Πέμπτη 20 Οκτωβρίου 2011

Η φρενοβλαβής «πονηρία» της προβοκάτσιας



Ζούμε στιγμές ασύλληπτης, μοχθηρής κακουργίας.

Οι ταξιαρχίες των μαφιόζων του χρήματος (οι σύγχρονοι αποικιοκράτες) και τα καθεστωτικά τους ανδρείκελα επιτίθενται, αφηνιασμένα, σε ΟΛΑ τα μέτωπα, για την εξόντωσή μας, την ολοκληρωτική καταστροφή μας, τη μετατροπή της Ελλάδας σε μια γεωγραφική επαρχία-αποικία, για την τερατώδη σύγχυσή μας, τη διάλυση και δολοφονία της σκέψης μας…
Η σημερινή προβοκάτσια του παρακράτους και των μυστικών υπηρεσιών (σύγκρουση των κουκουλοφόρων με την περιφρούρηση του ΠΑΜΕ), αποτελεί μια ΝΕΑ ΣΤΡΑΤΗΓΙΚΗ της «επιστήμης» των προβοκατσιών:
Μια στρατηγική που «πατάει» πάνω στην ειρηνόφιλη και πυροσβεστική πολιτική της ηγεσίας του ΚΚΕ, πάνω στο φετιχισμό της «νομιμότητας» (υποταγή στη «νομιμότητα» της καθεστωτικής βαρβαρότητας), πάνω στην ΑΠΡΟΘΥΜΙΑ του να προωθήσει την ΑΥΤΟ-ΟΡΓΑΝΩΣΗ του Κινήματος, την δημιουργία και θωράκιση άλλων μορφών εξουσίας: Της Εξουσίας των Λαϊκών Επιτροπών Αγώνα (τα έχουμε αναπτύξει πολλές φορές).

Με δύο λόγια:
η νέα προβοκατόρικη στρατηγική ΑΞΙΟΠΟΙΕΙ την πολιτική του καθεστωτικού «αριστερού δεκανικιού» της ηγεσίας του ΚΚΕ, πολιτική που ΠΡΑΚΤΙΚΑ νομιμοποίησε και νομιμοποιεί το σημερινό κατοχικό καθεστώς.



Η Νέα «πονηρή» στρατηγική της προβοκάτσιας του παρακράτους και των μυστικών υπηρεσιών, «επιστημονικά» επεξεργασμένη, ΕΠΙΛΕΓΕΙ ως προνομιακό χώρο της το ΚΚΕ: Πολλαπλές οι στοχεύσεις και πολλά τα οφέλη…

Σημείωση: ήδη ο πρώτος στόχος επετεύχθη. Το ΠΑΜΕ απεσύρθη από το Σύνταγμα, όπου είχε γίνει πόλος ΑΓΩΝΑ, αφήνοντας τους μαχητές που συσπειρώθηκαν στις γραμμές του στο έλεος του παρακράτους…

Θα τα αναπτύξουμε ΟΛΑ αυτά ευθύς αμέσως, αφού πρώτα δώσουμε το αποκαλυπτικό ρεπορτάζ από το «Κλασσικοπερίπτωση»:

http://klassikoperiptosi.blogspot.com/2011/10/blog-post_6858.html


Οι φασίστες αντιεξουσιαστές της εξουσίας επιχείρησαν δολοφονικές επιθέσεις εναντίον των διαδηλωτών του ΠΑΜΕ



Μόλις γύρισα από την πλατεία Συντάγματος στην οποία βρισκόμουν μαζί με εκατοντάδες χιλιάδες συμπατριώτες μου που διαδήλωναν εναντίον όχι μόνο της αναμφισβήτητα κατοχικής κυβέρνησης αλλά και εναντίον όλου του συστήματος που την εξέθρεψε και την δυνάμωσε. Δεν υπήρχε καμία άλλη φωνή παρά μία που εκφράστηκε πολλές φορές με το σύνθημα «αέρα , αέρα να φύγει η χολέρα».

Από το πρωί είχε "διαδοθεί" η ...πληροφορία ότι κατά το μεσημέρι και λίγο πριν αρχίσει η ψηφοφορία στη Βουλή, τα "τάγματα εφόδου" της Νέας Τάξης Πραγμάτων δηλαδή οι αλήτες - πράκτορες με τα μαύρα που αυτοαποκαλούνται "αντιεξουσιαστές" (μια ιδιότητα εξ άλλου που απέδωσε και ο ίδιος ο κατοχικός πρωθυπουργός για τους ταγματασφαλίτες της θλιβερής του κυβέρνησης).

Πράγματι πριν από λίγη ώρα τα "ΜΑΤ με τα μαύρα και τις κουκούλες" επιτέθηκαν στους συγκεντρωμένους διαδηλωτές του ΠΑΜΕ με πέτρες και μολότωφ τραυματίζοντας δεκάδες εκ των οποίων ο ένας σοβαρά.

Ακόμα και ο πιο αφελής, μόνο που έβλεπε τα κατά τα άλλα δραστήρια ΜΑΤ να στέκονται απαθείς και αμέτοχοι την στιγμή που οι αντιεξουσιαστές "συνάδελφοί" τους είχαν "πιάσει δουλειά", αντιλήφθηκε ότι αυτά τα κατακάθια απλώς εκτελούσαν εντολές.


ΑΥΤΟ ΟΜΩΣ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΕΝΤΥΠΩΣΙΑΚΟ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΚΑΝΕΙΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΔΙΑΔΗΛΩΤΕΣ ΔΕΝ ΕΦΥΓΕ.

Όλοι όσοι πήγαν είτε με το ΠΑΜΕ που πήρε την πρωτοβουλία να περικυκλώσει τη Βουλή, είτε με τα σωματεία της ΓΣΕΕ , της ΑΔΕΔΥ, των ΤΑΞΙΤΖΗΔΩΝ κ.α , ήξεραν ότι έχουν να αντιμετωπίσουν από την μια τα ΜΑΤ με τα άσπρα και από την άλλη τα ΜΑΤ με τα μαύρα κράνη και τις κουκούλες , όμως η απόφασή τους και χθες και σήμερα ήταν να μείνουν και έμειναν.

Κανείς θεσμικός ή εξωθεσμικός τραμπούκος του παρακράτους των Βρυξελλών ή κάθε άλλης ευρωατλαντικής συμμορίας δεν θα μπορέσει να μαγαρίσει ή πολύ περισσότερο να ανακόψει την ορμή ενός λαού που έχει πάρει πλέον απόφαση να φτάσει τον Εθνικοαπελευθερωτικό αγώνα μέχρι τέλους.

Οι μαυροντυμένοι τραμπούκοι του παρακράτους και η δυνάμεις καταστολής του ...κράτους όχι μόνο δεν κατάφεραν αυτήν τη φορά να διαλύσουν την παλλαϊκή συγκέντρωση, αλλά αντιθέτως την δυνάμωσαν.

Μετά την είδηση για αυτές τις προβοκατόρικες επιθέσεις, χιλιάδες από τους "πρωινούς" διαδηλωτές επιστρέφουν. Αυτή τη στιγμή οι εικόνες από το ελικόπτερο του χαφιεδοκάναλου (ΣΚΑΪ) δείχνουν ότι διαρκώς αυξάνει το πλήθος των διαδηλωτών.

Έφτασαν οι προδότες και οι τύραννοι να μας προειδοποιούν μέσα από την Βουλή να κάνουμε πίσω αλλιώς θα ζήσουμε "μέρες του Απριλίου του ΄67.

Αυτά όλα δείχνουν ότι φοβούνται όχι για το αύριο βέβαια της πατρίδας μας, αυτό το έχουν ήδη προδιαγράψει, αλλά για το δικό τους.
Ο λαός αποφάσισε και δεν κάνει πια πίσω.

  © Blogger templates Newspaper by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP