Δευτέρα 27 Μαρτίου 2017

Απαιτούνται καθαρές κουβέντες από την Αριστερά για τους Πρόσφυγες και το Προσφυγικό

Του Γ. Σιώζου

 

Πρωτοστατούντος του ΣΕΚ και χοροστατούντος του γνωστού "προσφυγοπατέρα" κου Κωνσταντίνου, πραγματοποιήθηκε στις 18.3.2017 συγκέντρωση και πορεία κατά του "Ρατσισμού" της "Ξενοφοβίας" και "υπέρ των προσφύγων".
Αν και η εν λόγω οργάνωση απείχε επιδεικτικά από την πρόσφατη εκδήλωση κατά της "αξιολόγησης" και της πορείας που ακολούθησε προς το Χίλτον όπου στεγάζονταν η Τρόικα, με ιδιαίτερο ζήλο, διακρινόμενη για το έντονο μαχητικό της πνεύμα υπήρξε η "ψυχή" της Συγκέντρωσης στις 18.3.2017.


Βεβαίως η συγκεκριμένη οργάνωση, μας έχει συνηθίσει και σε άλλες "παραδοξότητες";

Π.χ. όταν κουβάλαγε τα πανό της ΑΝΤΑΡΣΥΑ κάτω από την εξέδρα της ΓΣΕΕ του Παναγόπουλου, ενώ ο ίδιος αν και Πρόεδρός της ήταν άφαντος, φοβούμενος προφανώς την οργή των εργαζομένων, τους οποίους υποτίθεται ότι εκπροσωπεί.

Επαίρεται το ΣΕΚ μέσω τις ιστοσελίδας του, για τη μαζικότητα της εκδήλωσης.

Εκτιμά, ότι οι συμμετέχοντες ανέρχονταν στις 15.000, τονίζοντας ιδιαιτέρως την πολυπληθή παρουσία των Σύρων Προσφύγων.

Σε αυτό το τελευταίο που τονίζεται με έμφαση, οφείλουμε να σταθούμε.

Γιατί όπως αναφέρει και μιά Λαϊκή παροιμία: Θέλει η π.....α να κρυφτεί, μα η χαρά δεν την αφήνει.

Ας πιάσουμε το νήμα απ' την αρχή κάνοντας μιά σύντομη ιστορική αναδρομή που δεν αφορά μόνον την Συρία, αλλά και άλλες χώρες της Μ. Ανατολής όπως: Αίγυπτο, Λιβύη, Ιράκ και για μιά ορισμένη χρονική περίοδο και το Ιράν.

Σε όλες αυτές τις χώρες αναπτύχθηκαν κινήματα αντιαποικιοκρατικά, με έντονα εθνικά χαρακτηριστικά.

Με την αποτίναξη του αποικιοκρατικού ζυγού και την άνοδο στην εξουσία αυτών των κινημάτων, επήλθε η εθνική τους χειραφέτηση.

Κινήματα όπως: Ο Νασερισμός στην Αίγυπτο, το κίνημα Μπαάθ στη Συρία και το Ιράκ, και ο Κανταφισμός στη Λιβύη, συνέβαλαν αποφασιστικά στην ανόρθωση των οικονομιών των χωρών τους, κρατικοποιώντας τους στρατηγικούς τομείς της οικονομίας τους και του εθνικού τους πλούτου.

Δημιούργησαν υποδομές για την παραγωγική ανασυγκρότησή τους, βελτίωσαν το βιοτικό επίπεδο των Λαών τους, αποτελώντας τομή, στην εξέλιξη και προοπτική των Κρατών τους.

Κράτη κοσμικά, που αν δεν προκάλεσαν την μήνιν - λόγω της κοινωνικής αποδοχής που απολάμβαναν αυτά τα καθεστώτα - αντιμετώπισαν, την επιφύλαξη ακόμη και την εχθρότητα του θρησκευτικού Μουσουλμανικού κατεστημένου. Βλέπε Αίγυπτος, Μαύροι Μουσουλμάνοι.

Η ομάδα αυτή των Αραβικών χωρών υπήρξε ο βασικός πυρήνας του κινήματος των Αδεσμεύτων Χωρών.

Ενός κινήματος που διαδραμάτισε σημαντικό και θετικό ρόλο στις Διεθνείς εξελίξεις.

Μάλιστα προσέφεραν την πλήρη και διαρκή στήριξή τους στα εθνικά μας ζητήματα, όπως το Κυπριακό.

Οι δε εμπορικές και οικονομικές μας σχέσεις με τις χώρες αυτές, βρίσκονταν σε υψηλό επίπεδο.

Βεβαίως στην πορεία τους, απώλεσαν σημαντικό μέρος του κοινωνικού ερείσματος που κατείχαν, υιοθετώντας μορφές κυβερνητικού αυταρχισμού.

Καθοριστικός παράγοντας για την πορεία και την τύχη αυτών των χωρών, αποτέλεσε η κατάρρευση της ΕΣΣΔ και του Ανατολικού Μπλοκ, δυνάμεων που τους παρείχαν πολύμορφη βοήθεια.

Στο νέο Παγκόσμιο συσχετισμό που προέκυψε με την πλήρη κυριαρχία της Δύσης και ιδιαίτερα του Αμερικάνικου Ιμπεριαλισμού, ο Αραβικός κόσμος περιήλθε σε δεινή θέση.

Η άσκηση δε αυταρχικών μορφών εξουσίας από τις κυβερνητικές Ελίτ,
έδωσε την δυνατότητα στον Μουσουλμανισμό να επενδύσει στη δυσαρέσκεια των Λαϊκών στρωμάτων, στους δε Ιμπεριαλιστικούς κύκλους της Δύσης, την ευκαιρία να παρέμβουν, με σημαία την "υπεράσπιση" των "ανθρωπίνων δικαιωμάτων" και της "Δημοκρατίας" σαγηνεύοντας ένα μέρος από τα Αστικά και Μικροαστικά στρώματα, που είχαν σχηματισθεί στο εσωτερικό των χωρών αυτών.

Εάν η κατάρρευση του Ανατολικού Μπλοκ προκάλεσε το Τσουνάμι του Νεοφιλελευθερισμού με την ολοκληρωτική επίθεση του Καπιταλισμού εναντίον των εργαζομένων στη Δύση, στις χώρες της Μ. Ανατολής επέφερε την ωμή Ιμπεριαλιστική Στρατιωτική επέμβαση, μετατρέποντας τις χώρες σε χώρους, και στην Δημιουργία ατέλειωτων καραβανιών προσφύγων.

Προ των επεμβάσεων στις Αραβικές χώρες, προηγήθηκαν τα σύγχρονα "Ιεραποστολικά" και πλουσιοπάροχα αμειβόμενα Τάγματα, οι κακόφημες Μ.Κ.Ο.

Στόχος τους, η ιδεολογική διάβρωση και η Αλλαγή της Κοινωνικής Συνείδησης των Αραβικών Λαών και η ιδεολογική προετοιμασία για την Αποδοχή των Ιμπεριαλιστικών Εισβολών, από τους Λαούς της Δύσης.


Ειρήσθω εν παρόδω για τα Λίαν Αυταρχικά καθεστώτα (Μεσαιωνικού Χαρακτήρα) της Σ. Αραβίας και των χωρών του Αραβικού Κόλπου, από τις "ευαίσθητες" Μ.Κ.Ο., ποτέ δεν τέθηκε ζήτημα Δημοκρατικών και Ανθρωπίνων δικαιωμάτων.

Εκ μέρους των Ιμπεριαλιστών και διά μέσω των Μ.Κ.Ο. ανασύρονται από την ιστορική μνήμη οι "Σταυροφορίες" με διαφορετικό όμως περιεχόμενο.

Την υπεράσπιση των "Ανθρωπίνων δικαιωμάτων" και την επιβολή της "Δημοκρατίας".

Οι "Σταυροφορίες" όπως ήδη είναι γνωστό, επέφεραν την Διάλυση του ΙΡΑΚ και της Λιβύης και την δημιουργία των προσφυγικών ροών.

Τώρα οι Μ.Κ.Ο. παρουσιάζονται ως καλοί "Σαμαρείτες".

Αναλαμβάνουν την "περίθαλψη" των μεταναστών μιά "μπίζνα" που αποφέρει εκατομμύρια.


Ο Αμερικάνικος Ιμπεριαλισμός και οι Νατοϊκοί Σύμμαχοί του - μεταξύ των οποίων και η χώρα μας, παρέχοντας στρατιωτικές διευκολύνσεις - ενώ τα κατάφεραν στο Ιράκ και τη Λιβύη, προσέκρουσαν στο "εμπόδιο" Συρία.

Η εξαγωγή της "Δημοκρατίας" εδώ δεν μπορεί να διενεργηθεί με Στρατιωτική εισβολή.

Ο παράγοντας που απέτρεψε αυτή τη μορφή επεμβάσεως, ήταν η παρουσία των Ρώσων στη Συρία, της οποίας της είχε εκχωρήσει δύο βάσεις, η νόμιμη κυβέρνηση της Χώρας που αναγνωρίζετο από τη Διεθνή κοινότητα.

Ανατίθεται λοιπόν η όλη επιχείρηση επιβολής της "Δημοκρατίας" σε τοπικούς αντιπροσώπους, τον ISIS Μουσουλμανική οργάνωση τζιχαντιστών, την Αλ. Νούστρα, παρακλάδι της Αλ Κάιντα και σε μικρές αμελητέες "Δημοκρατικίζουσες" ακόμα και "αναρχίζουσες" ομάδες.

Όλος ο θίασος επί σκηνής επιδιδόμενος στο θεάρεστο έργο της σφαγής των αλλοθρήσκων - σφάχτηκαν ακόμη και Έλληνες κληρικοί - της σφαγής Μωαμεθανών διαφορετικού Μουσουλμανικού Δόγματος, καταστροφής ιστορικών μνημείων κτημάτων της Παγκόσμιας Πολιτιστικής Κληρονομιάς, όπως η Παλμύρα.

Ο θρίαμβος της Δημοκρατίας, τρόμαξε ακόμη και αυτούς τους ίδιους τους κατασκευαστές και καθοδηγητές αυτών των "επαναστατικών" και "Δημοκρατικών" οργανώσεων.

Παρά την ενίσχυσή τους, από τα αντιδραστικά καθεστώτα του Ισραήλ, της Σ. Αραβίας και του Αραβικού κόλπου, την εισβολή της Τουρκίας στη Συρία - τη δεύτερη μετά την Κύπρο - και την ενίσχυσή της προς τον ISIS μέσω διαπιστωμένου λαθρεμπορίου πετρελαίου, το καθεστώς Άσαντ αντέχει.

Στη Συρία η Αραβική "Άνοιξη" μετατρέπεται σε "Πολικό Χειμώνα".

Αποδεικνύεται ότι ο Άσαντ διαθέτει σημαντικό Λαϊκό έρεισμα, διαφορετικά θα είχε καταρρεύσει προ πολλού, όσο σημαντική και αν είναι η Ρωσική βοήθεια.

Μιά βοήθεια που παρέχεται από τη Ρωσία προκειμένου να διατηρήσει τις δύο βάσεις της στη Συρία, μοναδική της παρουσία στη Λεκάνη της Μεσογείου και στο χώρο της Μ. Ανατολής.

Αν και η Ρωσία αγωνίζεται για την εξασφάλιση των δικών της συμφερόντων, συνέβαλε τα μάλα στην απόκρουση του Ισλαμοφασισμού και την ακύρωση των σχεδίων του Αμερικάνικου Ιμπεριαλισμού.

Δεν μπορούμε να αγνοούμε τις τρομακτικές συνέπειες από την επικράτηση του Ισλαμοφασισμού στην Συρία και την ευόδωση των Σχεδίων του Αμερικάνικου Ιμπεριαλισμού.

Κι ας εξετάσουμε τώρα, το "Αυταρχικό" ως "Φασιστικό" χαρακτήρα, του καθεστώτος Άσαντ.

Πριν από δύο χρόνια περίπου, στις προσπάθειες που είχαν καταβληθεί για την παύση των εχθροπραξιών στην Συρία, το καθεστώς Άσαντ είχε προτείνει τα εξής:

Διενέργεια ελεύθερων εκλογών με την συμμετοχή όλων ανεξαιρέτως των κομμάτων και οργανώσεων - ακόμη και αυτών που ένοπλα τον αντιμάχονταν - υπό την εποπτεία διεθνών Παρατηρητών.

Παρατηρητές, που θα εγκαθίσταντο τόσο στις περιοχές που τελούσαν κάτω από τον δικό του έλεγχο, όσο και στις περιοχές που είχαν περιέλθει υπό την κατοχή των αντιπάλων του.

Πλήρης άρνηση, από την πλευρά των αντιτιθέμενων στο καθεστώς.

Έθεταν ως όρο την οριστική απομάκρυνση του Άσαντ.


Εάν οι αντιτιθέμενες ένοπλες οργανώσεις πίστευαν ότι διαθέτουν με το μέρος τους την πλειοψηφία του Συριακού Λαού, γιατί αρνήθηκαν τις εκλογές;

Μέσω των εκλογών η απομάκρυνση του Άσαντ δεν θα επέρχετο με Δημοκρατικό τρόπο και η αντιπολίτευση ως πλειοψηφία πλέον, δεν θα ήταν πλήρως νομιμοποιημένη απέναντι στη Διεθνή κοινή γνώμη;

Ή μήπως οι εκλογές αποκάλυπταν την μικρή απήχησή τους και άρα τη γύμνια τους στη Διεθνή Κοινότητα;

Παρ' όλα αυτά ο Άσαντ προχώρησε σε ελεύθερες εκλογές, φυσικά στις περιοχές που κατείχε.

Στις περιοχές που κατέχουν οι αντίπαλοί του, η λέξη Εκλογές μάλλον είναι απαγορευμένη.

Στις εκλογές, συμμετείχαν όλα τα κόμματα, ακόμη και κόμματα που του ασκούν αντιπολίτευση, καθώς επίσης και τα δύο Κομμουνιστικά κόμματα, ένα εκ των οποίων μέχρι πρότινος υπήρξε αδελφό κόμμα του δικού μας Κ.Κ.Ε.

Προ των εκλογών έγιναν συγκεντρώσεις και ομιλίες των κομμάτων μοιράστηκε έντυπο υλικό, αναρτήθηκαν αφίσες και διεξήχθησαν πολιτικές αντιπαραθέσεις.

Νικητής των Εκλογών το κόμμα του 'Ασαντ, σχηματίζοντας κυβέρνηση με εκείνα τα κόμματα που αντιτίθενται στον Ισλαμοφασισμό και την Ιμπεριαλιστική επέμβαση.

Στην Κυβέρνηση συμμετέχουν και τα δύο κομμουνιστικά κόμματα.

Οι κομμουνιστές παραμένουν στη Συρία, βρίσκονται με το όπλο στο χέρι, λαμβάνοντας μέρος στις μάχες για την Απελευθέρωση της Παλμύρας και του Χαλεπιού.

Αρκετές φωτογραφίες τους με τις κόκκινες σημαίες τους με το Σφυροδρέπανο κυκλοφορούν στο Διαδίκτυο.

Για τις εκλογές στη Συρία έμαθε κανείς στην Ελλάδα και στον υπόλοιπο Δυτικό κόσμο;

Απόλυτη Σιγή, από τα Μέσα Μαζικής Αποβλάκωσης.


Σε πρώτο Πλάνο ο Μακελάρης Άσαντ, υπεύθυνος για το αιματοκύλισμα της Χώρας και το ξεριζωμό των Σύρων.

Συνυπεύθυνος και ο Ρωσικός "Ιμπεριαλισμός", που τα αεροπλάνα του με τις βόμβες τους σκοτώνουν αμάχους, ασχέτως εάν χρησιμοποιούνται ως ανθρώπινες ασπίδες από την μεριά των Τζιχαντιστών.

Πόσο αλήθεια ενδιαφέρουν όλα αυτά το ΣΕΚ και τις άλλες "Αριστερές" και "Αναρχικές" οργανώσεις που συμμετείχαν σε αυτή τη Συγκέντρωση, ακόμη και το ΚΚΕ που δεν συμμετείχε, όταν εξομοιώνουν το καθεστώς Άσαντ με τους Ισλαμοφασίστες Τζιχαντιστές και τον Αμερικανικό Ιμπεριαλισμό με τον Ρωσικό.

Σπαράζουν οι Μ.Κ.Ο. για το δράμα των Προσφύγων.


Οδύρονται οι του ΣΕΚ και οι "ευαίσθητες" οργανώσεις της Αριστεράς για το δράμα των Προσφύγων.

Οι "Αναρχικές" οργανώσεις, ενώ οι περισσότερες από αυτές απουσιάζουν από τις κινητοποιήσεις κατά της ασκούμενης πολιτικής της Κυβέρνησης, έχουν επιδοθεί με απαράμιλλο ζήλο στην προσφυγική "μονοκαλλιέργεια".

Ορισμένοι μάλιστα εξ αυτών "έχυσαν μαύρο δάκρυ" στο άκουσμα του αποτελέσματος του Δημοψηφίσματος στην Μ. Βρετανία.

Πλήθος καταλήψεων για την Στέγαση προσφύγων.

Και η επισιτιστική επιμελητεία;

Από προσφορές του Λαού θα μας απαντήσουν και έχουν δίκιο!!!

Οι Μ.Κ.Ο. διερχόμενες "έξωθεν" των καταλήψεων σφυρίζουν αδιάφορα.

Καρανίκα μεγαλουργείς, εσύ μας οδηγείς.

Η "Αριστερά" και οι "Αναρχικοί" της "Δημιουργικής Ασάφειας" του "Ακαδημαϊσμού" και του "Δικαιωματισμού" επιδίδονται σε έναν αγώνα δρόμου για την κατάκτηση του "νου" και της "ψυχής" των Προσφύγων.

Λες και η χώρα δεν τελεί ουσιαστικά κάτω από ξένη κατοχή, οι καπιταλιστικές αναδιαρθρώσεις να μην εξοντώνουν τους εργαζόμενους και οι Έλληνες άστεγοι να μην αξίζουν την Τιμή ούτε μιάς καταλήψεως.

Καλοδεχούμενοι οι Πρόσφυγες στην Ευρώπη. Το κεφάλαιο έχει ανάγκη για ακόμη μεγαλύτερες εργατικές εφεδρείες.

Μόνο έτσι θα συντρίψει τον εργατικό μισθό, τα ασφαλιστικά και συνδικαλιστικά δικαιώματα των Ευρωπαίων εργαζομένων.

Η Παγκοσμιοποίηση μαζί με την ελεύθερη διακίνηση κεφαλαίων και προϊόντων χωρίς εθνικούς φραγμούς, επιβάλει και την ελεύθερη μετακίνηση σύγχρονων τροφοσυλλεκτών.

Καλώς ήλθατε πρόσφυγες στα σύγχρονα εργοστασιακά Νταχάου της Ευρώπης.

Εδώ είναι η Γη της Επαγγελίας.

Όχι δεν αξίζει να αγωνίζεσθε στη χώρα σας, εκεί έχει πόλεμο, γιατί έχει πόλεμο, ποιος κάνει τον πόλεμο, αδιάφορο.

Ίσως να πρόκειται και για Φυσικό φαινόμενο, όπως και η καπιταλιστική κρίση.

Κάτω τα εθνικά Σύνορα.

Το Έθνος Κράτος πρέπει να αλωθεί προκειμένου να επέλθει η Παγκόσμια Αυτοκρατορία του Κεφαλαίου, η Παγκόσμια Διακυβέρνηση.


Ποιός θα μπορούσε στο παρελθόν να διανοηθεί μιά Αριστερά που θα καλούσε τους Βιετναμέζους, τους Παλαιστίνιους και τους μαχητές των εθνικοαπελευθερωτικών αγώνων να πετάξουν τα όπλα και να μεταβληθούν σε πρόσφυγες;

Είναι γνωστή η Πάλη της προδικτατορικής ΕΔΑ κατά της Μετανάστευσης.

Καλούσε τους Έλληνες να παραμείνουν στη χώρα, παλεύοντας για εθνική και κοινωνική απελευθέρωση και για την οικονομική και παραγωγική ανασυγκρότησή της.

Δικαιολογημένα θα αναρωτηθούν πολλοί, οι πρόσφυγες είναι εδώ τί πρέπει να γίνει;

Ως Άνθρωποι και κυρίως ως Κομμουνιστές έχουμε την υποχρέωση να τους προστατεύσουμε.

Να αγωνισθούμε ώστε να μεταφερθούν πόροι από την πλούσια Δύση - πλούσια από την αρπαγή του πλούτου των χωρών του Τρίτου κόσμου - προκειμένου να αναπτυχθούν και να ζήσουν αξιοπρεπώς οι Πρόσφυγες στον τόπο τους.

Με τα κονδύλια που δίνονται για την περίθαλψή τους, θα μπορούσαν οι χώρες τους να ανοικοδομηθούν από τα ερείπια που προκάλεσε ο πόλεμος.

Να αποκτήσουμε ανθρώπινες συνθήκες Διαβίωσης για τους Πρόσφυγες, λέγοντας όχι στον Εγκλεισμό τους, την Ιδρυματοποίησή τους και την αντιμετώπισή τους ως κατοικιδίων.

Να παλέψουμε για ίση αμοιβή στην εργασία και ισότιμη συμμετοχή τους, στις συνδικαλιστικές και συλλογικές οργανώσεις.

Για δωρεάν Ιατροφαρμακευτική και Νοσοκομειακή περίθαλψη.

Ένταξη των Προσφυγικών Δομών στο Υπουργείο Κοινωνικών Υπηρεσιών, με συμμετοχή και επίβλεψη των Ελλήνων εργαζομένων και των Προσφύγων για τη διάθεση των σχετικών κονδυλίων.

Άμεση διάλυση των πάσης φύσεως Μ.Κ.Ο. Να τεθούν εκτός νόμου.

Να τονίσουμε στους Πρόσφυγες ότι το Μέλλον τους δεν είναι τα Ευρωπαϊκά "γκέτο" των Μητροπόλεων του καπιταλισμού, αλλά η επιστροφή στις ελεύθερες πατρίδες τους.

Μιά επιστροφή που προϋποθέτει την Πάλη τους εναντίον του Ιμπεριαλισμού που ισοπεδώνει τις χώρες τους και τις δολοφονεί οικονομικά.

Μιά πάλη που πρέπει να δώσουν μαζί με τον Ελληνικό λαό και τους Λαούς της Ευρώπης.

Θα πρέπει να τονώσουμε την αυτοπεποίθησή τους, να πιστέψουν ότι το μέλλον ανήκει σε αυτούς και στις πατρίδες τους, ότι πρώτα και κύρια να στηριχθούν στις δικές τους δυνάμεις, παραμερίζοντας τους Μουλάδες και τις Μεσαιωνικές Θρησκευτικές προκαταλήψεις.

Να αποδεχτούν την ισοτιμία των Γυναικών και τα ίδια δικαιώματα στην εργασία, στη μόρφωση και στον Έρωτα.

Ζήτω η Πάλη των Προσφύγων για την επιστροφή στις ελεύθερες πατρίδες τους.

Έλληνες και Πρόσφυγες
ενωμένοι στον κοινό Αγώνα για Πρόοδο, ευημερία, Εθνική και Κοινωνική απελευθέρωση.

Τα σχέδια του Παγκοσμιοποιημένου καπιταλισμού είναι καταδικασμένα να αποτύχουν.

Σήμερα περισσότερο παρά ποτέ αποκτά μεστό νόημα μιά βασική αρχή αλλά ξεχασμένη των Κομμουνιστών, ο Προλεταριακός διεθνισμός.

Παρατηρήσεις



Για πιο λόγο διεκόπησαν οι Διπλωματικές σχέσεις Ελλάδας και Συρίας;

Μιάς Χώρας που υποστήριζε σθεναρά τις θέσεις της χώρας μας ως προς τα Εθνικά Θέματα.

Προσδοκά η Ελληνική Κυβέρνηση την νίκη των Ισλαμοφασιστών, προκειμένου να αποκατασταθούν οι Διπλωματικές σχέσεις μεταξύ των δύο χωρών;

Είναι φανερό ότι συμπράττει μαζί με τους Αμερικάνους Ιμπεριαλιστές και τους Νατοϊκούς Συμμάχους της, στον Διπλωματικό, Οικονομικό και στρατιωτικό πόλεμο εναντίον της Συρίας, θυσιάζοντας ακόμα και τα εθνικά συμφέροντα της χώρας, όπως έπραξε και με τις σχέσεις της με τη Ρωσία, σχετικά με το ζήτημα της Ουκρανίας.

Επιβάλλεται η Άμεση αποκατάσταση των Διπλωματικών σχέσεων της χώρας με την Νόμιμη Κυβέρνηση της Συρίας.



Υπήρξα αυτόπτης μάρτυς του εφοδιασμού με τρόφιμα από Μ.Κ.Ο. και όχι μία φορά, στην Κατάληψη στο πρώην ξενοδοχείο "Όνειρο" επί της οδού Σπυρ. Τρικούπη.



Απαιτείται η επισταμένη φύλαξη των Θαλάσσιων συνόρων της χώρας, τα οποία αμφισβητούνται εκ μέρους της Τουρκίας, όχι μόνον για την υπεράσπιση των εθνικών της συμφερόντων, αλλά και να μην υφίσταται τις διαρκείς απειλές της, ως προς την διοχέτευση Προσφυγικών Ροών.

  © Blogger templates Newspaper by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP