Πέμπτη 7 Ιουνίου 2012

Αν είσαι "κασιδιάρης" τότε ή κουρεύεσαι "σύριζα" ή κάνεις το λιοντάρι στα τηλεοπτικά τσίρκα του κατεστημένου


ΚΛΑΣΣΙΚΟΠΕΡΙΠΤΩΣΗ
 



Αυτό που είδαμε σήμερα δεν ήταν τίποτε άλλο παρά μια προσχεδιασμένη παράσταση για την οποία ο κουρεμένος "κασιδιάρης" της Χρυσής Αυγής είχε κάνει απο προχθές πρόβες, σε ένα λεκτικό ξεκατίνιασμα με τον ιδεολογικό "παππού" του, τον Κ. Πλεύρη.



Η Χρυσή Αυγή κέρδισε ένα πλασματικό 7%, όχι γιατί έπεισε πολιτικά κάποιους Έλληνες , αλλά επειδή έδωσε κάμποσες "πετυχημένες" παραστάσεις "ριζοσπαστισμού".


Το κόλπο παλιό όσο παλιά είναι και η αρρώστια της χολέρας, που ενυπάρχει στον εγκέφαλο όσων ασπάζονται τη νεοναζιστική - νεοπαγανιστική - εωσφορική και σε κάθε περίπτωση νεοταξική κοσμοθεωρία.

Είδαν λοιπόν ότι άρχισε να φεύγει ένας - ένας απο το θέατρο σκιών που έστησαν στο "οικόπεδο" που τους είχε αφήσει εδώ και χρόνια κυρίως η αριστερά, και έδωσαν μια τηλεοπτική παράσταση προκειμένου να δείξουν στους αφελείς και χάσκοντες τηλεομήρους - ψηφοφόρους, ότι δήθεν είναι "αντισυστημικοί" και τέλος πάντων ότι "διώκονται" απο όσους δουλεύουν και στηρίζουν το σύστημα.


Όταν όμως δέχονταν τις κρυφές επιχορηγήσεις των ανθρώπων του συστήματος,
όταν κατ΄εντολήν τους έμπαιναν σαν σφήνα και σαν προβοκατορικός στρατός ανάμεσα στον κόσμο που διαδήλωνε εναντίον του συστηματος , όταν λειτουργούσαν ως επικουρικό σώμα των πραιτωριανών του συστήματος , σε ποιά κωλότσεπη είχαν βάλει τον ριζοσπαστιμό και την αντισυστημική τους "ιδεολογία";

Ας μην κοροϊδευόμαστε.


Ούτε "ήρωες" του ...αντισυστημικού αγώνα είναι, ούτε "θύματα|" της εξουσίας των καναλαρχών και των άλλων συμμοριτών της Νέας Τάξης Πράγμάτων.


Είναι η δυσώδης απόληξη του αποχετευτικού δικτύου που κατασκεύασε το "σύστημα" εναντίον του οποίου δήθεν "μάχονται".


Ενός πολυπλόκαμου δικτύου, που κατασκευάστηκε μόνο για έναν λόγο.
Για να "αποχετεύεται", όταν χρειάζεται, η δίκαιη λαϊκή και εθνική αγανάκτηση, ώστε να μην γίνει ποτέ εξέγερση.

Η Χρυσή Αυγή όπως και πολλοί άλλοι παλιάτσοι που έχουν μεταμφιεστεί σε streetfighters δεν είναι παρά τα εξαρτήματα του απαίσιου και δυσώδους αποχετευτικού δικτύου της Νέας Τάξης.

 ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΚΑΙ ΕΔΩ:
http://www.resaltomag.gr/forum/viewtopic.php?t=6503

 

  © Blogger templates Newspaper by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP