Παρασκευή 27 Ιουνίου 2014

Ο Ρατσισμός της FIFA και το «ράπισμα» του Μαραντόνα


Για το ΡΑΤΣΙΣΜΟ του «αντιρατσισμού» έχουμε γράψει πολλές φορές.
Όλη η «αντιρατσιστική» υποκρισία απαστράπτει σε έναν από τους ΜΕΓΑΛΟΥΣ χορηγούς και σπόνσορες του «αντιρατσισμού», στη FIFA:
Η Παγκόσμια Κυβέρνηση του Ποδοσφαίρου!!!


Αυτή, λοιπόν, η Παγκόσμια Κυβέρνηση των μαφιόζων του χρήματος, η οποία αναπαράγει, χρηματοδοτεί και διαφημίζει, τελετουργικά, ΟΛΑ τα ιδεολογήματα της Νέας Τάξης, αποτελεί την «ποίηση» της Νέας Τάξης και τον πλέον μοχθηρό εκφραστή του ΦΑΣΙΣΜΟΥ της και του ΡΑΤΣΙΣΜΟΥ της.

Λαμπρό παράδειγμα από το Μουντιάλ: Η καρατόμηση του Λουίς Σουάρες!!!

Η FIFA επέβαλε στον Λουίς Σουάρες, για το δάγκωμα του στον Τζόρτζιο Κιελίνι, ΑΠΟΚΛΕΙΣΜΟ από όλες τις αθλητικές δραστηριότητες, τιμωρία εννέα αγωνιστών από τα ματς της Ουρουγουάης και πρόστιμο 112 χιλιάδων δολαρίων!!!

Αν ο Σουάρες δεν ήταν Ουρουγουανός, αλλά μέλος ενός ισχυρού ιμπεριαλιστικού κράτους, μπορεί να του δίνανε και παράσημο, όπως στον Ζιτάν…

Ο Μαραντόνα που δεν μασάει τα λόγια του στηλίτευσε, πολύ εύστοχα και καυστικά, το γεγονός:
«Η απόφαση είναι ντροπιαστική. Δεν μπορώ να καταλάβω, ποιον σκότωσε ο Σουάρες για να του επιβληθεί αυτή η τιμωρία; Γιατί δεν του περνούν χειροπέδες και να τον στείλουν στο Γκουαντάναμο. Ένας παίκτης δουλεύει σκληρά όλη τη χρονιά για να πάει στο Παγκόσμιο Κύπελλο και ο Λουϊς σκόραρε 29 γκολ και τον έδιωξαν έτσι έξω από το Μουντιάλ. Είναι απίστευτο. Θυμηθείτε τι έκανε ο Ζιντάν το 2006 και μετά του έδωσαν τη Χρυσή Μπάλα».

Το διαβάσαμε εδώ:
http://press-gr.blogspot.gr/2014/06/blog-post_7840.html


Το ποδόσφαιρο, φίλε Μπογιόπουλε, δεν μπορεί να ΥΠΑΡΞΕΙ, σαν «παιχνίδι» μέσα στα πλαίσια και τους κανόνες που επιβάλει η ΦΑΣΙΣΤΙΚΗ υπέρ-κυβέρνηση της FIFA…

Το «παιχνίδι» δεν είναι μια ΥΠΕΡ-κοινωνική και ΥΠΕΡ-ιστορική αφαίρεση…


 Διαβάστε και εδώ:
http://www.resaltomag.gr/forum/viewtopic.php?t=8999

  © Blogger templates Newspaper by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP