Δευτέρα 19 Σεπτεμβρίου 2016

«Προσφυγικό»: Ξεκίνησε και η οργάνωση «ομάδων κρούσης»…


Μυτιλήνη: Στο στόχαστρο
η ελληνική σημαία από «πρόσφυγες»
Και «αλληλέγγυους»…


Στο προηγούμενο κείμενό μας αναλύαμε τους στόχους της «αντιρατσιστικής» μυθολογίας και τρομοκρατίας. Μυθολογία και τρομοκρατία που στιγματίζει, σαν «ρατσιστικές», τις λαϊκές ΑΝΤΙΣΤΑΣΕΙΣ και στρώνει το έδαφος για τη «ρατσιστική» ποινικοποίησή τους.
Υπογραμμίζαμε ιδιαίτερα:


«Αυτόν το δρόμο της «ρατσιστικής» ποινικοποίησης των λαϊκών αντιστάσεων στην “προσφυγική” ΕΠΕΛΑΣΗ της νέας δουλείας, έρχονται να ανοίξουν οι υστερικοί του “αντιρατσισμού” της “αριστεράς”…».
Το άρθρο εδώ:
http://resaltomag.blogspot.gr/2016/09/blog-post_17.html


Φαίνεται, όμως, ότι μας έχει διαφύγει και μια άλλη διάσταση του προβλήματος: Η συγκρότηση «ομάδων κρούσης» από τους «πρόσφυγες» εναντίον των κατοίκων εκείνων των περιοχών που έχουν κατακλυστεί από τις αλλοδαπές στρατιές των νέων δούλων.

Έχουμε, λοιπόν, από τη μια την κατασκευή μιας νέας μαζικής δουλείας και από την άλλη τη χρησιμοποίηση αυτής της νέας, κατασκευασμένης δουλικής απελπισίας και κτηνωδίας για την υλοποίηση των πολυεδρικών νεοταξικών στόχων: Από την ΙΣΟΠΕΔΩΣΗ και ΔΙΑΛΥΣΗ της εργατικής τάξης και ΟΛΩΝ των κατακτήσεών της, μέχρι την ΚΟΝΙΟΡΤΟΠΟΙΗΣΗ και ΑΠΟΤΕΦΡΩΣΗ κάθε εθνικού κοινωνικού ιστού και την τελική ΔΙΑΛΥΣΗ των εθνικών κοινωνιών και κρατών.

Το φονικό ιδεολογικό όπλο αυτής της μακάβριας νεοταξικής στρατηγικής είναι η μυθολογία του «αντιρατσισμού», ο κάλπικος «ανθρωπισμός» (ανθρωπισμός της χρηματιστηριακής μαφίας) και η «αλληλεγγύη» (η κερδοσκοπική «αλληλεγγύη» των ΜΚΟ και των επαγγελματιών του είδους: «ακροαριστερής» πονηρίας και αυθάδειας)…

Και αυτοί οι κερδοσκόποι της «αλληλεγγύης», οι έμποροι και κερδοσκόποι της νέας ΔΟΥΛΕΙΑΣ, αυτοί οι μακιγιαρισμένοι Ιάγοι των ΜΚΟ και της «ακροαριστερής» πονηρίας, ΕΙΝΑΙ που υλοποιούν τα σχέδια της Νέας Τάξης και τη στρατηγική της ΟΡΓΑΝΩΣΗΣ και ΚΑΘΟΔΗΓΗΣΗΣ τρομοκρατικών αποσπασμάτων από τους «πρόσφυγες»!!!

Ήδη αρχίζουν τα «δοκιμαστικά» στα πρώτα νησιά, αυτά που έχουν κατακλυστεί, μέσω της οργανωμένης και κερδοφόρας ΛΑΘΡΕΜΠΟΡΙΑΣ, από αλλοδαπούς δούλους με το υποκριτικό ψευδώνυμο του «πρόσφυγα».

Αυτά τα αποσπάσματα ήδη άρχισαν τη δράση στη Χίο εναντίον των κατοίκων της.
Διαβάστε εδώ:
http://www.resaltomag.gr/forum/viewtopic.php?t=10320


Το νέο κρούσμα στο λιμάνι της Μυτιλήνης…
Διαβάστε εδώ:
http://www.zougla.gr/greece/article/episodia-sto-limani-tis-lesvou-alilegioi-ke-metanastes-empodisan-tin-ipostoli-tis-elinikis-simeas

Διαφαίνεται καθαρά το σχέδιο των νέων αποικιοκρατών: Οργάνωση αποσπασμάτων από τους «πρόσφυγες» για την τρομοκράτηση του ελληνικού λαού, τον στιγματισμό του και τη «ρατσιστική» ΠΟΙΝΙΚΟΠΟΙΗΣΗ των αντιδράσεών του, καθώς και τη δημιουργία διχαστικών καταστάσεων και αιματηρών συγκρούσεων, μέσω των οποίων θα υλοποιηθούν τα μακάβρια σχέδια των νέων αποικιοκρατών: Σχέδια ΟΛΟΚΛΗΡΩΤΙΚΗΣ ΥΠΟΤΑΓΗΣ και ΔΙΑΛΥΣΗΣ της Ελλάδας…

Αυτόν το ρόλο του δωσίλογου πιονιού του 4ου Ράιχ, παίζουν όλοι αυτοί οι «αλληλέγγυοι» έμποροι και κερδοσκόποι του «ανθρωπισμού», του «αντιρατσισμού» και CIA…


   Διαβάστε και εδώ:
http://www.resaltomag.gr/forum/viewtopic.php?t=10323

  © Blogger templates Newspaper by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP