Δευτέρα 30 Απριλίου 2012

Ο «οικολογικός ρατσισμός» των οικολόγων «αντιρατσιστών»..

ΤΡΕΛΟ-ΓΙΑΝΝΗΣ

Κανένα “πράσινο” κίνημα δεν ξεχνά τον “ρατσισμό”, (όπως και τα «δικαιώματα των μειονοτήτων» και «τα δικαιώματα των ομοφυλοφίλων»). Ο αντιρατσισμός τους όμως, πάει περίπατο όταν πρόκειται για ζώα και φυτά.

Όταν ανάγεται ο καιροσκοπισμός και o τυχοδιωκτισμός σε πολιτική αρετή


Η ιστορία έχει δείξει ότι τα πιο στυγνά δικτατορικά καθεστώτα εμπορεύτηκαν ασυστόλως τη «σαπίλα» και τη «διαφθορά» του δικού τους συστήματος. ΟΛΟΙ οι αιμοχαρείς δικτάτορες ονόμασαν τον εαυτό τους «εθνοσωτήρα» και «οδηγό»

ΣΥΡΙΖΑ: Συνοπτική ιστορική ανατομία

Μπαλέτο ΣΥΡΙΖΑ
Το Μάιο του 2000 είχαμε υπογραμμίσει στο άρθρο: «Τα “αριστερά” άλλοθι του νέου Μεσαίωνα»:
«Τέτοια χοάνη χημικής μετάλλαξης της ιστορικής Αριστεράς αποτελεί σήμερα ο ΣΥΝ. Όλη η ιστορία αυτού του ρεύματος, όλη η ιστορία του ευρωκομουνισμού, δεν ήταν παρά το ιστορικό χωνευτήρι

Σάββατο 28 Απριλίου 2012

ΣΥΡΙΖΑ: Επί της ουσίας λέει τα ίδια με τους ευρω-δήμιους και τα εδώ ανδρείκελά τους



Υπάρχει μια λεξούλα μαγική η οποία σ’ αυτές τις εκλογές ψάλλεται υστερικά και εν χορώ από όλες τις δυνάμεις των διεθνών ληστών και δημίων, καθώς και από τα εγχώρια ανδρείκελά τους.
Η μαγική λεξούλα είναι:
«Ανάπτυξη»!!!
Και μόνο αυτή η λεξούλα αποτελεί σήμερα, καθοριστικό και αλάνθαστο κριτήριο, για το τι θα ψηφίσουμε… 

  Ο Τσίπρας βροντοφωνάζει καθημερινά:

ΤΑ ΠΑΡΑΜΥΘΙΑ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΔΕΞΙΑΣ ΑΦΗΓΗΣΗΣ

Νέος ΑΠΕΡΓΟΣΠΑΣΤΗΣ
 



Η παρουσίαση από τον Σαμαρά στο Ζάππειο της νέας ατζέντας της Ν.Δ με τίτλο ''Θεσμοί, Κοινωνία, Ασφάλεια'' οφείλουμε να παραδεχτούμε ότι είχε αρκετό ενδιαφέρον (θα εξηγήσουμε αμέσως παρακάτω τι ακριβώς εννοούμε) ειδικά σε σχέση με τις ομιλίες του για την οικονομία οι οποίες ήταν:
Ευρώ και Ε.Ε ή θάνατος, μνημονιακός μονόδρομος και θα έρθει κάποτε η ανάπτυξη με μισθούς Κίνας.

Δηλαδή:

Παρασκευή 27 Απριλίου 2012

ΣΥΡΙΖΑ: Το τελευταίο σωσίβιο του καθεστώτος


Η ιστορία έχει αποφανθεί τελεσίδικα: Πάντα όταν το κυβερνητικό οικοδόμημα του καπιταλισμού βρισκόταν στο χείλος της κατάρρευσης έσπευδε η «αριστερά» (σοσιαλδημοκρατική ή σταλινική) και το διέσωζε δια μέσου των «Λαϊκών Μετώπων».
«Λαϊκά Μέτωπα»:
Κυβερνήσεις Συνασπισμού «αριστερών» και αστικών δυνάμεων.
Μετά από κυβερνήσεις τέτοιων εκτρωματικών επιμειξιών,

Πέμπτη 26 Απριλίου 2012

Το τσίρκο Καζάκη: Οι επιθανάτιοι σπασμοί της διάλυσής του


Έχουμε υπογραμμίσει επιτακτικά και κουραστικά τα κάτωθι, τα οποία αποτελούν ιστορικό αξίωμα (την κωδικοποιημένη πολιτική εμπειρία της Ιστορίας):
«Ο συνδυασμός της απελπισίας με την κατακλυσμιαία άγνοια και ανοησία αποτελεί το μίγμα εκείνο από το οποίο γεννιούνται και τρέφονται τα τέρατα του σκότους.
Αν δεν ζούσαμε αυτό το «μίγμα» της παράνοιας δεν θα υπήρχε

Το ψέμα έχει κοντά ποδάρια (όσο κι αν επί μακρόν τα μάκρυνε ο Προκρούστης)

Αφιερωμένο Εξαιρετικά σε όλους αυτούς των «ηθικών δακρύων» που ταυτίζουν την Αριστερά με το κεφάλαιο, τα πολύχρωμα ανδρείκελά του, τη λαμογιά… και τη θεωρούν σαν το «δαίμονα» της καταστροφής μας…   
Του Στάθη:


Οι Ελληνες είναι τεμπέληδες! Για αυτό καταρρέει η Ισπανία...
Το ΠΑΣΟΚ είναι σοσιαλιστικό! Για αυτό έφερε την ανεργία στο 20% και την ανεργία των νέων στο 50%...
 

Τα κατά συνθήκην ψεύδη που μας έφεραν έως εδώ ήταν πολλά.

Το νεοταξικό ιδεώδες αρχίζει από το «τσιπάρισμα» των παιδιών…

Το ιδεώδες της πλανητικής φρίκης (Παγκόσμια Διακυβέρνηση) είναι: Να λειτουργεί ο καθένας σαν αστυνόμος του εαυτού του, σαν ιδιωτική μυστική αστυνομία της σκέψης του, αλλά προπάντων σαν ιδιωτική μυστική αστυνομία των άλλων…
Αυτό το μακάβριο του ΟΛΙΚΟΥ χαφιεδισμού και του φακελώματος θα υλοποιηθεί με ποικίλα εργαλεία: «Κάρτα του Πολίτη», ποικίλες άλλες κάρτες και με το «τσιπάρισμα» των ανθρώπων…
Τα παιδιά επιλέγονται σαν τα πρώτα θύματα και οι γονείς σαν τους χαφιέδες των παιδιών τους…

Τετάρτη 25 Απριλίου 2012

«Τι ΔΕΝ θα ψηφίσουμε»: Ένα ιδιοτελές σόφισμα


Συχνά για να καλύψουμε τα κενά μας, αλλά και για να κρύψουμε το ιδεολογικό και πολιτικό μας πρόσωπο καταφεύγουμε σε ηθικές αφαιρέσεις και αποφθέγματα.
Ο αποφθεγματικός λόγος είναι παράγωγο του αφοριστικού λόγου, της στείρας τσιτατολογίας και υποκρύπτει, ΟΧΙ μόνο αδυναμία ανάλυσης και απόδειξης, αλλά και «πονηρία», δηλαδή δολιότητα.

Η «πονηρία» αυτού του λόγου συνίσταται στο εξής:

ΠΥΡΡΟΣ ΔΗΜΑΣ: Το παιδί του σωλήνα

ΠΡΟΣΛΑΛΙΑ 



 
Πραγματικά εκπλήσσομαι με τις αντιδράσεις για την τοποθέτηση του Πύρρου Δήμα στο ψηφοδέλτιο του ΠΑΣΟΚ.
Αυτό τι μου λέει. Πως όλοι ακόμα κοιμούνται στον ύπνο του δικαίου και στις δημοσκοπήσεις των blogs που υποθάλπει την κρυφή ή φανερή επιθυμία του καθενός.

Η πικρή αλήθεια ποια είναι;

Θρηνωδίες για τον Πύρρο


Πολλοί θρηνούν για την πολιτική εμπορευματοποίηση του Πύρρου με τη συμμετοχή του, στην πρώτη θέση, στο ψηφοδέλτιο Επικρατείας του ΠΑΣΟΚ, αναφωνώντας: «Γιατί ρε Πύρρο»;
Η ειδωλολατρία σε αυτό συνίσταται:
Να λατρεύονται, σαν Θεοί τα εμπορεύματα-είδωλα που κατασκευάζει η αγορά (και η αθλητική αγορά) και να χρησιμοποιούνται από το καθεστώς για τη στήριξή του.

Τρίτη 24 Απριλίου 2012

Το ΠΑΣΟΚ προκαλεί ή σκηνοθετεί προβοκάτσια;


Το ΠΑΣΟΚ, όπως και η ΝΔ, είχαν δηλώσει κατηγορηματικά ότι δεν θα προβούν σε ανοικτές συγκεντρώσεις.
Οι λόγοι προφανείς:
θα ξεφτιλιστούν και θα γίνουν καταγέλαστοι διότι δεν θα «μαζέψουν» ούτε τους κομματικούς τους στρατούς. Ξέχωρα από το γεγονός ότι υπάρχει και ο μέγας κίνδυνος να τους πάρουν με τις πέτρες…

ΤΩΡΑ διαβάζουμε:

Είναι αδίστακτοι οι πρωταγωνιστές της σφαγής μας και οι κομπάρσοι τους


Η προεκλογική απάτη έχει πάρει αποκρουστικές διαστάσεις και μορφές παράνοιας. Οι στυγνοί δολοφόνοι (τα κυβερνητικά ανδρείκελα) και οι πολύχρωμοι «μπράβοι» τους (οι ποικίλες κομματικές «τσόντες» τους»), μας λένε περίπου τα εξής: «Θα σας σφάξουμε, αλλά θα σας δώσουμε και κάποιες ασπιρίνες καταπραϋντικές της σφαγής σας!!!
Τέτοιο δολοφονικό κυνισμό συναντάς μόνο

Δευτέρα 23 Απριλίου 2012

Μαθήματα Δημοκρατίας από δεξιούς, ακροδεξιούς και λοιπούς....δημ(ι)οκράτες!!!!

ΛΟΓΙΑ ΚΑΙ ΣΚΕΨΕΙΣ
 


Μέλη της Χρυσής Αυγής επιτέθηκαν φραστικά στον Πέτρο Ευθυμίου. Αυτό έδωσε την ευκαιρία στον πολιτικό συρφετό να μας κάνει μαθήματα Δημοκρατίας. Λέξεις όπως βία, μίσος, η δύναμη του ισχυρού, βαρβαρότητα, ανακατεύονται για να μας πείσουν ότι αυτοί υπερασπίζονται τους Δημοκρατικούς θεσμούς, το πολίτευμα, το δίκαιο του ανίσχυρου. Η Χρυσή Αυγή από το παρασκήνιο βγήκε στο προσκήνιο συνομιλώντας με τους κανόνες που ορίζει η πολιτική ελίτ.
Συμπέρασμα;

«Χρυσή Αυγή»: Το μοχθηρό γρανάζι της καθεστωτικής προβοκάτσιας


Έχουμε αναλύσει διεξοδικά ότι η Χρυσή Αυγή υπάγεται στους μηχανισμούς της καθεστωτικής προβοκάτσιας και ότι θα χρησιμοποιηθεί σαν άλλοθι για το νέο κύκλο του αίματος που ανοίγει το καταρρέον καθεστώς.
Γράφαμε το Μάιο του 2011:

Η Χρυσή Αυγή παίζει ΣΥΝΕΙΔΗΤΑ το παιχνίδι των καθεστωτικών δυνάμεων, σαν το αναγκαίο και σταθερά διατηρούμενο και πολιτικά επιδοτούμενο σκιάχτρο, έτσι ώστε να παρέχεται το άλλοθι και το τεκμήριο στο καθεστώς,

Κυριακή 22 Απριλίου 2012

Τι παίζεται με τη «Χρυσή Αυγή»;



Αυτή η υστερία εναντίον της «Χρυσής Αυγής» γεννά πολλά ερωτηματικά.
Με πρωτοπόρο το Πασοκικό κράτος και παρακράτος έχουν μπει στο χορό όλα τα κόμματα με πιο αιχμηρές αιχμές τον ΣΥΡΙΖΑ και τον ΛΑ.Ο.Σ(!!!).

Δεν είναι δυνατόν να μην γνωρίζουν τα ιερατεία του καθεστώτος και τα επιτελεία των κομμάτων ότι μια τέτοια καμπάνια ουρλιαχτών

Ευθυμίου: Ο «επαγγελματίας» κυνηγημένος και γδαρμένος…


Οι πασοκτζήδες έχουν κάνει επάγγελμα τις θεατρικές παραστάσεις των ξυλοδαρμών τους: Είναι το κόμμα τους που ανήγαγε την προβοκάτσια, σε όλες τις μορφές της, σε φρενοβλάβεια…
Θυμάστε παλιότερα το παραμύθι του Πολυζωγόπουλου: Του επιτέθηκαν «δολοφονικά» κάποιοι μέσα σε μια γεμάτη περιοχή από μπάτσους και δίπλα σε αστυνομικά περιπολικά…
Ο Πέτρος Ευθυμίου είναι σημαιοφόρος στο είδος: Αυτός θέλει να το παίξει Γρηγόρης Λαμπράκης.

Αδιευκρίνιστη ψήφος

Σάββατο 21 Απριλίου 2012

Η σύγχρονη χούντα δημοκοπεί γύρω από την παλαιά χούντα



Το τι δεν πρόδωσες εσύ να μου πεις
Εσύ κι οι όμοιοί σου, χρόνια και χρόνια,
Ένα προς ένα τα υπάρχοντά σας ξεπουλώντας
Στις διεθνείς αγορές και τα λαϊκά παζάρια
Και μείνατε χωρίς μάτια για να βλέπετε, χωρίς αυτιά
Ν’ ακούτε, με σφραγισμένα στόματα και δεν μιλάτε.
Για ποια ανθρώπινα ιερά μας εγκαλείτε;

Μανόλης Αναγνωστάκης

Κάθε τέτοιες μέρες τα λόγια αυτά του Μανόλη Αναγνωστάκη σφυρίζουν στα αυτιά μας σαν αγριεμένες μέλισσες. ΟΛΟΙ οι κάλπικοι παράδες κατακλύζουν την αγορά του τηλεοπτικού εμπορικού θεάματος.

Το τέλος της παντοδυναμίας των ΜΜΕ






Τα παπαγαλάκια των καναλιών των νταβατζήδων της διαπλοκής –αφού εξύμνησαν για πολλά χρόνια την εκάστοτε κυβέρνηση- διαπιστώνουν τώρα «έκπληκτα» την πτώση του ΠΑΣΟΚ και της Νέας Δημοκρατίας. Επειδή είναι ακόμα στην καρακοσμάρα τους, τους διαφεύγει κάτι εξίσου σημαντικό.
Σε αυτές τις εκλογές,

Ένα πονηρό δημοσίευμα εκλογικών αλχημειών από Λαμπρακιστάν…


Το Λαμπρακιστάν κατασκευάζει τα ποσοστά και τις έδρες του εκλογικού αποτελέσματος από ΤΩΡΑ: Δίνει 45% στα δύο κόμματα της συγκυβέρνησης και 170 έδρες!!!
Το Λαμπρακιστάν δεν σηματοδοτεί απλώς την αχαλίνωτη βία και νοθεία που θα υπάρξουν, αλλά και διαλαλεί τη βία και τη νοθεία που γνωρίζει ότι θα υπάρξουν...
Το παρακρατικό αυτό μαγειρείο του καθεστώς συμμετέχει ενεργά στην κατασκευή των εκλογικών αποτελεσμάτων…

Παρασκευή 20 Απριλίου 2012

ΣΥΡΙΖΑ: Μαζεύει και «πατριώτες» της ένοπλης τρομοκρατίας…


Χρόνια τώρα δεν σταματήσαμε να αποδεικνύουμε συστηματικά και πολύπλευρα ότι ο ΣΥΝ-ΣΥΡΙΖΑ αποτελεί την «ποίηση» του καιροκσοπισμού. Ένα οπορτουνιστικό «αριστερό» συνονθύλευμα, ένα μίξερ πολτοποίησης των πάντων: Η πιο αιχμηρή γκριμάτσα των νεοταξικών ιδεολογημάτων και του κοσμοπολιτισμού.
Σε ένα πολύ παλιό μας κείμενο είχα υπογραμμίσει:

Λαθρομετανάστες: Το «όπλο» εναντίον της πρότασης στήριξης του ΚΚΕ


Το λαθρομεταναστευτικό το έχουμε αναλύσει από πολύ παλιά, διεξοδικά και πολυεδρικά, όσο κανένας άλλος. Πάνω σ’ αυτό το ζήτημα, αλλά και σε πολλά άλλα, έχουμε ασκήσει δριμύτατη και αναλυτική κριτική εναντίον του ΚΚΕ, πάλι όσο κανένας άλλος.
Κάποιοι, λοιπόν, πίστεψαν ότι βρήκαν το ευάλωτο σημείο μας εναντίον της πρότασης ψήφου στο ΚΚΕ.

Μαρκάτος: ο «επαγγελματίας αντιεξουσιαστής» στο κόμμα του Καμμένου!!!


Ο πρώην Πρύτανης του Πολυτεχνείου είναι διαβόητος για τις τυχοδιωκτικές του κομματικής πτύσεις, κυρίως όμως: Για τις «αντιεξουσιαστικές» φορεσιές του, έντονα χρωματισμένες με «αντιεθνικισμό» και «αντιρατσισμό» και με κείνο το σύγχρονο ιδεολόγημα της Νέας Τάξης, αυτό των «ατομικών δικαιωμάτων»!!!
Αυτό, λοιπόν, το «φρούτο» της Νέας Εποχής «συνωστίστηκε»

Καμμένος: Το κόμμα των επιχειρηματιών με «αντιμνημονιακό» φερετζέ



Το κόμμα των «Ανεξάρτητων Ελλήνων» δεν διαφέρει σε τίποτα από τις μνημονιακές θέσεις της ΝΔ και του ΠΑΣΟΚ, παρά μόνο στο σκουφάκι: Στην «αντιμνημονιακή» ρητορεία.
Την ίδια ρητορεία που κατανάλωνε και ο Σαμαράς εναντίον του πρώτου Μνημονίου. Ρητορεία γιατί στην πράξη το πρώτο Μνημόνιο είχε ψηφιστεί στο μεγαλύτερο όγκο των διατάξεών του από τη ΝΔ και τον Καμμένο φυσικά…
Αυτό που διαπερνάει, σαν κόκκινη γραμμή,

Πέμπτη 19 Απριλίου 2012

Η ψυχωτική ΑΠΑΤΗ των ανδρεικέλων της ευρω-αποικίας…



Κλείστε τις τηλεοράσεις, αυτές τις εστίες παραπληροφόρησης και πλύσης εγκεφάλου, και μην ακούτε τους πολιτικούς απατεώνες…
Η προεκλογική τους δημαγωγία έχει πάρει τις αποκρουστικές διαστάσεις της ψυχωτικής ψευτιάς και απάτης. Μας θεωρούν πνευματικά υποζύγια που τρέφονται με τα απορρίμματά τους…
Ας τους μαυρίσουμε από τώρα με το να πάψουμε να τους ακούμε, με το να πάψουμε να υπομένουμε το μαρτύριο της ψευτιάς και της απάτης των τηλεοπτικών εκλογών…
Αυτοί που μας κατέστρεψαν και

Γιατί πρέπει να στηριχτεί το ΚΚΕ



Κάποιοι εξεπλάγησαν, καλόπιστα, από την πρότασή μας για ψήφο στο ΚΚΕ. Λογικό!
Κάποιοι, όμως, κακοήθεις και «κλακαδόροι»-προβοκατορίσκοι άλλων σχημάτων, επιχείρησαν την «έκπληξη» να την επενδύσουν με υπαινιγμούς του τύπου:
«Ότι τα πήραμε από το ΚΚΕ» ή από τον …Νίκο Μπογιόπουλο!!!

Τετάρτη 18 Απριλίου 2012

Με εντολή των κατοχικών δυνάμεων αρχίζει το ηλεκτρονικό φακέλωμα ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ!!!

Με πρόσχημα την πάταξη της φοροδιαφυγής

Εδώ και χρόνια όπως γνωρίζουν οι επισκέπτες της Κλασσικοπερίπτωσης μαζί με δεκάδες χιλιάδες επώνυμους Έλληνες κάνουμε αγώνα εναντίον μιας παγκόσμιας τυρρανικής δικτατορίας , που στην Ελλάδα την πρωτογνωρίσαμε με τα ονόματα "ΑΜΚΑ", "ηλεκτρονική διακυβέρνηση" , "κάρτα υγείας","καρτα μετανάστη" ,"ηλεκτρονικη συνταγογράφηση", "φοροκάρτα", "ενιαίο ψηφιακό εθνικό ληξιαρχείο", "Κάρτα Του Πολίτη".
Όλα αυτά τα βαρύγδουπα ονόματα,

Μικρές …ευέλικτες υπερβάσεις

Του Γιώργου Σαρρή
 

 
Σε πολλούς έκανε εντύπωση η μετακίνηση από δηλωμένες “πολιτικές θέσεις” του Γ.Δημαρά και η συνεργασία του με το κόμμα Καμμένου.
Τα πράγματα όμως είναι εντελως απλά και δεν προκαλούν καμιά έκπληξη.

Τα καραγκιοζιλίκια των «αντιμνημονιακών»


Πάντα οι εκλογές ξεγυμνώνουν τους κάλπικους παράδες, όλους τους πολιτικούς τυχοδιώκτες και καιροσκόπους, διότι αποδεικνύουν ότι όλα αυτά περί «Ανεξάρτητων Κινημάτων», «Πατριωτικών Μετώπων», «Άμεσης Δημοκρατίας» κ.λπ. είναι κούφιες δημαγωγικές φράσεις για την εξαπάτηση των απελπισμένων αφελών.
Είναι διαφημιστικά καταναλωτικά κλισέ πολιτικής κερδοσκοπίας της λαϊκής απελπισίας, με ένα και μόνο στόχο:

Τρίτη 17 Απριλίου 2012

Καμμένος: Κρίνει εξ ιδίων τα αλλότρια…


Στη φυλακή της Αίγινας που βρέθηκα από τη χούντα διαπίστωσα τη φρενοβλαβή θρασύτητα και αυθάδεια των πωρωμένων απατεώνων: Το παίζανε όλοι αρχάγγελοι της τιμιότητας και της ηθικής, αδιάφθοροι και συκοφαντημένοι…
Όσο πιο αχρείος απατεώνας ήταν κάποιος

«Ψηφίστε αντιμνημονιακά»: Καιροσκοπική υπεκφυγή…


Για τη ρητορική των «αντιμνημονιακών» παραισθησιογόνων έχουμε γράψει πολλά κείμενα.
Έχουμε υπογραμμίσει ιδιαίτερα τούτο: Πίσω από αυτή τη μυθολογική έννοια («αντιμνημονιακός») κόμματα, αποκόμματα και πολιτικάντηδες, κάθε είδους και κοπής, κρύβουν το πραγματικό τους πρόσωπο, τις ιδέες τους και την πολιτική τους, καθώς και τις ύποπτες διαπλοκές τους. Κρύβουν το ξύγκι τού πιο αποτρόπαιου πολιτικού αμοραλισμού, της αχαλίνωτης διπροσωπίας, της εκτυφλωτικής φαυλοηλιθιότητας και καιροσκοπικής χυδαιότητας…
Η «αντιμνημονιακή», όμως ρητορεία έχει και μια άλλη χρησιμότητα:

Δευτέρα 16 Απριλίου 2012

Τι θα κάνουμε στις εκλογές;


Πρέπει να ξεκαθαρίσουμε προκαταβολικά τούτο:
«Αν οι εκλογές μπορούσαν να αλλάξουν τα πράγματα θα τις είχαν καταργήσει».
Με τις εκλογές δεν γίνονται ανατροπές, ούτε λύνονται ριζικά τα προβλήματα. Αυτά προϋποθέτουν και απαιτούν αγωνιστικά κινήματα και τα πολιτικά και οργανωτικά όργανα αυτών των αγωνιστικών κινημάτων.
Με πιο απλά λόγια: Προϋποθέτουν την επαναστατική συνείδηση και ΟΡΓΑΝΩΣΗ της λαϊκής οργής στο δρόμο.
Ωστόσο,

Κυριακή 15 Απριλίου 2012

Καζάκης: Η ευτέλεια και το τέλος ενός καμποτίνου



Καμποτίνος: Ο άνθρωπος που επιδιώκει να εμφανιστεί σαν σπουδαίος με αγύρτικα μέσα, ο τσαρλατάνος, ο κομπογιαννίτης.
Από την πρώτη στιγμή που εμφανίστηκε ο Καζάκης, από το ΠΟΥΘΕΝΑ (πριν ενάμιση περίπου χρόνο), αποκαλύψαμε, αναλυτικά, την ευτέλεια του τυχοδιωκτισμού του και των κίβδηλων πολιτικών αντιλήψεων και πρακτικών του, καθώς και την ψυχολογία του:

Σάββατο 14 Απριλίου 2012

ΧΑΙΡΕΤΕ! -ΧΡΙΣΤΟΣ ΑΝΕΣΤΗ!

Tου π. Γεωργίου Δ. Μεταλληνού


 
Ο αναστάσιμος χαιρετισμός, που διαμορφώθηκε στην ελληνική γλώσσα και μεταδόθηκε σ’ όλους τους Ορθοδόξους και στον υπόλοιπο χριστιανικό κόσμο, είναι το «ΧΡΙΣΤΟΣ ΑΝΕΣΤΗ»! Δεν είναι λόγος ευχής, αλλά χαιρετισμός και διακήρυξη της πίστεως στο γεγονός της Ανάστασης του Χριστού, με ό,τι αυτό συνεπάγεται για τον πιστό στον Χριστό άνθρωπο.
Πόσοι όμως γνωρίζουμε, ότι ο αναστάσιμος χαιρετισμός του Χριστού, αμέσως μετά την ανάστασή του, είναι ο (και πάλι) ελληνικός λόγος «Χαίρετε»!

Παρασκευή 13 Απριλίου 2012

ΚΑΛΗ ΑΝΑΣΤΑΣΗ!!!



Ένα ποίημα, εν όψει των εκλογών, του Εκτωρα Κακναβάτου
Φωνή µου ράτσα υψικάµινου
Πρώτον: σε θέλουνε ακίνδυνη και να ξεχνάς
κι ύστερα καλή µ’ αυτούς φιλεναδίτσα
τρυφερή
υποσχετική
οι αχρείοι.

Φωνή µου ράτσα υψικάµινου από πλευρό
ανοιχτό του αίλουρου, της ανηφόρας
απ’ τα εννιά σκοινιά του βούρδουλα
κι ο ήλιος φίδι µες στο σύρµα.

Μην ξεχάσεις – φτύσ’ τους.

Ας περιµένουν να σε σβήσω µε νερό
ή κατά τες συνταγές αρχαίων Ελληνοσύρων
ας περιµένουν οι αχρείοι.

«Αντιμνημονιακός»: Η μόδα της εποχής


Κάθε εποχή δημιουργεί τα ιδεώδη της, τις αξίες της και τις λέξεις της κατ’ εικόνα και ομοίωσή της.
Αν κάνουμε μία ιστορική αναδρομή, από την πτώση της χούντας και μετά, εύκολα θα διαπιστώσουμε ότι κάθε εποχή είχε και τη «λεκτική» της μόδα και ότι σε κάθε εποχή μας καταδυνάστευαν οι μυθικές έννοιες, τα τεχνάσματα λέξεων-αξιών: Μεθούσαμε με το ναρκωτικό αυτών των μυθικών λέξεων και εννοιών.
ΣΥΝΟΠΤΙΚΑ:

Πέμπτη 12 Απριλίου 2012

Από πραξικόπημα σε πραξικόπημα


Άλλος ένας κρίκος στην αλυσίδα των πραξικοπημάτων του κράτους και παρακράτους των ληστών και δημίων του ελληνικού λαού: Εκλογές χωρίς υπηρεσιακή κυβέρνηση!!!
Η πραξικοπηματική κυβέρνηση Παπαδήμου θα λειτουργεί κανονικότατα και θα εκτελεί τις ευρω-χουντικές εντολές και ταυτόχρονα θα διεξάγει και τις εκλογές.
Με απλά λόγια:

Τετάρτη 11 Απριλίου 2012

Ο αποκλεισμός του ΚΚΕ από τα κανάλια: Σημεία των καιρών…


Αλάθευτο πολιτικό κριτήριο είναι τα ΜΜΕ των «νταβάδων». Αυτή η δικτατορική εξουσία και παραεξουσία δίνει το Μίτο της Αριάδνης και αποτυπώνει ολοκάθαρα τους ΤΩΡΙΝΟΥΣ ΑΝΟΙΚΤΟΥΣ πραξικοπηματικούς σχεδιασμούς των ισχυρών οικονομικών κέντρων, διεθνών και εγχώριων.
Ένα από τα πλέον σοβαρά και ορατά μηνύματα που εκπέμπει αυτή η δικτατορική αυθάδεια των ΜΜΕ είναι τούτο:

Τα πραξικοπηματικά διλήμματα


Το ανοικτό κοινοβουλευτικό πραξικόπημα είναι η βασική συνιστώσα των διεθνών και εγχώριων «νταβάδων». Αυτό σημαίνει ότι ακόμα και αν δεν το επιχειρήσουν πριν από τις εκλογές, θα το έχουν έτοιμο και μετεκλογικά…
Ο Παύλος Τσίμας, αυτός ο πρώην «αριστερός» ο οποίος «ζυμώνει», συνθέτει και αναπαράγει τις «φωτισμένες» και μακάβριες «ιδέες» του Λαμπρακιστάν και των διεθνών εξουσιαστών «επιτελαρχών», χθες στο «Mega», έδωσε το πραξικοπηματικό περίγραμμα:

Άρχισαν οι «αντιμνημονιακές» …καταιγίδες!

Απόσπασμα από παλιότερο άρθρο:


 
Σε ανύποπτο χρόνο, τότε που ούρλιαζαν όλοι εν χωρώ για την «αναγκαιότητα» των Μνημονίων, είχαμε υπογραμμίσει τούτο: Αυτοί που ουρλιάζουν σήμερα υπέρ των Μνημονίων, αύριο θα τα αναθεματίζουν, διότι το ίδιο το καθεστώς για να διασωθεί και να «ξεπλυθεί» θα χρησιμοποιήσει τα Μνημόνια και κάποια ανδρείκελά του σαν αποδιοπομπαίους τράγους…
Σήμερα αρχίζει να δυναμώνει η ρητορική νεροποντή

"Γέμισαν" τα δύο μεγάλα "κενά" του ΛΑΟΣ - Στη θέση του Βορίδη ο Κύρτσος και του Αδωνι η Μπάρμπα

Λαϊκόν επιμύθιον:
"Ο κουφός και ο κλανιάρης πάνε δίπλα στα νταούλια"



ΔΙΑΒΑΣΤΕ τη συνέχεια ΕΔΩ

ΕΚΛΟΓΕΣ: Το Μάη θα σημάνουν οι καμπάνες…


«Σώπα το Μάη θα σημάνουν οι καμπάνες»!
Τους παραφρασμένους αυτούς στίχους από τραγούδι του Μίκη τους τραγουδούσαμε οι Λαμπράκηδες τον Απρίλιο του 1967.
Μετά από μια δίχρονη αλυσίδα ανακτορικών πραξικοπημάτων, είχαν προκηρυχτεί εκλογές για τις 28 Μαΐου του 1967.
Οι εκλογές δεν έγιναν ποτέ: Τις πρόλαβε το ανοικτό δικτατορικό πραξικόπημα των συνταγματαρχών της 21ης Απριλίου!!!
Σήμερα,

Τρίτη 10 Απριλίου 2012

ΛΑ.Ο.Σ: Το σούπερ μάρκετ του γλοιώδους και του γελοίου


Οι επιθανάτιοι σπασμοί του ΛΑ.Ο.Σ έχουν προκαλέσει πανικό στον Καρατζαφέρη και κυρίως στους «νταβάδες» που εναγωνίως μοχθούν να διασώσουν το «λαγό» τους…
Αυτοί, βεβαίως, οι επιθανάτιοι σπασμοί (σαν αυτούς του σφαγμένου κόκορα), βγάζουν στην επιφάνεια όλα τα απορρίμματα του γελοίου και του γλοιώδους της καρατζαφέρειας κακοήθους αθλιότητας.

Υπογραμμίζαμε

Πότε θα «αναστηθεί» και η σκωληκόβρωτος Παιδεία;

Δημήτρης Νατσιός
Δάσκαλος-Κιλκίς

«Ημείς νικώμεν, νικώντων των άλλων»
άγιος Νικόλαος Καβάσιλας

Ο οσιακής μνήμης Γέροντας Παϊσιος ο Αγιορείτης, στύλος νεοφανής της Ορθόδοξης Εκκλησίας, συμβούλευε όσοι δάσκαλοι έχουν αναφορά στην πίστη και την πατρίδα και εργάζονται με φιλότιμο και αρχοντιά για το καλό των παιδιών, να παίρνουν την Πρώτη Δημοτικού. Είναι η κρισιμότερη τάξη.

Η «φόλα» Καμμένου και τα «βαποράκια» της…




Μόνο όσοι μεθάνε και υπνωτίζονται από τους ήχους των λέξεων δεν μπορούν να αντιληφτούν ότι το κόμμα του Καμμένου είναι μια κατασκευασμένη εφεδρεία του καθεστώτος.
Γράφαμε, μεταξύ άλλων, στο άρθρο μας «Καμμένος: Η νέα ξόβεργα»:

Δευτέρα 9 Απριλίου 2012

Οι «αντιμνημονιακές» φόλες…


Πάντα η «αριστερά» ήταν αυτή που πρωτοτυπούσε στην κατασκευή κάθε νέου καθεστωτικού ιδεολογήματος και πρωτοστατούσε στην προώθησή του.
Όλα τα νέα ιδεολογήματα του διεθνούς χρηματιστηριακού κεφαλαίου (Νέα Τάξη) αυτή η «αριστερά» (να μην ξεχνάμε τα εισαγωγικά) τα κατασκεύασε, τα περιτύλιξε με τα ροζ χρώματα και τα κυκλοφόρησε:

Κυριακή 8 Απριλίου 2012

Ο τρόμος των παρασίτων


Γράφαμε μεταξύ άλλων στο προχθεσινό μας άρθρο: «ΠΑΣΟΚ: Η μοχθηρία της παχυδερμίας που σου “τρυπάει” και το στομάχι».
«Αυτό που δεν μπορεί να αντέξει το στομάχι μας είναι το ιστορικά ασύστολο, απίθανο και απίστευτο θράσος της ψυχωτικής αχρειότητας και γελοιότητας των παρασίτων του ΠΑΣΟΚ: Θράσος δωσίλογης μοχθηρίας και παχύδερμης αναισθησίας.
Θράσος που καταγράφεται

Το αβυσσαλέο θράσος των ληστών και των δωσίλογων


Έχουν ισοπεδώσει τα πάντα και ζητούν την ψήφο μας…
Μας έχουν μετατρέψει σε ζωντανά λείψανα και ζητούν τη ψήφο μας για να μας μετατρέψουν σε άψυχα κουφάρια και να μας θάψουν…

Και τα ανδρείκελα του δωσιλογισμού και της φαιής προπαγάνδας μας απειλούν και από πάνω πως

  © Blogger templates Newspaper by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP