Κυριακή 27 Απριλίου 2014

Σημεία των καιρών: Ένας οικότροφος των Βρυξελλών σουλατσάρει στα Εξάρχεια...

Γαβριάς
Τη μακρόχρονη και ταραχώδη πολιτική διαδρομή καθώς και τις ζηλευτές επαναστατικές καταβολές του μειρακίου Γ. Σακελλαρίδη και υποψηφίου σωτήρα της "ξενοφοβικής" και "μισαλλόδοξης" αθηναϊκής "πλεμπάγιας", τα γνωρίζουν άπαντες.

Ήδη χθες, όπως πληροφορούμαστε κι από εδώ:
http://anoihtipoli.gr/deltia-typou/twitter-hashtag-gabriel4ath
επιδόθηκε στο υπερεπανασατικό σπορ που ονομάζεται "αναγκαίο τρολλάρισμα με δημοφιλέστερο hashtag το #gabriel4ath στο τουίτερ".


Αν και δεν είμαστε ειδικοί,
να πούμε σε γενικές γραμμές ότι το τουίτερ είναι είναι μια αμερικάνικη τεχνολογία, επαναστατική ασφαλώς, που στοχεύει στο να καταστήσει μαλακό και ατομικιστικό τον εγκέφαλο των ανθρώπων (τους οποίους ο κύριος Γαβριήλ θα σώσει). Το "τρολλάρισμα" και το "Hashtag" δεν γνωρίζουμε ακόμη τί είναι, αλλά σίγουρα κάτι επαναστατικό και σούπερ "αριστερό" θα αποτελούν κι αυτά.

Ο κύριος Σακελλαρίδης, τον ξέραμε κι από χθες στα κινήματα, ανήκει στο ακμάζον εκείνο είδος των "αντιρατσιστών" "αριστερών" (των πολύ "επικίνδυνων" για την "Ελεύθερη Οικονομία" της λαθροαπεργοσπασίας και του δουλεμπορίου που ευαγγελίσθηκε η ΝουΔου των Στέφανου Μάνου και Ανδρέα Ανδριανόπουλου) που προέκυψαν από το 1991 και δώθε (οπότε και το ξετραχηλωμένο Αμέρικα έμεινε μόνο του και ανενόχλητο να επιβάλλει την Παναμερικανική ομογενοποίηση) κι οι οποίοι επιδιώκουν με "ιδεολογικό" σθένος και "πολυπολιτισμική" επιμονή να σωφρονίσουν το "παράλογα" "φοβικό" πόπολο. 


Είναι υπέρ της Ευρώπης του SSόιμπλε, όπως όλοι στο Σύριζα εξάλλου, αλλά βέβαια με κάποιες απαραίτητες φιοριτούρες που πρέπει να προστεθούν ώστε η ουσία να παραμένει η ίδια.

Τί πιο λογικό λοιπόν στην αποψινή του προεκλογική εξόρμηση στα Εξάρχεια να συνοδεύεται από έναν αντίστοιχο "αριστερό" των Βρυξελλών, τον οικότροφο του Διευθυντηρίου της ΕΕ (προφανώς υπονομεύει το Σύστημα "από τα μέσα") κ. Νίκο Σαραντάκο, τον λογοτεχνικό άνθρωπο που διατηρεί ιστολόγιο κι έχει γνώμη για όλους και για όλα. Από το Λουξεμβούργο, φυσικά, όπου και τυγχάνει μόνιμος κάτοικος, όπως κάθε βέρος "αντιρατσιστής" που σέβεται τον εαυτό του και απεχθάνεται τη "ρατσιστική μπασκλασαρία" της Αχαρνών και των Πατησίων.


Μάλιστα η τακτική χολή του κ. Σαραντάκου για το "ακροδεξιό" και "ελληναράδικο" Ρεσάλτο, αποτελεί τιμή για εμάς, μιας κι ένας τζέντλεμαν από το Λουξεμβούργο μάς κάνει την τιμή να ασχολείται μαζί μας κι αποδεικνύει ότι μας γνωρίζει κι ας τον αγνοούσαμε, κακώς, αυτόν και ιδίως την πολυτάραχη (όπως και του κ. Γαβριήλ) πολιτική του πορεία μέσα στους αγώνες και τις διεκδικήσεις. 


Μια διαδρομή ανάμεσα στο ...Λουξεμβούργο και τις Βρυξέλλες, με ολίγη από διατριβή στο ..."μπριτζ"(!!) στο ενδιάμεσο...


Το ψευτο"επαναστατικό" χάπενινγκ, εδώ:

http://anoihtipoli.gr/deltia-typou/istoriki-periigisi-sta-ixni-tis-istorias-twn-exarheiwn-me-ton-gavriil-sakellaridi

  © Blogger templates Newspaper by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP