Κυριακή 28 Ιουλίου 2019

Καραμπελιάς: Ύστατο σωσίβιο ο Μητσοτάκης

Όπως έχουμε υπογραμμίσει πολλές φορές, με τον Καραμπελιά δεν μας εκπλήσσει τίποτα. Είναι άπειρα τα τυχοδιωκτικά ζικ-ζακ, οι καιροσκοπισμοί του και η σκόπιμη φλυαρία των σύνθετων σοφιστικών τεχνασμάτων του….
Λέμε σκόπιμη φλυαρία, διότι αυτό αποτελεί συνειδητή ΕΠΙΛΟΓΗ των «αναλύσεων» του Καραμπελιά. Μια επιλογή που συσκοτίζει τους αναγνώστες με τις φλύαρες αφαιρέσεις του και τις σοφιστείες του…

Ταυτόχρονα είναι μια επιλογή του Καραμπελιά, που μέσω αυτής, αυτοπροβάλλεται στους αδαείς, σαν σοφός, «πολυεδρικός» και επιστημονικός αναλυτής.

Πέμπτη 25 Ιουλίου 2019

Ο «Πολιτικός Πολιτισμός» της «Δημοκρατίας των ανδρεικέλων»…


Οι εικόνες είναι αποκαλυπτικότατες του «πολιτικού πολιτισμού» τους: Οι απατεώνες της κατοχικής Βουλής τα «κουτσοπίνουν» στο Προεδρικό Μέγαρο και στην αρένα της Βουλής δίνουν σώου «αντιπαραθέσεων»…
Το χειρότερο, όμως, είναι ότι μας δουλεύουν ασύστολα, με αχαλίνωτη αυθάδεια και αναίδεια: Είναι εκτελεστές των συμβολαίων του 4ου Ράιχ, «διαχειριστές» των νέων αποικιοκρατών, υπάλληλοι της νέας Μνημονιακής Κατοχής και οργανώνουν φιέστες για την …αποκατάσταση της «Δημοκρατίας»!!!

«Πολιτικός Πολιτισμός»: Λεκτικό σχήμα ΑΠΑΤΗΣ…


Οι πολιτικές δυνάμεις του Κοινοβουλίου της ελληνικής αποικίας είναι πολύ ευρηματικές στις κατασκευές Λεκτικών Σημάτων πολιτικής ΑΠΑΤΗΣ. Έχουν διδαχτεί καλά το μάθημα από τα επιτελεία του 4ου Ράιχ: Επιτελεία δολοφονίας των λέξεων και εννοιών, επιτελεία αλλοίωσης και αναστροφής των νοημάτων, επιτελεία κατασκευής ΜΥΘΩΝ και εκτρωμάτων ΑΠΑΤΗΣ…
Το καινούργιο λεκτικό τερατούργημα της πολιτικής απάτης είναι: «Πολιτικός Πολιτισμός»!!!

Ο μύθος του Κωνσταντίνου Καραμανλή


Σε κάθε επέτειο για την «αποκατάσταση της Δημοκρατίας» γίνεται μια συστηματική «πλύση εγκεφάλου» αγιοποίησης του Κωνσταντίνου Καραμανλή.
Ο άνθρωπος που περιχαράκωσε με σιδεριές τη Δημοκρατία, προβάλλεται αφηνιασμένα ως «σωτήρας» της: αυτός που την αποκατέστησε…
Αναδημοσιεύουμε ένα παλιό μας κείμενο, σχετικό με αυτό το μύθο:

Κυριακή 21 Ιουλίου 2019

Βελόπουλος: Η πατριδοκάπηλη γελοιότητα…


Ο Βελόπουλος μέσα στον οίστρο των φλύαρων ανοησιών του αποκαλύπτει τον πυρήνα του πολιτικού του χαρακτήρα…
Ξεστόμισε, λοιπόν, εναντίον των κυβερνητικών υπαλλήλων του 4ου Ράιχ (ΝΔ-ΣΥΡΙΖΑ) την εξής ανοησία:
«Αν αυτοί λένε εμάς πατριδοκάπηλους, μπορώ και εγώ να πω ότι είναι πατριδοκτόνοι και Μακεδονοκτόνοι…»!

Παρασκευή 19 Ιουλίου 2019

Η Συμφωνία των Πρεσπών και η εξευτελιστική κωλοτούμπα της ΝΔ

Από Κ. Μ.
Η εικόνα ίσως περιέχει: κείμενο Δεν πέρασαν παρά μόνο μερικοί μήνες που η ΝΔ κατάγγελνε την Συμφωνία των Πρεσπών και μιλούσε για εκχώρηση απαράγραπτων εθνικών δικαιωμάτων όπως η Μακεδονική Εθνότητα και η Μακεδονική γλώσσα, ενώ στη βάση αυτή συμμετείχε στα ογκώδη συλλαλητήρια για την υπεράσπιση της Μακεδονίας με το σύνθημα η “Μακεδονία είναι ελληνική”
Από την πρώτη στιγμή που ΝΔ έγινε κυβέρνηση όλα τούτα τα πολύ ορθά και άλλα πολλά

Τετάρτη 17 Ιουλίου 2019

Το εκλογικό αποτέλεσμα της 7ης Ιούλη και η Λούμπεν Αριστερά του ΣΥΡΙΖΑ

Του Ηλία Παπαναστασίου

Γράφτηκαν πολλά άρθρα τις τελευταίες μέρες για τα αποτελέσματα των Βουλευτικών εκλογών και όπως φαίνεται λείπουν κάποιοι αριθμοί. Συγκεκριμένα:
Ο ΣΥΡΙΖΑ έλαβε στις 25 Γενάρη 2015 2.245.000 ψήφους ενώ στις 7 Ιούλη 2019 1.781.000. Έχασε δηλαδή συνολικά 464.000 ψήφους δηλαδή περίπου το 21% των ψήφων του σε 4,5 χρόνια (54 μήνες) συνολικής Κυβερνητικής Θητείας.

Για ποια Αριστερά;


Του Γ. Σιώζου
 Περνούν οι μέρες θλιβερές
σ’ ένα παλιό ρολόι
και ‘γω τους αναστεναγμούς
τους παίζω κομπολόι.

Β. Τσιτσάνης

Το παλιό σκουριασμένο ρολόι της Αριστεράς, ανίκανο να μετρήσει τον παρόντα ιστορικό χρόνο, αλλά και τον μελλοντικό, καταδικάζει τα μέλη και τους οπαδούς της, σε αναστεναγμούς.
Το δικό της ρολόι, έχει την αυταρέσκεια της Αντίκας, απόλυτα συγχρονισμένο με το ένδοξο παρελθόν.

Μητσοτάκης-Τσίπρας: Οι δύο κεφαλές του 4ου Ράιχ…


Η ΝΔ εμπορεύτηκε ασυστόλως την τραγωδία στο Μάτι…
Σήμερα, ως κυβέρνηση πλέον, ανταμείβει έναν από τους «κρίκους» της αυθάδους παχυδερμίας του ΕΓΚΛΗΜΑΤΟΣ: Τον Κωνσταντίνο Τσουβάλα, τον τότε αρχηγό της ΕΛ.ΑΣ…
Και μιλάμε για αυθάδη παχυδερμία διότι ο κύριος είχε δηλώσει τότε, στη συνέντευξη της ντροπής μαζί με Τζανακόπουλο και Τόσκα (άλλα παχύδερμα της «αριστερής» αλητείας), ΠΕΡΗΦΑΝΟΣ!!!

Τρίτη 16 Ιουλίου 2019

Τένις: Ο Σέρβος που ενοχλεί την αφρόκρεμα του πλούτου…

Το αθλητικό αποτύπωμα και το «θέαμα» της αφρόκρεμας του πλούτου είναι το τένις. Η κλειστή Λέσχη της ακραίας καπιταλιστικής παρασιτίας…
Γι αυτό, σ’ αυτό το αθλητικό κύκλωμα των επιχειρηματικών σταρ του τένις, κύκλωμα που «βομβαρδίζεται» από πακτωλούς χρημάτων, καταγράφονται πιο έντονα οι «ταξικές» και πολιτικές αντιπάθειες.

Κυριακή 14 Ιουλίου 2019

ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΤΙ; (Εξαιρετικό!)


ΠΑΤΑΡΙ    
Τα αποτελέσματα της περασμένης Κυριακής, είχαν ήδη προαναγγελθεί από αυτά των Ευρωεκλογών. Ήταν κάτι παραπάνω από σίγουρο ότι από την στιγμή που η Ν.Δ στις 26 του Μάη είχε ξεπεράσει σε ποσοστά το 33%,στις 7 του Ιούλη, θα έπαιρνε με σχετική άνεση την αυτοδυναμία.
Και ότι η τιμωρία του ΣΥΡΙΖΑ από τον κόσμο, είχε ήδη δρομολογηθεί. Ο Τσίπρας και η παρδαλή από πολιτική άποψη παρέα του, πλήρωσαν την μεγάλη απάτη που διέπραξαν. Εξαπάτησαν έναν ολόκληρο λαό κάνοντας ακριβώς τα αντίθετα απ' όλα όσα είχαν υποσχεθεί. Και μάλιστα, χρησιμοποιώντας αναίσχυντα το όνομα της αριστεράς!!..

Τετάρτη 10 Ιουλίου 2019

Η φρενοβλάβεια των εκλογικών αποτελεσμάτων…

Όταν η καμπύλη της ιστορικής εξέλιξης ανεβαίνει, η πολιτική σκέψη γίνεται οξύτερη. Όταν όμως η καμπύλη τραβάει προς τα κάτω, η ανοησία κυριαρχεί πάνω στην πολιτική σκέψη…
Τις τελευταίες δεκαετίες, εκτός ελάχιστων και επεισοδιακών εξαιρέσεων, η καμπύλη τραβούσε συνεχώς προς τα κάτω…
Διευκρίνιση:

Δευτέρα 8 Ιουλίου 2019

Χρυσοχοΐδης: υπουργός προβοκάτσιας σε όλες τις κυβερνήσεις…

Ο Μιχάλης Χρυσοχοΐδης, φαίνεται ότι έχει «καπαρώσει» το υπουργείο «προστασίας του Πολίτη» (για την ακρίβεια το υπουργείο προβοκάτσιας των μυστικών υπηρεσιών, αλλά και των τρομοκρατικών τους σκηνοθεσιών) ΜΕ ΟΛΕΣ τις κυβερνήσεις!!!
Ιδεολογικά δεν αποτελεί καμία έκπληξη. Η ιδεολογική και πολιτική ταύτιση των κυβερνητικών κομμάτων (από το «εκσυγχρονιστικό» ΠΑΣΟΚ, το ΓΑΠ, τις συναινετικές κυβερνήσεις -ΠΑΣΟΚ-ΝΔ-, μέχρι τα «αριστερά» ανδρείκελα του ΣΥΡΙΖΑ), έχει συντελεστεί εδώ και πολλά χρόνια…

Στάθης: Η τιμωρία ακολουθεί το ΕΓΚΛΗΜΑ…

Η πραγματικότητα τιμωρεί σκληρά τους χλευαστές της…
Ο Στάθης ακύρωσε και εξευτέλισε τον εαυτό του για μια θέση στο κατοχικό κοινοβούλιο. Η πραγματικότητα, ωστόσο, την οποία χλεύασε, τον τιμώρησε σκληρά: Δεν ικανοποίησε τις νοσηρές φιλοδοξίες του…
Ο Στάθης περιφρόνησε χλευαστικά την πραγματικότητα διότι αγνόησε τα αυτονόητα δεδομένα της:

Κυριακή 7 Ιουλίου 2019

Δυστυχώς ο ΣΥΡΙΖΑ δεν καταποντίστηκε…


Τα «αριστερά» ανδρείκελα του 4ου Ράιχ, ηττήθηκαν στις εκλογές, συνέβαλαν στην εκτίναξη της ΝΔ σε ποσοστά αυτοδυναμίας, ΑΛΛΑ δεν καταποντίστηκαν…
Το αντιδεξιό σύνδρομο είναι βαθιά ριζωμένο στην ελληνική κοινωνία και λειτούργησε σωτήρια υπέρ της κυβερνώσας αλητείας του ΣΥΡΙΖΑ:
Ένα μεγάλο μέρος του ελληνικού λαού ψήφισε το ΣΥΡΙΖΑ για να μην έρθει ο Δεξιά και το όνομα «εφιάλτης» (Μητσοτάκης).

Παρασκευή 5 Ιουλίου 2019

Τι ψηφίζουμε;


Στις σημερινές συνθήκες, όπως ήδη γράψαμε, το καθοριστικό κριτήριο της εκλογικής μας συμπεριφοράς είναι τούτο: Το πώς θα συμβάλουμε, με την ψήφο μας, στην ΗΤΤΑ της Λαϊκής ΑΚΙΝΗΣΙΑΣ και στην ανάπτυξη και πυροδότηση του ΜΟΝΟΥ παράγοντα που κινεί την Ιστορία: Του Λαϊκού παράγοντα, των Αγωνιστικών Κινημάτων…
Η ΣΥΝΤΡΙΒΗ των «αριστερών» ανδρεικέλων αποτελεί την πρωταρχική και ΣΤΡΑΤΗΓΙΚΗ προϋπόθεση για την απελευθέρωση και πυροδότηση του Λαϊκού Παράγοντα: Την αφετηρία για την ανάπτυξη κινηματικών καταστάσεων…
Συνεπώς, το πρωταρχικό, το θεμελιακό και αφετηριακό είναι η εκλογική ΣΥΝΤΡΙΒΗ του ΣΥΡΙΖΑ!!!

Ο Βαρουφάκης αποτελεί την αναπαλαίωση της απάτης του ΣΥΡΙΖΑ

GREXIT
Το ΝΑΙ του Γιάννη στην διανειακή σύμβαση με την τρόικα

Ως γνωστόν η φύση απεχθάνεται το κενό και το κενό που αφήνει ο ΣΥΡΙΖΑ προσπάθησαν να καλύψουν οι ''συριζογενείς'' ΛΑΕ, Πλεύση ελευθερίας και ΜΕΡΑ 25. 
Από αυτούς τους τρεις ξεχώρισε και δείχνει να επικρατεί δυστυχώς ο δεξιότερος δηλαδή ο Βαρουφάκης.

Πέμπτη 4 Ιουλίου 2019

Συντριβή του Λούμπεν ΣΥΡΙΖΑ και αναγέννηση του λαού


Του Ηλία Παπαναστασίου
  Γράφαμε πριν μερικές μέρες για την σημασία της εκλογικής συντριβής του μορφώματος της Λούμπεν Αριστεράς που λέγεται ΣΥΡΙΖΑ.
Υποστηρίξαμε πως μόνο μέσα από την εκλογική συντριβή του ΣΥΡΙΖΑ υπάρχουν οι προϋποθέσεις αναγέννησης του Εργατικού–Λαϊκού Κινήματος και ανόδου της συνείδησης και υπόστασης του ελληνικού λαού σε ανώτερο επίπεδο.
Τα λίγα εικοσιτετράωρα που έμειναν μέχρι τις εκλογές φέρουν προ των ευθυνών τους όλους μας. Και αυτές οι ευθύνες βοούν συνεχώς, μας καλούν ακατάπαυστα και μας ωθούν σε τέσσερις επιλογές.

Τρίτη 2 Ιουλίου 2019

Πώς να μην δεθεί η Μεσόγειος με σχοινιά;


Του Γ. Σιώζου

Αττίλας 1, Αττίλας 2 και τώρα ένας 3ος Θαλάσσιος αυτή τη φορά, ενώ δεν αποκλείεται να επιχειρήσει και στην «νεκρή πόλη» της Αμμοχώστου.
Ξέφραγο οικόπεδο η Κύπρος, η μία από τις «εγγυήτριες» δυνάμεις, η Ελλάς, μάντρα με υλικά κατεδαφίσεως, φαιό νταμάρι, οδεύει ολοταχώς προς τις κάλπες.
Το εθνικό κέντρο κωφεύει.

Δευτέρα 1 Ιουλίου 2019

Τσίπρας: Πανικός κατάρρευσης…


Όλες οι κινήσεις του Τσίπρα είναι λάθος, για τον απλό λόγο ότι είναι κινήσεις ΟΧΙ μόνο βαθύτατης παρακμής, αλλά και καταιγιστικής κατάρρευσης…
Ο πανικός της κατάρρευσης οδηγεί τον Τσίπρα σε πράξεις νευρικής παράκρουσης, οι οποίες με τη σειρά τους βαθαίνουν τα αδιέξοδά του και επιταχύνουν τους ρυθμούς κατάρρευσης, αλλά τους ρυθμούς του πανικού του.

  © Blogger templates Newspaper by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP