Δευτέρα 13 Αυγούστου 2018

Συνωμοσιολογικά γενικώς και ελληνικά αμιγώς..

Αλληλέγγυα δύναμη

Ας το καταλάβουν επιτέλους όλοι: η πραγματική, υπάρχουσα τεχνογνωσία αιχμής είναι υπεράνω κάθε φαντασίας επιστημονικής ή "συνωμοσιολογικής"! Δεν μπορεί να συγκριθεί με την τεχνολογία, ακόμα και την υποτιθέμενη "πολύ εξελιγμένη", που αφήνουν τις μάζες των ανθρώπινων πειραματόζωων να πιστεύουν ότι υφίσταται ή πρόκειται να τεθεί σε εφαρμογή. Ποιοι; Οι "μεγάλοι πειραματιστές" με τις ζωές των ανθρώπινων πληθυσμών, σε κοινωνικό, οικονομικό, ψυχοσωματικό και διανοητικό επίπεδο. Θα χρησιμοποιήσω μια πολύ εύστοχη φράση του ανιχνευτή: οι άνθρωποι είναι εγκλωβισμένοι μέσα σε μία "αντιληπτική σήραγγα"..


  Ήδη έχουν γραφτεί και ειπωθεί από κορυφαία μυαλά του καιρού μας συγκλονιστικά πράγματα, πέρα από κάθε αμφισβήτηση των οποιωνδήποτε "άπιστων θωμάδων" ή χρήσιμων ηλιθίων για τα απίστευτα σχέδια που δολο-πλέκονται πίσω από τις πλάτες τους, σε διευθυντήρια και κέντρα αλαζονικής και σαφώς μυστικοπαθούς εξουσίας, που ευτελίζουν με σαδισμό και μισανθρωπισμό κάθε έννοια δημοκρατικής διαφάνειας. Τρέχουν κολοσσιαία προγράμματα με διαδικασίες εκφυλισμού και καταστροφής των ανθρώπινων όντων, επικίνδυνα νοσηρά πράγματα και ιπτάμενα θαύματα που διαδραματίζονται πάνω από τα κεφάλια τους και με κατάλληλους χειρισμούς οι εμπνευστές τους θεωρούν, ακόμη και τώρα, εξασφαλισμένη τη δημόσια δυσπιστία των κοινωνιών. Και, δυστυχώς, με χρήση τεχνολογίας που έχει τις δυνατότητες να μετατρέπει τις καιρικές συνθήκες και τις γήινες ενέργειες σε οπλικά συστήματα μαζικής καταστροφής! Αναφέρομαι σε αυτή την ανάρτηση και τους χρήσιμους συνδέσμους που περιέχει για όσο γίνεται μεγαλύτερη κατανόηση της εντέχνως συσκοτισμένης και φοβερής μεγάλης Εικόνας, σε ένα τεράστιο εύρος της καθημερινότητας των ανυποψίαστων ανθρώπινων θυμάτων και του διαρκώς όλο και πιο υποβαθμισμένου περιβάλλοντος: Η ΖΩΗ ΣΤΗ ΓΗ ΣΕ ΚΙΝΔΥΝΟ: "η εποχή με τα αστειάκια και τα δεν είδα δεν γνωρίζω, έχει τελειώσει"!
 Με αφορμή το παραπάνω σκεπτικό και τις συνέπειές του, έρχομαι τώρα στην πολύνεκρη πυρκαγιά του Ιουλίου στην Ελλάδα, με αυτοκίνητα να λιώνουν σαν παγωτά μαζί με τις ζάντες και τα μεταλλικά τους μέρη και σε συνδυασμό με τις απίστευτες και πρωτοφανών διαστάσεων πυρκαγιές στη Σάντα Ρόσα της Καλιφόρνια, όπου: "τα γύρω δένδρα να παραμένουν μεν…ΑΘΙΚΤΑ έξωθεν, εσωθεν δε…ΦΛΕΓΟΜΕΝΑ!!! Αυτό γίνεται ΜΟΝΟ στην περίπτωση ενος χτυπήματος από…ΜΙΚΡΟΚΥΜΑΤΑ που εστιάζονται με μεγάλη δέσμη…ΛΕΪΖΕΡ…!!!" -σχετικό κατατοπιστικό άρθρο: -
Και παραθέτω τα δύο επόμενα βίντεο από τις ΗΠΑ, με το πρώτο να αναφέρεται στα γεγονότα της Ελλάδας, σε συνάρτηση και με της ίδιας περιόδου αφύσικες συνθήκες έξω από αυτήν..


Διαβάστε τη συνέχεια ΕΔΩ:
https://antidras.blogspot.com/2018/08/blog-post.html

  © Blogger templates Newspaper by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP