Πέμπτη 5 Σεπτεμβρίου 2024

Η Ελλάδα πρέπει να παραδοθεί στην Τουρκία... αποφάσισαν ΗΠΑ & Ευρωπαϊκή Ένωση!

 


 

Σχολιάζει ο

 

Νίκος Κλειτσίκας 


Στο όνομα των ενεργειακών αναγκών της Γηραιάς Ηπείρου, του 4ου Ράιχ...

Ο Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν χτυπά ξανά και ετοιμάζεται να αυξήσει τις προμήθειες Ρωσικού φυσικού αερίου που θα εγγυηθεί η Τουρκία στην Ευρώπη για την επιβίωσή της, ώστε να συνεχίσει τους αγώνες της εναντίον του Ρωσικού ιμπεριαλισμού, με "εργαλείο" την κρεατομηχανή του κοκαϊνομανή μικρού φύρερ των ουκροναζί και τη Γενοκτονία-Εθνοκάθαρση του Παλαιστινιακού λαού.

 


Η Ελλάδα οφείλει να βρει την "επικοινωνιακή" μέθοδο ώστε να υποταχθεί στην Μεγάλη Περιφερειακή Δύναμη (Τουρκία), όνομα των ενεργειακών αναγκών της Γηραιάς Ηπείρου, του 4ου Ράιχ.

Όταν η Τουρκία μετατρέπεται σε μια έμμεση Ενεργειακή Πύλη προς το ρωσικό φυσικό αέριο, τις εβδομάδες κατά τις οποίες η ναζιστική Ουκρανία κόβει τους δεσμούς με την Gazprom για τη διέλευση του Μπλε Χρυσού της Μόσχας μέσω της επικράτειάς της.
Τουρκία (ΗΠΑ-Ευρωπαϊκή Ένωση) - Ελλάδα 1-Ο!
Έτσι, με μεθοδικότητα, "επικοινωνιακά τερτίπια κι έχοντας εξασφαλισμένο το δουλικό διεφθαρμένο πολιτικό σύστημα (Νατοϊκής αριστεράς & Νατοϊκής δεξιάς), συνεχίζεται ομαλά η αμερικανική πολιτική Τσίπρα με τον Μητσοτάκη.
Μιλώντας στην εφημερίδα «Millet», ο Αλπαρσλάν Μπαϊρακτάρ, Υπουργός Ενέργειας και Φυσικών Πόρων της Τουρκίας, άτομο της απολύτου εμπιστοσύνης του "χαλίφη" ανακοίνωσε ότι το φυσικό αέριο «Επώνυμα» με την τουρκική μάρκα "Turkish Blend", θα φτάσει σύντομα στη Βουλγαρία και θα παράγεται με συνδυασμό (
ενοποίηση-μίξη) του Μπλε Χρυσού που η Τουρκία εισάγει από διάφορες πηγές (διάβαζε Ρωσία, απ' όπου η ΕΕ δεν εισάγει πλέον λόγω του εμπάργκο... γελάνε κι οι πέτρες εδώ...) και οι χώρες-υπήκοοι πυροβολούν τα πόδια τους, μετατρέποντας την Τουρκία σε ρυθμιστή των πάντων.


Τώρα κατάλαβες έγινε η παράκληση της ΕΕ (γονατιστή η Ευρώπη μπροστά στον "χαλίφη"), ώστε ν' αποδεχθεί ο Ερντογάν την πρόσκληση του υπουργού του των εξωτερικών της Τουρκίας, Χακάν Φιντάν, μετά από πέντε χρόνια αποκλεισμού, στην Σύνοδο των υπουργών Εξωτερικών της Ευρωπαϊκής Ένωσης;


Αυτή είναι η Τουρκία! Χθες, 31 Αυγούστου 2024 ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ! Ο «χαλίφης» Ταγίπ Ερντογάν διοχετεύει όπλα στη σιωνιστική οντότητα!

Δεν κατάλαβες;

Μάλιστα... Τα περί "ψευτοσυμφώνου" Τουρκίας-Λιβύης (από τη στιγμή που κατατέθηκε στο συμβολαιογραφείο ΟΗΕ -σαν απλό συμβολαιογραφείο λειτουργεί αυτός ο φονικός οργανισμός- είναι έγκυρο, καθόσον δεν υπάρχει διεθνές δίκαιο και άλλα παραμύθια της Χαλιμάς), είναι μόνον για εσωτερική κατανάλωση και προετοιμασία αποδοχής τετελεσμένων, όπως ακριβώς "εργάστηκαν" όλοι για το ξεπούλημα της Μακεδονίας, αλλά και τις διμερείς συμφωνίες για ΑΟΖ με Ιταλία, Αίγυπτο, Αλβανία ( 5 Νοέμβρη 2020: Η Αλβανία... πήρε το "όπλο" της και στην Ελλάδα προσπαθούν να προετοιμάζουν την παράδοση, νέες αλύτρωτες πατρίδες...)... Κατάλαβες τώρα γιατί κατάργησε κάποιος Κοτζιάς την εθνική πολιτική του Ενιαίου Αμυντικού Δόγματος του Ανδρέα Παπανδρέου; 10 Ιούνη 2020: ΑΟΖ Ελλάδας Ιταλίας... Πανηγυρίζουν οι εθνοκτόνοι!]),


Όλα τα παραπάνω παραμένουν καλά κρυμμένα από το λαό... Ακόμη κι ηδιχοτόμηση της Κύπρου μας βαπτίστηκε ρεαλιστική λύση (Διζωνική Δικοινοτική Ομοσπονδία) και καλούν όλοι να συνεχιστούν οι συνομιλίες, που είχε εγκαταλείψει ο Κοτζιάς (για τα "τουρκικά στρατεύματα κατοχή" δήλωνε περήφανος και πανηγύριζαν τα ΜΜΕ). Όταν έχεις συμφωνήσει σε ΟΛΑ (συμφωνία που κάνει το σχέδιο Ανάν να μοιάζει με αντιιμπεριαλιστικό Μανιφέστο) και γνωρίζεις πως επανέναρξη κάθε συνομιλίας ξεκινάει με όσα ήδη συμφώνησες, μένει ένα απλό ζήτημα που λύνεται σε δευτερόλεπτα με έναν "οδικό χάρτη αποχώρησης"...


Συνεπώς... αντίο Πατρίδα!


«(...) Η θυσία της πατρίδας μας τετέλεσται. Τα πάντα έχουν χαθεί, και η ζωή μας, ακόμη και αν παραταθεί, θα μας μείνει μόνο για να κλάψουμε τη συμφορά και την ατιμία μας.
(...) Δεν κατηγορώ τη λογική του κράτους που ξεπουλάει τα έθνη σαν κοπάδια προβάτων. Έτσι ήταν και έτσι θα είναι πάντα. Εγώ κλαίω την πατρίδα μου, που μου την έκλεψαν και ο τρόπος της κλοπής ακόμα με πονάει.»


 

 

 

Ούγκο Φώσκολο, "Οι τελευταίες επιστολές του Jacopo Ortis" (Ultime lettere di Jacopo Ortis), γραμμένο στις 11 Οκτώβρη 1797, στους ηφαιστειογενείς λόφους Euganei, νοτιοδυτικά της Πάντοβα στο Βένετο


 

«Το μεγαλύτερο μέρος των υπηκόων πιστεύουν ότι είναι υπήκοοι
επειδή ο βασιλιάς είναι ο βασιλιάς, αλλά δεν συνειδητοποιούν ότι
στην πραγματικότητα είναι ο βασιλιάς επειδή αυτοί είναι υπήκοοι
»
Καρλ Μαρξ
   

   

 

 

 ΠΗΓΗ

https://www.press-gr.com/2024/09/blog-post_73.html

 

  © Blogger templates Newspaper by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP