Πέμπτη 26 Ιουλίου 2012

Η ηγεσία του ΚΚΕ συντάχθηκε με το «αντιρατσιστικό» Μέτωπο…



Η ηγεσία του ΚΚΕ έσπευσε, τάχιστα, να συνταχθεί με στο Μαύρο Μέτωπο των νεοταξικών δυνάμεων…
Στα νέα ιδεολογήματα της παγκοσμιοποίησης («αντιεθνικισμός», «αντιρατσισμός», «ατομικά δικαιώματα» κ.λπ…), εν ριπή οφθαλμού, κατακτάται η καθεστωτική ΟΜΟΦΩΝΙΑ και συγκροτείται το Μαύρο Μέτωπο της νεοταξικής ΣΥΝΑΙΝΕΣΗΣ…
Διαβάζουμε, σήμερα και μάλιστα στο πρωτοσέλιδο του «Ριζοσπάστη»:


«ΤΟ ΚΚΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΗ ΕΝΕΡΓΕΙΑ ΤΗΣ Β. ΠΑΠΑΧΡΗΣΤΟΥ
Στην καλλιέργεια εθνικής υπεροψίας η αιτία

Μία βασική αιτία που γεννά τέτοιες απαράδεκτες συμπεριφορές, όπως της Β. Παπαχρήστου, είναι ο εθνικισμός και η εθνική υπεροψία, που καλλιεργούνται γενικότερα και ιδιαίτερα στο χώρο του αθλητισμού. Ο αποκλεισμός της από τους Ολυμπιακούς Αγώνες δεν αντιμετωπίζει από μόνος του το πρόβλημα. Η ουσιαστική του αντιμετώπιση προϋποθέτει πρώτα απ' όλα διαπαιδαγώγηση που θα καλλιεργεί τη φιλία και την αλληλεγγύη ανάμεσα στους λαούς, άρα προϋποθέτει αθλητισμό σε εντελώς διαφορετική βάση από το σημερινό του εμπορίου, της ντόπας και της κερδοφορίας του κεφαλαίου».

Κούφιες, δραματικά γενικόλογες και αόριστες φράσεις. Δεν θα μείνουμε σ’ αυτές, αλλά στην καθαρή καταδίκη της Παπαχρήσου για «εθνική υπεροψία», δηλαδή για «ρατσισμό».

Η ηγεσία του ΚΚΕ, παρά το στραπάτσο που έπαθε στις εκλογές, «μοχθεί» να αποδείξει και σε αυτούς που ψήφισαν ΚΚΕ, ότι είναι ολοκληρωτικά ενσωματωμένη στο ιδεολογικό και πολιτικό οικοδόμημα της Νέας Τάξης.

Όταν γίνεσαι ο «αριστερός ψάλτης» των ιδεολογημάτων της παγκοσμιοποίησης («αντιεθνικισμός», «αντιρατσισμός», «ατομικά δικαιώματα», πολυπολιτισμικά θεωρήματα κ.λπ…), ΤΟΤΕ και σε επίπεδο πολιτικής πρακτικής παρέχεις το τεκμήριο και το άλλοθι της πλανητικής, ιμπεριαλιστικής στρατηγικής, όσο και αν γαυγίζεις «ταξικά» εναντίον του καπιταλισμού και ιμπεριαλισμού…

Η ηγεσία του ΚΚΕ, σε όλα τα βασικά ζητήματα της εποχής μας ευλόγησε, άμεσα ή έμμεσα, το νεοταξικό εφιάλτη: Έστρωσε το δρόμο στα εθνοκτόνα σχέδια της Νέας Τάξης, συνέβαλε καθοριστικά στη διάλυση του οργανωμένου εργατικού και λαϊκού κινήματος, επικύρωσε την αντικατάσταση της προχωρημένης ταξικής συνείδησης των Ελλήνων εργατών με την αγελαία αλλοδαπή ταξική «ασυνειδησία»,, συνακόλουθα εγκατέλειψε κάθε πρακτικό αγώνα υπέρ των εργαζομένων και πολλά άλλα…

ΣΗΜΕΡΑ που ζούμε έναν εφιάλτη χωρίς ιστορικό προηγούμενο και μια ανελέητη, άγρια, ΡΑΤΣΙΣΤΙΚΗ πολεμική επιχείρηση των «αντιρατσιστών» Ευρω-ΛΗΣΤΩΝ και διεθνών ΔΗΜΙΩΝ, η ηγεσία του ΚΚΕ μιλάει για την «εθνική αλαζονεία» και το «ρατσισμό» της Παπαχρήστου: Μια ανεκδοτολογική παρωνυχίδα την εντάσσει, το κόμμα του «λαού», στο νεοταξικό, «αντιρατσιστικό» οπλοστάσιο ΕΝΑΝΤΙΟΝ του λαού…

ΠΛΗΡΗΣ ιδεολογική και πολιτική ευθυγράμμιση με το ευρω-αποικιοκρατικό καθεστώς…

Είναι τόσο καθεστωτικά διαβρωμένη και ενσωματωμένη η ηγεσία του ΚΚΕ που έχει ρίξει, παντελώς, στον κάλαθο των αχρήστων, και τις απλές κατακτήσεις της μαρξιστικής και σοσιαλιστικής σκέψης.

Ξεχνάει και το απλό επιστημονικό αξίωμα: Ότι το «αντιδόγμα» είναι και αυτό δόγμα: δόγμα εναντίον του «δόγματος»!

Το ίδιο και ο «αντιρατσισμός» είναι ρατσισμός: Ρατσισμός εναντίον του «ρατσισμού»!

Και τα δύο αυτά δόγματα (ρατσισμός-αντιρατσισμός) ανάγονται σε ιδεολογικό και πολιτικό θεώρημα ΠΑΝΤΑ από τις κυρίαρχες ελίτ της εξουσίας. Ιδιαίτερα σε εποχές κρίσεων και κοινωνικών αναστατώσεων τα ιδεολογήματα αυτά του μεγάλου κεφαλαίου και η ιμπεριαλιστική πολιτική αυτών των ιδεολογημάτων ανυψώνονται σε φρενοβλαβή, τρομοκρατική αυθάδεια.

Ο νεοταξικός, σήμερα, φασισμός έχει αναγάγει το ρατσισμό εναντίον του «ρατσισμού» («αντιρατσισμός) σε κυρίαρχο ιδεολόγημα και τρομοκρατική φρενολογία.

Στη θέση του «ρατσισμού» τοποθετούνται οι κοινωνίες, τα έθνη και οι λαοί, ιδιαίτερα οι αγωνιστικές, λαϊκές εκδηλώσεις εναντίον του καθεστώτος και της Νέας Τάξης.

Στη θέση του «αντιρατσισμού» βρίσκονται: Το διεθνές ιμπεριαλιστικό κεφάλαιο, ιδιαίτερα το χρηματιστηριακό, τα καθεστώτα, τα πολύχρωμα ιερατεία της εξουσίας, τα επιδοτούμενα όργανα των μαφιών του χρήματος και οι ποικίλες παραλλαγές της ηττημένης και ενσωματωμένης «αριστεράς».

Γίνεται φανερό ότι ο «αντιρατσισμός» είναι η πομπώδης ιδεολογική και πολιτική φρενοβλάβεια της Νέας Τάξης κατά των εθνών και των λαών της υφηλίου.

Είναι δηλαδή ο ΡΑΤΣΙΣΜΟΣ των ισχυρών και των οργάνων τους κατά των λαών, των Κινημάτων και των εθνικών και κοινωνικών τους υποστάσεων…

Στη Ελλάδα, ΑΠΑΣΤΡΑΠΤΕΙ αυτή η ρατσιστική («αντιρατσιστική») μοχθηρία της Νέας Τάξης κατά του ελληνικού λαού και της εθνικής του ιστορικής συγκρότησης.

Σήμερα και οι τυφλοί βλέπουν ότι στο όνομα του «ρατσισμού» έχει κηρυχθεί ένας ανελέητος ρατσισμός («αντιρατσισμός») κατά του ελληνικού λαού, κατά της ιστορίας του και της εθνικής του υπόστασης…

Αυτή η «αντιρατσιστική» υστερία (ρατσισμός κατά της ελληνικής κοινωνίας) του καθεστώτος, των μηχανισμών του και των επιδοτούμενων οργάνων του, σήμερα έχει ενταθεί:

α). Συστηματική, καθημερινή και διαρκώς παραληρηματική «αντιρατσιστική» πλύση εγκεφάλου από τις προπαγανδιστικές ύαινες του καθεστώτος (ΜΜΕ) και τα επιτελεία των κομμάτων.

Με μπροστάρηδες τις ποικίλες παραλλαγές της νεοταξικής «αριστεράς».

β). Άγρια και σκανδαλώδη οικονομική και πολιτική ΕΠΙΔΟΤΗΣΗ των «δικτύων» και των «εστιών» του «αντιρατσισμού».

γ). Υπόθαλψη, ανοχή και ενθάρρυνση της αλλοδαπής αυθάδειας, βαρβαρότητας και του υστερικού φανατισμού τους.

Παράλληλα: Κατασκευή, οργάνωση και καθοδήγηση πλήθους αλλοδαπών «ομάδων κρούσης» και «συμμοριών».

δ). Κατασκευές τρόμο-νόμων για το «ρατσισμό και την ξενοφοβία» που αποσκοπούν στο να θωρακίσει, το καθεστώς, ποινικά τον ΡΑΤΣΙΣΜΟ εναντίον της ελληνικής κοινωνίας, των λαϊκών κινημάτων και της ελευθερίας του Λόγου!!!

Τώρα, με το ανεκδοτάκι της Παπαχρήσου, το ΡΑΤΣΙΣΤΙΚΟ δηλητήριο του καθεστώτος («αντιρατσισμός»), ενορχηστρωμένα και δόλια απλώνεται και διαχέεται σε μεγαλύτερες δόσεις: Το αθλητικό θέαμα παρέχει τη δυνατότητα στις «πόρνες» και «ύαινες» του καθεστώτος να απλώσουν το «αντιρατσιστικό» δηλητήριο και να μετατρέψουν τον «αντιρατσισμό» (το ΡΑΤΣΙΣΜΟ του καθεστώτος), σε προπαγανδιστικό τελετουργικό σώου…

Η ηγεσία του ΚΚΕ επέλεξε το στρατόπεδό της: Συντάχθηκε με τις δυνάμεις της Νέας Τάξης…


 ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΚΑΙ ΕΔΩ:
http://www.resaltomag.gr/forum/viewtopic.php?t=6574



  © Blogger templates Newspaper by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP