Κυριακή 18 Σεπτεμβρίου 2016

Τι κρύβεται πίσω από την απόφαση να μεταφερθούν "πρόσφυγες" στην Κρήτη

 Δημήτρης Καζάκης

"Ακροαριστεροί" επαγγελματίες
του "αντιρατσισμού" και
του "ανθρωπισμού"...

Κατανοώ απόλυτα όσους βιοπορίζονται από το βρώμικο και τρισάθλιο εμπόριο πόνου και δυστυχίας με αντικείμενο τους πρόσφυγες και τους μετανάστες. Είναι απολύτως λογικό να ωρύονται εναντίον οποιουδήποτε εναντιώνεται στη βιομηχανία του σύγχρονου δουλεμπορίου, που διευθύνουν οι Ευρωπαίοι από τις Βρυξέλλες και το Βερολίνο σε συνεργασία με τον αυτοδιορισθέντα πρόσφατα Σουλτάνο εκ Τουρκίας.

Αλλά να μας εγκαλούν γιατί δεν συμμεριζόμαστε τον δικό τους πρόστυχο, άτιμο και εξαγοράσιμο ανθρωπισμό, ε, αυτό πια ξεπερνά κάθε όριο.

Ποιός είναι φασίστας και ρατσιστής;

Ας πιάσουμε τα πράγματα από την αρχή.

Φασίστας και ρατσιστής είναι όποιος αποδέχεται το καθεστώς της προσφυγιάς και της μετανάστευσης. Όποιος θεωρεί απολύτως φυσιολογικό να ισοπεδώνονται ολόκληρες χώρες, να ξεριζώνονται λαοί μόνο και μόνο για να υπάρχουν τεράστιες πληθυσμιακές ροές προς εξυπηρέτηση ιμπεριαλιστικών και αποικιοκρατικών συμφερόντων.

Φασίστας και ρατσιστής είναι όποιος αποδέχεται την προσφυγιά και τη μετανάστευση ως αντικείμενο εμπορίου από διάφορα και ποικίλα δίκτυα, ΜΚΟ και δουλεμπόρους.


Αλήθεια, πότε ήταν η τελευταία φορά που όλοι αυτοί οι δήθεν ευαίσθητοι και ανθρωπιστές διαδήλωσαν για τα δεκάδες χιλιάδες ανήλικα που χάθηκαν μέσα στην ΕΕ μετά την διάσωσή τους από τη θάλασσα;

Πότε διαδήλωσαν ενάντια στα κυκλώματα trafficking που χάρις στην απουσία εθνικών πολιτικών με διεθνή συντονισμό για την εξάρθρωσή τους, γνωρίζουν απίστευτη άνοδο χάρις στη διαχείριση των προσφύγων και μεταναστών από ΜΚΟ και κυκλώματα "εθελοντών";

Χύνουν κροκοδείλια δάκρυα για τους θαλασσοπνιγμένους, αλλά δεν λένε κουβέντα για τα θύματα των δουλεμπόρων.

Ανήλικα και ενήλικες
που καταφθάνουν στην Ευρώπη κι αφού εξασφαλίσουν την είσοδό τους από τα δίκτυα των ΜΚΟ, πέφτουν θύματα κατά δεκάδες χιλιάδες των κυκλωμάτων δουλεμπορίας και trafficking εντός ΕΕ, αλλά και του οργανωμένου εγκλήματος, το οποίο γνωρίζει νέες λαμπρές σελίδες δόξας στην Ενωμένη Ευρώπη.

Για τα θύματα αυτά που είναι πολλαπλάσια των θαλασσοπνιγμένων δεν θα ακούσετε απολύτως τίποτε από τους αγνούς αυτούς αλτρουιστές και ανθρωπιστές νταβατζίδες της προσφυγιάς και της μετανάστευσης. Ειδικά όταν δηλώνουν αριστεροί και μάλιστα της ριζοσπαστικής αριστεράς.

Κι ενώ η έξαρση του λαθρεμπορίου ανθρώπων διαπιστώνεται ακόμη και από την Europol (www.europol.europa.eu/…/latest-trends-migrant-smuggling-epm…), κανένα συντονισμένο σχέδιο εξάρθρωσης αυτών των κυκλωμάτων δεν έχει εκπονηθεί από την ΕΕ. Τυχαίο;

Η αντιμετώπιση του λαθρεμπορίου εντοπίζεται μόνο και αποκλειστικά στα σύνορα, με επιχειρήσεις στις θαλάσσιες και ηπειρωτικές οδούς μετακίνησης των μεταναστών, που - όπως είναι φυσικό - αποδεικνύονται εντελώς αναποτελεσματικές.

Σκέφτηκε άραγε κανείς γιατί; Διότι το ζητούμενο είναι ο έλεγχος των εθνικών συνόρων από υπερεθνικούς μηχανισμούς και στρατούς με άλλοθι το αυξανόμενο λαθρεμπόριο ανθρώπων. Όσο μεγαλύτερες οι ροές του λαθρεμπορίου, τόσο καλύτερα για όσους στα επιτελεία της παγκόσμιας διακυβέρνησης σχεδιάζουν την κατάλυση των εθνικών συνόρων και την επιβολή μιας οικουμενικής δικτατορίας. Και η ΕΕ είναι ο πιο προνομιακός χώρος για την εκπόνηση και εφαρμογή τέτοιων σχεδίων.

Γιατί δεν προτάσσουν το χτύπημα του δουλεμπορίου;

Σύμφωνα με το Γραφείο για τα Ναρκωτικά και το Έγκλημα του ΟΗΕ (www.unodc.org/toc/en/crimes/migrant-smuggling.html) η αποτελεσματική αντιμετώπιση του λαθρεμπορίου μεταναστών απαιτεί πρώτα και κύρια αποφασιστικές εθνικές πολιτικές δίωξης και καταστολής του δικτύου λαθρεμπόρων με αποτρεπτικά αυστηρές ποινές. Κι επειδή το λαθρεμπόριο αυτό γίνεται για το κέρδος, βασικό μέσο για την εξάρθρωσή του είναι να παρακολουθήσουν οι αρχές τη διαδρομή του χρήματος. Ειδικά μέσα από τις τράπεζες και τις διαδικασίες ξεπλύματος.

Μετατρέποντας το λαθρεμπόριο
των μεταναστών σ' ένα έγκλημα που δεν αποφέρει κέρδη, αποθαρρύνει τις ομάδες του οργανωμένου εγκλήματος από το να αναμιχθούν σ' αυτό. Έτσι εκτιμά το Γραφείο του ΟΗΕ.

Και πώς το κάνεις αυτό; Μόνο με έναν τρόπο. Παίρνεις ως κράτος υπό τον έλεγχό σου τις ροές κεφαλαίου και χρήματος πρώτα και κύρια μέσω των τραπεζών. Πώς μπορεί όμως κάτι τέτοιο να γίνει όταν υπάρχει ελευθερία κίνησης κεφαλαίου και χρήματος εντός ΕΕ και οι μεγάλες κυρίως τράπεζες της ευρωζώνης κερδίζουν δις από το ξέπλυμα;

Σύμφωνα με τις εκτιμήσεις του Γραφείου του ΟΗΕ την περίοδο 1996-2011 γύρω στους 55.000 μετανάστες εκτιμάται ότι διακινήθηκαν ετήσια από τους λαθρέμπορους από την Ανατολή, τη Βόρεια και Δυτική Αφρική προς την Ευρώπη, προσφέροντας κέρδη για το οργανωμένο έγκλημα της τάξης των 150 εκατομμυρίων δολαρίων.

Την ίδια περίοδο τουλάχιστον 1.691 άνθρωποι πέθαναν καθώς προσπαθούσαν να περάσουν στην Ευρώπη.

Φανταστείτε τι σημαίνει για το λαθρεμπόριο η περίοδος μετά το 2014 όπου έχουν πολλαπλασιαστεί πολλές φορές οι ροές ανθρώπων, προσφύγων και μεταναστών.

Πρόκειται για ολόκληρη βιομηχανία που έχει φτάσει πια να παρέχει κέρδη δις για το οργανωμένο έγκλημα.


Κι όλα αυτά χωρίς να υπολογίζουμε ότι το 60% περίπου όσων παράνομα εισέρχονται στην Ευρώπη καταλήγουν στην πορνεία. Ειδικά ανήλικα και γυναίκες. Ενώ το 30% περίπου καταλήγει να δουλεύει υπό συνθήκες δουλείας.

Γιατί δεν διώκεται το λαθρεμπόριο ανθρώπων;

Είδατε πουθενά στην ΕΕ να σκληραίνουν οι νόμοι για τους λαθρέμπορους; Είδατε να γίνεται κάποιου είδους συνδυασμένη επιχείρηση ελέγχου των ροών χρήματος; Όχι βέβαια. Μήπως παρέχεται προστασία στα θύματα των λαθρεμπόρων για να χρησιμοποιηθούν ως μάρτυρες για την δίωξη και εξάρθρωση των εγκληματικών δικτύων; Όχι βέβαια.

Αντίθετα, τα θύματα των λαθρεμπόρων μένουν υπό καθεστώς παρανομίας, σε κέντρα ανοιχτής και κλειστής κράτησης, χωρίς στον ήλιο μοίρα, ώστε όχι μόνο να μην καταδώσουν τους λαθρέμπορους, αλλά για να λειτουργούν για την προστασία του οργανωμένου και μη εγκλήματος.

Αυτός είναι κι ο λόγος
που όσοι καταφθάνουν δεν ταυτοποιούνται από τις αρμόδιες κρατικές αρχές, δεν διαχωρίζονται οι πρόσφυγες από τους μετανάστες ώστε να αποκτήσουν το προβλεπόμενο από το διεθνές δίκαιο καθεστώς προστασίας, αλλά παραδίνονται στη διαχείριση ιδιωτικών ΜΚΟ. Κι αυτό με απαίτηση της ίδιας της ΕΕ.
Υπάρχει καλύτερος τρόπος για να προστατευθεί η δράση των δουλεμπόρων και των λαθρεμπόρων;

Αν η Ελλάδα έκανε πολύ πιο αυστηρή τη νομοθεσία για τα δίκτυα λαθρεμπορίας και δουλεμπορίας, αδιαφορώντας αν κορυφαίοι μεγαλοκαναλάρχες και εφοπλιστές εμπλέκονται έως το λαιμό.

Αν έθετε υπό τον έλεγχο ειδικών της εισαγγελίας τις τράπεζες για να δούμε από πού και πώς ξεπλένεται το παράνομο χρήμα κι όχι μόνο.

Αν προσέφευγε σε όλους τους οικείους οργανισμούς της διεθνούς κοινότητας εναντίον της Τουρκίας, η οποία διεξάγει επίσημα λαθρεμπόριο ανθρώπων, για να υιοθετηθούν κυρώσεις εναντίον της.

Αν η ίδια έπαιρνε δραστικά μέτρα εναντίον της Τουρκίας, όπως π.χ. απαγόρευση της διέλευσης φορτίων από και προς την Τουρκία διαμέσου της ελληνικής επικράτειας.

Κι αν παρείχε την πρέπουσα προστασία στα θύματα των λαθρεμπόρων, μακριά από ΜΚΟ και δίκτυα, ώστε να καταδώσουν τα κυκλώματα δουλεμπορίας και λαθρεμπορίας.

Τότε η Ελλάδα δεν θα είχε το πρόβλημα που έχει σήμερα με τις ροές ανθρώπων εκ Τουρκίας.


Τι επιδιώκει η ΕΕ;


Όμως η ΕΕ το θέλει διαφορετικά το παιχνίδι. Θέλει την Ελλάδα να διαμελισθεί σε πληθυσμιακά γκέτο υπό καθεστώς πλήρους εξαθλίωσης, υποχείρια της βιομηχανίας δουλεμπορίου. Και φυσικά όλοι όσοι είναι εκ φύσεως τόσο φασιστοειδή ώστε να αδιαφορούν για όλα αυτά, αλυχτούν ως καθαρόαιμοι φαιοπράσινοι λύκοι εναντίον οιουδήποτε αντιτάσσεται στο καθεστώς αυτό.

Είναι φασίστας και ρατσιστής,
φωνάζουν, όποιος αρνείται στους δουλεμπόρους να δουλεύουν ήσυχα δια μέσου κυβερνήσεων και ΜΚΟ, χωρίς συνοριακούς ελέγχους και διωκτικές αρχές.

Με το αζημίωτο βέβαια. Δείτε την καταπληκτική επιτυχία των δουλεμπόρων. Όχι μόνο διεκδικούν ανοιχτά σύνορα για να κάνουν ήσυχα τη δουλειά τους, αλλά πέτυχαν να είναι και επιδοτούμενη απασχόληση διαμέσου των ΜΚΟ.

Στην ΕΕ σήμερα το λαθρεμπόριο ανθρώπινων ψυχών, ίσως είναι μια από τις πιο καλά επιδοτούμενες βιομηχανίες της Ευρώπης. Ας είναι καλά οι κάθε είδους, ήθους και ταυτότητας ΜΚΟ. Κι όλα αυτά στο όνομα του ανθρωπισμού.

Μήπως είδατε κανέναν
απ' όλους αυτούς τους ευαίσθητους αριστερούς ειδικά της επικαλούμενης ριζοσπαστικής αριστεράς, να ορθώνει ανάστημα εναντίον αυτού του εκμεταλλευτικού κυκλώματος; Όχι βέβαια.

Είπαμε: είναι ενάντια στην εκμετάλλευση ανθρώπου από άνθρωπο, αλλά για το μέλλον. Προς το παρών ζήτω το δουλεμπόριο ανθρώπων!


Πολλοί από δαύτους βιοπορίζονται από την επιδοτούμενη βιομηχανία δικτύων και ΜΚΟ,
που σήμερα αποτελεί βιτρίνα για το λαθρεμπόριο μεταναστών ειδικά στις παραμεθόριες χώρες της ΕΕ σαν τη δική μας. Κι είναι γνωστή η παροιμία του εκ φύσεως κοπρόσκυλου: το χέρι που σε ταΐζει δεν το δαγκώνεις.

Γιατί η Γερμάνια θέλει να στείλει "πρόσφυγες" στην Κρήτη;

Πώς θα μπορούσαν λοιπόν να μην δείξουν τους κυνόδοντες τους όταν άκουσαν ότι πρέπει να ξεσηκωθεί η Κρήτη για να μην φέρουν πρόσφυγες. Ξέρετε τι μπάζα είναι αυτή για τα αφεντικά τους; Ε, όλο και κάτι θα ξεμασκαλίσουν κι αυτοί. Κι έτσι άρχισαν τη γνωστή φαιοπράσινη εκστρατεία. Όποιος ξεσηκώνεται ενάντια στην εγκατάσταση προσφύγων και μεταναστών κατά πώς θέλει η εξουσία και τα κυκλώματα, είναι φασίστας και ρατσιστής! Τόσο πολύ.

Για να δούμε όμως την αλήθεια. Η Γερμανία απαίτησε να φέρει στην Ελλάδα τουλάχιστον 3.000 "πρόσφυγες" σύμφωνα με το Δουβλίνο 3. Και μάλιστα απαίτησε να τους φέρει στην Κρήτη. Πού το ξέρουμε; Σύμφωνα με ρεπορτάζ της εφημερίδας Der Tagesspiegel στις 7 Σεπτεμβρίου ο Υπουργός μετανάστευσης του Βερολίνου Thomas de Maizière δήλωσε στον ομόλογό του Μουζάλα ότι η Γερμανία θέλει να επιστρέψει πρόσφυγες στην Ελλάδα σύμφωνα με τις αρχές του Δουβλίνου.

Ο Γερμανός υπουργός με δηλώσεις στην Welt am Sonntag της 4ης Σεπτεμβρίου ξεκαθάρισε ότι η Γερμανία χρειάζεται να είναι σε θέση να στείλει πρόσφυγες πίσω στην Ελλάδα σύμφωνα με τις ρυθμίσεις του Δουβλίνου. "Έχουμε κάνει πολλά στην Ευρώπη προκειμένου να βελτιώσουμε την κατάσταση των προσφύγων στην Ελλάδα. Αυτό θα πρέπει να έχει συνέπεια τη δυνατότητα να μπορούν να σταλούν πρόσφυγες πίσω στην Ελλάδα σύμφωνα με τις ρυθμίσεις του Δουβλίνου". Τάδε έφη de Maizière.

Το ζήτημα η Γερμανία το παρέπεμψε στη σύνοδο της Μπρατισλάβα όπου θα ζητήσει την έγκριση των υπολοίπων ηγετών. Όπως και την πήρε, αν κρίνουμε από τον εκνευρισμό του Ρέντζι. Όσο για το "δικό μας" Τσίπρα, βγήκε και δήλωσε "συγκρατημένα αισιόδοξος".

Έτσι προέκυψε
η πρώτη φουρνιά των 3.000 προσφύγων από τη Γερμανία για την Ελλάδα και πιο συγκεκριμένα για την Κρήτη.

Τονίζουμε το "πρώτη φουρνιά", γιατί σύμφωνα με τις δηλώσεις των Γερμανών αφορούν στην αξιοποίηση του Δουβλίνου διαρκώς. Άλλωστε όπως δήλωσαν μας έκαναν τη χάρη και δεν μας έχουν επιστρέψει πρόσφυγες από το 2011.

Συμφωνεί και η Ευρωπαϊκή Επιτροπή

Στις 5 Σεπτεμβρίου το Euroactiv.com (http://www.euractiv.com/…/commission-accepts-that-germany-…/) ρώτησε την εκπρόσωπο της Ευρωπαϊκής Επιτροπής Natasha Bertaud να σχολιάσει πώς είναι δυνατόν μια πιθανή επιστροφή προσφύγων από τη Γερμανία στην Ελλάδα μπορεί να είναι συμβατή με το σχέδιο της Επιτροπής για την ελάφρυνση της Ελλάδας με την μετεγκατάσταση των αιτούντων ασύλου σε άλλες χώρες της ΕΕ.

Η εν λόγω κυρία ούτε λίγο, ούτε πολύ δήλωσε ότι δεν υπάρχει ασυμβατότητα και επομένως η Γερμανία δεν έχει κανένα εμπόδιο να ζητά την μετεγκατάσταση προσφύγων από το δικό της έδαφος στην Ελλάδα. Πάντα σύμφωνα με τις ρυθμίσεις του Δουβλίνου.

Κατά τ' άλλα δήλωσε ότι η Επιτροπή κάνει ότι είναι δυνατό να ελαφρυνθεί η Ελλάδα και μπλα, μπλα, μπλα.

Τι σόι πρόσφυγες είναι αυτοί που θα έρθουν από τη Γερμανία;

Από πού θα προέλθουν αυτοί οι 3.000
και πλέον πρόσφυγες που απαιτεί η Γερμανία να επιστρέψουν στην Ελλάδα σύμφωνα με το Δουβλίνο; Μήπως είναι Σύριοι πρόσφυγες, ή άλλοι που ταυτοποιήθηκαν στην Ελλάδα και ύστερα μετεγκαταστάθηκαν στη Γερμανία; Ούτε κατά διάνοια.

Πόσους έχει δεχθεί η Γερμανία για μετεγκατάσταση από την Ελλάδα; Ελάχιστους. Σύμφωνα με έκθεση του Ευρωκοινοβουλίου (Ναυτεμπορική, 15/9) το πρόγραμμα μετεγκατάστασης που έχει αποφασιστεί από την ΕΕ έχει ναυαγήσει. Μέχρι σήμερα μετεγκαταστάθηκαν από την Ελλάδα 3.734 πρόσφυγες και παραμένουν εδώ πάνω από 50.000, σύμφωνα πάντα με την κυβέρνηση. Πού πήγαν; Ο μεγαλύτερος αριθμός από Ελλάδα και Ιταλία μετεγκαταστάθηκαν στη Γαλλία (1.431), ενώ ακολουθούν Ολλανδία 439, Φιλανδία 419, Πορτογαλία 323, Γερμανία 195, Ρουμανία 147, Βέλγιο 118, Λουξεμβούργο 104, κοκ.

Η Γερμανία δηλαδή μέχρι σήμερα έχει δεχθεί να μετεγκατασταθούν στο έδαφός της 195 από τους πρόσφυγες που εισέρευσαν στην Ελλάδα και την Ιταλία από το 2014 και μετά.

195! Και απαιτεί τώρα να επιστρέψει στην Ελλάδα τουλάχιστον 3.000 υποτιθέμενους πρόσφυγες.
Ποιός θα αποφασίσει για αν είναι αυτοί πρόσφυγες, ή κάτι άλλο; Μα φυσικά η Γερμανικές αρχές. Κανείς άλλος.

Για να αντιληφθούμε το μέγεθος της απάτης
θα θυμίσουμε στους έχοντες μνήμη χρυσόψαρου - ειδικά της αποκαλούμενης ριζοσπαστικής αριστεράς - ότι στη διάσκεψη κορυφής των ηγετών της ΕΕ στις 25-26 Ιουνίου 2015 αποφασίστηκαν με τη γνωστή ομοφωνία αμνών και λύκων, τα εξής:

α. Την προσωρινή και κατ' εξαίρεση μετεγκατάσταση από την Ιταλία και την Ελλάδα σε άλλα κράτη-μέλη, εντός δύο ετών, 40.000 προσώπων τα οποία έχουν σαφή ανάγκη διεθνούς προστασίας.

β. Τη συμφωνία ότι όλα τα κράτη μέλη θα συμμετάσχουν, μεταξύ άλλων μέσω πολυμερών και εθνικών προγραμμάτων στην επανεγκατάσταση 20.000 εκτοπισμένων προσώπων τα οποία έχουν σαφή ανάγκη διεθνούς προστασίας.

Από τη δέσμευση αυτής της απόφασης για μετεγκατάσταση από Ελλάδα και Ιταλία 60.000 προσφύγων εντός δύο ετών, φέτος έπρεπε να μετεγκατασταθούν 30.000. Πόσοι έχουν μετεγκατασταθεί; Με βάση τα στοιχεία του Ευρωκοινοβουλίου 3.174 από την Ελλάδα και 1.144 από την Ιταλία. Με την Γερμανία να δέχεται μόλις 195!

Όποιος δεν πάσχει από τη διαστροφή του φαιοπράσινου λύκου αντιλαμβάνεται ότι το αίτημα της Γερμανίας για επιστροφή 3.000 προσφύγων δεν αφορά καθόλου πρόσφυγες από τη Συρία ή από αλλού που χρήζουν άμεσης διεθνούς προστασίας. Αντίθετα, η Γερμανία οφείλει να δεχθεί το μεγαλύτερο μέρος των συμφωνηθέντων μετεγκαταστάσεων από την Ελλάδα και την Ιταλία, ύψους 30.000 για φέτος μόνο.

Πρόσφυγες ή σεσημασμένοι;

Ποιούς λοιπόν θέλει να μας στείλει πακέτο η Γερμανία με τη σφραγίδα "πρόσφυγες"; Όποιος παρακολουθεί τις εξελίξεις γνωρίζει ότι Γερμανικές διωκτικές αρχές, ως απάντηση στα τρομοκρατικά χτυπήματα στο έδαφος της νωρίς φέτος το καλοκαίρι, προχώρησε σε επιχειρήσεις σκούπα στους κύκλους των παράνομων μεταναστών.

Ολόκληρο τον Ιούλιο και τον Αύγουστο φέτος, η Γερμανική αστυνομία εισέβαλε σε διαμερίσματα, γειτονιές, ακόμη και σε τζαμιά για να συλλάβει χιλιάδες υπόπτους για σχέσεις με την τρομοκρατία και το έγκλημα. Οι συλλήψεις ξεπερνούν τις 10.000 σ' ολόκληρη τη Γερμανία.

Οι Γερμανικές φυλλάδες σε μια εκστρατεία πρωτοφανούς ισλαμοφοβίας γέμισαν με αυτές τις ιστορίες συλλήψεων, που τις περισσότερες φορές αφορούσαν σεσημασμένους για παραβατική συμπεριφορά μετανάστες εδώ και χρόνια. Οι φυλακές κυριολεκτικά κινδυνεύουν να εκραγούν.

Βάλτε μαζί μ' αυτό και το γεγονός ότι το κόμμα της Μέρκελ πλευροκοπείται από την άνοδο της νεοναζιστικής ακροδεξιάς, και μπορεί ο καθένας να καταλάβει γιατί η Γερμανία απαιτεί την επιστροφή 3.000 δήθεν προσφύγων στην Ελλάδα και ειδικά στην Κρήτη με βάση το Δουβλίνο.

Φυσικά, αυτό μπορεί να το αντιληφθεί οποιοσδήποτε έχει σώας τας φρένας, χρησιμοποιεί την κοινή λογική και ξέρει να προσθέτει με κρατούμενα. Πράγμα βέβαια που αποκλείει τους φαιοπράσινους ανθρωπιστές της δεξιάς και της αριστεράς που θέλουν να μεταβληθεί η Ελλάδα σε χώρα εκτοπισμένων και επιδοτούμενο κέντρο διαμετακόμισης του δουλεμπορίου ανθρώπων.

Η κυβέρνηση αφού στην αρχή αντέδρασε χαρακτηρίζοντας την απαίτηση της Γερμανίας ως "απαράδεκτη", τελικά - όπως πάντα - ενέδωσε. Προκειμένου όμως να αποφύγει να χρεωθεί το πολιτικό κόστος η ίδια και ο υπουργός Μουζάλας για την μεταφορά χιλιάδων δήθεν προσφύγων εκ Γερμανίας ειδικά στην Κρήτη, τι έκανε; Έβαλε τους δημάρχους και την περιφέρεια να πάρουν την πρωτοβουλία και την απόφαση. Ένα είδος "λαϊκής απαίτησης" να πούμε.

Πάντα στο όνομα του ανθρωπισμού που διακρίνει από αρχαιοτάτων χρόνων τους γραικύλους και τους παλιανθρώπους.
Πώς το πέτυχαν. Απλό. Τους έταξαν χρήμα κι αυτό ήταν. Η μπίζνα έκλεισε.

Να δείτε - και μακάρι να πέφτω έξω - μέχρι και τις φυλακές τους, ειδικά για τους ειδεχθείς εγκληματίες, θα μεταφέρουν οι Γερμανοί στην Ελλάδα. Και φυσικά οι δικοί μας φιλάνθρωποι, ειδικά της λεγόμενης ριζοσπαστικής αριστεράς, να είστε σίγουροι ότι θα είναι οι πρώτοι που θα το δεχθούν. Πάντα στο όνομα του "διεθνισμού" της υποτέλειας και φυσικά με το αζημίωτο.

ΠΗΓΗ:
http://dimitriskazakis.blogspot.gr/2016/09/blog-post_17.html


  Διαβάστε και εδώ:
http://www.resaltomag.gr/forum/viewtopic.php?t=10323

  © Blogger templates Newspaper by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP