Σάββατο 8 Μαΐου 2010

ΒΟΥΛΙΑΞΑΝ ΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ!

ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΚΑΝΑΝ ΤΟ ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΟ ΤΟΥΣ ΚΑΘΗΚΟΝ
ΒΟΥΛΙΑΞΑΝ ΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ!




Και δεν θα είναι το μόνο. Κόντρα στην θηριώδη και πολυπλόκαμη πασοκική προπαγάνδα, που βομβάρδιζε επι μήνες τον κόσμο με τρομοκρατικά διλλήματα, κόντρα στους μπουκωμένους με χρήμα παπαγάλους τους που κάθονται στα πάνελ των συζητήσεων και ΑΠΑΙΤΟΥΝ θησίες από τον απλό λαό από την στιγμή που τα μηνιαία εισοδήματά τους φτάνουν ίσως και ξεπερνούν τα ετήσια εισοδήματα μια μέσης Ελληνικής οικογένειας.
ΛΟΥΦΑΞΑΝ! Που είναι τώρα οι δημοσκοπήσεις που έδειχναν το 45% να διαφωνεί με τις απεργίες και τις πορείες; Που είναι οι ψεύτες που έδειχναν σε έρευνες οτι ο κάθε φουκαράς είναι διατεθειμένος να πληρώσει τα οικονομικά εγκλήματα και κρίματα ΑΛΛΩΝ; Που είναι ο γλοιώδης Μίμης Ανδρουλάκης που τόλμησε να πει: ''Οι εύκολες και καλές μέρες χάλασαν τον Έλληνα''; Πρέπει ''να πεινάσουμε και λίγο'' γι'αυτό το θλιβερό ον με μουστάκι.
Το ΠΑΡΑΤΡΑΒΗΞΑΝ το σκοινί. Αυτήν την φορά δεν μπόρεσαν να αγνοήσουν τον όγκο του κόσμου και της οργής που έχουν προκαλέσει οι πολιτικές της πράσινης ακρίδας που μας κυβερνα και τα χοντροκομμένα ψέματά τους και κρύφτηκαν και πάλι πίσω από τις προβοκατόρικες ενέργειες που άφησαν πίσω τους νεκρούς και έριξαν λίγο νερό στο κρασί της ''συναίνεσης'' που σερβίρουν τόσους μήνες.
Όμως θα επανέλθουν με το γνωστό τους τροπάρι και αυτήν την φορά θα επιστρατεύσουν και τις χρυσές τους εφεδρείες. Ο Τέλογλου με το άρθρο του στην ιστοσελίδα του ''ακραία προοδευτικού'' Σταύρου Θεοδωράκη δίνει την πρώτη γεύση:
Παράθεση:
«Να κάνουμε εκλογές; Δεν είμαστε αυτόχειρες. Αρα τι μένει; Μια κυβέρνηση σαν εκείνη του Κωνσταντίνου Καραμανλή τον Ιούλιο του 1974, από όλους τους πολιτικούς χώρους. Η κυβέρνηση αυτή πρέπει να έχει έκτακτες εξουσίες, για να το πω πιο απλά η χώρα είναι σε κατάσταση έκτακτης ανάγκης χωρίς δικτατορία αλλά ορισμένα άρθρα του συντάγματος πρέπει να βγουν "εκτός"ή να ερμηνευτούν ανάλογα. Εκδηλώσεις σαν κι εκείνες του ΠΑΜΕ στον Πειραιά πρέπει να δίνεται η δυνατότητα να κηρύσσονται αμέσως παράνομες με διαδικασίες αυτοφώρου, πρέπει να περιοριστεί το δικαίωμα της απεργίας αλλά και της διαμαρτυρίας σε ευαίσθητους τομείς (...). Στο Βέλγιο πριν μερικά χρόνια μια τέτοια κυβέρνηση συνασπισμού προχώρησε σε αναστολή ορισμένων συνταγματικών διατάξεων για ένα διάστημα (...)»


Όσοι πιστεύουν ακόμη στις καλές προθέσεις του καθεστώτος, ρίχνουν νερό στον μύλο της αντιδραστικότητάς του.

Υ.Γ.: Τα περι ''πατριωτικού καθήκοντος'' και ''εθνικής αναγκαιότητας'' να μας τα πει και να τα αναλύσει καλύτερα η Θάλεια Δραγώνα. Ακούς Τζέφρυ; Ακούω να λες.

Υ.Γ.2.: Δεν ξεχνάμε οτι τρεις ανθρωποι έφυγαν άδικα. Ντροπή σε όσους εκμεταλεύονται συναισθηματικά το γεγονός για να περάσουν τις πολιτικές τους. Τζέφρυ για τους πολιτικούς συνεργάτες σου του ΛΑ.Ο.Σ και για την κατάπτυστη ομιλία σου μιλάω. Άλλαξε κειμενογράφο! Για τον Θεό...!
________________________________________
http://apergospastis.pblogs.gr/2010/05/620433.html

  © Blogger templates Newspaper by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP