Κυριακή 7 Μαΐου 2017

Η τραγωδία των νέων "μαφιόζων" της "εξυγίανσης"...

Από αναγνώστη

Το τελετουργικό του νέου χαλίφη:
Προσγείωση με ελικόπτερο και
υποδοχή από τον Μπέο…

Ο Κύζας ήταν ο προάγγελος και όσα έγιναν τις τελευταίες μέρες με τον τελικό κυπέλλου στο ποδόσφαιρο αποκαλύπτουν και στον πλέον αδαή τι συμβαίνει.
Ο μαφιόζος Σαββίδης, με τον άλλο μαφιόζο το Μελισανίδη έταξαν στον τρίτο μαφιόζο της παρέας τον εν αργία δήμαρχο Βόλου το Μπέο να γίνει ο τελικός στο Βόλο.
Σε ένα γήπεδο που δεν πληρούσε ούτε στο ελάχιστο τις προϋποθέσεις.


Ο υφυπουργός αθλητισμού Γιώργος Βασιλειάδης αντιλαμβανόμενος την παρωδία που θα επακολουθήσει, τον κίνδυνο σοβαρών επεισοδίων και τις ποινικές ευθύνες που θα είχαν όσοι υπέγραφαν για να γίνει ο ποδοσφαιρικός αγώνας σε ένα χώρο που δεν πληροί τις προϋποθέσεις θέλησε να αναβάλει τον τελικό.

Τότε ο Σαββίδης έβαλε τον Νίκο Παππά με τον οποίο έχει νταραβέρια για την αγορά του ΔΟΛ να πιέσει το Βασιλειάδη.

Αυτός αντί να παραιτηθεί ένιψε εν τέλει, ως άλλος Πόντιος Πιλάτος, τας χείρας του, παρέπεμψε στον Τσίπρα και αρκέστηκε να μην παρευρεθεί στον αγώνα.

Ο Τσίπρας υπέκυψε στο Σαββίδη και έδωσε το οκ για να γίνει ο αγώνας.

Την ίδια ώρα που ''δημοσιογράφοι'' την έπεφταν στο Βασιλειάδη, ο Μπέος με τους τσάτσους του και την ''επιτροπή εξυγίανσης'' μιλούσαν για ''γιορτή του ποδοσφαίρου'' και ''αγώνα αντάξιο Τσάμπιονς Λιγκ''

Το τι έγινε στο Βόλο με τα επεισόδια, τους πάνω από εκατό εξακριβωμένους τραυματίες, τους μαχαιρωμένους και τη διαιτητική σφαγή ως αντάλλαγμα για τις ''υπηρεσίες'' του Σαββίδη τα είδαν όλοι. Από καθαρή τύχη δεν υπήρχαν νεκροί.

Αυτό που δεν είδε κανείς είναι έναν υπεύθυνο από όλους αυτούς να πει μια κουβέντα έστω για το θεαθήναι. Έναν εισαγγελέα να παρέμβει και κάποιον να αναλαμβάνει τις ευθύνες του.

Μήπως τις ρίξουν τελικά στη μαιευτήρα-γυναικολόγο Χρυσούλα Κολημήτρα (αναπληρώτρια προϊσταμένου της διεύθυνσης δημόσιας υγείας και κοινωνικής μέριμνας της περιφερειακής ενότητας Μαγνησίας) που έβαλαν να υπογράψει για την καταλληλότητα του γηπέδου;

Είναι να... γεννάει κανείς!


 Διαβάστε και εδώ:
http://www.resaltomag.gr/forum/viewtopic.php?t=10555

  © Blogger templates Newspaper by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP