Πέμπτη, 3 Απριλίου 2014

Ο Σαμαράς παριστάνει τον ηλίθιο ή είναι;

Από αναγνώστες
Ο Γενικός Γραμματέας της εθνοσωτηρίου Κυβερνήσεως επί λέξει(!) ομολογεί σε βιντεοσκοπημένο τεκμήριο ότι επί ημερών Σαμαρά η Δικαιοσύνη δεν λειτουργεί (λες και λειτουργεί τους τελευταίους δύο αιώνες, αλλά τέλος πάντων) κι η καλαματιανή ακροδεξιάτζα το μόνο που βγαίνει και λέει (και μάλιστα παρασκηνιακά κι ούτε καν επίσημα) είναι:
"αν αληθεύουν όλα αυτά τότε δεν έχει καμία θέση στην Κυβέρνηση"!!!! 

 
Μα, καλαματιανή ακροδεξιάτζα μου, αν αληθεύουν όλα αυτά -και αληθεύουν γιατί τα λέει ο ίδιος ο παρατρεχάμενος σού αντικομμουνιστής Γενικός Γραμματεύς σου σε βίντεο που καταγράφει έτερος ακροδεξιάτζας- τότε εκείνος που δεν έχει θέση στην Κυβέρνηση είσαι εσύ.

Εκτός κι αν είσαι ΤΟΣΟ ΗΛΙΘΙΟΣ.


Όταν οι οδοί Ακομινάτου, Καλλέργη, Φυλής μοιάζουν με ακαδημίες... 

 

Δείτε εδώ:
http://www.youtube.com/watch?v=vZM4G5Y22f0Μάλιστα μόλις χθες, ο αντιπρόεδρος του κατοχικού σκηνικού το οποίο τα τσοντοκάναλα διαφημίζουν ως δήθεν "κυβέρνηση", έβριζε τον ομόσταυλο Απ. Κακλαμάνη ως "___στόγερο"!!

Το ελεεινό αχούρι που εκτελεί χρέη "ναού της Δημοκρατίας" έχει απωλέσει κάθε πρόχημα ακριβώς γιατί η "Δημοκρατία" των νταβατζήδων έχει εξαντλήσει τα όριά της.

Αλλά επειδή για Δημοκρατία των νταβατζήδων μιλάει κι η Χ.Α., παριστάνοντας η ίδια την αμέτοχη και την ανήξερη -και προπαντός την άσπιλη και την αναγεννημένη από τις στάχτες- και επειδή πρωτίστως τη συμφέρει να περιορίζει το χρονικό πεδίο στο ιστορικό πλαίσιο της μεταπολίτευσης, να υπενθυμήσουμε ότι οι πραγματικές ρίζες αυτής της "Δημοκρατίας" ανάγονται στα 1945...

Χάρη στην "αυτοθυσία" των Χιτών εθριάμευσε η "Δημοκρατία" στην Ελλάδα και δεν "καταντήσαμε σοβιετία"...

Εκτός κι αν οι (κάθε χρόνο) εορτάζοντες "τις νίκες στο Γράμμο" έχουν το ίδιο επίπεδο αντίληψης με τους ροπαλοφόρους τους και αδυνατούν να καταλάβουν πόσο βυθισμένα είναι και τα δικά τους πόδια στο λάκκο με τα καθεστωτικά κόπρανα...


 Διαβάστε και εδώ:
http://www.resaltomag.gr/forum/viewtopic.php?t=8664

  © Blogger templates Newspaper by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP