Παρασκευή 15 Μαρτίου 2013

Ανάπτυξη, πού είσαι βρέ; πού μου κρύφτηκες;;;

ΛΟΓΙΑ και ΣΚΕΨΕΙΣ

Στο δρόμο της ανάπτυξης, τραβώντας τον ανήφορο, έφτασα σε ένα πλάτωμα. Σταματώ να απολαύσω τη θέα, ήταν και η κούραση καταλαβαίνεται τώρα, και τι βλέπω στο Θεό σας!!


Η ανάπτυξη αραχτή στον ήλιο, με δυο τρεις , μπορεί και τέσσερις τύπους - ήταν λίγο μακρυά , ο ήλιος, η κούραση ξέρετε- χαριεντίζονταν ξεδιάντροπα!!!

Ε όχι, τώρα νευρίασα!!! Άρχισα να κατεβαίνω τρέχοντας, σκουντουφλώντας και βρίζοντας!!!
Είναι δυνατόν , τόσοι άνθρωποι να περιμένουν την ανάπτυξη και αυτή να τρωγωπίνει ξέγνοιαστα και μες την τρελλή χαρά με τους τύπους!!
Τώρα θα μου πείτε, ανάπτυξη είναι ότι θέλει κάνει, βάζει τους όρους της

1. Πάγκαλος και Βενιζέλος μακρυά από το τραπέζι, τρώνε και οι δύο το καταπέτασμα, της κρύβουν και τον ήλιο!

2. Στην υποδοχή θέλει τον Αντωνάκη, γιατί όλο καλά λόγια λέει, είναι ακίνδυνος και του χεριού της. Στο τελευταίο φαγοπότι, της τραγούδησε κιόλας(το σήκω χόρεψε κουκλί μου νομίζω αλλά δεν παίρνω και όρκο)

3.Τον Φωτάκο τον θέλει στην έξοδο, γιατί η είσοδος είναι ελεύθερη αλλά η έξοδος έχει ένα κόστος.Και ο Φωτάκος εδώ που τα λέμε στηρίζει κάθε κίνηση είσπραξης. Θυμάστε στα παλιά λεοφορεία τον εισπράκτορα;; Ξέφευγε κανείς , όχι πείτε μου.

4.Την Αλέκα την βλέπει ανταγωνιστικά, γυναίκες βλέπετε, τη θέλει στη γωνία του τραπεζιού, από όπου βλέπει τα μεζεδάκια αλλά δεν τα φτάνει, εξοργίζεται και αρχίζει αυτά τα ωραία για την επανάσταση, φονιάδες των λαών Αμερικάνοι, ΕΟΚ και ΝΑΤΟ το ίδιο συνδικάτο και διασκεδάζουν τρωγωπίνοντας οι υπόλοιποι. Κάπου εκεί μπουκάρει η Λιάνα και το κέφι ανεβαίνει!!!

5. Κασιδιάρη και Μιχαλολιάκο τους θέλει πόρτα- είναι καλοί και εκπαιδευμένοι με τις τελευταιες μεθόδους στο face control- ελέγχουν την είσοδο, μήπως περάσει κανένας σκουρόχρωμος και ταραχτούν οι παράγοντες. Και το πόπολο απαγορεύται, διότι είναι πολοί και φαγανοί και κάτσε καλύτερα , που θα μοιραστούμε το φαγητό της ανάπτυξης!!!

6.Τον Αλέξη τον έχει σε ένα τραπέζι μόνο του, γιατί οι πληροφορίες τον θέλουν λαίμαργο και ταμαχιάρη και το φαγητό είναι μετρημένο. Με τη φόρα που έχει ο cool δεν θα αφήσει ψίχουλο!

Ασφαλείς και εξακρυβομένες πληροφορίες θέλουν
τον Μπόμπολα, τον Κόκαλη, τον Βαρδή, τον Σταύρο μας, τον Γιαννάκη του Φαλήρου να ερωτοτροπούν με την ανάπτυξη και να μοιράζουν την πίτα-φανταστέιται τη σκηνή μη σας τα λέω όλα- ενώ οι υπόλοιποι ξέρετε Μάκης, Γιώργος, Νίκος,Σάκης Μάκης-δύο είναι οι Μάκηδες δεν έκανα λάθος-τσουρωμαδιούνται για τα ρέστα!!!!

Και επειδή μια απορία την έχω πάντα, πείτε μου, πως σε καιρό κρίσης έχουμε νέες επιχειρηματικές κινήσεις στα μίντια και όχι μόνο, από παλιούς πλην πτωχούς και τίμιους επιχειρηματίες, που δίνουν δουλειά αλλά όχι μισθούς στους εργαζόμενους στις γαλέρες -γιατι δεν έχουν οι άνθρωποι, την ανάπτυξη περιμένουν και αυτοί, ενώ το πόπολο μαθημένο είναι στην αφαγία, ΠΕΙΤΕ μου λοιπόν ξαναρωτώ, γιατί πιέζονται οι άνθρωποι και ρισκάρουν εεεεεεεε;;;;

Για μας ανόητοι αλλά είστε πονηροί και ταμαχιάρηδες και αχάριστοι και δεν βάζετε πλάτη, γιαυτό η ανάπτυξη την άραξε στην παραλία και σκασίλα της να σας συναντήσει!

Είναι δυνατόν να θέλετε μισθό και μάλιστα αξιοπρεπή; Ποιοί είστε κύριοι και κυρίες που επιμένετε να μένετε στη χώρα και θέλετε και την ανάπτυξη παρέα;

Δεν πάτε καλά, σας χτύπησε ο ήλιος και η θάλασσα και επειδή δεν μπορούμε τώρα να σας εκπαιδεύσουμε να ζείτε σωστά , ήλιος , θάλασσα νησιά πωλούνται όπως είναι επιπλωμένα και με τους φτωχούς ανόητους ιθαγενείς.

Και όταν με το καλό θα έρθει και η ανάπτυξη θα μας φέρει χάντρες, καθρεφτάκια και νερό που καίει.
Τι άλλο θέλετε για να ζήσετε βρε αχάριστοι ε αχάριστοι!!!

Εν τω μεταξύ, όσοι τραγουδούν "μην είδατε την ανάπτυξη¨" παίρνουν την απάντηση "την είδαμε σε μακρυνό ταξίδι" και συλλαμβάνονται!!!!!

Καλή σαρακοστή παιδιά και δείτε το ως προπόνηση, διότι η νηστεία έρχεται η ανάπτυξη αγνοείται!!!

  © Blogger templates Newspaper by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP