Σάββατο 1 Απριλίου 2017

Οι νεοφιλελεύθερες ψεύτικες ειδήσεις του Στέφανου Χίου

Grexit


Δεν είναι να περιμένει κάποιος και πολλά από έναν δημοσιογράφο που έχει περάσει από τα τηλεπαράθυρα της Τατιάνας όπως ο Στέφανος Χίος.
Όταν όμως αναπαράγει και διαδίδει ψευδείς και κατασκευασμένες ειδήσεις που εξυπηρετούν το καθεστώς των μνημονίων ενώ ταυτόχρονα παριστάνει τον αντισυστημικό αντιμνημονιακό πατριώτη δεν γίνεται να το αφήσουμε να περάσει έτσι.


Πριν πάμε όμως στο νέο δημοσιογραφικό κατόρθωμα παραπληροφόρησης του Χίου πρέπει να αναφέρουμε το εξής. Είναι άξιο απορίας πως ο συγκεκριμένος τύπος ενώ βρίζει χυδαία και εντελώς απολιτικά όποιον μιλάει ελληνικά και φοράει παπούτσια συνεχίζει απτόητος χωρίς καμιά ιδιαίτερη επίπτωση. Οποιοδήποτε άλλος απλός πολίτης επιχειρήσει να κάνει κάτι παρόμοιο θα είχε γονατίσει από τις μηνύσεις και τις αγωγές.

Όποιος αντέχει ένα μικρό μόνο δείγμα γραφής ΕΔΩ:
https://www.youtube.com/watch?v=PdTHi3hIwFw


Φυσικά η ασυλία την οποία απολαμβάνει μόνο τυχαία δεν είναι και όλος αυτός ο οχετός ύβρεων αποτελεί το ''αντισυστημικό'' παραπέτασμα καπνού για τους αφελείς. Γιατί ο Χίος και το μακελειό ούτε αντιμνημονιακοί ούτε αντισυστημικοί είναι και ένα χαρακτηριστικό παράδειγμα είναι η μνημονιακή ράδιο αρβύλα που αναμετάδωσαν.


Διαβάστε τη συνέχεια εδώ:
http://grexitblog.blogspot.gr/2017/04/blog-post.html

  © Blogger templates Newspaper by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP