Παρασκευή 24 Ιανουαρίου 2020

Μακάβριος δωσιλογισμός: Εξαφάνισαν τον Αλεξάντερ Βίνικ…


«Πήραν τον Αλεξάντερ από το Νοσοκομείο με απειλές στους γιατρούς ότι “εντέλλονται να τον παραδώσουν”, η τύχη του αγνοείται…»
Νίκος Κωνσταντόπουλος: «Είναι πρωτοφανές να γίνονται παρασκηνιακές διαβουλεύσεις πίσω από την πλάτη των δικαστικών θεσμών»!
Τόνισε ακόμα:


«Εύχομαι να μη συμβεί τίποτα στον άνθρωπο που αυτή τη στιγμή βρίσκεται σε απεργία πείνας. ΗΠΑ και Γαλλία διώκουν τον Βίνικ για κάτι που δεν διώκεται στην Ελλάδα. Περιφρονείται και η διεθνής νομιμότητα, στη χώρα. Να μας δοθεί μια επίσημη εξήγηση γιατί καταπατώνται όλα, ώστε να γίνει η υπακοή σε κάποιες εντολές».

Υπογράμμισε:


«Δεν είναι μια τυπική υποθεση η έκδοση Βίνικ. Χρησιμοποιείται ως πρώτη ύλη για την επίδειξη ενός πρωτοφανούς και αηδιαστικού παρεμβατισμού. Μετά από μεγάλο διάστημα ψυχρότητας στις σχέσεις Ελλάδας και Ρωσίας, κατά την επίσκεψη Δένδια στη Μόσχα, ο Ρώσος ΥΠΕΞ έθεσε ως πρώτο θέμα την επελευθέρωση Βίνικ. Ο Έλληνας Υπουργός απάντησε ότι θα το κάνει. Η ρωσική κυβέρνηση είπε δημόσια ότι την κορόιδεψαν».

Τέλος αναφερόμενος στις αποφάσεις έκδοσης του Βίνικ σε Γαλλία, ΗΠΑ, είπε ότι πρόκειται για «αυτοεξευτελισμό της Ελλάδας απέναντι στη Ρωσία».

Ολόκληρο το ρεπορτάζ εδώ:
http://www.press-gr.com/2020/01/blog-post_9581.html


 Διαβάστε και εδώ:
http://www.resaltomag.gr/forum/viewtopic.php?p=37453#37453

  © Blogger templates Newspaper by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP