Δευτέρα 19 Δεκεμβρίου 2022

«Αυτά δεν τα είχε τολμήσει, ούτε καν διανοηθεί ο Χίτλερ!»

 

Σχολιάζει ο Νίκος Κλειτσίκας

 

 




«Τα λουλούδια, η μουσική και τα παιδιά είναι τα στολίδια της ζωής»
Πιοτρ Ιλίτς Τσαϊκόφσκι
(1840-1893)...

 

 



Ναζισμός και πανικός στο ο Ράιχ, δηλαδή τη λεγόμενη "μεγάλη δημοκρατική ευρωπαϊκή οικογένεια". Για να ενισχύσουν το 9ο πακέτο κυρώσεων εναντίον της Ρωσίας, αναζητώντας ποιον να συμπεριλάβουν στις κυρώσεις τι έκαναν;
Έθεσαν στον κατάλογο των επικίνδυνων για τον δυτικό "πολιτισμό" και την Βαλεντίνα Βλαντίμιροβνα Τερεσκόβα, την πρώην Σοβιετική κοσμοναύτη, που γράφτηκε στην ιστορία ως η πρώτη γυναίκα που ταξίδεψε στο διάστημα.  Η Τερεσκόβα, έγινε διάσημη ως κυβερνήτης του διαστημοπλοίου "Βοστόκ 6" κι αυτό το ταξίδι πραγματοποιήθηκε στις 16 Ιούνη του 1963.
Σήμερα η Ευρωπαϊκή Ένωση θεωρεί τρομοκράτη και την 85χρονη Τερεσκόβα, για τα μάτια του κοκαϊνομανή κλόουν των ΟυκροΝαζί.

Γράφει ο Giorgio Bianchi, Δημοσιογράφος (χωρίς εισαγωγικά) και συγγραφέας:

«Αυτή η γυναίκα ονομάζεται Βαλεντίνα Τερεσκόβα, ήταν Σοβιετική κοσμοναύτης και το 1963 η πρώτη γυναίκα που πήγε στο διάστημα.
Σήμερα είναι 85 ετών και της έχουν επιβληθεί κυρώσεις από την Ευρωπαϊκή Ένωση, επειδή είναι Ρωσίδα κι επειδή είναι μέλος του κόμματος Ενωμένη Ρωσία.
Η Ευρωπαϊκή Ένωση, ναι, αυτή που παίρνει δωροδοκίες από ολοκληρωτικές και εγκληματικές μοναρχίες και σουλτανάτα, για να κάνει προπαγάνδα ανάμεσα στους ανόητους δυτικούς πληθυσμούς.
Η Ευρωπαϊκή Ένωση, ναι, αυτή που εμπλέκεται σε σκοτεινές επιχειρήσεις που κυμαίνονται από πειραματικά φάρμακα μέχρι όπλα.
Η Ευρωπαϊκή Ένωση, ναι, αυτή που συγκρίνεται με τη μαφία, είναι μια λέσχη εδαφοσφαίρισης.
»

 



 

 ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΗ ΣΥΝΕΧΕΙΑ

  © Blogger templates Newspaper by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP