Παρασκευή 2 Νοεμβρίου 2018

Μεταμοντέρνα Αριστερά (20) – Το κράτος Λεβιάθαν των ΣΥΡΙΖΑΙΩΝ


Ηλίας Παπαναστασίου

Απέστειλε επιστολή ο Πρωθυπουργός στην μητέρα του Ζακ Κωστόπουλου για τον τραγικό θάνατο του γιου της. Δεν απέστειλε όμως ανάλογη επιστολή για τον θάνατο του Έλληνα νέου που σκοτώθηκε με άνανδρο τρόπο – ανήμερα του Δεκαπενταύγουστου – στον λόφο του Φιλοπάππου ούτε φυσικά στην μητέρα του – επίσης – Έλληνα ομογενή στην Β. Ήπειρο που εκτελέστηκε (κυριολεκτικά) από τα πυρά των Αλβανών Αστυνομικών.
Μοιράζει προπληρωμένες κάρτες και ενοίκια κατοικιών στους πρόσφυγες και λαθρομετανάστες που έρχονται στην Ελλάδα όμως δεν είδαμε ανάλογη κίνηση για τις χιλιάδες αστέγων που ζουν στις ελληνικές πόλεις και ειδικότερα στις μεγαλύτερες. Μήπως γιατί στην ολότητα τους– οι άστεγοι– αποτελούνται από Έλληνες;

Αποτέλεσμα εικόνας για τα παρασιτα του συριζα Στήνει ένα σκηνικό «πάλης και ρήξης» με τους δανειστές για το θέμα των συντάξεων και την ίδια ώρα η Μαρία Αντουανέττα της Κυβέρνησης – Έφη Αχτσιόγλου – εφεσίβαλλε τις θετικές για τους συνταξιούχους αποφάσεις του Συμβουλίου της Επικρατείας. Και με ποιο σκεπτικό; Αυτό της υπεράσπισης όλων των Μνημονικών Νόμων από το 2010 έως το 2016! Αυτών δηλαδή που η συγκεκριμένη λαλίστατη κυρία από τα Γιαννιτσά κατάγγελνε ως «Μνημονιακούς και αντιλαϊκούς».

Υπόσχεται ο Τσίπρας μοιρασιά χρημάτων στην πλέμπα και στην εξαθλιωμένη φτωχολογιά της χώρας μας και ταυτόχρονα εγκρίνει 21.000 πλειστηριασμούς για τους επομένους μήνες, περικοπή επιδόματος θέρμανσης και πολυτέκνων, πουλώντας ταυτόχρονα υποσχέσεις και “βεβαιότητες” για μη περικοπή συντάξεων και μη μείωση αφορολόγητου όταν χθες κιόλας επαναλαμβάνει εκπρόσωπος του ΔΝΤ πως «Δεν πρέπει να μην περικοπούν οι συντάξεις και το αφορολόγητο» (Δηλώσεις Reis, εκπρόσωπου του ΔΝΤ αλλά και ανάλογες δηλώσεις του Προέδρου του ΕSM, Klaus Regling).

H μυθολογία και παραμυθολογία των ΣΥΡΙΖΑΙΩΝ έχει ξεπεράσει πλέον κάθε ανεκτό όριο και το μόνο που τους απομένει είναι η Ποινικοποίηση της Πολιτικής σύμφωνα με το Πολακικό Δόγμα “Να χώσουμε μερικούς Φυλακή για να κερδίσουμε” τις εκλογές.

Ταυτόχρονα, η μόνη φροντίδα των ΣΥΡΙΖΑΙΩΝ
είναι το Δημόσιο και γενικότερα το Δημοσιοϋπαλληλικό Μανδαρινάτο που αποτελούν και των στρατό των Πραιτωριανών της Κυβέρνησης. Δεν θα εκπλαγεί μόνο αλλά και θα αηδιάσει κάποιος εάν παρατηρήσει τα σχόλια των ΣΥΡΙΖΑΙΩΝ ΦΕΚοσιτων στα Social Media όχι μόνο για το γλοιώδες του ύφους τους αλλά και τον ασύλληπτο βαθμό υποτακτικότητας. Λογικό δεν είναι όταν οι χθεσινοί πεινασμένοι τρώνε πλουσιοπάροχα παντεσπάνι από το Δημόσιο Ταμείο;

Έτσι, και ο καλός πατερούλης που λέγεται Κυβέρνηση της Πρώτη Φορά Αριστεράς – εντός τριπλών εισαγωγικών– φρόντισε να αυξήσει τις Δαπάνες για τη Μισθοδοσία των Δημοσίων Υπαλλήλων κατά 2 δις κατά την περίοδο της Διακυβέρνησής της με χιλιάδες διορισμούς Μετακλητών Υπαλλήλων και παχυλότατους μισθούς για το Άνω Μανδαρινάτο που είναι η Δύναμη Κρούσης και το Γενικό Στρατηγείο του ΣΥΡΙΖΑ, αυξάνοντας το ποσοστό των Διορισμένων και σίγουρων ψηφοφόρων της Κυβέρνησης.

Εννοείται απομυζώντας την Κοινωνία,
τον Παραγωγικό Ιστό, κάθε ικμάδα και πόρο, φλέβα και πνεύμονα της Κοινωνίας για να σιτίζεται από το Δημόσιο Χρήμα, δηλαδή το χρήμα των Φορολογούμενων του Ελληνικού Λαού, το Παρασιτικό στρώμα του Άνω και Μεσαίου Μανδαρινάτου δηλαδή των καλοπληρωμένων του Δημοσίου.

Ένα Κράτος που θυμίζει Ινδικές Θεότητες που τρώνε ζωντανά τα θύματα τους, ένα προϊστορικό κατασκεύασμα απολιθωματικής υφής και λειτουργίας, ένα Ancient Regime, γνήσιο απομεινάρι και βιολογικός συνεχιστής των Οθωμανικών και Βυζαντινών Παραδόσεων, περίπου σαν ένας αιωρούμενος Μετεωρίτης Νεκρής Ύλης που ξεπρόβαλε από την Προϊστορία και όχι απλά τον Μεσαίωνα, με φιλοδοξίες Κράτους Σύγχρονης Εποχής δηλαδή της Ιστορίας.

Μια Προϊστορική Τραγωδία
που μεταμορφώθηκε σε σύγχρονη Κωμωδία, ένα ιζηματογενές πέτρωμα της Ιουρασικής Περιόδου των Δεινοσαύρων που εμφανίστηκε από το Υπερπέραν στην Σύγχρονη Εποχή μασκαρεμένο σε Ευρωπαϊκό Κράτος, μια τεράστια μάζα Ανόργανης Ύλης που εξοντώνει με απίστευτο Φθόνο την Ζωική και Ενόργανη Ύλη, ένας περιφερόμενος Βελζεβούλης της Κόλασης του Δάντη που εξολοθρεύει με σαδιστικό, αιμοδιψή και απίστευτα ύπουλο τρόπο κάθε ικμάδα Ζωής, Παραγωγής, Ανθρώπινης Παρουσίας. Μια γριά Μάγισσα που διαλύει κάθε μορφή ζωντανής ύπαρξης, ένα αληθινό Τέρας που φθονεί την Ζωή γιατί ζει μόνο μέσω του φθόνου του, που σακατεύει την Παραγωγή θεωρώντας την τελευταία εχθρό της Ανόργανης Ύπαρξης της, που μισεί τον αστισμό γιατί εκπροσωπεί τον Ασιατικό Δεσποτισμό και εχθρεύεται την Κοινωνία συνολικά γιατί εκπροσωπεί par excellence την Ακοινώνητη Δεσποτεία δηλαδή το οχυρωμένο Κάστρο του Κρατικοδίαιτου Μανδαρινάτου, που δεν είναι τάξη αλλά συντεχνία, εκπρόσωπος των σιτεμένων Πραιτωριανών του εκάστοτε Καίσαρα. Αυτών δηλαδή που σαμποτάρουν χωρίς όρια οτιδήποτε βρίσκεται πέρα από τα όρια τους, κατά πρώτο λόγο την οικονομία που δεν σιτίζεται από το Δημόσιο Βαλάντιο και τους εργαζόμενους ή ανθρώπους της οικονομίας που βρίσκονται εκτός του δολοφονικού της βεληνεκούς. Ζώντας από τους πόρους της Κοινωνίας και τους οποίους διαχειρίζεται αυθαίρετα, στεγανοποιεί τον Ζωτικό του Χώρο κάνοντας κατάληψη με τις φρέσκες σοδειές των Πραιτωριανών και υπάκουων παράσιτων, αφαιρώντας ταυτόχρονα τεράστια ποσά για την καλοπληρωμένη μισθοδοσία και καλοπέραση της, μειώνοντας τις δαπάνες για τα εκτός Δημοσίου Κοινωνικά στρώματα και ταΐζοντας με 200 ευρώ και τρόφιμα, επιδοτούμενα από προγράμματα ΕΣΠΑ, τους Paupers δηλαδη τους άκρως εξαθλιωμένους και τους Lumpen που εξαρτώνται απόλυτα από αυτούς.

(Σημ. Λάθος των “Αριστερών” που χαρακτηρίζουν σαν “Αστικό” το Ελληνικό Δημόσιο. Πρόκειται για Οθωμανικό/Βυζαντινό Πέτρωμα των Γεωλόγων της Ιστορίας, ένα Συντεχνιακό Κράτος–Φάντασμα της Σύγχρονης Εποχής, δείγμα Ασιατικού Τρόπου Παραγωγής και Κρατικού Δεσποτισμού και όχι Δυτικού Αστισμού.

Αλλά και λάθος στα όρια της Φαρσοκωμωδίας των Δεξιών που χαρακτηρίζουν σαν “Μπολσεβίκους” τους ΣΥΡΙΖΑΙΟΥΣ ενώ πρόκειται για Συντεχνία του Οθωμανικού Μεσαίωνα που σιτίζεται από το Πρυτανείο του Σουλτάνου ή Καίσαρα. Το Άθλιο Κράτος των ΣΥΡΙΖΑΙΩΝ είναι εχθρός της Εργατικής Τάξης αλλά και όλων των υπολοίπων, μαζί και της Μεσαίας/Μικρής Αστικής Τάξης. Δεν είναι Κράτος Τάξης αλλά Κράτος Συντεχνίας του Μεσαίωνα και της Προϊστορίας.)

Προφανώς έχει καταλάβει ο αναγνώστης πως μιλάμε για την Ελληνική Δημοσιοϋπαλληλική Κάστα του Μεσαίου και Άνω Μανδαρινάτου, δηλαδή τους χθεσινούς λιγούρηδες που διορίστηκαν με παχυλούς μισθούς και κλείστηκαν στο Κάστρο τους πυροβολώντας το Πλήθος που ολοένα και ζυγώνει.

Ένα Μανδαρινάτο
που παράγει δουλοπρεπείς και πειθήνιους, άπληστους και αδηφάγους στο να κρατήσουν την θέση τους, εξοντώνοντας κάθε αντίπαλο ή πιθανό ανταγωνιστή, φθονώντας σε απίστευτο βαθμό και ταυτόχρονα θαυμάζοντας την ανύπαρκτη μεγαλοσύνη τους και που βρίσκονται σε ένα Φρούριο Μισθολογικής Ευμάρειας και Εργασιακής Όασης, σκορπώντας άφθονη Φιλανθρωπία με ξένα κόλλυβα και πουλώντας “αριστεροσύνη” στους άσχετους και μπόλικο “προοδευτισμό” στις αμόρφωτες μάζες που τους πολιορκούν έξω από το άνετο και πολυτελές Φρούριο της υπερφίαλης/ περιττής ύπαρξής τους και ανύπαρκτης ζωής τους. 


Αποτέλεσμα εικόνας για τα παρασιτα του συριζα
Ο Καίσαρας φροντίζει για την καλοπέραση τους, μοιράζει αυξήσεις – ο μέγας Ευκλείδης της Οικονομίας έδωσε αυξήσεις στους Πραιτωριανούς του Υπουργείου Οικονομικών – διορισμούς και κάθε λογής επιδόματα ή προνομία. Όταν σε αυτή την Παρακμιακή Κάστα/Συντεχνία εισβάλλει ο αληθινά Εργαζόμενος όπως το συνδικαλιστικό Προλεταριάτο του ΠΑΜΕ τόλμησε να κάνει στο Υπουργείο της προαναφερθείσης Μαρίας Αντουανέττας – Έφης Αχτσιόγλου– η ίδια πόζαρε με ύφος και στυλ, ένα κράμα διανοητικής υπεροχής και έπαρσης με μπόλικη δόση αύρας εστετισμού και ελιτισμού. Ένα κράμα Μαντάμ Πομπαντούρ, Μαρίας Αντουανέττας και Σιμόν ντε Μπωβουάρ που μας εντυπωσίασε και έτσι συνειδητοποιήσαμε τι σημαίνει Νεοφιλελεύθερη Αριστερή Φεμινίστρια με αποφασιστικότητα και πυγμή, ετοιμότητα πνεύματος και διδακτορικές σπουδές αξιώσεων. Ήταν δυνατόν να φοβηθεί τους άξεστους, αρρενωπούς – εννοείται ομοφοβικούς, τρανσφοβικούς, ισλαμοφοβικούς κλπ. κλπ.– και αμόρφωτους Εργάτες του ΠΑΜΕ; Αλλά και τότε συνειδητοποιήσαμε τι σημαίνει να προσπαθείς να παραστήσεις κάτι που ουσιαστικά δεν είσαι και ούτε ποτέ πρόκειται να φτάσεις.

Οι ΣΥΡΙΖΑΙΟΙ νυχθημερόν αγωνίζονται πως θα παρατείνουν την διαμονή και παραμονή τους στην εξουσία. Σπίτι τους το Δημόσιο, βίλλα τους τα αντίστοιχα Υπουργεία και Χώρος Ψυχαγωγίας, Εκδηλώσεων, Διαβουλεύσεων Κοινωνικού Διαλόγου και Θεατρικών Παραστάσεων το Μέγαρο Μαξίμου. Αυτή είναι η Τοπογραφία των Μανδαρίνων του ΣΥΡΙΖΑ προσθέτοντας βραδινές εξόδους, πολλά ταξίδια στο Εξωτερικό, διακοπές σε Βίλλες Εφοπλιστών στο Σούνιο και φυσικά ταξίδια σε Business Class για να μην ξεχνάμε και το Statuς μας, γενικότερα το επίπεδο μας και φυσικά – πάνω απ’ όλα– το Ηθικό Πλεονέκτημα της Αριστεράς.

Απέναντι σε όσους επιμένουν για εκλογές γρήγορα, τους ενημερώνουμε πως οι Πραιτωριανοί του ΣΥΡΙΖΑ δεν βιάζονται και τόσο πολύ. Πού θα βρουν όλα τα παραπάνω οι κύριοι – και κυρίες– όταν στην προηγουμένη ζωή τους π.Χ. – προ Χριστού– δεν είχαν στον ήλιο μοίρα και φυτοζωούσαν;

Πού θα ξαναζήσουν
τέτοια μεγαλεία και πολυτέλειες οι Lumpen που ανέβηκαν τόσο απότομα και που η ψυχούλα τους ακόμη δεν τολμά να το πιστέψει; Χάνεις μισθό χιλιάδων Ευρώ, κρατική προστασία, πολυτελή αυτοκίνητα και ζωή χαρισάμενη τόσο εύκολα; Ακριβά συνολάκια και δημοσιότητα από το πουθενά;

Γι’ αυτό λοιπόν πρέπει να εξυπηρετήσουμε ακόμη καλύτερα τους Ευρωπαίους της Τρόικα και τις ΗΠΑ, πουλώντας ταυτόχρονα χάντρες στους Ιθαγενείς με διανομή Φτώχειας και “αριστερής ελεημοσύνης” αλλά και “αγώνα” για τις συντάξεις. Και μην ξεχνάτε, όποιος μας αμφισβητεί διαδίδει Fake News και ακροδεξιά ή ΚΚΕ Προπαγάνδα.

Ένα πλήρες παραλήρημα Πραιτωριανών που ακούνε μόνο τον Καίσαρα και τα σκιρτήματα της Βόλεψης τους. Ave Caesar! Οι βολεμένοι σε χαιρετούν!


 Διαβάστε και εδώ:
http://www.resaltomag.gr/forum/viewtopic.php?t=10893

  © Blogger templates Newspaper by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP