Σάββατο 2 Ιουλίου 2011

Εβραϊκή Κοινότητα: Ξεχωριστό και ανεξάρτητο κράτος μέσα στην Ελλάδα


Είναι κάποια ζητήματα τέτοιου αυθάδους ιμπεριαλιστικού παραλογισμού και κακουργηματικής προκλητικότητας τα οποία είναι θαμμένα στη σιωπή. ΟΥΔΕΙΣ αποκαλύπτει τέτοιου είδους …σκάνδαλα!!!
Ένα από αυτά είναι ότι μέσα στην ελληνική κοινωνία και το ελληνικό κράτος υπάρχει ένα άλλο ξεχωριστό, ανεξάρτητο και λίαν μοχθηρό κράτος: Το κράτος της Εβραϊκής Κοινότητας, δηλαδή ο κρατικός βραχίονας του ιμπεριαλιστικού Ισραήλ…
Γι αυτό προφανώς υπάρχουν παντού θανατηφόρες προπαγανδιστικές εστίες και δηλητηριώδεις θύλακες των μηχανισμών και των μυστικών υπηρεσιών του Ισραήλ που λειτουργούν και αυτές σαν «κράτος εν κράτη» στους …χώρους τους και κυρίως στα ΜΜΕ!!!!

Τα σκανδαλώδη προνόμια του Κέντρου Ισραηλιτικού Συμβουλίου (ΚΙΣ) ξεπερνούν κάθε όριο προκλητικότητας, ακόμα και τα όρια του παράλογου.

Το ΚΙΣ λειτουργεί ως παντοδύναμο και ανεξάρτητο κράτος μέσα στο ελληνικό κράτος, με τους δικούς του νόμους, τη δική του οικονομική δομή και τους δικούς του …φορολογικούς νόμους!!!

Ο δικτατορικός νόμος της διεθνούς μαφίας του χρήματος τον οποίο ψήφισε η κυβέρνηση των ανδρεικέλων (το Μεσοπρόθεσμο και ο εφαρμοστικός νόμος), δεν αγγίζει, ούτε στο ελάχιστο τα σκανδαλώδη φορολογικά (και άλλα) ΠΡΟΝΟΜΙΑ του ΚΙΣ!!!!

Ο ελληνικός λαός στραγγίζεται και από τις τελευταίες σταγόνες αίματος που του έχουν απομείνει, η Ελλάδα βγαίνει στο σφυρί για να ξοφληθούν οι τοκογλύφοι, παραχωρείται κυριολεκτικά στους τοκογλύφους, και το «κράτος των εβραίων» στο εσωτερικό της χώρας μένει στο απυρόβλητο: Δεν του αγγίζουν ούτε μια τρίχα από τα σκανδαλώδη προνόμιά του…
Διαβάστε ένα αποκαλυπτικό κείμενο από το Ορθόδοξο Παρατηρητήριο:
http://orthodox-watch.blogspot.com/2011/06/blog-post_7416.html

  © Blogger templates Newspaper by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP