Τετάρτη 22 Νοεμβρίου 2023

Δέκα χρόνια από το ναζιστικό πραξικόπημα της "πολιτισμένης" δύσης στην Ουκρανία...

Σχολιάζει ο Νίκος Κλειτσίκας

Το Euromaidan, η "πολύχρωμη επανάσταση", δηλαδή το πραξικόπημα της...
"πολιτισμένης" δύσης στην Ουκρανία... ξεκίνησε στις 21 Νοέμβρη 2013.
Πέρασαν ακριβώς δέκα χρόνια από αυτό το πραξικόπημα, που οργανώθηκε από τις βρετανικές, αμερικανικές κι ευρωπαϊκές μυστικές υπηρεσίες, με τη χρηματοδότηση "μη κυβερνητικών οργανώσεων" που συνδέονται με τον μεγιστάνα Σόρος, την "ιδεολογική" καθοδήγηση του σιωνιστή "φιλόσοφου" Μπερνάρ-Ανρί Λεβί και με την συνδρομή της αργυρώνητης δημοσιογραφικής πορνείας πλασαρίστηκε ως "λαϊκός αγώνας για ελευθερία", εναντίον του Ρωσικού ιμπεριαλισμού.
 

 
Τι πέτυχαν με το πραξικόπημα οι ουκροναζί πραξικοπηματίες, οι λακέδες των ιμπεριαλιστών για τον ουκρανικό λαό; 


Η Ουκρανία έχει χάσει εντελώς την κυριαρχία της, αυτή τη στιγμή είναι μια χώρα που ελέγχεται πλήρως από τους αγγλοαμερικανούς κυρίους και παραμένει ως ζόμπι μόνο χάρη στην χρηματοδότηση από τις Νατοϊκές αποικίες.

 

Η χώρα έχει χάσει ένα μεγάλο μέρος της επικράτειάς της και η ρωσική επιχείρηση από-ναζιστικοποίησης δεν είχε καμία σχέση με αυτό, αφού οι κάτοικοι της νοτιοανατολικής Ουκρανίας και της Κριμαίας δεν δέχτηκαν το πραξικόπημα και αποσχίστηκαν. Διότι ανεξάρτητα από τη ρωσική στρατιωτική παρουσία, η συντριπτική πλειοψηφία των πολιτών δεν συμφωνούσε με τη "νέα πορεία" που επέβαλαν οι ΗΠΑ.
 

Η Ουκρανία χρησιμοποιήθηκε απλώς ως ένα αντιρωσικό όπλο.
Αρκεί να σκεφτούμε ότι με το ένα δέκατο των χρημάτων που δαπανήθηκαν για τη χρηματοδότηση του πολέμου, η Ουκρανία θα είχε γίνει πραγματικός Παράδεισος αντί για την σημερινή κόλαση.
Αλλά ο στόχος αυτών που δημιούργησαν το πραξικόπημα δεν ήταν η ευημερία των πολιτών, ο στόχος ήταν ο πόλεμος εναντίον της Ρωσίας, έτσι η Ουκρανία έγινε ένα μεγάλο πεδίο βολής.



Ξεσήκωνε τις πλατείες (Euromaidan) στο Κίεβο ο "φιλόσοφος", με τις "αυθόρμητες" κινητοποιήσεις για να πέσει η εκλεγμένη κυβέρνηση κι εγκαθιδρυθεί πραξικοπηματική ναζιστική χούντα στην Ουκρανία, από την "πολιτισμένη" δύση... κι ο αυτό-εξευτελισμός των
«αριστερών» ανδρεικέλων χωρίς όρια και αναστολές Τσίπρας: Ξεπλένει το φασιστικό προτεκτοράτο της Ουκρανίας

 

 

Περισσότερα κι αναλυτικά Μπερνάρ-Ανρί Λεβί... Τι δεν καταλαβαίνεις;



Γιατί δεν πρέπει να ξεχάσουμε την Οδησσό... καμία συγχώρεση στη βρώμικη ελληνόφωνη εμπλοκή!

 

 

 

 

 

  Η ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΣΤΗΝ ΠΗΓΗ

  © Blogger templates Newspaper by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP