι αν τάχετε συμφωνημένα να πάρει κι αυτή το διάφορό της.

Κι απ’ την άλλη κόψατε συντάξεις βρε ακατονόμαστοι εωσφόροι του συμπαντικού χάους δεν ξέρατε ότι αυτό είναι ανοσιούργημα είστε οι σύγχρονοι Κρέοντες, καλύτερα θα ήταν να βγάζατε ένα νόμο για ευθανασία να ησυχάζατε μια και καλή με τους άμοιρους συνταξιούχους, πολεμάτε με νύχια και δόντια να μας εξανεμίσετε το ηθικό και τη δύναμη της ψυχής μας με τις αλαλούμ δηλώσεις και έργα σας.

Πρέπει όμως να γνωρίζετε ότι μέσα στις άβουλες μάζες των προς σφαγή προβάτων υπάρχουν και λιοντάρια στην ψυχή και Σπαρτιάτες στην επιβίωση, εργατικότητα και λιτότητα, υπάρχουν άνθρωποι με αξίες, που δεν κάνανε τον πλούτο θεό και το κέρδος πίστη, σαν τις αφεντιές σας που κάνατε ένα λαό και μια πανέμορφη χώρα κόλαση σε Δαντικό τοπίο,
αφού πρώτα εξασφαλίσατε την ατιμωρησία με ένα παλιόχαρτο περί «ΑΝΕΥΘΥΝΗΣ ΕΥΘΥΝΗΣ»

Βέβαια κοντά είναι το 2014 τότε που θα τελειώσει το φαγοπότι και τα χρέη θα είναι τεράστια και αξεπλήρωτα !!! τότε θέλω να δώ τα μούτρα σας όταν θα κάνετε στάση πληρωμών κι ο ένα θα τρώει τις σάρκες του άλλου τότε θέλω να δώ που θα κρυφτείτε.

Και μια πρόταση στις λαϊκές μάζες που φαίνεται να μην πήρανε χαμπάρι τι γίνεται.. μάγκες και ψευτόμαγγες τρώτε λιγώτερο και σφίξτε τα ζωνάρια γιατί δεν ξέρετε τι αύριο μας ξημερώνει.