Δευτέρα 10 Οκτωβρίου 2011

Το ζαχαρωμένο δηλητήριο του Τσίπρα…



Τίποτα δεν είναι πιο επικίνδυνο για έναν λαό, ιδιαίτερα στις τωρινές περιστάσεις, όσο το ζαχαρωμένο δηλητήριο των ψεύτικων ελπίδων.

Για να φτάσουμε σε αυτήν την τραγική κατάσταση (σκέτος εφιάλτης) που ζούμε σήμερα, χρειάστηκε να πιούμε πολλές φορές το «ζαχαρωμένο δηλητήριο των ψεύτικων ελπίδων».
Ο εκλογικός κρετινισμός της «αριστεράς» πλειοδοτεί στην παραγωγή των ψεύτικων ελπίδων.
Αριστερά και εκλογική αλλοτρίωση (κοινοβουλευτικός κρετινισμός) είναι δύο έννοιες ασυμφιλίωτες. Ο εκλογικός αγώνας για την Αριστερά είναι το συμπληρωματικό τακτικό μέσον του πρακτικού στρατηγικού αγώνα για την αγωνιστική κινητοποίηση και οργάνωση του λαού και όχι υποκατάσταση αυτού του αγώνα με την κάλπη και τον εκλογικό στρατηγικό προσανατολισμό.

Η στρατηγική της ανάπτυξης και οργάνωσης του λαϊκού κινήματος έχει εγκαταλειφθεί ολοκληρωτικά από τη λεγόμενη «αριστερά» στο βωμό της εκλογικής εμπορίας και δημαγωγίας.

Η πιο ακραία περίπτωση αυτού του εκλογικού φορμαλισμού και της κοινοβουλευτικής κατανάλωσης ψεύτικών ελπίδων είναι ο ΣΥΝ-ΣΥΡΙΖΑ.


Ο Τσίπρας, σε καθημερινή βάση, καταναλώνει ασυστόλως εκλογικά πυροτεχνήματα και ουτοπικά ευχολόγια.

Εδώ ο κόσμος καίγεται, η Ελλάδα καταστρέφεται, οι εργαζόμενοι και ο λαός γενικότερα λεηλατούνται και κατακρεουργούνται με κτηνώδη τρόπο, ο σπαραγμός και η οργή της ελληνικής κοινωνίας βοά και ο Τσίπρας ζητάει ΑΠΛΩΣ εκλογές!!!!


Καμία πρωτοβουλία
και καμία προσπάθεια να κινητοποιηθεί αγωνιστικά και ΣΥΝΕΙΔΗΤΑ η λαϊκή οργή, να οργανωθεί δηλαδή σε Επιτροπές Αγώνα, σε μορφές εργατικής και λαϊκής εξουσίας.

Ο Τσίπρας συνειδητά αγνοεί το αλφάβητο:
Καμία αναχαίτιση της καθεστωτικής λαίλαπας δεν μπορεί να υπάρξει, πόσο μάλλον ανατροπή αυτής της κατάστασης, ιδιαίτερα σε εποχές κρίσης κατάρρευσης του καπιταλισμού, ΔΙΧΩΣ την ΑΝΑΠΤΥΞΗ και ΟΡΓΑΝΩΣΗ μαζικών και αγωνιστικών λαϊκών κινημάτων…

Το εκλογικό είναι το επικουρικό στοιχείο αυτή της ανάπτυξης και οργάνωσης του λαϊκού κινήματος και ΟΧΙ το πρωτεύον…

Τι θα αλλάξει δηλαδή αν ο Τσίπρας πολλαπλασιάσει τα εκλογικά του ποσοστά; Απολύτως τίποτα. Απλώς ο Τσίπρας θα διαπραγματευτεί με καλύτερους όρους τη ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ του στην καθεστωτική διαχείριση και διακυβέρνηση: Ο καυγάς για το πάπλωμα…

Αλλά ακόμα και αν υποθέσουμε (υπόθεση εργασίας) ότι ο Τσίπρας και τα «αντιμνημονιακά μέτωπα» που κυοφορούνται (άλλη απάτη – θα μιλήσουμε παρακάτω) έρθουν εκλογικά στην κυβέρνηση και έχουν όλες τις καλές προθέσεις (υπόθεση εργασίας) να αλλάξουν τα πράγματα, ΠΟΥ θα στηριχτούν όταν δεν υπάρχει η δύναμη των οργανωμένων λαϊκών κινημάτων;

Φαίνεται ότι όλοι αυτοί οι εκλογικά κρετίνοι και οι «αριστεροί» πολιτικοί απατεώνες πιστεύουν και θέλουν να μας πείσουν ότι έχουν το μαγικό ραβδάκι της Κίρκης που θα μεταμορφώσει με τα μαγικά του κτυπήματα τα αφεντικά της καπιταλιστικής βαρβαρότητας, το καθεστώς αυτών των αφεντικών, το διακοσμητικό τους «δημοκρατικό» ντεκόρ (Βουλή), το ΚΡΑΤΟΣ το ολοκληρωτικά υποταγμένο στις διεθνείς μαφίες του χρήματος, τους «μπράβους» τους και γενικά τις ιμπεριαλιστικές εξαρτήσεις και λογικές…

Ο Τσίπρας μιλάει σαν αστός δημαγωγός πολιτικάντης. ΣΥΝΕΙΔΗΤΑ εξαπατά τον ελληνικό λαό με τα εκλογικά του πυροτεχνήματα.

Το καπιταλιστικό σύστημα θέλει να σώσει γι αυτό και δεν επιδιώκει, ούτε προωθεί την Οργάνωση και αυτό-οργάνωση της λαϊκής ΟΡΓΗΣ παρά μόνο την εκλογική της εμπορία προς στενό κομματικό όφελος.

Γι αυτό ο Τσίπρας αποδέχεται το χρέος και απλώς μιλάει για «επιθετική αναδιαπραγμάτευση»!!!


Καμώνεται ότι δεν ξέρει ότι το χρέος είναι η καταλήστευση του δημόσιου πλούτου και το βάρβαρο στράγγισμα του αίματος της εργασίας για τις τσέπες των ιμπεριαλιστών αρπακτικών και χρηματιστηριακών κτηνών.

Ζητάει την επαναδιαπραγμάτευση αυτής της κτηνώδους καπιταλιστικής βαρβαρότητας και από ποιους; Από τα ίδια τα κτήνη!!!!

Από την άλλη λεονταρίζει ότι δεν θα πληρώσει αυτός τα χαράτσια: Άλλη δημαγωγική εκλογική εμπορία.

Το ζήτημα είναι πώς δεν θα τα πληρώσει ο λαός. Και αυτό δεν εξαντλείται με το να λέμε απλώς δεν πληρώνω, αλλά με την ΟΡΓΑΝΩΣΗ του αγώνα που θα στηρίξει και θα εγγυηθεί το «ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΝΩ».

Το να λέμε απλώς ότι δεν πρέπει να πληρώσουμε τα χαράτσια είναι κούφια λόγια. Πρέπει να ΟΡΓΑΝΩΘΕΙ ΜΑΖΙΚΑ ο λαός πάνω σε αυτό το αίτημα που πραγματικά ενώνει, σήμερα, όλη την ελληνική κοινωνία.

Πρέπει να προωθηθούν και να συγκροτηθούν Επιτροπές Αγώνα και να δημιουργηθεί ΟΡΓΑΝΩΜΕΝΟ ΚΙΝΗΜΑ στήριξης του αιτήματος: ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΝΩ.

Έξω από λόγια τι κάνει ο Τσίπρας και το κόμμα του; ΑΠΟΛΥΤΩΣ ΤΙΠΟΤΑ…

Όταν καλείς το λαό να μην πληρώσει πρέπει να στηρίζεις ΠΡΑΚΤΙΚΑ και ΟΡΓΑΝΩΤΙΚΑ αυτό το αίτημα, διαφορετικά είναι εκλογικός τυχοδιωκτισμός και εμπορία της ΟΡΓΗΣ…

Τέλος, αποκαλυπτικό του καθεστωτικού καιροσκοπισμού του Τσίπρα και του εκλογικού του κρετινισμού είναι και τούτο:
Η κατασκευή ενός εκλογικού «αντιμνημονιακού μετώπου».

Αντί ο «αριστερός» ΣΥΝ να ρίξει όλες του τις δυνάμεις και να πάρει και τις ανάλογες πρωτοβουλίες για την ΟΡΓΑΝΩΣΗ της ξεχειλίζουσας και εκρηκτικής λαϊκής ΟΡΓΗΣ σε ένα δυναμικό, μαζικό λαϊκό κίνημα, διαπραγματεύεται την κατασκευή εκλογικών μετώπων εμπορίας της λαϊκής αγανάκτησης και εγκλωβισμού ψηφοφόρων!!!!


Και ποια είναι αυτά τα «εκλογικά υλικά»;

Οι οψίμως ανανήψαντες και διαφωνούντες του ΠΑΣΟΚ: Δημαράς, Μητρόπουλος, Κουρουπλής, Σακοράφα και λοιποί!!!!

Με αυτούς λοιπόν που γαλουχήθηκαν μέσα στην κυβερνητική αχρειότητα του ΠΑΣΟΚ και που το στήριξαν σε όλη τη ζωή τους, ακόμα και την κυβέρνηση αυτή των ανδρεικέλων στήριξαν σε πολλά «συμβόλαια θανάτου» που εκτέλεσε, με αυτούς ο Τσίπρας θα κάνει μέτωπο εναντίον του καθεστώτος!!!

Και μόνο αυτές οι προσμίξεις αποδείχνουν περίτρανα ότι ο ΣΥΝ-ΣΥΡΙΖΑ είναι ένα απλό καθεστωτικό γρανάζι που σήμερα λιπαίνεται από τους «νταβάδες» για να παίξει το ρόλο του: Αυτόν της διάσωσης του καθεστώτος και της αναπαλαίωσής του…

ΟΛΟΙ μοχθούν να βρικολακιάσουν το παλιό ΠΑΣΟΚ για να ανοίξει εκ νέου ο φαύλος κύκλος της απάτης…

Μόνο που οι συνθήκες σήμερα είναι εντελώς διαφορετικές και όλες αυτές οι απόπειρες θα καταρρεύσουν σαν γελοιογραφικές απομιμήσεις…


 ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΚΑΙ ΕΔΩ:
http://www.resaltomag.gr/forum/viewtopic.php?t=6005

  © Blogger templates Newspaper by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP