Κυριακή 16 Ιανουαρίου 2011

Αγ. Παντελεήμονας: Στο μάτι του κυκλώνα


Ο Αγ. Παντελεήμονας αυτή τη φορά βομβαρδίστηκε με χημικά και ξυλοδαρμούς πολιτών από τα όργανα της κατοχικής κυβέρνησης των ανδρεικέλων.
Πριν από λίγες ημέρες είχε καταληφθεί από τα οικονομικά, πολιτικά και εκκλησιαστικά ιερατεία του καθεστώτος με τα μουσικά σώου εντός του ναού: Μια καθεστωτική συμβολική πράξη ΟΧΙ μόνο εναντίον των κατοίκων της περιοχής, αλλά και μια πράξη πολιτικής «κατοχύρωσης» της αλλοδαπής κατοχής της περιοχής, μια πράξη που σε συμβολικό επίπεδο «κατοχύρωνε» την αγριότητα και ασυδοσία που ασκούν στην περιοχή τα «τάγματα» και οι «μαφίες» της μουσουλμανικής εισβολής.

Η κατάληψη του ναού, με τις ευλογίες του Ιερώνυμου, υπήρξε ταυτόχρονα και ένας συμβολισμός ισοπέδωσης της Ορθοδοξίας ΥΠΕΡ των Μουσουλμανισμού…

Εδώ και πάνω από δύο περίπου χρόνια ο Αγ. Παντελεήμονας έχει γίνει ο στόχος όλων των επιδοτούμενων «αντιρατσιστών»: Τα ιδεολογικά και πολιτικά «τάγματα» του καθεστώτος και της Νέας Τάξης.

Τα «τάγματα» αυτά τα οποία δεν έχουν ΚΑΜΙΑ σχέση με την περιοχή επιδίδονται συστηματικά, σταθερά και μεθοδευμένα σε βίαιες προκλήσεις, στο όνομα του «αντιρατσισμού», εναντίον της περιοχής και εναντίον κάθε εκδήλωσης των κατοίκων της περιοχής, κινητοποιώντας τα συγκοινωνούντα δοχεία τους, αυτά των αλλοδαπών συμμοριών…

Σημείωση: Δεν είδαμε αυτούς τους επαγγελματίες «αντιρατσιστές» να οργανώνουν «αντιρατσιστικές» εκδηλώσεις και φιέστες στο Κολωνάκι, στα Βόρεια Προάστια ή σε άλλους χώρους-γκέτο των «μαφιών» του χρήματος και των πολιτικό-δημοσιογραφικών υπαλλήλων τους. Προφανώς αυτά τα «γκέτο» του χρήματος και των παρασίτων τους είναι πολύ «προοδευτικά», «αριστερά» και «αντιρατσιστικά» και δεν χρειάζονται «διαπαιδαγώγηση»!!!!!!!!!

Αξιολογώντας, λοιπόν, τα γεγονότα, εύκολα καταλήγουμε σε τούτο: Ο Αγ Παντελεήμονας, έχει επιλεχτεί από τις καθεστωτικές δυνάμεις και τα έμμισθα τσιράκια τους, ως ΠΡΟΝΟΜΙΑΚΟΣ ΧΩΡΟΣ της «αντιρατσιστικής» κατήχησης και τρομοκρατίας.

Γιατί ο Αγ Παντελεήμονας έχει επιλεχτεί ως αιχμή του αντιρατσιστικού πολέμου κατά της ελληνικής κοινωνίας, ως αιχμή της καθεστωτικής «αντιρατσιστικής» πλύσης του εγκεφάλου και τρομοκρατίας;

Πρέπει να εξετάσουμε με νηφαλιότητα αυτό το ζήτημα, μακριά από συναισθηματικές εξάρσεις και πολεμικές κραυγές.

Ο Αγ Παντελεήμονας συνθέτει μια σειρά από παράγοντες, κοινωνικούς και πολιτικούς, που τον καθιστούν «κόμβο» της αντιρατσιστικής, ΚΑΘΕΣΤΩΤΙΚΗΣ επίθεσης κατά του ΣΥΝΟΛΟΥ της ελληνικής κοινωνίας.

ΚΑΤΑΡΧΗΝ είναι μια περιοχή ολοκληρωτικά κατεχόμενη από τις αλλοδαπές «μαφίες» και τη μουσουλμανική βαρβαρότητα, γεγονότα τα οποία έχουν προκαλέσει μεγάλη ΟΡΓΗ στους κατοίκους της περιοχής, ΟΡΓΗ που εκκόλαψε τα πρώτα έμβρυα λαϊκής ΑΝΤΙΣΤΑΣΗΣ και οργάνωσης.

Αυτός είναι ο κοινωνικός παράγοντας, ο οποίος από μόνος του δεν είναι ικανός να καταστήσει τον Αγ. Παντελεήμονα την αιχμή του καθεστωτικού δόρατος (και άλλες συνοικίες υποφέρουν εξίσου).

Ο συνδυασμός του κοινωνικού με τον πολιτικό παράγοντα καθόρισε την καθεστωτική επιλογή: Δηλαδή τα έμβρυα της αυτό-οργάνωσης των κατοίκων τα οποία με την ανάπτυξή τους θα πυροδοτούσαν όλες τις περιοχές της Αθήνας.

Ωστόσο και πάλι δεν θα γινόταν ο Αγ. Παντελεήμονας ο «προνομιούχος χώρος» για τις οργανωμένες και μεθοδευμένες επιθέσεις του καθεστώτος, αν απουσίαζε ένας επιπρόσθετος «ειδικός» πολιτικός συντελεστής: Η ακροδεξιά καπηλεία και η «Χρυσή Αυγή» που φρόντισε να εμφανιστεί ως η «περιφρούρηση» των εκδηλώσεων.

Από την πρώτη στιγμή επιχείρησε, τις ζυμώσεις του Αγ. Παντελεήμονα, να τις καπηλευτεί ο ΛΑΟΣ και να τις «περιφρουρήσει» η «Χρυσή Αυγή»: Συνειδητά ή ασυνείδητα (δεν το εξετάζουμε εδώ) οι ακροδεξιές πολιτικές δυνάμεις αποτέλεσαν το βούτυρο στο ψωμί του καθεστώτος.

Με αυτή την ανοικτή και φανερή εμπλοκή και «εισβολή» αυτών των δυνάμεων ο χαρακτήρας της αυτό-οργάνωσης των κατοίκων της περιοχής νοθεύτηκε και «μαγαρίστηκε», προσέλαβε πολιτικά χαρακτηριστικά και όχι τα χαρακτηριστικά των λαϊκών, ενιαίο-μετωπικών Επιτροπών.

Το σπουδαιότερο: Έδωσε πολύτιμα και ισχυρά όπλα στο καθεστώς να χαρακτηρίσει αυτό το εκκολαπτόμενο ΚΙΝΗΜΑ των γειτονιών, ως «ρατσιστικό», «ακροδεξιό», «φασιστικό».

Το αλφάβητο των αυτό-οργανωμένων μορφών ΑΓΩΝΑ ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΙ κατηγορηματικά τις πολιτικές ταμπέλες και τα ιδεολογικά λάβαρα.

Οι Επιτροπές Αγώνα ενώνουν ΟΛΟΥΣ τους ανθρώπους πάνω σε συγκεκριμένα, ΚΟΙΝΑ προβλήματα και δεν συμπεριφέρονται σαν ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΟΡΓΑΝΩΣΗ.

Οι πολιτικές ταυτότητες και ΟΡΙΟΘΕΤΗΣΕΙΣ διαιρούν τα αυτό-οργανωμένα λαϊκή κινήματα, τα απομονώνουν από το λαό και τα καθιστούν εύκολη λεία των καθεστωτικών δυνάμεων.

Αυτό ισχύει ακόμα πιο πολύ όταν τα κινήματα γειτονιάς βρίσκονται σε εμβρυακή κατάσταση.

Με αυτά τα δεδομένα το κίνημα του Αγ Παντελεήμονα επιλέχτηκε σαν προνομιακός χώρος από το καθεστώς για να προωθήσει την προπαγάνδα και τις τρομοκρατικές «αντιρατσιστικές» πρακτικές του εναντίον κάθε αυθόρμητης ΑΝΤΙΣΤΑΣΗΣ του ελληνικού λαού.

Το καθεστώς έχει τη δυνατότητα να βάζει πολλές τρικλοποδιές στα κινηματικά έμβρυα.


Έχει τις δυνάμεις (κρατικές, παρακρατικές, όλα τα κόμματα, ΜΜΕ και τα «τάγματα» των επαγγελματιών «αντιρατσιστών) να οδηγεί τις καταστάσεις εκεί που θέλει: Σε μονομαχίες αντίπαλων μειοψηφιών, με διαιτητές τα αστυνομικά όργανα και το λαό θεατή, ασκώντας και την ανάλογη προπαγάνδα, προωθώντας και κλιμακώνοντας τους κατασταλτικούς του σχεδιασμούς…

Σε μια τέτοια κατάσταση έχουν οδηγήσει το κίνημα του Αγ. Παντελεήμονα, επειδή αυτό το ΚΙΝΗΜΑ έπεσε σε πολλές «παγίδες»: Να οργανώνει επεισόδια αποπροσανατολιστικά η κατοχική κυβέρνηση, επεισόδια σύγκρουσης των «κατοίκων» (που τους χαρακτηρίζουν ευκολότατα «Χρυσή Αυγή») με τα επιδοτούμενα «τάγματα» του «αντιρατσισμού», με διαιτητές, αλλά και εμπλεκόμενους τους αστυνομικούς μηχανισμούς...

Και πάνω σε αυτό το πινγκ-πογκ να βγαίνουν και τα κόμματα, ιδιαίτερα τα «αριστερά» δεκανίκια, να στιγματίζουν όχι μόνο τους κατοίκους του Αγ. Παντελεήμονα, αλλά κάθε πρακτική αυτό-οργανωμένης ΑΝΤΙΣΤΑΣΗΣ ως «ρατσιστική» και «ακροδεξιά»…

Λαϊκά αυτό-οργανωμένα ΚΙΝΗΜΑΤΑ που θα τα αφήνουμε ξέφραγο αμπέλι πολιτικών δυνάμεων κάθε χρώματος, είναι ΚΑΤΑΔΙΚΑΣΜΕΝΑ…

Πόσο μάλλον όταν αυτές οι δυνάμεις είναι καταγεγραμμένες στη συνείδηση του ελληνικού λαού σαν …εφιάλτες!!!


ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΕΔΩ:
http://www.resaltomag.gr/forum/viewtopic.php?t=5300

  © Blogger templates Newspaper by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP