Τετάρτη 18 Απριλίου 2012

Τα καραγκιοζιλίκια των «αντιμνημονιακών»


Πάντα οι εκλογές ξεγυμνώνουν τους κάλπικους παράδες, όλους τους πολιτικούς τυχοδιώκτες και καιροσκόπους, διότι αποδεικνύουν ότι όλα αυτά περί «Ανεξάρτητων Κινημάτων», «Πατριωτικών Μετώπων», «Άμεσης Δημοκρατίας» κ.λπ. είναι κούφιες δημαγωγικές φράσεις για την εξαπάτηση των απελπισμένων αφελών.
Είναι διαφημιστικά καταναλωτικά κλισέ πολιτικής κερδοσκοπίας της λαϊκής απελπισίας, με ένα και μόνο στόχο:

Την εκλογική αναρρίχηση στο καθεστωτικό οικοδόμημα, την κατάκτηση μιας θεσούλας στο Κοινοβούλιο…

Σήμερα, κάτω από την πίεση των «νευρικών» και «βιαστικών» εκλογών τα πάντα φωτίζονται.
Οι ποικίλοι αρουραίοι της πολιτικής, μέσα στην αγωνία και τον τρόμο τους μήπως και χάσουν μια θεσούλα στα κοινοβουλευτικά έδρανα (το διακαή πόθο τους), οδηγούνται σε καραγκιοζιλίκια που τους ξεγυμνώνουν τελείως.

Σήμερα απαστράπτει πλέον αυτό που εδώ και πολύ καιρό καυτηριάζουμε.
Ότι αυτός ο «αντιμνημονιακός» χυλός, των ποικίλων χρωμάτων και γεύσεων, δεν ήταν τίποτε άλλο από ένας συρφετός πολιτικών αγυρτών και λωποδυτών: Υποπροϊόντα της πολιτικής αποσύνθεσης που ντύθηκαν με νέες διαφημιστικές ετικέτες εξαπάτησης...

Ο Καζάκης π.χ., αυτός ο νέος τηλεστάρ κάποιων «νταβάδων», εμφανίστηκε σαν ο ευαγγελιστής ενός νέου ριζοσπαστικού, πατριωτικού μετώπου με αμεσοδημοκρατικές λειτουργίες και σήμερα, καταργώντας κάθε έννοια δημοκρατίας (και της τυπικής), συμπράττει με τον Παπαθεμελή (το γερασμένο, περιφερόμενο πολιτικαντισμό) για μια θεσούλα στο κοινοβούλιο!!!


Δεν υπάρχει πιο κραυγαλέο δείγμα καθεστωτικής αθλιότητας, αμοραλισμού και «αντιμνημονιακού» Ιησουιτισμού…


Ένα άλλο, επίσης, δείγμα «αντιμνημονιακού τυχοδιωκτισμού είναι ο Δημαράς. Και αυτός έξω και υπεράνω από κάθε δημοκρατική διαδικασία στο ίδιο το κατασκεύασμά του (η πλειοψηφία του κόμματός του τον καταγγέλλει), ποδοπατώντας και τις χθεσινές, δικές του δηλώσεις, ενώθηκε με τον Καμμένο, μια και μόνος του δεν θα είχε καμιά ελπίδα να καθίσει, εκ νέου, στα έδρανα της Βουλής!!!


Σήμερα
μόνο οι τυφλοί και τα «αντιμνημονιακά» βαποράκια δεν μπορούν, ούτε θέλουν να διακρίνουν ότι αυτό το πλήθος των «αντιμνημονιακών» κατασκευών αποτελεί το υποπροϊόν της καθεστωτικής σήψης και σαν τέτοιο είναι το πιο φαιό και ολοκληρωτικό πρόσωπο της καθεστωτικής απάτης.

Όλες οι «αντιμνημονιακές» ποικιλίες, τα σχήματα δηλαδή τα οποία έχουν ως ιδεολογικό και πολιτικό πρόσταγμα την «αντιμνημονιακή» μυθολογία, είναι σχήματα ακραίου καθεστωτικού ολοκληρωτισμού, σχήματα που τσαλαπατούν και τις τυπικές δημοκρατικές λειτουργίες, σχήματα του ακραίου και συχνά γελοιογραφικού καθεστωτικού αμοραλισμού και τυχοδιωκτισμού, σχήματα των «νταβάδων», σχήματα του κοινωνικού, ιδεολογικού και πολιτικού πολτού της Νέας Τάξης. Σχήματα και νεφελώματα φρενοβλαβούς ΕΞΑΠΑΤΗΣΗΣ και ΧΕΙΡΑΓΩΓΗΣΗΣ της λαϊκής απελπισίας:
Αναχώματα της λαϊκής ΟΡΓΗΣ και «υλικά» αναπαλαίωσης του καταρρέοντος κυβερνητικού οικοδομήματος…

Τον Ιανουάριο του 2011 είχαμε γράψει ένα σχετικό άρθρο:
«Συνωστίζονται» τα «Κινήματα Ανεξάρτητων Πολιτών»:
http://www.resaltomag.gr/forum/viewtopic.php?t=5321


Μεταξύ άλλων υπογραμμίζαμε:


«Οι αδαείς πολιτικοί απατεώνες κάθε απόχρωσης δεν γνωρίζουν ούτε το αλφάβητο: Ότι κάθε ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΚΙΝΗΣΗ είναι ΟΡΓΑΝΩΣΗ!!!

Άλλο το αυθόρμητο ΚΙΝΗΜΑ και άλλο το ΠΟΛΙΤΙΚΟ κίνημα
…Δεν έχει σημασία αν κατασκευάζεται τεχνητά ή από ένα «είδωλο»- Μεσσία ή από ομάδα φανερών ή παρασκηνιακών προσώπων. Απλώς αυτές οι κατασκευές των κομμάτων που εμφανίζονται με το ψευδώνυμο του «κινήματος» καταγράφουν με πιο κραυγαλέο τρόπο την ΙΔΕΟΛΟΓΙΑ του: Την ακραία καθεστωτική και ολοκληρωτική λογική.

Όταν κατασκευάζεις ένα τέτοιο πολιτικό «κίνημα» (κόμμα), δίχως ούτε καν να έχουν προηγηθεί και ελάχιστα ψήγματα δημοκρατικών λειτουργιών συλλογικών επεξεργασιών και οργάνωσης, αυτό σημαίνει ότι αυτό το «πολιτικό κίνημα» είναι ακόμα πιο καθεστωτικό, πιο ακραίο και ολοκληρωτικά καθεστωτικό και από τα υπάρχοντα κόμματα.

Ακόμα και ο μέγας, χαρισματικός Βοναπάρτης της πρόσφατης ιστορίας μας, ο Ανδρέας Παπανδρέου, δεν ίδρυσε το ΠΑΣΟΚ με τέτοιες ολοκληρωτικές, παπικές διαδικασίες.

…ΣΗΜΕΡΑ έχουν εκλείψει και αυτά τα απατηλά «δημοκρατικά» σωσίβια, ακριβώς γιατί είναι τέτοια η λαϊκή απελπισία και οργή που δεν μπορεί να χειραγωγηθεί από τα τεχνάσματα της τυπικής δημοκρατίας.

ΣΗΜΕΡΑ υπάρχει ΑΠΕΛΠΙΣΙΑ και ΟΡΓΗ…

Η χειραγώγηση και η οργάνωση της λαϊκής απελπισίας και οργής ΚΑΤΑΡΓΕΙ κάθε «δημοκρατική» διαδικασία. Ακόμα και η πλέον στρεβλή «δημοκρατική» λειτουργία είναι επικίνδυνη να τινάξει το «εγχείρημα» στον αέρα…

ΜΟΝΟ με «Μεσσίες μπορεί να εξαπατήσουν τους απελπισμένα οργισμένους, να τους καναλιζάρουν και να τους χειραγωγήσουν.

Η ελπίδα χειραγωγείται και οργανώνεται με τις μικροαστικές δημοκρατικές διαδικασίες της απάτης, ΕΝΩ η ΑΠΕΛΠΙΣΙΑ με «σωτήρες», «πάπες» και «Μεσσίες», δηλαδή με ολοκληρωτικές λειτουργίες.

Αυτό αποτελεί και μία ειδοποιό, ποιοτική διαφορά ανάμεσα στο φασισμό και τη μικροαστική, «βοναπαρτίστικη» δημοκρατία της απάτης, του ανδρεϊκού ΠΑΣΟΚ.

Ο φασισμός οργανώνει την απελπισμένη οργή και οι «δημοκρατικοί» βοναπαρτισμοί, τύπου Ανδρέα, οργανώνουν και ενσωματώνουν στο σύστημα τη λαϊκή ΕΛΠΙΔΑ…

Κατασκευάσματα πολιτικών κινημάτων «Ανεξάρτητων Πολιτών» τύπου Μίκη, Δημαρά κ.λπ, κινούνται πάνω στη ΛΟΓΙΚΗ της εμπορίας και οργάνωσης της οργισμένης λαϊκής απελπισίας: Γι αυτό είναι τόσο ακραία αντιδημοκρατικά και παπικά, με κατασκευές υστερικά ειδωλολατρικές, με «πλάκες» του Μωϋσή που δεν μπαίνουν σε καμία αμφισβήτηση και συζήτηση, με ομιλίες στις οποίες μιλάει ΜΟΝΟ ο πάπας…».




Σήμερα όλα αυτά τα «αντιμνημονιακά» κατασκευάσματα των «Ανεξάρτητων Κινημάτων» και «Πατριωτικών Μετώπων» (Καμμένος, Δημαράς, Καζάκης και ΣΙΑ) έχουν δείξει το πραγματικό τους πρόσωπο και την ακραία, ολοκληρωτική φυσιογνωμία τους.


ΟΧΙ ΑΛΛΕΣ ΑΥΤΑΠΑΤΕΣ…


Θα είναι έγκλημα να τα νομιμοποιήσουμε με την ψήφο μας…


 Διαβάστε και ΕΔΩ:
http://www.resaltomag.gr/forum/viewtopic.php?t=6419

  © Blogger templates Newspaper by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP