Πέμπτη 7 Μαρτίου 2024

Η αντι/Ρωσική υστερία προετοιμάζει τον Πυρηνικό όλεθρο της Ανθρωπότητας – Η Ρωσία του Πούτιν θα στραφεί αριστερότερα


Του

 

Ηλία Παπαναστασίου


 

Εάν ο Μακρόν –υποδυόμενος τον Ναπολέοντα– απειλεί με αποστολή ξένων στρατευμάτων και εισβολή την Ρωσία, οι Γερμανοί στρατηγοί, όπως αποκαλύφθηκε, ετοίμαζαν στρατιωτικό χτύπημα στην Κριμαία, οι δε Αμερικανο/Βρετανοί –ενιαίο σώμα εδώ και πολλά χρόνια– ετοιμάζονται και αυτοί να εισβάλουν στη Ρωσία με στρατεύματα, όπως απείλησε ο γενίτσαρος Αφροαμερικάνος της Καλύβας του Μπάρμπα-Θωμά και απόγονος των δούλων προγόνων του κ. Ώστιν, υπουργός άμυνας των ΗΠΑ, τότε ας προετοιμαζόμαστε για συντριπτικό αμυντικό χτύπημα της Ρωσίας, μαχόμενη και αμυνομένη υπέρ βωμών και εστιών. Εννοείται με ανταπάντηση των Αμερικανών, μέχρι τελικής εξοντώσεως κοκ.


 

Για τον γελοίο Μακρόν δεν είχαμε καμιά αυταπάτη πως δεν είναι απλώς εξάρτημα των Αμερικανών αλλά αποτελεί την επιτομή της παρακμής και του εκφυλισμού της Γαλλικής Μπουρζουαζίας και η οποία είναι ένα φάντασμα του πάλαι ποτέ επαναστατικού εαυτού της στο μακρινό 1789! Ούτε φυσικά είχαμε την παραμικρή αμφιβολία για τους γλοιώδεις, αυτοαποκαλούμενους «Ηγέτες» της ΕΕ ή για τον Πρωθυπουργό της Αμερικανικής Αποικίας που ονομάζεται Ελλάδα...


 

Όπως δεν είχαμε και αμφιβολίες για τις αντιρρήσεις που προβάλλει ένας διαρκώς αυξανόμενος αριθμός χωρών του Νότου, Κεντρικής Ευρώπης, Μεσογείου, Αφρικής, Ασίας, Λ. Αμερικής σχηματίζοντας έτσι ένα ελπιδοφόρο μπλοκ χωρών που διαθέτουν αντιπολεμική οπτική και μη πολεμοκάπηλη ρητορική και στρατηγική.


 

Επίσης δεν είχαμε την ελαχίστη αμφιβολία πως η διαρκώς εντεινόμενη και Γκεμπελικού τύπου προπαγάνδα εναντίον της Ρωσίας και του Ρωσικού έθνους, συνολικά, δεν έχει αποκτήσει απλώς «θεσμικό χαρακτήρα» και την μορφή καθημερινού εγχειριδίου προπαγάνδας και πρωτοφανούς πλύσης εγκεφάλου των παγκόσμιων και Αμερικανοκρατούμενων Μέσων αντι/Ρωσικής Υστερίας που κατ’ ευφημισμό αποκαλούνται Μέσα Ενημέρωσης, αλλά αποτελεί πλέον αντικείμενο μελέτης σε επίπεδο διδακτορικής διατριβής του τι σημαίνει «Ψύχωση και παράνοια αντι/Ρωσισμού», ασθένειας ανίατης και προφανώς επικίνδυνα μοιραίας... Ένας καθαρόαιμος ρατσισμός φασιστικού τύπου!



Δεν αμφιβάλλουμε πως προετοιμάζονται ψυχολογικά οι μάζες των Αμερικανο/Ευρωπαικών Λαών για την «Τελική Λύση» που για τους ίδιους σημαίνει συντριβή των Ρώσων, διαμελισμό της Ρώσικης επικράτειας και λεηλασία της πάμπλουτης σε πόρους Ρωσίας, μετατρέποντας ταυτόχρονα τον Ρωσικό λαό σε λαό δούλων και δουλοπαροίκων.

 


 

Σε απάντηση όλων των παραπάνω, ο Πούτιν απαντά στο λόγο του ενώπιον των δύο Νομοθετικών σωμάτων της Ρωσίας, αναφέροντας πως:



«Η μοίρα όποιας χώρας κι αν επιτεθεί στη Ρωσία θα ήταν «πολύ πιο τραγική» από ο,τιδήποτε θα μπορούσε να αντιμετωπίσει η Ρωσία. Πρέπει να καταλάβουν ότι έχουμε επίσης όπλα, όπλα που θα μπορούσαν να τους νικήσουν στη δική τους επικράτεια», λέει, προσθέτοντας ότι μια τέτοια κίνηση θα μπορούσε να «πυροδοτήσει τη χρήση πυρηνικών όπλων».


«Δεν το καταλαβαίνουν αυτό;» πρόσθεσε. Ο Πούτιν λέει ότι οι δυτικές χώρες πιστεύουν ότι είναι «υπέρτατες», αλλά προσθέτει: «Η ρωσοφοβία τυφλώνει τους ανθρώπους και τους στερεί τις λογικές τους ικανότητες». «Χωρίς τη Ρωσία δεν υπάρχει σταθερή ειρήνη στον κόσμο», τόνισε στην Ομοσπονδιακή Συνέλευση.» (Newsbomb, 29/2/2024)



Ορθότατα αναφέρεται πως «η ρωσοφοβία τυφλώνει τους ανθρώπους και τους στερεί τις λογικές τους ικανότητες». Θα προσθέταμε πως δεν τους κάνει απλώς παράλογους και ανοϊκούς αλλά τους μετατρέπει σε ψυχοπαθολογικά όντα ψυχωτικής και παρανοϊκής ιδιοσυγκρασίας, μίζερους και γελοίους αντι/ρώσους που νομίζουν πως αναβαθμίστηκαν παριστάνοντας τους Αμερικανόδουλους, τα Αμερικανάκια και τους χυδαιο-αμερικανοτραφείς...



Η απάντηση της Ρωσίας προβλέπεται συντριπτική και μάλιστα θα αποτελέσει το χαιρετιστήριο μήνυμα για το ανθρώπινο γένος εάν οι λεγόμενοι «Δυτικοί» δεν αντιληφθούν πως οδηγούνται στον όλεθρο μαζί με τους λαούς τους που τους ακολουθούν και οι οποίοι έχοντας υποστεί μια άνευ προηγουμένου πλύση εγκεφάλου και στρέβλωση οιασδήποτε αντιληπτικής ικανότητας, όχι μόνο δεν αντιστέκονται στα παρανοϊκά σχέδια των ηγετών τους αλλά ανέχονται επικίνδυνα τα σχέδια που εξυφαίνονται.



Η Ρωσία του Βλαντιμίρ Πούτιν όχι μόνο θα δυναμώσει ακόμη περισσότερο αλλά θα υλοποιήσει ένα συνολικό, στρατηγικό σχέδιο κοινωνικής και οικονομικής ανασυγκρότησης που θα ωθήσει την Ρωσία στη κατεύθυνση ενός ανεπτυγμένου Κοινωνικού Κράτους, μιας ευρωστότερης οικονομίας, ενός δυνατού αξιακού και οικογενειακού συστήματος. Με άλλα λόγια θα στραφεί συνολικά σαν χώρα «Σοσιαλιστικότερα και Αριστερότερα» (α), θα αξιοποιήσει ακόμη περισσότερο το τεράστιο επιστημονικό και τεχνολογικό της δυναμικό που κληρονόμησε από την Σοβιετική Ένωση και συνεχίζει να αναπτύσσει σε τεράστιο βαθμό (β), τέλος θα αναπτύσσει μια νέα «Ηγεμονική Τάξη» που θα προέρχεται από το έμπειρο Στρατιωτικό και Επιστημονικό Ηγετικό Προσωπικό των τελευταίων 2 δεκαετιών, αντικαθιστώντας την Κλεπτοκρατία της Νεόπλουτης Τάξης και την οποία όχι μόνο κριτικάρει σφοδρά άλλα έχει στοχεύσει συστηματικά τα τελευταία χρόνια ο Πούτιν. Αλλαγές που θα υλοποιούνται ταχύτατα ενόψει της ιστορικής αναγκαιότητας αλλαγής Κοινωνικού/Οικονομικού Μοντέλου στη Ρωσία, όπου στην θέση ενός Κλεπτοκρατικού Καπιταλισμού, κληρονομιάς κυρίως του Γιέλτσιν, θα δυναμώσει μία διαρκώς ενισχυόμενη Οικονομία Κοινωνικού Κράτους, Κοινωνικής Συνοχής και απομείωσης των Κοινωνικών Ανισοτήτων.



Οι αναλυτές και αρθρογράφοι του «καθαρόαιμου» κεφαλαιοκρατικού τύπου –και όχι απλώς αστικού– έχουν συνειδητοποιήσει πως ο Πόλεμος Αμερικής-Ρωσίας στην Ουκρανία έχει μετατοπίσει τις «Τεκτονικές πλάκες της Κοινωνίας» στην ίδια την Ρωσία, προετοιμάζοντας την εκμηδένιση των Κλεπτοκρατών Ρώσων Ομοϊδεατών τους. Οι αμιγείς Κεφαλαιοκράτες-Αστοί –σε επίπεδο αρθρογραφίας– διαισθάνονται και αντιλαμβάνονται πότε πρόκειται να απομειωθεί και σταδιακά να εξαφανιστεί μια κλεπτοκρατική ολιγαρχία όπως η μετασοβιετική. Είναι η «διαίσθηση των Κοινωνικών κραδασμών» που κάθε αστική τάξη διαισθάνεται για τα αδέλφια της, όπου γης. Ακόμη και γι’ αυτά τα «αδέλφια» που σταδιακά βρίσκονται στη διαδικασία της εξαφάνισης όπως η Κλεπτοκρατία που στοχεύει με το Καλάσνικοφ ο Πούτιν. Ας δούμε τι γράφει το «Βαρύ κανόνι της Δημοσιογραφικής Κεφαλαιοκρατίας» που είναι το Capital:



«Βέβαια, το ανθρώπινο κεφάλαιο που κληρονόμησε η Ρωσία από τη Σοβιετική Ένωση είχε ποιοτικά χαρακτηριστικά τέτοια, τα οποία επέτρεψαν τα τεχνολογικά-επιστημονικά επιτεύγματα που αποτελούν τώρα το μυστικό της στρατιωτικής της αυτοπεποίθησηςκαι αυτό μάλλον είχε υποτιμηθεί στη Δύση. Την ίδια στιγμή, ωστόσο, η ανάγκη για περισσότερο και καλύτερα καταρτισμένο ανθρώπινο δυναμικό παρουσιάζεται εντονότερη από ποτέ.


 

Όσο για την ελίτ που θα διαχειρισθεί αυτήν την ανάδυση, ο Πούτιν την έχει ήδη βρει στο πρόσωπο των βετεράνων του ουκρανικού πολέμου, που έχουν αποδείξει τις ηγετικές τους ικανότητες και θα αντικαταστήσουν την κλεπτοκρατική ελίτ της δεκαετίας του '90, την οποία πολύ χαρακτηριστικά ο ένοικος του Κρεμλίνου αποκήρυξε.» (Capital, 1/3/2024, οι υπογραμμίσεις δικές μου, Η.Π.)


 

ΥΓ. Όλα τα παραπάνω ας τα διαβάσει η ακατονόμαστη ελληνική «Αριστερά» που δεν κατάλαβε τίποτα από τον πόλεμο Αμερικής-Ρωσίας στο έδαφος της Ουκρανίας (Γιατί πόλεμος Αμερικής-Ρωσίας είναι και όχι πόλεμος Ρωσίας-Ουκρανίας. Ελπίζουμε να το εμπεδώσατε...). Ας τα διαβάσει και το ανεκδιήγητο ΚΚΕ που έχει αναγάγει τον Πόντιο Πιλάτο σε ιδεολογικό του αρχηγό. Τέλος, ας μας πουν όλοι τους, εάν θα επιβίωναν και θα συνέχιζαν να υπάρχουν χωρίς την Ρωσία και την νίκη της, εάν δηλαδή δεν τους εξαφάνιζαν οι Αμερικανοί σε χρόνο dt εφόσον δεν υπήρχε Ρωσία. Έτσι, για να μην ξεχνιόμαστε!

 

 



  © Blogger templates Newspaper by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP