Σάββατο 1 Σεπτεμβρίου 2012

Συναλλαγές απο εδώ και στο εξής μόνο με "πλαστικό κουπόνι" - Ο νέος κανονισμός της ηλεκτρονικής φυλακής

ΚΛΑΣΣΙΚΟΠΕΡΙΠΤΩΣΗ  


Απο το 2010 φωνάζαμε ότι μας κόβουν κάθε δυνατότητα επιβίωσης χωρίς την έγκριση του "Μεγάλου Αδελφού", όταν δηλαδή ο εκ των δωσιλογων και τέως πρωθυπουργεύων Γ. Παπανδρέου κατέθετε το "νέο" του φορολογικό νομοσχέδιο στο οποίο μεταξύ των άλλων απαγορεύονταν οι συναλλαγές άνω των 1500 ευρώ με μετρητά και επιτρέπονταν μόνο με χρήση πιστωτικής κάρτας , κάρτας συναλλαγών, τραπεζικής διαμεσολάβησης, ή κάρτας του πολίτη. 
  Λέγαμε τότε ότι σε λίγο θα απαγορεύσουν κάθε είδους συναλλαγή με μετρητά
χρησιμοποιώντας όπως και αλλού την πασίγνωστη μέθοδο του σαλαμιού, δηλαδή της σταδιακής μείωσης των μετρητών στις συναλλαγές μέχρι την εξαφάνισή τους και την αντικατάστασή τους με ένα "πλαστικό κουπόνι".

Αν δεν αντισταθούμε εδώ και τώρα
αρνούμενοι την νέα ταυτότητα δηλαδή την κάρτα του πολίτη τότε αύριο που θα τρέχουμε στα συσίστιά τους κρατώντας στο χέρι μας το πλαστικό τους κουπόνι δεν θα έχει νόημα κανενός είδους διαμαρτυρία και ένσταση για έναν απλούστατο λόγο. Επειδή θα έχουμε βγάλει τα μάτια μας με τα ίδια μας τα χέρια , ή όπως συνηθίζουμε να λέμε επειδή θα έχουμε δεχτεί να μας φορέσουν την πανίσχυρη ηλεκτρονική χειροπέδα που αρχικά θα έχει τη μορφή μιας "νέας πλαστικής ταυτότητας".

ΔΙΑΒΑΣΤΕ τη συνέχεια ΕΔΩ:

http://www.klassikoperiptosi.blogspot.gr/2012/08/blog-post_31.html


 ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΚΑΙ ΕΔΩ:
http://www.resaltomag.gr/forum/viewtopic.php?t=6723

  © Blogger templates Newspaper by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP