Κυριακή 31 Ιουλίου 2022

"Οικο-αποκιοκρατία": η έσχατη ενεργειακή υποκρισία των Ευρωπαίων καταδικάζει ξανά την Αφρική.

 

Η ΕΕ, με επικεφαλής βεβαίως-βεβαίως τη σούπερ εξαγωγική Γερμανία, δεν θέλει οι χώρες της Αφρικής να εκμεταλλευθούν τα εγχώρια ορυκτά καύσιμα, αλλά να βάζουν ανεμογ@@ήτριες και φωτοβολταϊκά, με δάνεια που θα τους δίνει η Δύση. Μια νέα μορφή, "πράσινης" αποικιοκρατίας γεννήθηκε, μπορούμε να την αποκαλέσουμε "Οικο-αποικιοκρατία". Την ίδια ακριβώς χρονική στιγμή, που η ΕΕ αρνείται στους Αφρικανούς το δικαίωμα να καίνε το δικό τους κάρβουνο και να ψάχνουν για δικό τους φυσικό αέριο, η μείωση της ροής του Ρωσικού αερίου στη Γερμανία και τις λοιπές χώρες της ΕΕ έχει οδηγήσει τους πάντες στην αναβίωση της χρήσης κάρβουνου για ηλεκτροπαραγωγή!

 

 

 

Το πιο πάνω γραφικό εμφανίστηκε στο τουίτερ και είναι απολύτως ενδεικτικό της ενεργειακής ηλιθιότητας της ΕΕ, ενώ ταυτόχρονα είναι απολύτως αποκαλυπτικό της Οικο-αποικιοκρατίας: οι προβολές στοιχείων για το 2023 δείχνουν πως οι αναμενόμενες εκπομπές αερίων του θερμοκηπίου από την ΕΕ, λόγω της επαναλειτουργίας των ανθρακικών εργοστασίων ηλεκτροπαραγωγής και της χρήσης λιθάνθρακα για θέρμανση, είναι μεγαλύτερες από πάρα πολλές άλλες χώρες. Προσοχή, όχι οι συνολικές εκπομπές της ΕΕ, αλλά μόνο αυτές που αφορούν τα εργοστάσια που επαναλειτουργούν.

 

 

 

Ήταν μόλις τον περασμένο Νοέμβριο, στη Σύνοδο του ΟΗΕ (COP26) στη Γλασκώβη, που οι Δυτικοί πίεσαν τους ...

 

 

 

Αφρικανούς να ξεχάσουν τις χρηματοδοτήσεις για έργα ορυκτών καυσίμων στην Αφρική. Μια εντελώς ηλίθια πολιτική, που στέλνει τους Αφρικανούς κατευθείαν στη αγκαλιά της Κίνας.

 

 

 

Οι αναρτήσεις μας δημοσιεύονται στο greeklignite.blogspot.gr και αναδημοσιεύονται στο MeWe. Από 1/7/2021 πλέον δεν ανεβαίνουν στο Facebook.

 

 

 

Η αναδημοσίευση επιτρέπεται μόνο εφόσον, είτε στην αρχή είτε στο τέλος, φαίνεται υποχρεωτικά και ξεχωριστά ολόκληρο το κείμενο "Πηγή: greeklignite.blogspot.gr", ακόμα κι αν κάνετε αναδημοσίευση από αλλού. Μην κάνετε πως δεν καταλαβαίνετε!

 

 

 

Την ίδια ώρα η Κομισιόν βρήκε ΤΗ λύση στο πρόβλημα της μειωμένης ροής του Ρωσικού φυσικού αερίου: θα πρέπει όλοι να μειώσουν την κατανάλωση 15%! Πονάει χέρι, κόψει κεφάλι! Μαντέψτε ποια χώρα χαιρέτησε θριαμβευτικά την πρόταση της Κομισιόν: φυσικά η Γερμανία! Μόνο που στη μετά Μέρκελ εποχή οι μικροί βγάζουν γλώσσα και Ισπανία-Πορτογαλία-Ιταλία-Πολωνία, μαζί κι η Ελλάδα, τους είπαν "πριτς, δεν σφάξανε!"

 

 

 

Κατόπιν αυτού, η ΕΕ θα καίει κάρβουνο για ηλεκτροπαραγωγή μέχρι Δευτέρας Παρουσίας! Η "σωτηρία του πλανήτη" απ' το επάρατο CO2  της ηλεκτροπαραγωγής αναβάλλεται μέχρι νεωτέρας, καθώς διαφορετικά θα κλάψουνε Ευρωπαίες μανούλες! Ας τον σώσουν τον πλανήτη οι φτωχοί κι οι Αφρικανοί είναι ιδανικοί υποψήφιοι.

 

 

 


Με άλλα λόγια οι της ΕΕ λένε απροκάλυπτα στους Αφρικανούς "σκάστε, μη καίτε κάρβουνο εσείς, για να κάψουμε εμείς!". Ή "σώστε εσείς τον πλανήτη, γιατί εμείς έχουμε άλλες δουλειές". Είναι ακριβώς η ίδια υποκρισία που βλέπουμε στο βίντεο της περιβαλλοντικά εκπορνευμένης μικρής Σουηδέζας, που, όταν δεν έχει μπροστά της αυτά που της έδωσαν να πει, πασάρει το μικρόφωνο στη διπλανή της.

 

 

 

Ουαί υμίν Φαρισαίοι υποκριτές! Αν ξανακατεβεί κάποτε ο Ιησούς στη Γη, για εσάς θ' αρπάξει πάλι το φραγγέλιο!

 

 

 

 

 

  ΠΗΓΗ


https://greeklignite.blogspot.com/2022/07/blog-post_28.html#more

 

  © Blogger templates Newspaper by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP