Τρίτη 25 Ιανουαρίου 2022

Επιστήμη, χωρίς ηθική και χωρίς να έχει επίκεντρο το καλό της ανθρωπότητας είναι ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΗ και θα πρέπει να τιμωρείται με ΚΡΕΜΑΛΕΣ!

 

ΠΗΓΗ



Της  

Ιωάννας Υψηλάντη

 
 

 

 
Πάει ο πρώτος!
Καταδικάστηκε, για 6 κατηγορίες, πέντε, για φορολογικές υποθέσεις και μία, για ψευδομαρτυρία, σαν τον... Αλ Καπόνε!
Για το εγκληματικό επιστημονικό του έργο, ούτε κουβέντα!
Πρόκειται, για τον δρ. Τσάρλς Λίμπερ, επιστήμονα "ιδιοφυούς επιπέδου που ειδικεύεται στην εξωτική τεχνολογία νανοκαλωδίων και πώς αυτή συνδέεται με την ανθρώπινη νευρολογία και βιολογία".
Πρώην καθηγητής Χημείας και Χημικής βιολογίας, στο Χάρβαρντ, επιστήμονας κορυφαίος και περιζήτητος, από υπερδυνάμεις και Φαρμακοβιομηχανίες, που εξειδικεύονται, μυστικά, στους βιολογικούς πολέμους. Με 50 καταχωρημένες ευρεσιτεχνίες.
Αυτός ο μέγας επιστήμονας είπε ψέματα, για τις έρευνες, που έκανε στην Κίνα και για τις εισπράξεις, που λάμβανε, από κει. 50.000 δολ. μηνιαίως, για "έξοδα διαβίωσης" και ένα εφάπαξ ποσό 1,5 εκατομμυρίων δολ., για την δουλειά του στο εργαστήριο της Γουχάν.

(Ναί! Σωστά καταλάβατε! Εκεί, που δημιουργήθηκε ο κόβιντ, από τον SARS και τις γρίπες Α και Β).
Μιλάμε, για το ίδιο εργαστήριο, που χρηματοδοτούνταν, από την άλλη "λευκή περιστερά", τον Φάουτσι, που κι αυτός έχει πιαστεί στα πράσα, για ψευδορκία, ενώπιον των Ομοσπονδιακών αρχών των ΗΠΑ, καθώς διέρρευσαν καταχωνιασμένα ντοκουμέντα, από το Πεντάγωνο, για έγκριση κατασκευής του ιού.
Διαβάστε, μόνοι σας, τις ανακαλύψεις του Λίμπερ, σε λινκ, στα σχόλια και την εμπλοκή του Φάουτσι.
Εγώ θέλω, απλώς, να τονίσω ότι επιστήμη, χωρίς ηθική και χωρίς να έχει επίκεντρο το καλό της ανθρωπότητας είναι ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΗ και θα πρέπει να τιμωρείται με ΚΡΕΜΑΛΕΣ!
(Υ.Γ. Εσείς οι κομματάρχες, όλων των αποχρώσεων, που αγωνίζεστε, "για το καλό μας", πλάι-πλάι με τα συμφέροντα της παγκοσμιοποίησης και την μετατροπή των ανθρώπων σε ζόμπι, με "επιστημονικά επιτεύγματα", θα έπρεπε να ντρέπεστε, για τους χαρακτηρισμούς, που αποδώσατε, σε προβληματισμένους, γι΄αυτά τα εμβόλια, ανθρώπους! Γραφένιο, νανοσωματίδια κλπ. δεν είναι ούτε "θεωρία συνωμοσίας", ούτε αποτέλεσμα "ψεκασμού"!
Το ψέμα είναι!)

  © Blogger templates Newspaper by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP