Τρίτη 29 Ιουλίου 2014

Σχετικά με τις οικονομικές κυρώσεις και το εμπάργκο, που επέκτειναν οι ΗΠΑ και οι υπουργοί Εξωτερικών της ΕΕ… εναντίον της Συρίας

Αντισυνταγματάρχης Sohail Al Hassan, επονομαζόμενος «Τίγρης», «Κίτρινος Άνεμος»
Σημειώνει ο Νίκος Κλειτσίκας
http://www.nikosklitsikas.gr/

Οι υπουργοί των Εξωτερικών της Ευρωπαϊκής Ένωσης στην πρόσφατη συνεδρίασή τους κι ενώ μαίνεται η γενοκτονία στη Γάζα, αποφάσισαν -πέρα από το...
να στηρίξουν την εθνοκάθαρση των ισραηλινών στη Γάζα και να ζητήσουν τον αφοπλισμό της Παλαιστινιακής Αντίστασης- να σκληρύνουν τις οικονομικές κυρώσεις σε βάρος της Συρίας, προσθέτοντας νέες εταιρίες και πρόσωπα στα μέτρα εμπάργκο και κατάσχεσης κεφαλαίων Σύριων πολιτών στην Ευρώπη. Μέτρα ανάλογα μ’ αυτά που έχουν επιβάλει και στη Ρωσία.

Αυτούς εξοπλίζει, χρηματοδοτεί, στηρίζει πολιτικά η Ε.Ε. για να "εκδημοκρατίσουν" την Συρία...
 
Κι όλα αυτά… λίγες ώρες πριν η αρεστή σ’ αυτούς αντίσταση στο «δικτατορικό» καθεστώς της Συρίας κρεμάει τα κεφάλια των αποκεφαλισμένων Σύριων στρατιωτών.
Η κυβέρνηση ΝΔ-ΠΑΣΟΚ-ΔΗΜΑΡ, ήδη από το 2012 έχει απελάσει –απέλαση, στη διεθνή διπλωματία είναι πράξη εχθρική και εφαρμόζεται σε χώρες που απειλούν την κυριαρχία μια χώρας, σε περιόδους πολέμου- από την πατρίδα μας την πρέσβειρα της Συρίας, με υπουργό των Εξωτερικών τον Δ. Αβραμόπουλο. Πρέπει να σημειωθεί ότι ο έμπειρος πολιτικός και διπλωμάτης κ. Αβραμόπουλος, σήμερα προτεινόμενος ως Επίτροπος στην Ε.Ε., είχε τότε επισημάνει με δηλώσεις του ότι «το δικτατορικό καθεστώς της Συρίας μετράει ημέρες» πριν την κατάρευσή του. 


Διαβάστε τη συνέχεια ΕΔΩ:
http://press-gr.blogspot.gr/2014/07/blog-post_244.html

  © Blogger templates Newspaper by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP