Σάββατο 29 Σεπτεμβρίου 2012

Τα νεοταξικά «άκρα» σε διαρκή διατεταγμένη «σύγκρουση»…


Ο νεοταξικός φασισμός, δηλαδή ο φασισμός των ευρω-ατλαντικών μαφιών του χρήματος, είναι αυτός που βιώνει σπαρακτικά η ανθρωπότητα, σήμερα…
Ο αποπροσανατολισμός, η λαϊκίστικη ΙΣΟΠΕΔΩΣΗ και η ΔΟΛΟΦΟΝΙΑ των πάντων, ιδιαίτερα της ΣΚΕΨΗΣ, αποτελούν τα ουσιώδη χαρακτηριστικά κάθε φασισμού. Αυτά τα χαρακτηριστικά έχουν πάρει τη μακάβρια, αλλά και πολυεδρική διάσταση της υστερικής παράνοιας, στο σύγχρονο νεοταξικό φασισμό…Μια από τις έδρες του πολυγώνου αυτής της σημερινής νεοταξικής σχιζοφρένειας είναι τούτη: Το διατεταγμένο παιχνίδι των «δίδυμων αδελφών», δηλαδή η κατασκευή, χρησιμοποίηση και καθοδήγηση, σε ΣΥΝΔΥΑΣΜΟ, από τη μια «αριστερών» του καθεστώτος ΚΑΙ από την άλλη ακροδεξιών και παρακρατικών οργανώσεων (επιδοτούμενα υπολείμματα του παλαιού φασισμού).

Για το παιγνίδι
της διατεταγμένης «αντιπαράθεσης» και της «σύγκρουσης» αυτών των κατασκευασμένων «άκρων» και τους κοινούς στρατηγούς που κινούν τα νήματα αυτού του νεοφασιστικού παιχνιδιού έχουμε γράψει πληθώρα κειμένων.

Παραπέμπουμε, ιδιαίτερα στο:
«Ο διπλός ρόλος της παρακρατικής Χρυσής Αυγής»
http://www.resaltomag.gr/forum/viewtopic.php?t=6755


Αν παρατηρήσει κάποιος προσεκτικά τα πεπραγμένα της πολιτικής συγκυρίας θα διαπιστώσει αβίαστα τούτο:
Ότι, όταν η δωσίλογη εγκληματικότητα των ανδρεικέλων κτυπάει κόκκινο, όταν δηλαδή βρισκόμαστε μπροστά σε νέες λεηλασίες, κτηνωδίες και σφαγές του ελληνικού λαού, ΤΟΤΕ ξεσπάει και ένα «σκανδαλάκι» πυροδότησης της διατεταγμένης και καθοδηγούμενης «σύγκρουσης» των «δίδυμων αδελφών»…

Πρόσφατο παράδειγμα:
Το άκρως υποκριτικό και κατασκευασμένο παιγνίδι των νεοταξικών μηχανισμών γύρω από το κακόγουστο και χυδαίο «σκανδαλάκι» βλασφημίας του Γέροντος Παϊσίου.

Όλη αυτή η κακοήθης νεοπλασία, από την αρχή μέχρι το τέλος (από τον Τατσόπουλο, τον κομήτη βλάσφημο, μέχρι την «Ορθόδοξη ευαισθησία» της Χρυσής Αυγής), ήταν καθοδηγούμενη από τους νεοταξικούς μηχανισμούς.


Βλέπε πιο αναλυτικά στο άρθρο της Κλασσικοπερίπτωσης:

"Χρυσή Αυγή" ο καλυτερος "θερμαστής" της ατμομηχανής του ΣΥΡΙΖΑ

http://www.klassikoperiptosi.blogspot.gr/2012/09/blog-post_561.html


Παραμονές, λοιπόν, της νέας καταιγίδας μέτρων ΣΦΑΓΗΣ του ελληνικού λαού, κατασκευάστηκε ένα «σκανδαλάκι», με όλες τις νεοταξικές «ομάδες κρούσης» σε διάταξη, για να σηκώσει πελώρια σύννεφα κουρνιαχτού αποπροσανατολισμού…


Είναι περιττό να μιλήσουμε για τη λευχαιμία της δολιότητας και της αφόρητης υποκρισίας:
Την αναγωγή της χυδαίας και σκανδαλολάγνους βλασφημίας σε «σάτιρα», την ίδια ώρα που όλοι οι «ευαίσθητοι» θρηνούν γοερά και σπαρακτικά για τη βλασφημία της μωαμεθανικής θρησκείας…

Στην Ελλάδα της νεοταξικής, «προοδευτικής» λέπρας είναι «βλάσφημο» ό,τι θίγει τους ξένους και κυρίως τους Ισλαμιστές, και «σάτιρα», αλλά και «προοδευτικό καθήκον», ό,τι βρίζει και φτύνει τα ιερά και τα όσια των Ελλήνων ιθαγενών…


Ιδιαίτερα, επίσης, αποκρουστική είναι και η λαϊκίστικη δημαγωγική υστερία της Χρυσής Αυγής ΥΠΕΡ της Ορθοδοξίας και των συμβόλων της!!!


Το παρακρατικό αυτό ναζιστικό κατάλοιπο «έσκουξε» για τη βλασφημία σε βάρος του π. Παϊσίου, όταν αποτελεί το πλέον φρενοβλαβές «υποκείμενο» εναντίον του Χριστιανισμού…


Πιο αναλυτικά στα αποκαλυπτικά κείμενα της Κλασσικοπερίπτωσης:

http://www.klassikoperiptosi.blogspot.gr/


Η σχιζοφρένεια της ΑΠΑΤΗΣ και του φασιστικού λαϊκισμού της Χρυσής Αυγής, αποτυπώνεται και στην υιοθέτηση του συνθήματος:

«Ψωμί - Παιδεία - Ελευθερία»!


Εδώ πλέον σηκώνεις τα χέρια ψηλά…


παραπέμπουμε στο παρακάτω σχόλιο:ΕΣΑ, Ες-Ες, ξετσιπωσιές

Γράφει: Ο Νίκος Μπογιόπουλος
http://www1.rizospastis.gr/columnPage.do?publDate=28/9/2012&columnId=1821
Προχτές, ο εκπρόσωπος του ναζιστικού μορφώματος που κοσμεί την αστική δημοκρατία στο αστικό κοινοβούλιο,
δήλωσε ότι τάσσεται υπέρ του συνθήματος... «Ψωμί - Παιδεία - Ελευθερία»!

*
Υπενθυμίζουμε:

*
1)
Ο «φυρερίσκος» αυτής της χιτλερικής γκρούπας, πριν γίνει «φυρερίσκος», ήταν επικεφαλής της νεολαίας της ΕΠΕΝ.
Η ΕΠΕΝ ήταν το χουντικό κόμμα που είχε ιδρύσει από τον Κορυδαλλό ο δικτάτορας Παπαδόπουλος.


Ο Μιχαλολιάκος, δηλαδή, δεν ήταν παρά το δεξί χέρι του δικτάτορα που έστειλε τα τανκς ενάντια στο Πολυτεχνείο για να θάψει κάτω από τις ερπύστριες το «Ψωμί - Παιδεία - Ελευθερία».

*
2)
Ο Μιχαλολιάκος της «Χρυσής Αυγής», ήταν αυτός που το 1976 συνελήφθη για επίθεση κατά των δημοσιογράφων που κάλυπταν την κηδεία του βασανιστή της χούντας Ευάγγελου Μάλλιου.

Σήμερα, ο εκπρόσωπος αυτουνού του τραμπούκου,
του οπαδού του Μάλλιου, δηλαδή του ΕΣΑτζή που βασάνιζε τους αγωνιστές για «Ψωμί - Παιδεία - Ελευθερία», λέει ότι τάσσεται υπέρ του συνθήματος... «Ψωμί - Παιδεία - Ελευθερία»!
*
3)
Στις 7 Ιουνίου 2012, όταν ο «φυρερίσκος» δήλωνε σε συγκέντρωση των «ταγμάτων του» ότι «επί Γεωργίου Παπαδόπουλου και επταετίας η Ελλάδα ευημερούσε» και ότι «προκοπή η Ελλάδα είδε μόνο επί Γεωργίου Παπαδοπούλου», οι εκπρόσωποί του - αυτοί που σήμερα ποζάρουν ως θιασώτες του... «Ψωμί - Παιδεία - Ελευθερία» - ήταν στην πρώτη σειρά κρατώντας το ίσο των φασιστικών αλαλαγμών.
*

Φυσικά δεν θέλει και πολύ μυαλό για να αντιληφθεί ο καθένας πως
η υποκρισία, ο λαϊκισμός, το ψάρεμα στα θολά νερά, η γελοιότητα, η παραχάραξη και η ξετσιπωσιά είναι συνώνυμα και σύμφυτα του φασισμού.


Αυτός άλλωστε είναι και ο λόγος

- το μόνο που χρειάζεται είναι λίγο μυαλό -
που εξηγεί το γιατί
εκείνο που περισσότερο και πάνω απ' όλα μισεί ο φασισμός, είναι η νοημοσύνη.

  © Blogger templates Newspaper by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP