Κυριακή 2 Αυγούστου 2020

Φαίνεται ότι διαβάζουμε ό,τι μας συμφέρει…

Ο φίλος «Σίβυλλα» δίνει τη δική του ερμηνεία στις απόψεις του ΡΕΣΑΛΤΟ: «To "Ρεσάλτο" επιμένει... η επιδημία (Πανδημία κατά το "Ρεσάλτο") του κορωνοϊού δεν έγινε εργαλείο του υπερεθνικού κεφαλαίου».
Εδώ διαστρεβλώνονται οι απόψεις μας. Εμείς υποστηρίζουμε ότι είναι ΥΠΑΡΚΤΗ η πανδημία, είναι αντικειμενικό γεγονός, το καταμαρτυρούν οι εκατοντάδες χιλιάδες θάνατοι σε όλον τον κόσμο, καθώς και το μακάβριο γεγονός της επιδημικής ΣΥΝΕΧΕΙΑΣ…

Εμείς υποστηρίζουμε ότι η πανδημία δεν αποτελεί καμιά «συνωμοσία» των υπερεθνικών ελίτ, δεν αποτελεί καμιά θεατρική παράσταση «στημένη»…

Δεν υποστηρίξαμε ΠΟΤΕ ότι αυτή η ΦΡΙΚΗ δεν θα χρησιμοποιηθεί, σαν εργαλείο, από το κεφάλαιο σε βάρος των κοινωνιών και των λαών.

Τα δύο αυτά ζητήματα (η αντικειμενικότητα της πανδημίας και η εκμετάλλευσή της) είναι εντελώς διαφορετικά. Όποιος τα συγχέει και τα ταυτίζει λειτουργεί εκ του πονηρού.

Όλα αυτά τα έχουμε αναλύσει σε σωρεία άρθρων.

Έχουμε αναλύσει διεξοδικά το πώς το καπιταλιστικό σύστημα και οι μαφιόζοι του χρήματος αξιοποιούν ΠΑΝΤΑ τα δικά τους νοσήματα και τις καταστροφές.

Έχουμε αναλύσει διεξοδικά ότι και ο κορονοϊός θα χρησιμοποιηθεί από το σύστημα πολλαπλώς.

Συνεπώς, ο φίλος «σίβυλλα» είναι εκτός θέματος και μας καταλογίζει απόψεις που δεν έχουμε.

Σκοπίμως ή διαβάζει ό,τι τον συμφέρει;

  © Blogger templates Newspaper by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP