Δευτέρα 23 Μαΐου 2016

Marco Pannella... πως το σύστημα κατασκεύαζει, με τα ΜΜΕ, είδωλα κι άλλοθι



panne
Από το "PRESS-GR"  
Σχολιάζει ο Νίκος Κλειτσίκας 
http://nikosklitsikas.gr/
Η νεκρολογία κάνει τον γύρο του κόσμου, με όχημα την "ανεξάρτητη" δημοσιογραφία: "Πέθανε ο θρυλικός Ιταλός ριζοσπάστης Μάρκο Πανέλλα..."... ε και;
Ο Μ. Πανέλλα πέθανε και μια παλιά παροιμία της Ιταλίας μας λέει πως για τον θανόντα δεν πρέπει να ειπωθεί τίποτα, εκτός από καλά λόγια, γιατί οι θιγόμενοι νεκροί θα μας τραβήξουν τη νύχτα, στον ύπνο μας, τα πόδια.
Γι' αυτό λοιπόν θα πρέπει στις νεκρολογίες να ξεχνάμε την αλήθεια, σφάλματα, εγκλήματα, λάθη;
Στην περίπτωση θανάτου του 86χρονου Πανέλλα, τι συνέβη κι όλα τα διεθνή ΜΜΕ, συμπεριλαμβανομένων των εγχώριων "αριστερών" -μέσω ΑΠΕ που αναμετέδωσε αυτό της ιταλικής ANSA-, μας βομβάρδισαν για τον "θρυλικό Πανέλλα";
Ίσως επηρεάστηκαν από την "σύμπνοια" της ιταλικής κεντροδεξιάς και κεντροαριστεράς απέναντι στο θάνατο του Πανέλλα; Από τον Renzi ως τον Berlusconi, από τον Bertinotti ως τον Beppe Grillo, από τη Μασονική Στοά της Μεγάλης Ανατολής (Grande Oriente d’Italia) ως τον πάπα Μπεργκόλιο και το Ισραήλ... εξέφρασαν τα καλύτερα λόγια για το θάνατο του Πανέλλα.
Στην Ελλάδα τα ΜΜΕ, με μπροστάρη το Αθηναϊκό Πρακτορείο Ειδήσεων (το οποίο πληρώνει ο ελληνικός λαός), είχαμε τη...
σχετική "ενημέρωση": (Αυγή, Πέθανε ο ριζοσπάστης Μάρκο Πανέλα - Left, Πέθανε σε ηλικία 86 ετών ο Μάρκο Πανέλα, σύμβολο του Ριζοσπαστικού Κόμματος - iskra, ΕΦΥΓΕ ΑΠΌ ΤΗΝ ΖΩΗ Ο ΜΑΡΚΟ ΠΑΝΕΛΑ, ΗΓΕΤΗΣ ΤΟΥ ΙΤΑΛΙΚΟΥ ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΙΚΟΥ ΚΟΜΜΑΤΟΣ).
Ποιος ήταν στ' αλήθεια ο Μάρκο Πανέλλα;
Ο άνθρωπος που από καταληψίας σχολών, με τις "ελευθεριακές" του φουτουρίστικες παρεμβάσεις, αλλά και τη βοήθεια των αφεντικών του, κατόρθωσε μετά από 25 χρόνια να ισοπεδώσει την ιταλική πολιτική σκηνή.

Διαβάστε τη συνέχεια εδώ:

  © Blogger templates Newspaper by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP