Κυριακή 12 Νοεμβρίου 2023

Tο πρώτο τη τάξει δικαίωμα είναι ένα και ονομάζεται ΖΩΗ! Αυτή που σου την κλέβουν και την βιάζουν με διάφορα προσχήματα και δεν την υπερασπίζεσαι...

Της Ιωάννας Υψηλάντη


 

  Ο σκοταδισμός επιστρέφει στις εκκοσμικευμένες συνειδήσεις της ανθρωπότητας με την... αποδοχή και προστασία του εβραιο-σιωνισμού και όλα τα "ιερά" της νεωτερικότητας (ανθρώπινα δικαιώματα, "δημοκρατικές διαδικασίες, LGTB) φαντάζουν σήμερα, τόσο θλιβερά, που οι σύγχρονοι άνθρωποι δεν έχουν τρόπο να σταματήσουν αυτήν την οπισθοδρόμηση.


 

  Ο Εβραίος, όμως, δεν έχει πρόβλημα. Θα διαβάσει τις σελίδες της Τορά "Και στις πόλεις αυτών των εθνών, που σου δίνει ο Κύριος ο Θεός σου ως ιδιοκτησία σου, δεν θα αφήσεις ούτε μια ψυχή ζωντανή. , αλλά θα τους καταστρέψεις: Τους Χετταίους και τους Αμορραίους και τους Χαναναίους, και τους Φερεζίτες, και τους Χεβίτες, και τους Ιεβουσαίους και τους Γιργασιίτες, όπως σας πρόσταξε ο Κύριος ο Θεός σας" (Δευτερονόμιο 20:16-17).


 

  Και δεν αμφιβάλλει, ούτε στιγμή, ότι θα εκπληρώσει τις προφητείες του Γιαχβέ.
Ετσι βλέπει και ο Νετανιάχου την ιδανική λύση στο Παλαιστινιακό ζήτημα. "Μην αφήνετε ούτε μία ψυχή ζωντανή..." 11.000 νεκροί άμαχοι εκ των οποίων 4.500 παιδιά, μέσα σ΄έναν μήνα.
Πώς να πολεμήσεις τον σκοταδισμό, όταν κραυγάζεις και ετοιμάζεσαι για πόλεμο, για την μαντήλα του Ιράν και αγνοείς, επιδεικτικά την δολοφονική μανία του Τορά και του Ταλμούδ;;
Ναι! Εσύ! Ο δικαιωματιστής που χειροκρότησες τα εγκλήματα των Σταυροφόρων, πιστεύοντας ότι οι λευκοί θα εκσυγχρονίσουν τον Ισλαμισμό των "βαρβάρων", αλλά κάνεις πως δεν βλέπεις τους πραγματικούς βαρβάρους, γιατί τρώνε με μαχαίρι και πιρούνι, τον πλούτο των "βαρβάρων".
Γιατί η ατζέντα τους, της επιβολής της ομοφυλοφιλίας, του πειραματικού εμβολιασμού, της πράσινης ανάπτυξης είναι "απελευθέρωση" και "πρόοδος". Είναι "ανθρώπινο δικαίωμα", είναι "σεβασμός στην υγεία των άλλων".


 

  Όμως το πρώτο τη τάξει δικαίωμα είναι ένα και ονομάζεται ΖΩΗ!
Αυτή που σου την κλέβουν και την βιάζουν με διάφορα προσχήματα και δεν την υπερασπίζεσαι. Αυτή, που επί δεκαετίες, την αφαιρούν, χωρίς ενοχές, από χιλιάδες παιδιά της Παλαιστίνης και από τα δικά σου παιδιά.


 

  Πότε φώναξες για τα 14.000 νεκρά παιδιά του Ντονμπάς, τα τελευταία 9 χρόνια, υποκριτή; Αντιθέτως! Είπες τον Πούτιν "εγκληματία πολέμου", όταν μπήκε να σταματήσει το κακό. Ναι! Εσύ! Ο δικαιωματιστής! Ο "προοδευτικός"! Ο "ανθρωπιστής και περιβαλλοντολόγος"!
Ποιος μπορεί πια, υπάρχει κάποιος να σταματήσει την κατρακύλα της ανθρωπότητας, που φέρνουν τα νέα ήθη του πολέμου, στις κοινωνικές συμπεριφορές;


 

  Αυτά που σου επιβάλλουν να δέχεσαι τα εγκλήματα, σαν νόμιμη πράξη πάταξης της "τρομοκρατίας". Που σου επιβάλλουν να δέχεσαι τους ναζί, σαν δίκαιους τιμωρούς των δούλων, που εξεγείρονται. Που σου επιβάλλουν να γίνεις και συ ναζί, για να επιβιώσει η εξουσία τους. Και που συνεχίζουν να σου αφαιρούν κάθε καταχτημένο ανθρώπινο δικαίωμα, γιατί έχεις χάσει την ισχύ να τους πολεμήσεις. Σ΄έχουν διχάσει και σ΄έχουν διαφθείρει.


 

  Όλα αυτά θα μείνουν και μετά τους σημερινούς πολέμους. Μέσα στο μυαλό μας και στο DNA μας, γιατί δειλιάσαμε να τα σταματήσουμε. Και μας αξίζει η κατρακύλα που ζούμε!


 

 

ΠΗΓΗ


 

http://www.press-gr.com/2023/11/blog-post_772.html 

  © Blogger templates Newspaper by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP