Τρίτη 29 Ιουλίου 2014

Η διατεταγμένη μπαρουφολογία…


Τα πηχτά κύματα της μπαρουφολογίας και ανοησίας που μας κατακλύζουν καθημερινά αποτελούν, βεβαίως, τις νοσηρές αναθυμιάσεις και τα υποπροϊόντα της σήψης και αποσύνθεσης ενός κόσμου που καταρρέει, αλλά αποτελούν και στρατηγική επιλογή του καθεστώτος και των μηχανισμών του.
Οι διαχειριστές της σήψης και τα προπαγανδιστικά τους ιερατεία (ΜΜΕ κ.λπ) αξιοποιούν ΣΥΝΕΙΔΗΤΑ και εμπορεύονται τη σήψη και την ανοησία που ξερνά το σύστημά τους και οι ίδιοι,

ΟΧΙ μόνο για να σπείρουν τη σύγχυση, να αποπροσανατολίσουν και να δολοφονήσουν τη Σκέψη, αλλά και για πολύ συγκεκριμένους πολιτικούς στόχους.

Η κυβέρνηση των δωσίλογων ανδρεικέλων κάνει κατάχρηση της μπαρουφολογίας και ανοησίας…

Βεβαίως γελάμε με τις μπαρούφες της κυβέρνησης και τις ανοησίες που ξερνά καθημερινά. Ωστόσο δεν είναι για γέλιο. Αυτός ο καταιγισμός της κυβερνητικής ανοησίας, εκτός του ότι αποτελεί σύμπτωμα της φαιάς ουσίας της, αποτελεί και συνειδητή επιλογή.

Όταν, π.χ. η Βούλτεψη καταναλώνει υστερικά και καθημερινά μπαρούφες και θηριώδεις ανοησίες του τύπου, ότι ο ΣΥΡΙΖΑ είναι πρόξενος «πολιτικής ανωμαλίας» και παράγοντας «υπόθαλψης» της τρομοκρατίας, ΟΛΑ αυτά τα φαιδρά και βλακώδη, «ξερνιούνται» ΣΥΝΕΙΔΗΤΑ και στοχεύουν σε τούτο: Στο «ξύσιμο» και στην «κινητοποίηση» των αντικομμουνιστικών συνδρόμων, συνακόλουθα στη συσπείρωση των ψηφοφόρων της δεξιάς.

Η κατοχική κυβέρνηση και η Βούλτεψη γνωρίζουν πολύ καλά τις μπαρούφες που ξερνούν κατά κύματα. Επιχειρούν ΣΥΝΕΙΔΗΤΑ, με αυτόν τον καταιγισμό της Αντι-συριζαίικης ανοησίας, να «ερεθίσουν» τα ψυχροπολεμικά σύνδρομα της ιστορικής Δεξιάς και να σηματοδοτήσουν τούτο: Με το ΣΥΡΙΖΑ θα επέλθει η «κομμουνιστική συντέλεια» και θα «έρθουν οι κομμουνιστές να μας πάρουν τα σπίτια»!!!

Η Κυβερνητική «συμμορία» μας παίρνει τα σπίτια, μας ρίχνει στην άβυσσο της καταστροφής και μας θανατώνει καθημερινά, δίχως έλεος, ΚΑΙ επιχειρεί με τη στρατηγική των οχετών της μπαρουφολογίας και βλακείας, να «κινητοποιήσει» τα ψυχροπολεμικά, ακροδεξιά σύνδρομα και να μετατοπίσει το δικό της ΕΓΚΛΗΜΑ στον επερχόμενο «κομμουνιστικό κίνδυνο», που σηματοδοτεί μια κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ (άλλη καραμπινάτη βλακεία: Ο Σύριζα, «κομμουνιστικός κίνδυνος»)!!!

Πρέπει να αποκαλύπτομε, καθημερινά, αυτή τη δόλια και φασιστική στρατηγική της κυβερνητικής «συμμορίας» και να μη γελάμε απλώς με τις μπαρούφες της Βούλτεψη.

Παίρνουν τα σπίτια οι αχρείοι του κοσμάκη και καθιστούν το ΣΥΡΙΖΑ «σκιάχτρο» «πολιτικής ανωμαλίας»  και «κομμουνιστικού κινδύνου»: «θα μας πάρουν οι κομμουνιστές τα σπίτια»…

Αυτός είναι ο σύγχρονος ΦΑΣΙΣΜΟΣ του 4ου Ράιχ και των δωσίλογων ανδρεικέλων τους…

Διαβάστε και το σχετικό κείμενο:
Το γκρέμισμα αυτής της κυβέρνησης είναι ζήτημα ΖΩΗΣ και ΘΑΝΑΤΟΥ…
ΕΔΩ:
http://resaltomag.blogspot.gr/2014/07/blog-post_57.html

Υ.Γ. Μέσα σ’ αυτήν την κυβερνητική στρατηγική (της κακουργίας των ανδρεικέλων) εντάσσονται και εκείνα τα κείμενα που καθιστούν το ΣΥΡΙΖΑ την κεντρική πηγή και το δεισιδαιμονικό «τέρας» της κακοδαιμονίας μας, την «ατμομηχανή» της Νέας Τάξης: Κτυπούν το σαμάρι για να σώσουν τον γάιδαρο…

  © Blogger templates Newspaper by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP