Πέμπτη 6 Οκτωβρίου 2016

Ο Ιερώνυμος μιμείται τον Τσίπρα…


Η τάξη αποκαταστάθηκε!!!
Η Εκκλησιαστική εξουσία και η κυβερνητική των «αριστερών» ανδρεικέλων τα βρήκανε: Όλα ήταν μια παρεξήγηση!!!
Μόνο οι θίασοι της εκκλησιαστικής και της κυβερνητικής εξουσίας θα μπορούσαν να δώσουν μια τέτοια κακόγουστη θεατρική παράσταση…

Λεονταρισμοί

(και από τα δύο «στρατόπεδα») και μετά το θόρυβο συνθηκολόγηση πάνω στη σολομώντεια λύση: Θα συνυπάρξουν παλιά βιβλία και τα νέα προγράμματα των Θρησκευτικών…

Βεβαίως, οι λεονταρισμοί που μορφάζουν περιπαικτικά και κοροϊδευτικά, είναι αυτοί του Ιερώνυμου και της ηγετικής εκκλησιαστικής γραφειοκρατίας.

Ο Ιερώνυμος εμπαίζει τον ελληνικό λαό με την ίδια αυθάδεια που τον εμπαίζει ο Τσίπρας σε ΟΛΑ τα ζητήματα.

Στο μεδούλι κάθε εξουσίας κυλάει το μικρόβιο της ΑΠΑΤΗΣ και της κοροϊδίας.

Τα «αριστερά προσωπεία της πολιτικής και της κυβερνητικής εξουσίας ανυψώνουν σε επιστήμη την ΑΠΑΤΗ και τον εμπαιγμό, ακριβώς διότι φοράνε μάσκες που κρύβουν το πραγματικό τους πρόσωπο.

Το ίδιο και η εκκλησιαστική εξουσία κρύβει το πραγματικό της πρόσωπο. Εδώ ο Ιερώνυμος και οι δεσποτοκρατία αντιγράφουν τις χειρότερες πλευρές των «αριστερών» ανδρεικέλων της κυβέρνησης.

Κατανάλωσαν θορυβώδεις λεονταρισμούς για το μάθημα των θρησκευτικών και στο τέλος αποδέχτηκαν την κυβερνητική πρόταση των «αριστερών» του 4ου Ράιχ…

Η συνύπαρξη των παλιών βιβλίων με τα νέα προγράμματα των Θρησκευτικών, ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΑ είναι αποδοχή της κυβερνητικής πρότασης, νομιμοποιεί την κυβερνητική πρόταση.

Εκκλησιαστικός θόρυβος για το θεαθήναι και την εξαπάτηση των αφελών. Τόσο κακόγουστο θέατρο που μοιάζει και σκηνοθετημένο, διότι η ηλιθιότητα των εξουσιών (πολιτικών και εκκλησιαστικών), σήμερα ΑΠΑΣΤΡΑΠΤΕΙ, λόγω κρίσης, σήψης και αφόρητων αποικιοκρατικών πιέσεων…

Ο Ιερώνυμος …προσαρμόστηκε, μετά από τα θορυβώδη καμώματα «αντίστασης», στις επιταγές των «αριστερών» υπαλλήλων του 4ου Ράιχ.

Ο Ιερώνυμος ουσιαστικά έπαιξε (ή συνειδητά ή από βλακεία) το παιχνίδι ΟΧΙ απλώς της κυβέρνησης, αλλά και των αφεντικών της: των νέων αποικιοκρατών.

Όταν δεν αναιρείς την εξουσία του 4ου Ράιχ, που είναι η ΕΕ και οι διεθνείς μαφιόζοι του χρήματος, δεν μπορεί να κάνεις και ΚΑΝΕΝΑ αγώνα εναντίον των «εκτελεστών» αυτής της πλανητικής εξουσίας…

Το αντίθετο: Συμβάλεις με τους θορυβώδεις, καταναλωτικούς λεονταρισμούς σου στην επικάλυψη του ΟΥΣΙΩΔΟΥΣ, στη ΣΥΓΧΥΣΗ, στον αποπροσανατολισμό και στην ενίσχυση των πολιτικών ανδρεικέλων.

Τι έκανε ο Ιερώνυμος; Σήκωσε κουρνιαχτό, κατάγγειλε την Αριστερά, ταυτίζοντας το ΣΥΡΙΖΑ με την Αριστερά (ΑΠΑΤΗ) και μεταφέροντας τις πολιτικές διαιρέσεις στην Ορθοδοξία και στο τέλος συνθηκολόγησε με την ΑΠΑΤΗ του ΣΥΡΙΖΑ.

Φυσικά άφησε στο απυρόβλητο το ΟΛΟΝ κατοχικό καθεστώς (ΟΛΑ τα κόμματα του 4ου Ράιχ), τα Μνημόνια και κυρίως τη Νέα Τάξη που προωθεί τη διάλυση της ελληνικής κοινωνίας, του εθνικού κράτους, καθώς και της Ορθοδοξίας.

Αντί να μιλήσει εναντίον του ΚΟΙΝΟΥ εχθρού (Νέα Τάξη), εναντίον της πλανητικής κακουργίας και να αναδείξει τις στρατηγικές επιδιώξεις του 4ου Ράιχ που είναι και η κατάλυση της Ορθοδοξίας, αντί να αναδείξει τον εθνικό ΚΟΜΒΟ που ενώνει τον ελληνικό λαό πάνω σε ένα ΕΝΙΑΙΟ ΑΓΩΝΑ εναντίον των νέων αποικιοκρατών, θορυβούσε πάνω στο μάθημα των θρησκευτικών, το οποίο το αποσυνέδεε από τις στρατηγικές επιδιώξεις της πλανητικής εξουσίας.

Το μάθημα των θρησκευτικών, ο Ιερώνυμος και ηγετική γραφειοκρατία της Εκκλησίας, τον αντιμετωπίζουν σαν ένα ανεξάρτητο τεμάχιο μιας μηχανής, σαν ένα τυχαίο και αποσπασματικό επεισόδιο, ΚΑΙ ΟΧΙ σαν ένα οργανικό μέρος μιας στρατηγικής (της Νέας Τάξης) εναντίον της Ορθόδοξης συνείδησης και των εθνικών συνεκτικών ιστών της ελληνικής κοινωνίας.

Γι αυτό ο Ιερώνυμος
δεν άγγιξε καθόλου τον εφιάλτη της Νέας Τάξης και τους νέους αποικιοκράτες του 4ου Ράιχ, οι οποίοι προωθούν, συστηματικά και σταθερά με όλα τα κατοχικά κόμματα, τη διάλυση της Ελλάδας, την καρατόμηση της Ιστορίας της, των εθνικών της παραδόσεων, της Ορθοδοξίας κ.λπ…

Λεονταρισμοί και φανφάρες μόνο για θρησκευτική κατανάλωση και εξαπάτηση…

Και στο τέλος; Νομιμοποίηση και αποδοχή των αντιλήψεων και της ΛΟΓΙΚΗΣ της Νέας Τάξης που υλοποιείται με την κυβέρνηση της «αριστερής» ΑΠΑΤΗΣ: Κυβέρνηση πιο αποτελεσματική και χρήσιμη για τέτοιου είδους «εκτελέσεις» του εθνικού κράτους, της Ορθοδοξίας και της Ιστορίας…

Ούτε τη διαλεκτική των συνδυασμένων κτυπημάτων θέλουν να δούνε οι διαχειριστές της Ορθοδοξίας. Τα κτυπήματα και εναντίον της Ιστορίας.

Αποκαλυπτική η ανακοίνωση της Εταιρείας Ελλήνων Φιλολόγων.
Διαβάστε εδώ:
http://www.press-gr.com/2016/10/blog-post_844.html


Πρέπει να είναι κανείς τυφλός για να μην μπορεί να διακρίνει το στρατηγικό σχέδιο της Νέας Τάξης που υλοποιεί η «αριστερή» κυβέρνηση σε ΟΛΑ τα κορυφαία ζητήματα. Ιδιαίτερα και με υπερβάλλοντα ζήλο στα «εθνικά ζητήματα», στην αφυδάτωση και ισοπέδωση της Ιστορίας και της Ορθόδοξης συνείδησης…

Ο Ιερώνυμος και η ηγετική εκκλησιαστική κλίκα δεν μπορεί να είναι τόσο τυφλοί…

Απλώς αποτελούν τους συνειδητούς ιμάντες της Νέας Τάξης στο εσωτερικό της Ορθόδοξης Εκκλησίας…

  © Blogger templates Newspaper by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP