Κυριακή, 6 Απριλίου 2014

Η Χρυσή Αυγή είναι εγκληματική οργάνωση. Η κυβέρνηση τι είναι;


Για να σωθούν ανακυκλώνουν τις «αντιφασιστικές» φάρσες του εμπαιγμού μας. Ξανά, λοιπόν, οι «νταβάδες» και τα ανδρείκελά τους μας απειλούν με το σκιάχτρο της Χρυσής Αυγής: «Να μη κάνουμε ρυθμιστή μια συμμορία»!!!
Το σύνθημα το δώσανε τα μεγάλα λαρύγγια του κατοχικού καθεστώτος και το βροντοφωνάζουν σύσσωμα και ενορχηστρωμένα τα ανδρείκελα…
Αβυσσαλέο θράσος!


Αφού πρώτα μας παραμύθιασαν (και μας παραμυθιάζουν) με τη γελοιότητα ότι ο Μπαλτάκος ενεργούσε ερήμην του πρωθυπουργού (γελά όλη η Ελλάδα), τώρα μας λένε «να μη γίνουν ρυθμιστές οι χρυσαυγίτες» (εδώ ξαναγελάει όλος κόσμος).

Παίζουν με το σήριαλ των διώξεων της Χρυσής Αυγής (την καθιστούν ρυθμιστή) και μας λένε «να μη γίνει ρυθμιστής»!!!

Ο ΓΓ της κυβέρνησης Μπαλτάκος έχει …συνωμοτικές επαφές και συναλλαγές με το τέκνο τους (Χρυσή Αυγή), την καθιστά δηλαδή η ίδια η κυβέρνηση συνομιλητή σε συνωμοτικούς σχεδιασμούς (δηλαδή ρυθμιστή) και …ωρύονται να «μη γίνει ρυθμιστής»!!!

Γενικότερα: Την κατασκεύασαν τη Χρυσή Αυγή, τη διαφήμισαν ασυστόλως, την πρόβαλαν αφηνιασμένα από τα κανάλια, τη γιγάντωσαν και τώρα μας απειλούν με το σκιάχτρο τους, το δικό τους παρακρατικό και παραστρατιωτικό γρανάζι: «Να μη γίνουν ρυθμιστές οι χρυσαυγίτες»!!!

Ουαί υμίν γραμματείς και φαρισαίοι υποκριταί!

Και σ’ αυτή τη λούμπα της διαμονολογίας και καθεστωτικής κινδυνολογίας πέφτει και η «αριστερά». Συνεχίζει να αναμασάει το μύθο της «ναζιστικής», «εγκληματικής οργάνωσης», αφήνοντας στο απυρόβλητο τον κυβερνώντα φασισμό και την κεντρική εστία της εγκληματικής οργάνωσης: Την κυβέρνηση των ανδρεικέλων, του 4ου Ράιχ…

Αλήθεια αυτή η κυβερνητική συμμορία τι είναι; Δεν είναι εγκληματική οργάνωση; Θα μας δώσει ο φίλος Μπογιόπουλος, μιαν απάντηση επ’ αυτού, μιαν απάντηση για το πόσο τα εγκλήματα αυτής της κυβερνητικής συμμορίας είναι μικρότερα από τα εγκλήματα του παρακρατικού της γραναζιού;


Αυτοί σε ποια
"εγκληματική οργάνωση"
βρίσκονται...


Τα εγκλήματα της παρακρατικής συμμορίας του 4ου Ράιχ (Χρυσή Αυγή) ωχριούν μπροστά στα ΕΓΚΛΗΜΑΤΑ της κυβερνητικής συμμορίας του 4ου Ράιχ…

Η Χρυσή Αυγή είναι μια «ομάδα κρούσης» του καθεστωτικού Συνδικάτου του εγκλήματος, η οποία αποτελεί το άλλοθι και τον προβοκάτορα του Συνδικάτου.


Το να ανεξαρτητοποιούμε μια ομάδα του Συνδικάτου και να την ανάγουμε σε Συνδικάτο, γινόμαστε νεροκουβαλητές των εγκλημάτων και των παιχνιδιών του Συνδικάτου: της κυβερνητικής συμμορίας και των αφεντικών της.

Αν και έχουμε αναλύσει το ζήτημα κουραστικά θα αναδημοσιεύσουμε το άρθρο:
«Η δισυπόστατη λειτουργία της Χρυσής Αυγής»
http://www.resaltomag.gr/forum/viewtopic.php?t=7393
Διαβάστε επίσης: «Αντιφασιστική» υστερία!!!
http://www.resaltomag.gr/forum/viewtopic.php?t=7544Αυτοί τι είναι;
Δεν είναι συμμορία;


Η δισυπόστατη λειτουργία της Χρυσής Αυγής
Η Χρυσή Αυγή, όπως έχουμε αναλύσει διεξοδικά, είναι μια παρακρατική οργάνωση-συμμορία του μεγάλου κεφαλαίου και πιο συγκεκριμένα του εφοπλιστικού.

Το ιδεολογικό και πολιτικό της οπλοστάσιο το αντλεί απευθείας από την «κλασσική», ακραία και μακάβρια έκφραση του μεγάλου κεφαλαίου: Το ΦΑΣΙΣΜΟ.

Γι αυτό τα ινδάλματα της Χρυσής Αυγής είναι ο ναζισμός, ο Χίτλερ, ο Φράνκο, ο Πινοσέτ, ο ΜΕΤΑΞΑΣ, η χούντα των συνταγματαρχών και κάθε ανοικτό δικτατορικό καθεστώς.

Και δεν το κρύβει. Το διατυμπανίζει μέσα από τα έντυπά της και τα λογύδριά της.


Το βροντοφώναξε και στη Βουλή, στη συζήτηση για τις γερμανικές αποζημιώσεις, δια στόματος Χρήστου Παππά:
[b]«Θέλουμε Μεταξάδες, δε θέλουμε Σαμαράδες».
[/b]

Αυτές οι θορυβώδεις εμμονές της Χρυσής Αυγής υπέρ των πιο αποτρόπαιων, «κλασσικών» μορφών της δικτατορίας του κεφαλαίου αποκαλύπτουν και τον άλλο λειτουργικό της ρόλο: Αυτόν του προβοκάτορα του καθεστώτος, ο οποίος παρέχει το άλλοθι στο σύγχρονο πλανητικό φασισμό και στα εγχώρια, δωσίλογα ανδρείκελά του να «ξεπλένονται», να φοράνε «δημοκρατικό» ένδυμα και να δημαγωγούν εναντίον του παλιού φασισμού.

Ο ρόλος αυτής της συμμορίας του μεγάλου κεφαλαίου είναι διπλός:

α). Λειτουργεί, σαν «λαγός» και ως έμμισθος μπράβος των αφεντικών του: Του μεγάλου κεφαλαίου.


Αν παρατηρήσει κανείς προσεκτικά το «έργο» και τις παρεμβάσεις της Χρυσής Αυγής στο κοινοβούλιο, θα διαπιστώσει αβίαστα τούτο: Τον υπερβάλλοντα ζήλο της ΥΠΕΡ του κεφαλαίου και μάλιστα υπέρ των εφοπλιστών…

Προνομιακά κίνητρα, επιδοτήσεις και φοροαπαλλαγές (ακόμα μεγαλύτερες από τις σκανδαλώδεις που υπάρχουν) ζητά η Χρυσή Αυγή για τους μεγαλολήσταρχους…


β). Λειτουργεί ως διατεταγμένος προβοκάτορας των αφεντικών της για να συγκαλύπτει και να επικαλύπτει το σύγχρονο ΦΑΣΙΣΜΟ που ζούμε, δίνοντας ταυτόχρονα και «δημοκρατικό» άλλοθι στις κυρίαρχες κυβερνητικές δυνάμεις της κατοχής μας που εκτελούν τα «συμβόλαια θανάτου» των διεθνών και εγχώριων μαφιών του χρήματος: Των μαφιόζων του νεοταξικού φασισμού…Η σχηματική και απλουστευτική ταύτιση της Χρυσής Αυγής με το φασισμό ΓΕΝΙΚΑ, είναι ένα δόλιο τέχνασμα ΑΠΑΤΗΣ του πλανητικού, ενεργού και επελαύνοντος φασισμού.

Ένα ύπουλο και δουλεμένο τέχνασμα, μέσω του οποίου, ΟΧΙ μόνο εξωραΐζεται και αθωώνεται ο ΦΑΣΙΣΜΟΣ που ζούμε, καθώς και τα εκτελεστικά του όργανα, αλλά παρέχει και τη δυνατότητα στο σύγχρονο αυτό φασισμό που βιώνει σήμερα η ανθρωπότητα να ΕΞΑΠΑΤΑ «δημοκρατικά» και να εμφανίζεται σαν «εχθρός» του «φασισμού».

Η Χρυσή Αυγή είναι απλώς ένα από τα προβοκατόρικα όργανα του σύγχρονου φασισμού, μία από τις τρομοκρατικές συμμορίες του (θεσμικές- κοινοβούλιο- και παρακρατικές).

Οι αρχισυμμορίτες είναι οι κυρίαρχες κυβερνητικές και κομματικές δυνάμεις, όλο το καθεστωτικό οικοδόμημα: Κράτος (με όλες τις ιδεολογικές και διωκτικές του δομές), Βουλή, ΜΜΕ, πνευματικά ιερατεία κ.λπ).

Η Χρυσή Αυγή είναι το δισυπόστατο «εμπόρευμα» του νέου φασισμού, αυτού της παγκοσμιοποίησης: Του λαγού-προβοκάτορα του μεγάλου κεφαλαίου και του ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΗ-προβοκάτορα (και «σκιάχτρου») του παλιού φασισμού.

Η «αριστερά», όπως σε όλα τα μεγάλα και σοβαρά ζητήματα της εποχής μας, έχει και εδώ πιαστεί στα αγκίστρια της Νέας Τάξης, του σύγχρονου φασισμού.

Ταυτίζει και αυτή τη Χρυσή Αυγή με το ΦΑΣΙΜΟ γενικά, συγκαλύπτοντας έτσι και αθωώνοντας τον πραγματικό ΦΑΣΙΣΜΟ που ζούμε και τα δωσίλογα κυβερνητικά του όργανα.

Όπως και στα ζητήματα της «τρομοκρατίας», έτσι και εδώ συστρατεύονται οι πάντες, σε ένα ΚΟΙΝΟ ΜΕΤΩΠΟ, εναντίον μιας δαιμονοποιημένης απειλής, εναντίον του «διαβόλου» (Χρυσή Αυγή), συγκαλύπτοντας τον πραγματικό «διάβολο»: Το φασισμό της πλανητικής εξουσίας (4ο Ράιχ) και τα δωσίλογα εκτελεστικά του όργανα που εκτελούν με πρωτοφανή αγριότητα και κτηνωδία την ελληνική κοινωνία και το λαό της.

Κτυπάμε ένα γρανάζι της φασιστικής μηχανής και αθωώνουμε τη μηχανή. Κτυπάμε το σαμάρι και εξαφανίζουμε το γάιδαρο…

Με τέτοια «αριστερά» θα ξυπνήσουμε ένα πρωί εντοιχισμένοι στο γύψο και το έργο αυτό δεν θα είναι της Χρυσής Αυγής…

  © Blogger templates Newspaper by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP