Τετάρτη 13 Νοεμβρίου 2019

Τσίπρας, Γεωργιάδης, Βορίδης: Μιά παρεξηγημένη ωραία παρέα

τσίπρας
Βούιξε ο τόπος  με τα χαριεντίσματα, τα ξεκαρδιστικά γέλια και τις γλύκες, τα αστειάκια και τις φιλοφρονήσεις μεταξύ του Αλ. Τσίπρα και των Αδ. Γεωργιάδη και Μ. Βορίδη στο δείπνο προς τιμήν του Προέδρου της Κίνας.
Μέχρι που και ο Κυρ. Μητσοτάκης μόλις είδε την εύθυμη παρέα
πλησίασε με πλατιά χαμόγελα, παραξενεμένος από την ωραία ατμόσφαιρα των “ακροδεξιών” στυλοβατών της παράταξής του με τον αρχηγό της (μεταλλαγμένης)”Αριστεράς”.
4950976.jpg
Για όσους ενοχλήθηκαν από το δημόσιο, φωτογραφικό και τηλεοπτικό θέαμα της ξεκαρδισμένης “ετερόκλητης” παρέας, τους πληροφορούμε ότι η εξαιρετικά χαρούμενη, με ανταλλαγές κομπλιμέντων, συντροφιά ήταν απλώς μια λίγο πιο εξεζητημένη φευγαλέα κοινωνική στιγμή, η οποία γρήγορα θα δώσει την θέση της στα βλοσυρά πρόσωπα, τις έντονες, έως υβριστικές, αντιπαραθέσεις  και την εκτόξευση κάθε λογής κοσμητικών επιθέτων ανάμεσα στο τρίο της στιγμιαίας όμορφης συντροφιάς.
Ας μην ανησυχούν οι φίλοι/ες των δύο παρατάξεων. Η δημόσια μονομαχία τους θα συνεχισθεί και θα λαμβάνει όλο και πιο άγριο χαρακτήρα, το θέαμα της κοκορομαχίας δεν θα λείψει, διότι μόνο έτσι η κανονικότητα της βαθύτερης και ουσιαστικής συναίνεσης  μπορεί να αποκρύπτεται και να συγκαλύπτεται από το φιλοθεάμον κοινό, που αρέσκεται στις εικόνες και προσπερνάει τις πράξεις και τις εφαρμοσμένες πολιτικές.

 ΠΗΓΗ:
https://iskra.gr/%cf%84%cf%83%ce%af%cf%80%cf%81%ce%b1%cf%82-%ce%b3%ce%b5%cf%89%cf%81%ce%b3%ce%b9%ce%ac%ce%b4%ce%b7%cf%82-%ce%b2%ce%bf%cf%81%ce%af%ce%b4%ce%b7%cf%82-%ce%bc%ce%b9%ce%ac-%cf%80%ce%b1%cf%81%ce%b5%ce%be/

  © Blogger templates Newspaper by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP