Σάββατο 10 Αυγούστου 2019

ΝΔ-ΣΥΡΙΖΑ: Η ομοιομορφία των «εκτελεστών» του 4ου Ράιχ…


Μόνο οι δραματικά αφελείς και οι τυφλωμένοι από τον κομματικό κρετινισμό δεν είναι σε θέση να διακρίνουν την ιδεολογική και πολιτική ΤΑΥΤΙΣΗ της ΝΔ και του ΣΥΡΙΖΑ: Οι δίδυμοι αδελφοί του 4ου Ράιχ…
Αυτοί οι δύο κεντρικοί κυβερνητικοί πυλώνες της κατοχικής Βουλής ανταγωνίζονται μόνο σε τούτο:
Στο ποιος θα εκτελέσει πιο αποτελεσματικά και δουλικά τα συμβόλαια θανάτου των μαφιόζων του χρήματος, στο ποιος θα διαχειριστή πιο μοχθηρά το προτεκτοράτο (Ελλάς) των νέων αποικιοκρατών, στο ποιος θα γλείψει, με μεγαλύτερο πάθος, τις μπότες των διεθνών μηχανισμών της Νέας Τάξης (4ο Ράιχ).


Αυτός ο υπερβάλλοντας ζήλος της γλοιώδους δουλικότητας προς τα μεγάλα αφεντικά του διεθνούς ιμπεριαλισμού, εξαφανίζει, ακόμα, και τις γωνίες των μορφικών μικροδιαφορών τους, ισοπεδώνει και τα εξωτερικά γνωρίσματα της πολιτικής εκφραστικότητας…

Τα μέλη των κομμάτων αποκτούν μια τέτοια ομοιομορφία, όχι μόνο ιδεολογική και πολιτική, αλλά και προσωπικής συμπεριφοράς, που μοιάζουν σαν να έχουν βγει από την ίδια κομματική κόπια και σαν να έχουν αλεστεί από τις ίδιες μυλόπετρες: Τις μυλόπετρες της πλανητικής δικτατορικής εξουσίας…

Γι αυτό και απαστράπτουν όλα τα χαρακτηριστική της επαρμένης ΑΛΗΤΕΙΑΣ και της φρενοβλαβούς ΑΠΑΤΕΩΝΙΑΣ…

Η εφιαλτική ομοιομορφία της γουρουνίσιας όψης…


Διαβάστε ένα από τα πολλά παραδείγματα, το οποίο αλιεύσαμε ΕΔΩ:
https://www.imerodromos.gr/mia-akoma-kolotoympa-apo-ton-mpogdano/


Μια ακόμα κωλοτούμπα από τον Μπογδάνο
ΓΕΡΑΣΙΜΟΣ ΛΙΒΙΤΣΑΝΟΣ


Τώρα θέλει ...αυστηρή εφαρμογή των Πρεσπών -Ζήτησε να εποπτευθεί η πλήρης εφαρμογή της συμφωνίας και από την Επιτροπή Εξωτερικών & Άμυνας της Βουλής.

Την αυστηρή εφαρμογή της συμφωνίας των Πρεσπών και μάλιστα με την εποπτεία και της Βουλής θέλει τώρα ο Κωνσταντίνος Μπογδάνος, που προεκλογικά υπήρξε διαπρύσιος πολέμιός της. Φυσικά δεν εντυπωσιάζει κανέναν η τακτική της κωλοτούμπας από το συγκεκριμένο πρόσωπο. Μόνο που επειδή τυγχάνει βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας η δήλωσή του έχει και πολιτικές προεκτάσεις.

Ας επιλέξουμε τυχαία μία από τις δεκάδες δηλώσεις που έχει κάνει ο βουλευτής, πλέον, της Νέας Δημοκρατίας σχετικά με την Συμφωνία των Πρεσπών. Στις 29 Γενάρη δήλωνε επί παραδείγματι πως
«αυτό που θα έχει συμβεί με την ψήφιση της Συμφωνίας των Πρεσπών είναι η υποθήκευση ενός μέρους της εθνικής μας ταυτότητας και η υποψηφιότητά μας ως έθνους για χοντρά μπλεξίματα στο μέλλον, το οποίο δεν μπορούμε να προβλέψουμε».
Πρόσθεσε μάλιστα πως «αυτό που θα μείνει θα είναι ένα αμφίαιμο έθνος ψευδομακεδόνων, οι οποίοι με τη στήριξη των προαιώνιων και παραδοσιακών εχθρών του ελληνισμού θα μας δημιουργήσουν πάρα πολύ σοβαρά προβλήματα».

Αντίστοιχη ρητορική άλλωστε ακολούθησε ο Κ.Μπογδάνος και τους επόμενους μήνες πριν και μετά την ψήφιση της συμφωνίας. Μάλιστα ήταν ιδιαίτερα μαχητικός αφού με ανάρτησή του στα social media στις 15 Γενάρη, δικαιολόγησε όλους όσους ασκούσαν πιέσεις προς τους βουλευτές με απειλητικές επιστολές και άλλους τρόπους.

Φαίνεται όμως πως …κάτι άλλαξε το τελευταίο διάστημα.

Έτσι λοιπόν στην τελευταία συνεδρίαση της επιτροπής Εξωτερικών και Άμυνας της Βουλής την Τετάρτη, όχι απλά ζήτησε την αυστηρή τήρηση της Συμφωνίας των Πρεσπών, αλλά υπερθεμάτισε λέγοντας ότι πρέπει η κοινοβουλευτική επιτροπή να εποπτεύσει την τήρηση της συμφωνίας. Μια δήλωσε που μάλλον άφησε άφωνους τους υπόλοιπους βουλευτές της Ν.Δ που βρίσκονταν στην αίθουσα, που μάλλον εύχονταν να περάσει απαρατήρητη.

Όπως χαρακτηριστικά δήλωσε ο Κωνσταντίνος Μπογδάνος:

«Ένα από τα ευαίσθητα ζητήματα που άπτονται του αντικειμένου της Επιτροπής είναι η Συμφωνία των Πρεσπών. Επί του γράμματος και του πνεύματος της συγκεκριμένης συμφωνίας πολλές έριδες έχουν καταγραφεί, πολλοί θα συμφωνήσουμε, πολλοί θα διαφωνήσουμε. Έχω όμως τη βεβαιότητα, ότι όλοι ευρισκόμενοι εντός της αιθούσης συμφωνήσαντες και διαφωνήσαντες, υπέρ ψηφίσαντες και κατά ψηφίσαντες την εν λόγω συμφωνία, θα βρεθούμε σύμφωνοι, στο ότι καλούμαστε να επιβλέψουμε την κατά το δυνατόν αυστηρότερη εφαρμογή της. Εισηγούμαι, λοιπόν, η Επιτροπή να ασκήσει εποπτεία και έλεγχο σε παραμέτρους τήρησης της συμφωνίας».

Ακούγοντας αυτή την δήλωση ο πρώην υπουργός εξωτερικών Γιώργος Κατρούγκαλος, δεν την άφησε ασχολίαστη και μάλλον … «τρόλλαρε» κατά το κοινώς λεγόμενο τον Κ.Μπογδάνο λέγοντας πως «η πιστή τήρηση της συμφωνίας αποτελεί βασική μέριμνα της ελληνικής πολιτείας. Όμως, δεν είναι αρμοδιότητα της Επιτροπής μας, αλλά είναι αρμοδιότητα εκτελεστική. Ανήκει στο Υπουργείο Εξωτερικών, όπου υπάρχει αρμόδια Επιτροπή του Υπουργείου που παρακολουθεί την εφαρμογή της συμφωνίας».

Να σημειωθεί πάντως πως δεν είναι η πρώτη φορά που βουλευτής της Ν.Δ θέτει θέμα αυστηρής εφαρμογής της συμφωνίας. ‘Εχει προηγηθεί ο υπουργός Εθνικής Άμυνας Νίκος Παναγωτόπουλος και ο αναπληρωτής υπουργός Εξωτερικών Μιλτιάδης Βαρβιτσιώτης παρότι στην συνέχεια επιχείρησαν να ανασκευάσουν τις δηλώσεις τους.

  © Blogger templates Newspaper by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP