Δευτέρα 7 Απριλίου 2014

Στον …αγώνα για τη διάσωση της κυβέρνησης και η «ανεξάρτητη» Δικαιοσύνη!!!


Αυτόφωρη σύλληψη περιμένει πλέον όποιον βουλευτή χρησιμοποιήσει στην χρήση υλικού, παράνομα κτηθέντος, όπως έγινε δηλαδή στην περίπτωση του Τάκη Μπαλτάκου.
Διαβάζουμε:


«Η εισαγγελέας του Αρείου Πάγου, Ε. Κουτζαμάνη διαβίβασε το φάκελο με την αναφορά του Ν. Δένδια στην εισαγγελία πρωτοδικών και ζήτησε να συσχετιστεί με την έρευνα που βρίσκεται σε εξέλιξη για να διαπιστωθεί εάν έχει τελεστεί το αδίκημα της βίας ή της απειλής βίας κατά βουλευτών ή αρχηγού πολιτικού κόμματος.
Αναφέρει η εισαγγελέας σχετικά, "εάν στο μέλλον επαναληφθεί από οποοινδήποτε και υπό οποιαδήποτε ιδιότητα η χρήση παρανόμως κτηθέντος υλικού να κινηθεί η αυτόφωρη διαδικασία έστω και εάν ο υπαίτιος είναι βουλευτής εν ενεργεία"»

http://www.alfavita.gr/


Αστραπιαία η «ανεξάρτητη» Δικαιοσύνη κινητοποιείται για να προλάβει τη διαρροή και άλλων αποκαλύψεων εναντίον του κυβερνητικού παρακράτους: Τέτοιος ΠΑΝΙΚΟΣ!!!

Η κυβερνητική «εγκληματική οργάνωση» επιχειρεί, πανικόβλητη, μέσω της «ανεξάρτητης» δικαιοσύνης, να σταματήσει τη ροή των ακαθαρσιών της: Τα συνωμοτικά και δόλια παιχνίδια της με την παρακρατική συμμορία της Χρυσής Αυγής, τις ανοικτές επεμβάσεις στους δικαστές, τον παρακρατικό της χαρακτήρα και οίστρο…
Το μόνο μέσω άμυνας που της έχει απομείνει είναι το εδώλιο του αυτόφωρου…


Και μόνο αυτή η εσπευσμένη κίνηση πανικού δείχνει την ΕΝΟΧΗ της κυβέρνησης, το τρόμο της για νέες αποκαλύψει (που υπάρχουν και το γνωρίζει), καθώς και το πόσο «ανεξάρτητη» είναι η Δικαιοσύνη…

Επαληθεύει στο ακέραιο τις αποκαλύψεις Κασιδιάρη.


Διαβάστε σχετικά ΕΔΩ:
http://www.resaltomag.gr/forum/viewtopic.php?t=8664


Ματαιοπονεί η κυβέρνηση! ΤΙΠΟΤΑ δεν τη σώζει: Οι οχετοί της άνοιξαν…


 Διαβάστε και εδώ:
http://www.resaltomag.gr/forum/viewtopic.php?t=8692

  © Blogger templates Newspaper by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP