Τρίτη 11 Απριλίου 2017

20ο Συνέδριο ΚΚΕ Η Λαϊκή Εξουσία προ... των Πυλών

Του Γ. Σιώζου


Μετά την αποκάλυψη του Γ.Γ. του ΚΚΕ Δ. Κουτσούμπα στο 20ο Συνέδριό του, ότι τμήματα της Αστικής Τάξης, είτε άμεσα είτε έμμεσα, απεργάζονται την έξοδο της χώρας από την Ε.Ε., βαθιά ανησυχία διακατέχει τους κύκλους της Αστικής Τάξης, εγχώριας και Ευρωπαϊκής.
Ήδη ο ΣΕΒ, η Ένωση Ελλήνων Εφοπλιστών και το Διευθυντήριο των Βρυξελλών, έντονα προβληματισμένοι, αποφάσισαν την διεξαγωγή εντατικών ερευνών, για την αποκάλυψη των Προδοτών της Τάξης τους.


Η ΕΥΠ, λόγω της βαρύτητας της καταγγελίας του κου Κουτσούμπα, έχει εγκαταλείψει κάθε άλλη δραστηριότητα και συνεπικουρούμενη από την INTERPOL, προσπαθεί να εξιχνιάσει την υπόθεση.

Το περίφημο "μαγικό" βαλιτσάκι της ΕΥΠ έχει πάρει φωτιά, παρακολουθώντας εντατικά γραφεία και στέκια, ακόμη και κρεβατοκάμαρες, ισχυρών οικονομικών παραγόντων.

Των παρακολουθήσεων δεν εξαιρέθη ούτε ο ίδιος ο κος Στουρνάρας, αξιοποιώντας μία πληρφορία που στο παρελθόν δεν είχε αρκούντος αξιολογηθεί, ότι το βλέμμα του το τελευταίο διάστημα είναι ελαφρώς "απλανές".

"Αξιόπιστες" Ευρωπαϊκές πηγές
επίσης αναφέρουν, ότι αυτό το ζήτημα απασχόλησε και το τελευταίο Eurogroup, φέρνοντας σε δύσκολη θέση τον κο Τσακαλώτο.

Επί του θέματος ζητήθηκε και η γνώμη του κου Σόιμπλε.

Αυτός με την "Ολύμπια" αταραξία η οποία τον διακρίνει συμφωνώντας βεβαίως ότι το ζήτημα χρήζει περαιτέρω διερευνήσεως, όμως εξέφρασε την άποψη, ότι μπορεί να πρόκειται και για σχέδιο των κομμουνιστών, προκειμένου να διασπάσουν την ενότητα της Αστικής Τάξης.

Ίσως τόνισε, να υπάρχει και μυστική συμφωνία μεταξύ Κουτσούμπα, Λαφαζάνη, ΑΝΤΑΡΣΥΑ και άλλων "λαθρόβιων" κομμάτων και εντύπων της Αριστεράς, πιθανόν και Τραμπακικών αποκλίσεων, δυνάμεων του Ρεπουμπλικανικού κόμματος που δρουν στην Ελλάδα, προκειμένου να πλήξουν την Ε.Ε.

Δεν παρέλειψε να τους υπενθυμίσει και την γνωστή ρήση του Λένιν: Ότι προκειμένου να ανατρέψουμε την Αστική Τάξη, είναι επιτρεπτό να συμμαχήσουμε με τον Διάβολο.

Η ως άνω παρατήρηση, προκάλεσε και το συγκαταβατικό μειδίαμα της κας Μέρκελ, κόρης Πάστορα που ως μέλος της Κομσομόλ, γνωρίζει από πρώτο χέρι τις δολοπλοκίες τους.

Για μιά ακόμη φορά, ένα Συνέδριο του ΚΚΕ προκάλεσε όχι μόνον έντονο το Ελληνικό ενδιαφέρον, αλλά και το Ευρωπαϊκό.

Και το σημαντικότερο αυτού του Συνεδρίου, μάλιστα με κομμουνιστική σφραγίδα.

Παρουσίασε σε όλη τους την έκταση και με πλήρη "τεκμηρίωση", τα αντιδραστικά σχέδια τμημάτων της Αστικής Τάξης και των συμμάχων της Λύκων με "Αριστερή" προβιά, που οδηγούν σε καταστροφή την χώρα, στην εξαθλίωση του Λαού της, ιδιαιτέρως της Εργατικής Τάξης.

Με αυτές τις διαπιστώσεις του Συνεδρίου του ΚΚΕ και της "Φωτισμένης" ηγεσίας του, είναι βέβαιο ότι η Λαϊκή Εξουσία είναι απλώς ... θέμα χρόνου.

  © Blogger templates Newspaper by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP