Σάββατο 28 Οκτωβρίου 2017

Οι απολογητές της προώθησης της LGBT αντζέντας έρχονται σε αντίθεση με τις πιο βασικές μαρξιστικές αρχές

Grexit

''Σύντροφοι'' της ΑΝΤΑΡΣΥΑ  και λοιποί αριστεριστές και η Microsoft
 με πανό στον αγώνα
Το είχαμε προβλέψει ότι το ζήτημα δεν ήταν μόνο το σύμφωνο συμβίωσης μεταξύ των ομοφυλοφίλων αλλά η συνολική προώθηση της LGBT αντζέντας που αποτελεί ένα συνονθύλευμα ιδεαλιστικών και αντιεπιστημονικών ιδεολογημάτων.
Στο νομοσχέδιο για την ταυτότητα του φύλου

που ψηφίστηκε στην Βουλή με ψήφους ΣΥΡΙΖΑ, Ποτάμι, ΑΝΕΛ, Δημοκρατική Συμπαράταξη ,άλλη μια τρανταχτή απόδειξη ότι όλα αυτά προωθούνται από τα ''πάνω''. Πιο συγκεκριμένα το νομοσχέδιο υπερασπίστηκε στην επιτροπή της βουλής ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Καραγιαννίδης  o οποίος ήταν και εισηγητής του τέταρτου μνημονίου για να ξέρουμε ποιοι υποτίθεται ότι φέρνουν την ''πρόοδο''.

Ο Καραγιαννίδης παρότι ψηφίζει κάθε μέρα μνημόνια θεώρησε ότι έπρεπε να δώσει μερικά μαθήματα ''κομμουνιστικής ορθότητας'' στο ΚΚΕ επειδή έχει μία σωστή στάση πάνω στο ζήτημα και δεν υιοθετεί τα νεοφιλελεύθερα ιδεολογήματα περί αυτοπροσδιορισμού του φύλου. ''Η ίδια η ύπαρξη του ΚΚΕ είναι η μεγαλύτερη δυσφήμηση των κομμουνιστικών ιδεών'' μας είπε επί λέξει ο Καραγιαννίδης. Από που προέρχεται το δικαίωμα ενός υποτακτικού των μνημονίων και μέλους μίας αστικής κυβέρνησης να παριστάνει τον τιμητή των κομμουνιστικών ιδεών;

Το μόνο σίγουρο είναι ότι ο ΣΥΡΙΖΑ δυσφημεί τις αριστερές ιδέες
περισσότερο και από όσο θα μπορούσε ο ικανότερος αντικομμουνιστής λασπολόγος εφαρμόζοντας τις πιο δεξιές και νεοφιλελεύθερες πολιτικές στο όνομα της ''αριστεράς''.

Μπορεί να έχουμε μεγάλες διαφωνίες με το ΚΚΕ και να θεωρούμε ότι φέρει μεγάλες ευθύνες για την τραγική κατάσταση του κινήματος όμως έχει σωστή θέση στο συγκεκριμένο ζήτημα και φυσικά κανένας από τον ΣΥΡΙΖΑ δεν δικαιούται να κάνει κριτική από τα ''αριστερά'' στο ΚΚΕ πόσο μάλλον να παριστάνει τον υπερασπιστή του κομμουνισμού.

Αυτό που όμως που έχει αποθρασύνει τους συριζαίους πέραν από τον καθεστωτικό τους κατήφορο είναι η σύμπλευση των περισσότερων αριστεριστών. Δεν θα μπορούσε να απουσιάζει η ΑΝΤΑΡΣΥΑ που εξελίσσεται σε ουρά του ΣΕΚ.

Εδώ συγκεκριμένα
χρησιμοποιείται το παράδειγμα της Κούβας ως αυθεντίας για να ασκηθεί πίεση στo KKE. 


Πρώτον, εδώ και αρκετό καιρό οι ηγέτες της Κούβας έχουν ρίξει πολύ νερό στο κρασί τους και ούτε παράδειγμα αποτελούν πλέον, ούτε αυθεντία.

 Δεύτερον είναι τελείως διαφορετικό να μην υπάρχουν διακρίσεις εναντίον όσων έχουν διαφορετικές σεξουαλικές προτιμήσεις ή έχουν προβεί σε αλλαγή φύλου από όλα αυτά τα νομικά εκτρώματα που προσπαθούν να εξισώσουν ανόμοια πράγματα ή μας λένε ότι ''η διάκριση άνδρας-γυναίκα αποτελεί ψευδή διχοτόμηση, που είναι κατασκευασμένη και όχι πραγματική''.

Για να γίνει κατανοητό το μέγεθος της ανεδαφικότητας των όσων προβλέπει το νομοσχέδιο ενώ και σήμερα υπάρχει η νομική δυνατότητα σε κάποιον/α να αλλάξει φύλο αρκεί να υπάρχει ιατρική βεβαίωση  αλλαγής φύλου και αυτό να πιστοποιείται ιατρικά πλέον δεν θα χρειάζεται απολύτως τίποτα μόνο η απλή δήλωση αυτού που θέλει να αλλάξει φύλο.

Δηλαδή εδώ το αντικειμενικό γεγονός της βιολογικής διαφοράς και ταυτότητας αρσενικού και θηλυκού μπορεί να ''ξεπεραστεί'' με μία απλή υποκειμενική δήλωση ενός ατόμου και αυτό είναι κάτι το οποίο πρέπει να κατοχυρωθεί νομικά από το κράτος.


Εδώ το μπλόκ των ''συντρόφων'' της Google
Σύμφωνα με τον μαρξισμό είναι τα αντικειμενικά γεγονότα και οι υλικές συνθήκες που πρέπει να καθορίζουν την ορθή συνείδηση και όχι το αντίθετο όπως συμβαίνει εδώ.

Εδώ προσπαθούν να μας πείσουν ότι η υποκειμενική άποψη κάποιων ατόμων για το φύλο τους που όχι απλά δεν βασίζεται σε κανένα αντικειμενικό γεγονός ή στοιχείο αλλά διαφωνεί με την πραγματικοτήτα, με την ίδια την βιολογική τους υπόσταση αποτελεί πρόοδο και ότι το φύλο είναι αντικείμενο ''ελεύθερης επιλογής'' κάτι υποκειμενικό.

Αυτά να τα ακούμε από φιλελεύθερους δεν αποτελεί έκπληξη αλλά από αυτούς που περνιούνται για μαρξιστές;

Οι διάφοροι ''αριστεροί'' απολογητές της LGBT αντζέντας για να δικαιολογήσουν την στάση τους κατέφυγαν στις γραφικότητες των ακροδεξιών και της εκκλησίας. Βλέπουν το δέντρο αλλά χάνουν το δάσος γιατί η αστική τάξη συνολικά και διεθνώς προωθεί την αντζέντα και αυτό είναι αδιαμφισβήτητο.

Σε όλες τις ιμπεριαλιστικές χώρες ΗΠΑ, Μεγάλη Βρετανία, Γερμανία, Γαλλία έχουν ψηφιστεί παρόμοια νομοσχέδια και σε όσες χώρες δεν έχουν ψηφιστεί είναι απλά θέμα χρόνου και μάλιστα σε μία περίοδο που η επίθεση ενάντια στα εργασιακά δικιαιώματα βρίσκεται σε πλήρη εξέλιξη και ένταση.

Και η Apple στα ''οδοφράγματα'' για τα  ''ατομικά δικαιώματα''

Αυτήν την αντίφαση κανείς από τους ''αριστερούς'' υποστηρικτές της LGBT αντζέντας δεν μας την αναλύει. Γιατί αν πιστεύεις ότι αυτά τα νομοσχέδια αποτελούν πρόοδο και επέκταση των ατομικών δικαιωμάτων ενώ παράλληλα έχουμε καταβαράθρωση του κόσμου της εργασίας τότε είναι σαν να θεωρείς ότι τα ατομικά δικαιώματα μπορούν να υπάρξουν σε κενό αέρος και ότι είναι ανεξάρτητα από τους ταξικούς αγώνες και την τύχη του εργατικού κινήματος. Δεύτερη κατάφωρη αντίθεση στον μαρξισμό.

Η τρίτη αντίθεση είναι ότι στο συγκεκριμένο ζήτημα κάποιες μεγάλες πολυεθνικές έχουν βγει μπροστά και έχουν πάρει ξεκάθαρη θέση υποστηρίζοντας την LGBT αντζέντα. Μιλάμε για εταιρίες κολοσσούς με κύκλο εργασιών όσο το ΑΕΠ μίας μικρομεσαίας χώρας όπως η Google, το Facebook, η Apple, η Microsoft κτλ., για την αφρόκρεμα των πολυεθνικών και του καπιταλισμού.

Μάλιστα εδώ και χρόνια κατεβαίνουν στις ''πορείες'' του Pride με τα δικά τους πανό. Άρα είναι προφανές ότι η πρωτοπορία της αστικής τάξης στηρίζει και προωθεί την LGBT αντζέντα άλλη μιά τρανταχτή απόδειξη για το πόσο ''προοδευτικά'' είναι όλα αυτά τα ιδεολόγήματα περί αυτοπροσδιορισμού του φύλου.

Ούτε επίσης αποτελούν άλλοθι οι ακροδεξιές γραφικότητες όταν φτάνεις στο σημείο να ταυτίζεσαι με τα αφεντικά.


Δεν θα μπορούσε να λείπει το Facebook από τους ''αγώνες''


Δεν νομίζω ότι χρειάζεται να αναφέρουμε πολλά περισσότερα για να αποδείξουμε ότι όλη αυτή η ιστορία δεν έχει καμία σχέση με τον μαρξισμό και τους ταξικούς αγώνες. Αντίθετα προωθείται και επιβάλλεται από τα πάνω.

Αποτελεί μέγιστη πλαστογραφία και θράσος να συμφωνείς με τις αστικές κυβερνήσεις και τις μεγαλύτερες επιχειρήσεις και να προσπαθείς να πλασάρεις την γνωμή σου ως επαναστατική


Διαβάστε και εδώ:
http://www.resaltomag.gr/forum/viewtopic.php?t=10799
  

  © Blogger templates Newspaper by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP