Πέμπτη 30 Οκτωβρίου 2014

«Το πάθος για χρήμα σε κάνει Παύλο Τσίμα»


Έχουμε αναλύσει πολλές φορές ότι οι γλοιωδέστεροι λακέδες είναι αυτοί που λιποτάχτησαν από ένα σύστημα αντικαθεστωτικών ιδεών και ασπάστηκαν με υπερβάλλοντα ζήλο τις «ιδέες» και τις «αξίες» της καθεστωτικής εξουσίας: Οι πιο αυθάδεις γενίτσαροι…
Με τέτοιους γενίτσαρους, πρώην «κομμουνιστές» και «σοσιαλιστές», έχουν πλημμυρίσει τα «πορνεία» της καθεστωτικής προπαγάνδας: Τα ΜΜΕ


Αυτά τα «πορνεία» είναι το νέο ιδεολογικό και πολιτικό παρακράτος του κατοχικού καθεστώτος: Η πλέον αποκρουστική όψη της τρομοκρατίας, της ανοησίας, της ψευτιάς και της χυδαιότητας του νέου ΦΑΣΙΣΜΟΥ.

Περίοπτη θέση στην ηγετική ομάδα των τηλεοπτικών γενιτσάρων κατέχει ο πρώην «αριστερός» («κομμουνιστής») Παύλος Τσίμας.

Αποτελεί μια από τις γλοιωδέστερες «πόρνες» των ΜΜΕ.
Ένα από τα πιο ακριβοπληρωμένα παράσιτα των «νταβάδων», που σου προκαλεί ωκεάνια κύματα αναγούλας και σιχασιάς, διότι αυτός ο «λακές» εξακολουθεί να μιλάει στο όνομα της …αριστεράς!!!

Φυσικότατα, λοιπόν, να νιώθει αλλεργία αυτός ο «αριστερός» λακές, από τον ύμνο του ΕΑΜ…


Όταν ψέλνεις καθημερινά τα κατοχικά άσματα του 4ου Ράιχ, δεν μπορεί η δωσίλογη «αισθητική» σου να ανεχτεί τους αγωνιστικούς, αντιφασιστικούς ύμνους…

Αναδημοσιεύουμε το εύστοχο και πιο «νηφάλιο» (εμείς είμαστε οργισμένοι) σχόλιο του Πιτσιρίκου:
http://pitsirikos.net/2014/10/%CE%BF-%CE%B1%CF%81%CE%B9%CF%83%CF%84%CE%B5%CF%81%CF%8C%CF%82-%CF%80%CE%B1%CF%8D%CE%BB%CE%BF%CF%82-%CF%84%CF%83%CE%AF%CE%BC%CE%B1%CF%82/

 
Ο αριστερός Παύλος Τσίμας


Ο Παύλος Τσίμας, στον ΣΚΑΪ, χαρακτήρισε «νοσηρό» να ανακρούεται ο ύμνος του ΕΑΜ στην μαθητική παρέλαση. Περίεργη άποψη για έναν αριστερό -όπως πλασάρεται ο ίδιος- δημοσιογράφο. Η Εθνική Αντίσταση -δηλαδή και το ΕΑΜ- έχουν αναγνωριστεί από την πρώτη κυβέρνηση του Ανδρέα Παπανδρέου, πριν από 32 χρόνια. Δεν είναι νοσηρό το ΕΑΜ. Ο Παύλος Τσίμας είναι νοσηρός.

Ο Παύλος Τσίμας
ήταν στο παρελθόν συντάκτης του πολιτικού ρεπορτάζ στον Ριζοσπάστη, διευθυντής του ραδιοφωνικού σταθμού «902 Αριστερά στα FM» και είχε εκπομπή στο «Στο Κόκκινο».

Να θυμίσω
πως στο παρελθόν ο Παύλος Τσίμας ήταν προσωπική επιλογή του Αλέξη Τσίπρα για να συμμετάσχει στην ομάδα που θα διηύθυνε τα ΜΜΕ του ΣΥΡΙΖΑ (Αυγή, Στο Κόκκινο), ενώ δημοσιογραφικές πληροφορίες τον ήθελαν να έχει δεχτεί πρόταση και για εκπρόσωπος Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ.

Το τι ακριβώς έκανε και το τι έλεγε ο Παύλος Τσίμας τα τελευταία τεσσεράμισι χρόνια από το Mega δεν χρειάζεται να το περιγράψω. Το ξέρετε.

Από φέτος, ο Παύλος Τσίμας είναι στον ΣΚΑΪ.


Το κόλπο είναι γνωστό: Πολλοί δημοσιογράφοι ανδρώθηκαν σε αριστερά κομματικά ΜΜΕ, στηρίχτηκαν από τα αριστερά κόμματα και, στη συνέχεια, πλούτισαν, παρέχοντας τις αριστερές υπηρεσίες τους στους νταβατζήδες -σύμφωνα με τον πρώην πρωθυπουργό Κώστα Καραμανλή- ιδιοκτήτες των ΜΜΕ.

Έκαναν εισοδισμό για να χτυπήσουν το σύστημα από μέσα.

Σε πρόσφατες δηλώσεις του, ο Τζίμης Πανούσης αναφέρθηκε στους αριστερούς και οι επικριτικές απόψεις του ενόχλησαν πολλούς. Κυρίως, αριστερούς.

Αν προσέξει κάποιος καλά, θα παρατηρήσει πως τα καθεστωτικά ΜΜΕ είναι γεμάτα από αριστερούς δημοσιογράφους.

Πώς γίνεται όλοι αυτοί οι αριστεροί δημοσιογράφοι να υπηρετούν τα συμφέροντα καθεστωτικών αφεντικών;
Γιατί, ας μην κοροϊδευόμαστε, οι απόψεις των αριστερών δημοσιογράφων «προσαρμόζονται» στη γραμμή του ΜΜΕ στο οποίο εργάζονται. Είναι «ευέλικτες» οι απόψεις τους.

Θα έλεγε ποτέ ο Παύλος Τσίμας «νοσηρό» το ΕΑΜ αν εργαζόταν στο «Στο Κόκκινο»; Όχι αλλά στον ΣΚΑΪ το λέει.

Ο Τζίμης Πανούσης μπορεί να μην είναι δημοσιογράφος αλλά δεν άλλαζε απόψεις ανάλογα με το ΜΜΕ στο οποίο εργαζόταν.

Δεν είναι εντυπωσιακό ότι υπάρχουν τόσοι αριστεροί δημοσιογράφοι στα καθεστωτικά ΜΜΕ αλλά δεν υπάρχει ούτε ένα ισχυρό αριστερό ΜΜΕ;

Με τόσους προβεβλημένους αριστερούς δημοσιογράφους,
το λογικό θα ήταν το πρώτο ΜΜΕ στη χώρα να είναι αριστερό.
Βέβαια, θα πρέπει να παραδεχτώ πως οι αριστεροί δημοσιογράφοι έχουν μια δικαιολογία:

Τα καθεστωτικά ΜΜΕ και τα δεξιά αφεντικά πληρώνουν.
Τα αριστερά αφεντικά δεν πληρώνουν. Κι αν τα αριστερά αφεντικά πληρώσουν, θα πάρεις τα μισά από αυτά που προέβλεπε η συμφωνία σας.

Αυτό
μάλλον οφείλεται στην πνευματική υπεροχή της Αριστεράς.

(Πάντως, εγώ είχα γράψει το 2011 πως «Το πάθος για χρήμα σε κάνει Παύλο Τσίμα», οι διαδηλωτές το έκαναν σύνθημα, το έγραψαν στους τοίχους της Αθήνας -και όχι μόνο- και ο Παύλος μου άνοιξε συζήτηση. Τώρα θα ήθελα να ρωτήσω τον Παύλο Τσίμα τι κάνει ο παλιόφιλός του ο Χριστοφοράκος. Καιρό έχουμε να μάθουμε νέα από αυτό το παλικάρι. Ο Παύλος, όμως, θα ξέρει.)

(Το πρόσωπο ενός μεσήλικα ανθρώπου είναι η βιογραφία του. Δεν μπορεί να κρύψει τίποτα.)

  © Blogger templates Newspaper by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP