Τρίτη 16 Οκτωβρίου 2018

Ο Άπονος Πόνος Πάνος Καμμένος


Ο Άπονος Πόνος Πάνος Καμμένος - Media
ΣΤΑΘΗΣ

Τέτοια παρακμιακή κατρακύλα δύσκολα θα μπορούσε να φαντασθεί κανείς πριν να αναλάβει τη διακυβέρνηση η Λούμπεν Αριστερά. Τέτοια ασφυκτική Αμερικανοκρατία, μάλλον δεν έχει ξαναζήσει η χώρα (Προτεκτοράτο πλέον) από την εποχή του Εμφυλίου και της Χούντας. Ο ξεπεσμός της χώρας λαμβάνει πια διαστάσεις ιστορικού αξιοπερίεργου:
πρώτη φορά κατατίθεται Προϋπολογισμός Δόκτωρ Τζέκυλ και Μίστερ Χάυντ, διττός, με δύο φύσεις σε ένα σώμα. Πρώτη φορά δίδυμα είδη, όπως ο κ. Καμμένος ή ο κ. Πολάκης, αποτελούν τους Ηρακλείς ενός ηθικού πλεονεκτήματος που κυλιέται από βούρκο σε βόθρο. Ο κ. Πολάκης πιστεύει ότι ο ΣΥΡΙΖΑ μπορεί να κερδίσει τις εκλογές, αν χώσει στη φυλακή πολιτικούς αντιπάλους (κατά προτίμησιν τον κ. Λοβέρδο). Όμως ο κ. Πολάκης είναι το στόμα του Τσίπρα. Δεν είναι ένας τυχαίος συριζόμυαλος (έτσι όπως κατάντησε αυτό το κόμμα η ηγετική του ομάδα), αλλά ένας official Τιμητής ορμώμενος από τα έγκατα της Λούμπεν Αριστεράς.
  Το ίδιο Τιμητής (πλην όμως και της Λούμπεν Αριστεράς) τυγχάνει και ο συγκυβερνήτης (Πάνος) του κυβερνήτη (Αλέξη). Ο οποίος συγκυβερνήτης του κυβερνήτη κατηγορεί τους δυστυχείς της «Εφ.Συν.» ότι τα παίρνουν (με την ίδια ευκολία που η «Εφ.Συν.» έχει κατηγορήσει για εθνικισμό, ρατσισμό και αντισημιτισμό τους μισούς Έλληνες. Γνωστούς και ως «Ετερόκλητους Όχλους»).
Όμως εστί Δίκης οφθαλμός (έστω και αλλήθωρος, όπως όταν χρησιμοποιεί τυχάρπαστους Πάνους). Το ουσιώδες είναι ότι το δίδυμο είδος Τσίπρας - Καμμένος αποτελεί λαμπρή απόδειξη της σοφίας του ρητού: κύλησε ο τέντζερης και βρήκε το καπάκι.
  Το διττό σχήμα διακυβέρνησης της Λούμπεν Αριστεράς τύπου Καρανίκα - Τζάκρη με τη Λούμπεν Δεξιά τύπου Πανοδημήτρη Καμμένου - Παπακώστα, έχει φέρει τη χώρα σε τέτοια παρακμή, που στο τέλος ο κ. Πάιατ εκτός από καθήκοντα χωροφύλακα, στρατηγού, νομάρχη, λάινσμαν, αρχιτραπεζίτη, νονού και ταρίφα, θα αναλάβει και τα καθήκοντα παπά στις ενορίες να κοινωνάει τα παιδάκια.
  Είναι πια βαθιά η παρακμή. Η χώρα κυβερνάται (;) με παιδαριώδεις συνωμοσίες και συνθλίβεται (χωρίς κανένα ερωτηματικό) από το σιδερένιο πέλμα των Δανειστών. Κάθε μέρα προκύπτει κάτι το γελοίον, χωρίς ουδείς να γνωρίζει τι το γελοιωδέστερο θα γεννήσει η επομένη. Το Κανάβεραλ της Κολοπετινίτσας.
  Στο μεταξύ βγαίνουν στον πλειστηριασμό σπίτια των 53 τ.μ. (για 36.500€) ή των 81 τ.μ. (για 55.000€) – α ρε μπαγαμπόντηδες, σφάξιμο που τραβάτε στον κοσμάκη…  

 ΠΗΓΗ:
http://www.topontiki.gr/article/293243/o-aponos-ponos-panos-kammenos

  © Blogger templates Newspaper by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP